Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα προσφορά από την Tellas

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 09/09/2005

Με μόνο 12 ευρώ το μήνα όλοι πλέον μπορούν να βλέπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα όπου κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η Τellas ανακοίνωσε μία νέα ευέλικτη προσφορά η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλους να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της επικοινωνίας με εικόνα, αγοράζοντας δύο video- τηλέφωνα Tellas μόνο με 12 ευρώ το μήνα. Επιπλέον, προσφέρει ΔΩΡΕAN όλες τις video κλήσεις έως το τέλος του χρόνου (31/12/05).

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εμπειρία της video-κλήσης από σταθερό τηλέφωνο θα έχουν οι επισκέπτες της 70ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, η Tellas προσφέρει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν την πρωτοποριακή συσκευή πραγματοποιώντας video-κλήσεις και να διαπιστώσουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ΕΙΚΟΝΑ στην καθημερινή τους τηλεφωνική επικοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το video-τηλέφωνο Tellas δίνει νέα διάσταση στις δυνατότητες της σταθερής τηλεφωνίας, αφού πλέον μπορεί κανείς μέσω της απλής σταθερής τηλεφωνικής γραμμής να πραγματοποιεί κλήσεις video βλέποντας τον συνομιλητή του. Επιπλέον, προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες, που αλλάζουν ριζικά την σχέση του Έλληνα με το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού του, όπως Μενού με εικονίδια στα ελληνικά, Λήψη και Αποθήκευση φωτογραφιών του συνομιλητή, δυνατότητα μεταφοράς επαφών από και προς το κινητό μέσω της κάρτας SIM και πολλά άλλα.

Η διαδικασία της video-κλήσης είναι πολύ απλή:

1. Ο συνδρομητής συνδέει το video-τηλέφωνο στην πρίζα του τηλεφώνου του σπιτιού του και τηλεφωνεί στο πρόσωπο με το οποίο θέλει να επικοινωνήσει.

2. Σε οποιαδήποτε στιγμή της συνομιλίας μπορεί να ξεκινήσει την video-κλήση με ένα απλό πάτημα του κουμπιού "video".

3. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα έχει στην οθόνη του την εικόνα του συνομιλητή του, ενώ παράλληλα η δική του εικόνα θα εμφανιστεί στην οθόνη του συνομιλητή του.

Αναλυτικότερα το κόστος του video-τηλεφώνου διαμορφώνεται ως εξής:

ΚΟΣΤΟΣ VIDEO- ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Αγορά 2 συσκευών

video-τηλεφώνου Tellas: * 12 € / μήνα

(1 για σας και 1 για το αγαπημένο σας πρόσωπο)

ή

Αγορά 2 συσκευών (μετρητοίς)

video-τηλεφώνου Tellas 384 € ΔΩΡΕΑΝ όλες οι Video-κλήσεις μέχρι 31/12/2005.

Οι αναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

* Η τιμή των €12 ισχύει για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (Mastercard, Visa και Diners) σε 36 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Επιτόκιο 7,80% και ΕΠΕ 7,80%.

Από 1/1/06 η χρέωση της videο-κλήσης θα είναι 0,12 €/λεπτό (+ΦΠΑ) με χρέωση ανά δευτερόλεπτο (λιγότερο από μια απλή κλήση προς κινητό τηλέφωνο).

Μοναδική προϋπόθεση για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Video-Τηλέφωνο της Tellas, είναι η απόκτηση του video-τηλεφώνου Tellas και η ενεργοποίηση της υπηρεσίας Προεπιλογής Φορέα Tellas και για τους δύο χρήστες που επιθυμούν να επικοινωνούν μέσω video.

Ο Αντιπρόεδρος & CEO της Tellas, Andrea Costa τόνισε τα εξής: «Mε γνώμονα την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η Τellas προσαρμόζει την τιμολογιακή της πολιτική ανταποκρινόμενη στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών της, προσφέροντάς τους ευέλικτες και οικονομικές λύσεις. Η νέα αυτή εμπορική πρόταση της Tellas επιτρέπει την αγορά δύο video-τηλεφώνων με μόνο 12 ευρώ το μήνα, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να βλέπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα όπου κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα.»

Το Video-Τηλέφωνο της Τellas είναι διαθέσιμο μέσω του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών στο 13800, όλο το 24ωρο, μέσω του site της Tellas www.tellas.gr όπου οι επισκέπτες μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση ενδιαφέροντος για να λάβουν το Video-Τηλέφωνο απευθείας στο σπίτι τους χωρίς χρέωση, στις Αλυσίδες `Γερμανός`, `Multirama` και `RadioShack` καθώς και σε εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης της Tellas.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top