Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η UPS χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο

Αθλητισμός - 11/08/2005

Η UPS, για να υποστηρίξει την ταχύτατα αναπτυσσόμενη παρουσία της στην Κίνα, ανακοίνωσε στις 27 Ιουλίου ότι επελέγη ως ο Επίσημος Χορηγός Express Μεταφορών και Logistics των Ολυμπιακών Αγώνων Πεκίνο 2008.

Η συμφωνία υπεγράφη στις 27 Ιουλίου στο Πεκίνο κατά τη διάρκεια τελετής που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή του Πεκίνου για τους Αγώνες της XXIX Ολυμπιάδας (BOCOG).

Βάσει της συμφωνίας, η UPS θα παρέχει συμβουλευτικές και διαχειριστικές υπηρεσίες logistics στην BOCOG, και θα βοηθήσει την BOCOG να αναπτύξει και να εφαρμόσει το λειτουργικό πρόγραμμα logistics για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2008. Η UPS θα παρέχει ακόμα υπηρεσίες express παραδόσεων στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Η συμφωνία με την BOCOG αφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2008 και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2008, στην Κινεζική Ολυμπιακή Επιτροπή και στις Κινεζικές Ολυμπιακές ομάδες που θα αγωνίζονται στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2006 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2008.

«Στόχος μας είναι να αναδειχθούμε σε κορυφαία εταιρεία παγκόσμιας μεταφοράς δεμάτων και logistics προς, από και εντός της Κίνας,» δήλωσε ο David Abney, πρόεδρος της UPS International. «Η χορηγία αυτή αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην ενίσχυση της παρουσίας της φίρμας μας σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο.»

«Εν όψει της ταχύτατης ανάπτυξης και συνεχούς επέκτασης της Κινεζικής αγοράς του αθλητισμού, πιστεύουμε ότι η χορηγία της UPS για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2008 θα επιτρέψει ακόμα μεγαλύτερη συμβολή στο Ολυμπιακό Κίνημα και στον αθλητισμό στην Κίνα. Επίσης, η συνεργασία θα δημιουργήσει περισσότερο χώρο για την ανάπτυξη της UPS και πρόσθετες προοπτικές για την εταιρεία,» σχολίασε ο Wang Wei, Executive Vice-President και Secretary General της BOCOG. «Προσβλέπουμε σε μια φιλική και αμοιβαία συνεργασία με την UPS,» πρόσθεσε ο κ. Wang.

Η UPS υπήρξε παγκόσμιος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1995 έως το 2000. Ο κ. Abney επεσήμανε, ότι η χορηγία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υποστήριξη της ταχύτατης ανάπτυξης της εταιρείας σε όλο τον κόσμο για εκείνη την περίοδο.

Στην τελετή στο Πεκίνο, την UPS εκπροσώπησε ο πρόεδρος της UPS Asia Pacific, Ken Torok. «Μάθαμε από πρώτο χέρι τη σημασία αλλά και τη πολυπλοκότητα των Ολυμπιακών,» επεσήμανε ο κ. Torok. «Η εμπειρία μας στην υποστήριξη των Ολυμπιακών Αγώνων προσφέρει στην UPS πολύτιμη γνώση των σύνθετων προκλήσεων σε στρατηγική, ασφάλεια και λειτουργικότητα που αντιμετωπίζει η Εθνική Επιτροπή Αγώνων. Η UPS πιστεύει ότι διακρίνεται για την εμπειρία της αυτή και προσβλέπει στην υποστήριξη της BOCOG για τη διοργάνωση αυτών των σπουδαίων Ολυμπιακών Αγώνων.»

Η δραστηριότητα της UPS στην Κίνα ξεκίνησε το 1988 και έχει επενδύσει σημαντικά για την ανάπτυξη της δραστηριότητάς της στη χώρα και στην περιοχή. Το 2001, η UPS έγινε η πρώτη εταιρεία μεταφοράς δεμάτων με απευθείας εναέρια δρομολόγια από τις Η.Π.Α. στην Κίνα, ενώ νωρίτερα φέτος, η UPS αναδείχθηκε στην πρώτη παγκόσμια εταιρεία μεταφοράς με απευθείας έλεγχο των λειτουργιών της σε μεγάλα μητροπολιτικά κέντρα της Κίνας. Μόλις τον περασμένο μήνα, η UPS ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την έναρξη εγχώριας εναέριας υπηρεσίας express μέσα στην Κίνα εντός του 2005, καθώς και τη συμφωνία για τη δημιουργία ενός εναέριου κόμβου στη Σαγκάη έως το 2007.

Επιπλέον, οι Λύσεις Εφοδιαστικής Αλυσίδας της UPS, ο βραχίονας των logistics της UPS, εγκαινίασε τρεις νέες αποθήκες και κέντρα διανομής στη Σαγκάη, τη Σουζχού και τη Φουτιάν, ενώ βρίσκεται στο στάδιο υλοποίησης των σχεδίων της για τη λειτουργία 20 επιπλέον εγκαταστάσεων σε μεγάλες πόλεις εντός των προσεχών δύο ετών. Η Λύσεις Εφοδιαστικής Αλυσίδας της UPS λειτουργούν ήδη 40 κέντρα logistics στην Κίνα.

Η UPS συνεχίζει να απολαμβάνει σημαντική ανάπτυξη της δραστηριότητάς της στην Κίνα. Για παράδειγμα, κατά το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο του 2005 που έληξε στις 30 Ιουνίου, ο όγκος εξαγωγών της UPS προς και από την Κίνα διπλασιάστηκε.

Η UPS είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μεταφοράς δεμάτων στον κόσμο και παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας, προσφέροντας μια εκτενή σειρά επιλογών συγχρονισμού της ροής αγαθών, πληροφοριών και κεφαλαίων. Με έδρα την Ατλάντα, Αμερική, η UPS εξυπηρετεί περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Η μετοχή της UPS (UPS) διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE), ενώ το site της εταιρείας είναι το www.ups.com.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top