Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Ο αγώνας Ελλάδα - Καζακστάν κερδίζει το ενδιαφέρον της Betfair

Αθλητισμός » Στοίχημα - 06/09/2005

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2005 η Εθνική ομάδα Ελλάδας θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν, σε μια προσπάθεια να κερδίσει την πρόκριση για τους τελικούς του Μουντιάλ 2006. Ο αγώνας έχει έντονο ποδοσφαιρικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον και αναμένεται να συγκεντρώσει την προσοχή του ποδοσφαιρικού κοινού.

Οι παίκτες της Betfair, επαναστατικής online εταιρίας ανταλαγής στοιχημάτων δίνουν τις δικές τους αποδόσεις διαμορφώνοντας μία πρώτη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα του πολυαναμενόμενου ποδοσφαιρικού αγώνα. Συγκεκριμένα οι αποδόσεις μέχρι στιγμής έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Ελλάδα: 1,2

Καζακστάν: 26

Ισοπαλία: 6,8

Για καλύτερη ενημέρωση και επιπρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Βetfair www.betfair.com .

- Η Betfair είναι μία βρετανική εταιρία η οποία έχει φέρει την επανάσταση σε μία από τις πιο παλιές παγκόσμιες βιομηχανίες. Η εταιρία, η οποία ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια, αποτελεί ήδη μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις, βασισμένες στο Internet, στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει το όραμα να εξελιχθεί σε παγκόσμια ηγετική εταιρία στοιχήματος.

Η Betfair εγκαινίασε μια πλατφόρμα ανταλλαγής στοιχημάτων η οποία αποτελεί μια νέα μορφή στοιχήματος και δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ποντάρουν σε αποδόσεις που ορίζονται από άλλους παίκτες παρά από έναν παραδοσιακό bookmaker. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα ανακαλύφθηκε από τον Andrew Black, ένα πρώην επαγγελματία παίκτη και μαθηματική διάνοια.

Ο Black και ο συνεργάτης του Edward Wray, πρώην τραπεζικός, έχοντας κεφάλαιο £1.000.000 εγκαινίασαν τον Ιούλιο 2000 το πρώτο ανταλλακτήριο στοιχημάτων. Εν μέσω αγωνίας των παραδοσιακών bookmakers, η Betfair δημιούργησε μια εταιρία ανταλλαγής στοιχημάτων υψηλής ακριβείας και πλέον θεωρείται ο μεγαλύτερος δικτυακός τόπος ανταλλαγής στοιχημάτων στον κόσμο. Η εταιρία έφερε την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο στοιχηματίζει ο κόσμος δίνοντας καλύτερες αποδόσεις και επιλογές στους παίκτες. Κατά μέσο όρο οι αποδόσεις τις Betfair είναι 20% καλύτερες από τις αρχικές τιμές που δίνονται από τους παραδοσιακούς bookmakers. Το επαναστατικό σύστημα της Betfair δίνει επίσης τη δυνατότητα στους παίκτες να ποντάρουν υπέρ ή κατά σε ένα αποτέλεσμα καθώς και να ποντάρουν κατά τη διάρκεια σημαντικών γεγονότων -από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως έως τις Αμερικάνικες και Βρετανικές εκλογές και τον διαγωνισμό της Eurovision.

Η Betfair, η οποία απασχολεί 450 άτομα και έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Hammersmith, αντιστοιχεί καθημερινά εκατομμύρια στοιχημάτων (12,000/ λεπτό)και έχει πάνω από 300,000 εγγεγραμένους χρήστες. Η εταιρία έχει διακριθεί με τα βραβεία Ernst and Young Ανερχόμενοι Επιχειρηματίες της Χρονιάς 2002, με το Βραβείο της Βασίλισσας για την Εταιρία της Χρονιάς 2003 και το Βραβείο KPMG Εταιρία της Χρονιάς στα CBI Growing Awards το Δεκέμβριο του 2004.

Η Betfair είναι μία ιδιόκτητη επιχείρηση, η οποία ωστόσο έχει επενδυτές και έσοδα από τεχνολογικές επιχειρήσεις που μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται οι: Benchmark Capital, οι J.P. Morgan Partners και του UBS Capital. Η εταιρία Betfair είναι μέλος της αγοράς στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου και συνεχίζει να αναπτύσσεται με έναν εντυπωσιακό ρυθμό προσφέροντας στους πελάτες της νέες αξίες, επιλογές και υπηρεσίες.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top