Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Τα «20Lives» της Nokia αρχίζουν στις 19 Σεπτεμβρίου

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 02/09/2005

Η Alpha Copy / Nokia παρουσιάζει μια συναρπαστική εμπειρία αλληλεπίδρασης, τα «20lives» της Nokia ακολουθούν τα δημοφιλή παιχνίδια της Nokia. Τα «20lives» της Nokia είναι μια νέα εμπειρία στην κινητή τηλεφωνία νέας γενιάς που συνδέεται με το διαδύκτιο, συνδυάζοντας στοιχεία από παιχνίδια, ταινίες, μόδα και μουσική. Αρχίζει στις 19 Σεπτεμβρίου, όπου οι συμμετέχοντες του νέου παιχνιδιού θα έχουν τη μοναδική εμπειρία να ζήσουν τη ζωή κάποιου άλλου - όχι μόνο μια ή δύο αλλά 20 φορές. Τα «20lives» της Nokia παρουσιάζουν 20 «φανταστικούς» χαρακτήρες και δίνουν την ευκαιρία στον παίχτη να ζήσει μια συναρπαστική ημέρα στις ζωές αυτών. Τα «20lives» της Nokia θα βρίσκονται στο διαδύκτιο και θα υιοθετηθούν από 21 χώρες στην Ευρώπη σε 11 διαφορετικές γλώσσες.

Άρχισε να ζεις μια άλλη ζωή. Σήμερα.

Μέσα σε 25 ημέρες, τα «20lives» της Nokia παρουσιάζουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού. Ενώ τα προηγούμενα παιχνίδια της Nokia παρείχαν εμπειρίες βασισμένες σε αγώνες χρονομέτρησης και λύσεις ανοιγμάτων, τα «20lives» της Nokia μεταφέρουν τους παίχτες στις ζωές 20 «φανταστικών» χαρακτήρων, που έχουν επιλεχθεί στην τύχη. Οι συμμετέχοντες θα δουν τον κόσμο όπως τον βλέπουν και οι χαρακτήρες, θα γνωρίσουν τους φίλους και τις οικογένειες τους, θα εργάζονται στη θέση τους και θα παίρνουν τις αποφάσεις που θα έπαιρναν εκείνοι. Βάσει των επιλογών τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίχτες θα αποτύχουν ή θα επιτύχουν στη ζωή τους στα «20lives» της Nokia.

Τα «20lives» της Nokia χρησιμοποιούν βίντεο, ζωντανές εικόνες στο διαδίκτυο, καθώς επίσης και SMS, email και φωνητικά μηνύματα για να μοιραστούν οι πληροφορίες στους παίχτες. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν ένα κινητό τηλέφωνο Nokia ή να διαγωνιστούν για τα μεγάλα δώρα όπως είναι μια βόλτα με ελικόπτερο, ένα διήμερο με περιποίηση spa ή ένα διήμερο ταξίδι στο Μονακό στη Formula 1; Δώρα σχετικά με τις ζωές των 20 αυτών προσώπων.

Με τους 20 αυτούς διαφορετικούς «φανταστικούς» χαρακτήρες των «20lives» της Nokia παρουσιάζεται ένα μείγμα από πλούσιες προσωπικότητες από τους εξαιρετικά ενδιαφέροντες κόσμους των μέσων ενημέρωσης, της μουσικής, του κινηματογράφου και της μόδας- δυναμικές γυναίκες και «χαμηλών τόνων» πωλητές, ηθοποιοί και γυναικοκατακτητές, φωτογράφοι και paparazzi είναι μόνο μερικοί από αυτούς. Οι χαρακτήρες στο παιχνίδι είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους κάποια στιγμή στη ζωή τους- πώς και που θα πρέπει να το μάθουν οι παίχτες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Γραφτείτε στην ιστοσελίδα www.nokia.com/20Lives μέσω του www.nokia.com.gr

Για να συμμετέχετε στα «20lives» της Nokia, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο Internet, μια ηλεκτρονική διεύθυνση και κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα λήψης μικρών μηνυμάτων. Η συμμετοχή στα «20lives» της Nokia είναι ανοιχτή σε όλους τους κατόχους κινητών τηλεφώνων πάνω από την ηλικία των 16 στις 21 συμμετέχοντες χώρες και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Η εγγραφή για τα «20lives» της Nokia αρχίζει στις 29 Αυγούστου 2005 στην ιστοσελίδα www.nokia.com/20Lives και οι συμμετέχοντες μπορούν αν εγγραφούν και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μέχρι την 1η Οκτώβρη. Τα «20lives» της Nokia ξεκινούν στις 19 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστούν μέχρι τις 13 Οκτώβρη, καλύπτοντας 21 χώρες σε 11 γλώσσες.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης:

«Όλοι μας έχουμε μερικές φορές ονειρευτεί ότι είμαστε κάποιοι άλλοι. Με τα «20lives» της Nokia θέλουμε να προσφέρουμε αυτή την εκπληκτική εμπειρία στους καταναλωτές κινητών τηλεφώνων. Τα «20lives» της Nokia είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθούμε με τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων και να δοκιμάσουμε να ζήσουμε τη ζωή τους για μια ολόκληρη ημέρα. Η Alpha Copy / Nokia δείχνει τον δρόμο προς την ψυχαγωγία και εμπνέει τους κατόχους κινητών τηλεφώνων προσφέροντας καινοτόμους δυνατότητες επικοινωνίας.»


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top