Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

KODAK EASYSHARE - πρώτες σε πωλήσεις

Τεχνολογία » Gadgets » Digital Camera - 02/09/2005

Οι φωτογραφικές μηχανές KODAK EASYSHARE είναι πρώτες σε πωλήσεις στην κατηγορία των 200-399 δολαρίων και στην κατηγορία των 199 δολαρίων και κάτω, κατηγορίες που αντιπροσωπεύουν το 85% της Αμερικάνικης ψηφιακής φωτογραφικής αγοράς.

Καταξιώνοντας πλέον την φήμη της για την καλή ποιότητα της και συγχρόνως την ευκολία της χρήσης των μηχανών της, η Eastman Kodak Company για άλλη μια φορά κατέλαβε την πρώτη θέση στις μετρήσεις της έκθεσης J.D Power and Associates 2005 Digital Camera Satisfaction StudySM στους δύο από τους τέσσερις τομείς της ερευνάς της.

Στην δεύτερη ετήσια μελέτη για την αξιολόγηση του βαθμού ικανοποίησης των καταναλωτών από τις ψηφιακές μηχανές όσον αφορά την επίδοση, τη λειτουργικότητα, το κόστος και την εμφάνισή τους, η σειρά ψηφιακών μηχανών KODAK EASYSHARE κατέλαβε την πρώτη θέση στην ικανοποίηση των καταναλωτών σε δύο κατηγορίες τιμών: 200-399 δολάρια και κάτω από 199 δολάρια αντιστοίχως. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Kodak καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατηγορία τιμών 200-399 δολαρίων. Σύμφωνα με το NPD Techworld, οι ψηφιακές μηχανές που βρίσκονται στις δύο παραπάνω κατηγορίες τιμών καταλαμβάνουν πάνω από 85% της Αμερικάνικης αγοράς.

Η εταιρεία JD Power and Associates, παγκόσμια εταιρεία μάρκετινγκ, αντιπροσωπεύει «τη φωνή του καταναλωτή». Έχει κερδίσει την αξιοπιστία για την εγκυρότητα που έχει όσον αφορά στη μέτρηση της ικανοποίησης των πελατών.

Δεδομένου ότι πάνω από το 40% των Αμερικάνικων νοικοκυριών έχει ψηφιακές μηχανές - σύμφωνα με την μελέτη του Photo Marketing Association (PMA) - οι καταναλωτές με την έρευνα της JD Power and Associates μπορούν να έχουν ένα χρήσιμο και έγκυρο συγκριτικό οδηγό αγοράς για τις λειτουργίες και το κόστος των ψηφιακών μηχανών.

«Είτε πρόκειται για κάποιον φανατικό φωτογράφο ή για κάποιον που μόλις έχει αρχίσει να ασχολείται, η σειρά ΚODAK EASYSHARE προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ψηφιακών μηχανών ιδανικών για κάθε τύπο φωτoγράφου», δηλώνει η Mary Hadley, Γενική Διευθύντρια Digital Cameras, Digital and Film Imaging Systems, Eastman Kodak Company. «Φθάνοντας τον υψηλότερο βαθμό ικανοποίησης των πελατών σε δύο κατηγορίες τιμών, για δύο συνεχόμενες χρονιές και συγκεκριμένα στην κεντρική κατηγορία τιμών που είναι μεταξύ 200 και 399 δολάρια, ενισχύεται η εμπιστοσύνη του πελάτη στην ποιότητα της Κodak και συγχρόνως στην ευκολία της χρήσης των ψηφιακών της συστημάτων».

Στην κατηγορία τιμών μεταξύ 200-399 δολαρίων αντιπροσωπεύθηκαν δεκατρία μοντέλα της σειράς EASYHARE, συμπεριλαμβανομένων και των μηχανών high zoom Z-series. Όλα τα μοντέλα καθώς και τα Ζ700, Ζ730, και Ζ740 συνδυάζουν την εξαιρετική απόδοση με την απλότητα στη χρήση. Ταυτόχρονα προσφέρουν μέγιστο οπτικό ζουμ για κάθε φωτογραφική λήψη.

Στην κατηγορία τιμών 199 δολαρίων και κάτω αξιολογήθηκαν δώδεκα ψηφιακές μηχανές της σειράς EASYSHARE συμπεριλαμβανομένης της σειράς EASYSHARE C καθώς και τα CX προϊόντα.

Η Kodak φέτος, για να προσφέρει ακόμη περισσότερες φωτογραφικές εμπειρίες στους καταναλωτές, με έμφαση πάντα στην ευκολία χρήσης, συνδύασε τις ψηφιακές μηχανές από τις σειρές C και Ζ- series, με τον πρώτο σε πωλήσεις εκτυπωτή KODAK EASYSHARE Printer Dock Series 3, δίνοντας στους χρήστες ό,τι χρειάζονται για να τραβήξουν, να εκτυπώσουν και να μοιραστούν ζωντανές φωτογραφίες Kodak, με ένα μόνο άγγιγμα, σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Η μελέτη J.D Power and Associates 2005 Digital Camera Satisfaction StudySM award είναι η πιο πρόσφατη αναγνώριση που απέσπασε η Κodak για το πρωτοποριακό ψηφιακό σύστημα της, το KODAK EASYSHARE. Επιπλέον, άλλα βραβεία που έχει κερδίσει η Kodak είναι:

• “Next Big Thing”, CNET

• “Best of CES”, G4TechTV

• “Best Mobile Buys Award”, Laptop

• “American Photo Editor’s Choice Award, Digital Point and Shoots Series”

• “DIMA Innovative Digital Point and Shoots Series”

• “DIMA Innovative Digital Product Award”

Το πολυβραβευμένο σύστημα ψηφιακής φωτογραφίας KODAK EASYSHARE που αποτελείται από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, printer docks, camera docks, software, inkjet και θερμικά φωτογραφικά χαρτιά, καθώς και άλλα αξεσουάρ, κάνει τη λήψη, την οργάνωση, τη διακίνηση και την εκτύπωση ψηφιακών εικόνων υψηλής ποιότητας, εύκολη και γρήγορη υπόθεση για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της σειράς KODAK EASYSHARE www.kodak.com/go/EasyShare.

Περισσότερες πληροφορίες για τις έρευνες της εταιρείας J.D.Power and Associates www.jdpower.com.

Tα προϊόντα της Κodak που συμπεριλήφθηκαν στην κατηγορία τιμών 200-399 δολάρια είναι: Z700, Z730, Z740, C340, DX6440, DX6490, DX7440, DX7590, DX7630, LS743, LS753, CX7430 και CX7530.

Tα προϊόντα της Κodak που συμπεριλήφθηκαν στην κατηγορία τιμών 199 και κάτω είναι: C300, DX4530, DX6340, CX6200, CX6330, CX7220, CX7300, CX7330, CX6445, CX7310 και CX7525.

Σημείωση: H μελέτη της J.D.Power and Associates βασίστηκε σε δείγμα 4.256 απαντήσεων από καταναλωτές που αγόρασαν ψηφιακή μηχανή την περίοδο Νοέμβριος 2004 – Νοέμβριος 2005.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top