Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Europe Corporate Games

Αθλητισμός - 02/09/2005

To μεγαλύτερο πολυαθλητικό γεγονός, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα φιλοξενηθεί το Νοέμβριο στην Αθήνα. Οι Europe Corporate Games θα πραγματοποιηθούν στην χώρα μας 4 με 6 Νοεμβρίου 2005. Στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, δόθηκε συνέντευξη τύπου για την διοργάνωση των αγώνων στους οποίους μετέχουν στελέχη επιχειρήσεων από όλη την Ευρώπη. Παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αν. Λιάσκος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης (ΟΝΑ) κ. Νίκος Απέργης, ο Γεν. Γραμματέας Αξιοποίησης Ολυμπιακών Ακινήτων κ. Σπύρος Κλαδάς, και ο προπονητής και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Σαργκάνης που συναντήθηκε και με τους φίλους του Μίμη Παπαϊωάννου, Θοδ. Ζαγοράκη, Αντ. Νικοπολίδη κ.α.

Οι Αγώνες πρόκειται να συγκεντρώσουν χιλιάδες συμμετέχοντες για να αγωνιστούν σε μία μεγάλη ποικιλία αθλημάτων από Αντιπτέριση μέχρι Βόλεϊ. Για το 2005 ο συνολικός αριθμός των αθλημάτων είναι 16 και περιλαμβάνει: Αντιπτέριση, Καλαθοσφαίριση 3x3, Καλαθοσφαίριση, Golf, Κωπηλασία (Dragon Boat), Αγώνα Δρόμου, Σκουώς, Mini Soccer 5x5, Ποδόσφαιρο 11x11, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Αντισφαίριση, Bowling, Βόλεϊ, Beach Βόλεϊ, Mountain Bike και Κάρτ. Στο σαββατοκύριακο περιλαμβάνονται τα αθλήματα, η Μεγάλη Παρέλαση των Αθλητών, οι Γιορτές Έναρξης και Λήξης και πολλές άλλες δραστηριότητες, δώρα, βραβεία, διασκέδαση και φιλία. Επιπλέον, το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει το Μεγάλο Πάρτι των Αγώνων.

Επίσημος Υποστηρικτής των Europe Corporate Games είναι η Αν. Υπουργός Πολιτισμού κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ενώ το γεγονός τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού, Ανάπτυξης και Τουριστικής Ανάπτυξης, καθώς και του Δήμου Αθηναίων και του ΕΒΕΑ . Ο Sport Patron των Αγώνων είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Σαργκάνης. Το SuperCentre, ή η καρδιά των Αγώνων, βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εγγραφές, κύριοι χορηγοί, ΜΜΕ και αποτελέσματα στεγάζονται εδώ..

Επίσημος αερομεταφορέας είναι η Aegean Airlines, επίσημη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων είναι η Hertz, η Zita Travel Consultants είναι η επίσημη τουριστική εταρεία ενώ την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει η Zita Event Management. Κύριος χορηγός της εκδήλωσης είναι η AMSTEL και χορηγός αθλήματος η Novartis. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Imako.

Οι Corporate Games είναι ένα ιδιαίτερο, πολυαθλητικό φεστιβάλ που δημιουργήθηκε το 1987 για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, του ηθικού και της συναδελφικότητας στον εργασιακό χώρο μέσω της συμμετοχής σε ανταγωνιστικά αθλήματα. Παράλληλα προάγουν τα ιδανικά του αθλητισμού, τη διεθνή φιλία καθώς και την επιχειρηματικότητα, την διεθνή προβολή της διοργανώτριας πόλης στον επιχειρηματικό κόσμο και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Οι Europe Corporate Games αποτελούν ένα μίγμα αθλητισμού, business και τουρισμού. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις καθώς μπορεί να συμπεριλάβει κανείς πελάτες, οικογενειακά μέλη και φίλους στην ομάδα του. Περισσότερες από 100 εταιρείες και οργανισμοί αναμένονται να λάβουν μέρος, πολλές από τις οποίες είναι πολυεθνικές, καθώς και επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους που επιθυμούν να επωφεληθούν από τα οφέλη των Αγώνων, όπως η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και της φυσικής κατάστασης στον εργασιακό χώρο.

Στα πλαίσια των Αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2005, στο SuperCentre η Ημέρα Επιχειρηματικότητας με προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις μεταξύ των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στους Europe Corporate Games.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top