Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η D-LINK: διάθεση media player νέας γενιάς

Τεχνολογία » Gadgets - 06/09/2005

Το ασύρματο media player με DVD Player και αναγνώστη καρτών μνήμης flash διαφόρων τύπων της D-Link, υποστηρίζει το Windows Connect Now και διευκολύνει την εγκατάσταση και την επέκταση δικτύου στο ψηφιακό σας σπίτι

Η D-Link, ο παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και κατασκευή δικτυακών λύσεων για το ψηφιακό σπίτι, τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τα εταιρικά περιβάλλοντα, ανακοίνωσε τη διάθεση του media player νέας γενιάς που πραγματικά δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε τα συστήματα home cinema με το οικιακό ασύρματο δίκτυό σας.

Το MediaLounge Wireless Media Player με DVD Player και αναγνώστη καρτών μνήμης διαφόρων τύπων (DSM-320RD) είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί για να δείτε τις φωτογραφίες και να αναπαράγετε τη μουσική και τις ταινίες που έχετε αποθηκεύσει στον υπολογιστή σας, πέρα από τις δυνατότητες που προσφέρει για την αναπαραγωγή DVD, DVD±R/RW, Video CD, Kodak Picture CD, Music CD, MP3 και WMA αρχεία ήχου στο CD-R/RW. Ο αναγνώστης καρτών μνήμης flash επιτρέπει στους χρήστες να πάρουν μια κάρτα Compact Flash, μια SD και άλλες κάρτες μνήμης flash από μια κάμερα και να δουν φωτογραφίες ή βίντεο στην τηλεόραση χωρίς να είναι απαραίτητο να έχουν προηγουμένως αποθηκεύσει το ψηφιακό περιεχόμενο στον υπολογιστή τους. Το D-Link MediaLounge Wireless Media Player με DVD Player και αναγνώστη καρτών μνήμης διαφόρων τύπων (DSM-320RD) τοποθετείται στο κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας και συνδέεται με την τηλεόραση και/ή το στερεοφωνικό μέσω καλωδίων A/V, SCART ή S-video.Για χρήστες με συστήματα ψυχαγωγίας high-end, το D-Link DSM-320RD υποστηρίζει συνδέσεις component video, optical digital audio και coaxial digital audio. Με τη χρήση του συμπεριλαμβανόμενου τηλεχειριστηρίου και της διεπαφής της τηλεόρασης, συνδέεται εύκολα με το οικιακό δίκτυο μέσω του ασύρματου προτύπου 802.11g, ή αν προτιμάτε, μέσω ενός απλού καλωδίου Ethernet.

«Η εξέλιξη των λύσεών μας για τους καταναλωτές έχει ως στόχο να αλλάξει την καθημερινή ζωή των πελατών μας μέσω της τεχνολογίας», δήλωσε ο Kevin Wen, πρόεδρος της D-Link Europe. «Το νέο ασύρματο media player πραγματώνει αυτό το όραμα, καθώς προσφέρει στους πελάτες μας μια πραγματική λύση για να συνδέσουν το ασύρματο οικιακό δίκτυό τους με το οικιακό κέντρο ψυχαγωγίας τους, και επομένως έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια εντελώς καινούργια εμπειρία σε ό,τι αφορά στην απόλαυση της ψηφιακής μουσικής, των αρχείων βίντεο και δεδομένων τους», κατέληξε ο Wen.

Το D-Link Wireless Media Player με DVD Player και αναγνώστη καρτών μνήμης διαφόρων τύπων περιλαμβάνει το D-Link MediaLounge Media Server Software για Windows 98 SE, Windows Millennium Edition (Windows Me), Windows 2000, Windows XP και τη νέα έκδοση Windows XP Media Center Edition 2005. Το λογισμικό MediaLounge συγκεντρώνει ‘διαισθητικά’ ψηφιακό περιεχόμενο από υπολογιστές και συσκευές του δικτύου και το οργανώνει βάσει του τύπου του αρχείου (audio/video/photo), εντάσσει τα ανεξάρτητα αρχεία ήχου σε κατηγορίες είδους μουσικής, καλλιτέχνη και τίτλου για άμεση πρόσβαση μέσω του Media Player.

Οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν και να αναπαράγουν ασύρματα διάφορους τύπους ψηφιακού περιεχομένου από το Internet ή το σκληρό δίσκο, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο και τη διαισθητική διεπαφή. Το D-Link Media Player υποστηρίζει σχεδόν όλα τα πρότυπα ψηφιακού περιεχομένου, όπως τα δημοφιλή πρότυπα ήχου WMA, MP3, WAV και AIF, τα πρότυπα εικόνας JPG, BMP, PNG, TIFF, JPG2000 και GIF, τα πρότυπα βίντεο MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, Quicktime, AVI και XviD και τέλος, τα πρότυπα λίστας τραγουδιών M3U και PLS Audio Playlist.

Οι μηχανικοί της D-Link και της Microsoft συνεργάστηκαν ώστε να ενσωματώσουν το νέο πρωτόκολλο Windows Connect Now της Microsoft , το οποίο αποτελεί ένα πρωτοποριακό συνδυασμό λογισμικού και συσκευής που επιτρέπει στους καταναλωτές να εγκαταστήσουν εύκολα και γρήγορα ένα ασύρματο δίκτυο ανάμεσα σε υπολογιστές, τηλεοράσεις και άλλες συσκευές στο σπίτι ή στο γραφείο τους. Εξοπλισμένο με ένα συνδετήρα USB, το D-Link MediaLounge Wireless Media Player χρησιμοποιεί το Wireless Network Setup Wizard των Windows XP για να μεταφέρει εύκολα τις ρυθμίσεις για ασφαλή ασύρματη σύνδεση από τον υπολογιστή σε άλλες συσκευές στο σπίτι.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top