Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η TELESTET ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΤΙΜ

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 04/02/2004

Την εμπορική επωνυμία της αλλάζει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας TELESTET και μετονομάζεται σε ΤΙΜ εισάγοντας έτσι στην ελληνική αγορά μία νέα επωνυμία διεθνούς κύρους και αναγνώρισης, την επωνυμία της μητρικής της εταιρείας ΤΙΜ (Telecom Italia Mobile).

Η ΤΙΜ (Telecom Italia Mobile) είναι μέλος του τηλεπικοινωνιακού ομίλου της Telecom Italia και είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ιταλία τόσο σε επίπεδο αριθμού χρηστών (περισσότερους από 26,1 εκ. πελάτες*) όσο και σε οικονομικά αποτελέσματα (κύκλος εργασιών 6,980 δις. Ευρώ*) χάρη στην υπέρ-εξελιγμένη τεχνογνωσία που διαθέτει και η οποία της επιτρέπει να φέρνει συνεχείς καινοτομίες στην Ιταλική αγορά (*στοιχεία εννεαμήνου 2003).
Με έντονη την παρουσία της σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και στη λεκάνη της Μεσογείου, η TIM (Telecom Italia Mobile) είναι σήμερα μία από τις πλέον στιβαρές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως. Εκτός της κυρίαρχης παρουσίας της στην Ιταλία έχει διεθνή παρουσία στην αγορά κινητής τηλεφωνίας σε Βραζιλία, Βενεζουέλα, Περού, Χιλή, Ελλάδα και Τουρκία. Συνολικά ο όμιλος εταιρειών κινητής τηλεφωνίας της ΤΙΜ Ιταλίας εξυπηρετεί πάνω από 43,2 εκ. πελάτες* και ο κύκλος εργασιών του ξεπερνά τα 8,6 δις. Ευρώ* (*στοιχεία εννεαμήνου 2003).
Η ΤΙΜ υπηρετεί το όραμα της επικοινωνίας χωρίς όρια και μέσω της δημιουργίας της μεγαλύτερης τηλεπικοινωνιακής συμμαχίας στην Ευρώπη, που αποτελείται από τέσσερις τηλεπικοινωνιακούς κολοσσούς, τους ομίλους των: Orange, Telefonica Moviles, ΤΙΜ & T-Mobile. Χάρη στη συμμαχία αυτή η οποία συστάθηκε τον Απρίλιο 2003, 170 εκ. συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας σε 15 ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων και οι πελάτες της ΤΙΜ στην Ελλάδα, θα απολαμβάνουν GPRS και MMS roaming, VPN roaming, ενοποιημένες υπηρεσίες φωνής, δεδομένων και mobile Internet, κοινά πακέτα διεθνών προσφορών που θα απευθύνονται στο σύνολο των συνδρομητών τους. Οι εταιρείες θα προχωρήσουν και σε ανάπτυξη τερματικών.
Η νέα εμπορική επωνυμία της STET Hellas εκφράζει τον ευρωπαϊκό και διεθνή προσανατολισμό της διοίκησης και των μετόχων της, καθώς και τη νέα φιλοσοφία με την οποία προσεγγίζει την ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας ενισχύοντας περαιτέρω την ανταγωνιστικότητά της και τη δυναμική ανάπτυξής της.
«Η εταιρεία μας έχει κατά πολύ διαμορφώσει το σημερινό τοπίο κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας ιδίως στον τομέα της τεχνολογίας καθώς προσέφερε πάντα στους πελάτες της τα πλέον πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες. Έχοντας μέσα σε 10 χρόνια επενδύσει πάνω από 1,2 δις. Ευρώ για την ανάπτυξη υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας υψηλού επιπέδου, έχοντας προσφέρει υπεραξίες στους μετόχους της χάρη στην εισαγωγή της στο NASDAQ στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, έχοντας κατοχυρώσει την τεχνολογική καινοτομία ως βασικό της χαρακτηριστικό, η εταιρεία μας αποκτά νέο όνομα το οποίο εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της καθώς και τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό» δήλωσε σχετικά με την αλλαγή της επωνυμίας ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΙΜ στην Ελλάδα, κ. Νικόλαος Βαρσάκης στη διάρκεια συνέντευξης τύπου.
Η αλλαγή της επωνυμίας και η χρήση του ονόματος της μητρικής Ιταλικής εταιρείας ΤΙΜ, η οποία κατέχει το 80,257% των μετοχών της STET Hellas, αποτελεί στρατηγική απόφαση και πρωτοβουλία των διοικήσεων της ΤΙΜ (Telecom Italia Mobile) και της STET Hellas.
"Χαίρομαι ιδιαίτερα που το όνομα της ΤΙΜ υιοθετείται και στην Ελλάδα, τη χώρα που αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Ομίλου μας για διεθνή ανάπτυξη» δήλωσε ο κ. Mauro Sentinelli, Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΙΜ (Telecom Italia Mobile) κατά τη συνέντευξη τύπου. "Με τον τρόπο αυτό τονίζουμε το ενοποιημένο πλαίσιο μέσα στο οποίο λειτουργούν όλες οι θυγατρικές και συνδεόμενες εταιρείες μας ανά τον κόσμο προκειμένου να κεφαλαιοποιούμε την ικανότητα για πρωτοπορία και ανάπτυξη νέων υπηρεσιών, τα οποία ανέκαθεν υπήρξαν τα δυνατά σημεία του Ομίλου ΤΙΜ. Για παράδειγμα στην περίπτωση της πρόσφατης εμπορικής διάθεσης του UMTS στην Ελλάδα, τα δίκτυα δεύτερης και τρίτης γενιάς διασυνθέθηκαν άριστα ώστε να επιτρέπουν στους συνδρομητές να κάνουν χρήση και των δύο χωρίς διακοπές. Και ο Όμιλος ΤΙΜ είναι ο πρώτος στην Ευρώπη που προσφέρει μία τέτοιου είδους υπηρεσία".
Εκ μέρους της STET Hellas ο κ. Ν. Βαρσάκης επεσήμανε σχετικά με τη νέα επωνυμία: "Τα τελευταία τρία χρόνια, η πορεία της εταιρείας μας ήταν εξαιρετική σε όλους τους τομείς: παρά τον έντονο ανταγωνισμό διατηρήσαμε το συνολικό μερίδιο αγοράς μας ενώ βελτιώσαμε ποιοτικά τη σύνθεση της πελατειακής μας βάσης, γεγονός που επηρέασε ιδιαίτερα θετικά τα οικονομικά μας αποτελέσματα. Παράλληλα ενισχύσαμε το δίκτυο GSM ώστε να προσφέρουμε άριστη κάλυψη σε όλη την Ελλάδα, προσφέραμε τις πρώτες υπηρεσίες GPRS και MMS, θέσαμε σε λειτουργία το πρώτο δίκτυο UMTS στη χώρα μας και ενδυναμώσαμε το δίκτυο λιανικών πωλήσεων μας για να βρισκόμαστε κοντά στον καταναλωτή όποτε το επιθυμεί, όπου και αν βρίσκεται.
Πραγματοποιήσαμε μία σειρά από αλλαγές στην εταιρεία, δημιουργήσαμε ακόμα περισσότερες προϋποθέσεις για μελλοντική ανάπτυξη, αποκτήσαμε έναν Ευρωπαϊκό και διεθνή προσανατολισμό χάρη στη μητρική μας εταιρεία και αυτή ακριβώς τη νέα δυναμική θέλουμε να ενισχύσουμε με την αλλαγή του ονόματος", τονίζει ο κ. Ν. Βαρσάκης.
H TIM στην Ελλάδα φιλοδοξεί να αποτελέσει την πιο ευέλικτη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, προσαρμόζοντας στις ανάγκες των Ελλήνων και στον τρόπο ζωής του καθένα μας τις πιο πρωτοποριακές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Βαρσάκη: «Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας, όχι να τους επιβάλλουμε έναν τρόπο χρήσης της κινητής τηλεφωνίας που δεν τους ταιριάζει. Είμαστε μία εταιρεία διεθνούς βεληνεκούς που όμως λειτουργεί στην Ελλάδα και διαμορφώνει την τεχνολογία της αλλά και την οικονομική πολιτική της σύμφωνα με τις ανάγκες των Ελλήνων πελατών της».
Η αλλαγή της εμπορικής επωνυμίας της TELESTET σε ΤΙΜ σύντομα θα συνοδευτεί από την προσφορά μίας σειράς νέων προϊόντων τα οποία θα δημιουργήσουν νέους όρους στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας και μέσα από τα οποία οι πελάτες της εταιρείας θα απολαύσουν νέες εμπειρίες επικοινωνίας που θα τους προσφέρει η ΤΙΜ. Αλλαγή στην εμπορική επωνυμία πραγματοποιείται και για τα επιτυχημένα TELESTET Centers τα οποία σήμερα είναι 160 σε όλη την Ελλάδα και τα οποία θα μετονομαστούν σε καταστήματα ΤΙΜ.
«Επιδιώκουμε να πρωτοπορούμε και να επηρεάζουμε τις εξελίξεις στην αγορά κινητής τηλεφωνίας διαμορφώνοντας τους όρους εκείνους που μας επιτρέπουν να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα: να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας δυνατότητες επικοινωνίας χωρίς όρια. Η κινητή τηλεφωνία από την ΤΙΜ συμβολίζει την επικοινωνία χωρίς όρια και αλλάζει στα χέρια κάθε διαφορετικού καταναλωτή, προσφέροντάς του αυτό που εκείνος ζητά» δήλωσε ο κ. Ν. Βαρσάκης, κλείνοντας την ομιλία του για την παρουσίαση της νέας εμπορικής επωνυμίας της STET Hellas.
Σημ. Η νομική επωνυμία της εταιρείας δεν υφίσταται καμία αλλαγή και παραμένει STET Hellas Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ.

Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top