Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Το DVR-530H είναι το DVD Recorder της Χρονιάς

Τεχνολογία » Gadgets - 13/09/2005

Η ένωση EISA (European Image and Sound Association) απένειμε στο DVR-530H τη διάκριση του Καλύτερου Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Recorder για το 2005-2006.

"Η EISA είναι ο πλέον έγκυρος ανεξάρτητος φορέας επιβράβευσης των πρωτοποριακών προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας, καθώς αντιπροσωπεύει τη συλλογική άποψη περίπου 50 περιοδικών με υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, από διάφορες χώρες της Ευρώπης" δήλωσε ο Philippe Coppens, Επικεφαλής του Τομέα Technology and Product InfoManagement της Pioneer Europe.

"Το γεγονός ότι η EISA επέλεξε να απονείμει αυτή την σημαντική διάκριση σ ένα προϊόν από τη μεσαία κατηγορία της αγοράς τιμά ιδιαίτερα τη σειρά των DVD recorders της Pioneer", συνεχίζει o Coppens. "Η σειρά των DVD recorders με Σκληρό Δίσκο που πρόσφατα ανακοινώσε η Pioneer αποτελείται από τρία μοντέλα: το entry-level DVR-433H, το βραβευμένο DVR-530H και το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, DVR-630H. Τα μέλη της EISA δήλωσαν χαρακτηριστικά:

‘ Το νέο DVR-530H της Pioneer είναι ένα ψηφιακό recorder εξαιρετικά πλούσιο σε λειτουργίες και δυνατότητες! Αναπαράγει και εγγράφει σε εγγράψιμα και επανεγγράψιμα DVD και υποστηρίζει δίσκους διπλής στρώσης (dual-layer). Επιπλέον, χάρη στον μοναδικό αλγόριθμο κωδικοποίησης της Pioneer που επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση χώρου, το DVR-530H μπορεί να εγγράψει υλικό διάρκειας έως 13 ωρών σ ένα και μόνο DVD-R.’

‘Ο ενσωματωμένος σκληρός δίσκος 160GB παρέχει άφθονη χωρητικότητα για εγγραφές διάρκειας 450 ωρών, ενώ η υπηρεσία EPG επιτρέπει τον εύκολο προγραμματισμό της εγγραφής τηλεοπτικών εκπομπών. Επιπλέον, η πρωτοποριακή λειτουργία "Digital Jukebox" δίνει στους λάτρεις της μουσικής τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τον σκληρό δίσκο του DVR-530H ως ψηφιακή δισκοθήκη, αποθηκεύοντας σ αυτόν τα αγαπημένα τους CD μουσικής.’

Η EISA απένειμε επίσης το βραβείο του "Καλύτερου Προϊόντος για το 2005-2006" στον A/V ραδιοενισχυτή VSX-1015 και στην 50 ιντσών τηλεόραση plasma PDP-506XDE "PURE Vision Black" της Pioneer. Η τριπλή βράβευση της Pioneer, στις κατηγορίες συσκευών που αποτελούν τον πυρήνα των συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας, υπογραμμίζει την ηγετική θέση της εταιρείας στην αγορά και τη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντα στην πρωτοπορία των τεχνολογιών οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας.

Τα νέα DVD recorders της Pioneer - συνοπτική παρουσίαση

Τα νέα DVD recorders με σκληρό δίσκο της Pioneer είναι τα πρώτα που παρέχουν διάρκεια εγγραφής έως 24 ώρες σε δίσκους DVD-R διπλής στρώσης (Dual Layer), και κορυφαία ταχύτητα αντιγραφής. Ο προηγμένος αποκωδικοποιητής MPEG που ενσωματώνουν αυξάνει τη διάρκεια εγγραφής, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ποιότητα εγγραφής/αναπαραγωγής.

Το νέο, φιλικό περιβάλλον χειρισμού διαθέτει λειτουργία βοήθειας η οποία καθοδηγεί τους χρήστες, ενώ το Disc Navigator επιτρέπει τον γρήγορο εντοπισμό των εγγραφών και παρέχει πολλαπλές επιλογές εμφάνισης των γραμμένων τίτλων. Η ευχρηστία των δύο ανώτερων μοντέλων της νέας σειράς, DVR-530H και DVR-630H, ενισχύεται ακόμη περισσότερο χάρη στην υπηρεσία GUIDE Plus+™ EPG. Πρόκειται για έναν ηλεκτρονικό οδηγό τηλεοπτικών προγραμμάτων ο οποίος παρέχει δυνατότητα εύκολου προγραμματισμού εγγραφών από αναλυτικές λίστες τηλεοπτικών καναλιών και προγραμμάτων.

Τα νέα recorders περιλαμβάνουν επίσης λειτουργία "Ψηφιακής Δισκοθήκης" (Digital Jukebox). Με το πάτημα ενός πλήκτρου, οι χρήστες μπορούν να αντιγράψουν τα αγαπημένα τους CD μουσικής στον σκληρό δίσκο. Μέσω των μενού του recorder ο χρήστης μπορεί να ψάχνει για συγκεκριμένα άλμπουμ, να ταξινομεί τα κομμάτια σε κατηγορίες, κ.α.

Μοντέλα και χωρητικότητες δίσκων

Τα νέα μοντέλα της Pioneer που διακρίνονται για την λεπτή και κομψή σχεδίασή τους (έχουν ύψος μόλις 59 χιλιοστά) είναι:

• DVR-433H, με σκληρό δίσκο 80GB για αποθήκευση έως 227 ωρών βίντεο (μαύρο ή ασημί φινίρισμα)

• DVR-530H, με σκληρό δίσκο 160GB για αποθήκευση έως 455 ωρών βίντεο (ασημί φινίρισμα)

• DVR-630H, με σκληρό δίσκο 250GB για αποθήκευση έως 711 ωρών βίντεο

- Η Pioneer Europe NV είναι το Ευρωπαϊκό στρατηγείο της Pioneer Corporation, μιας εταιρείας με ηγετική θέση σε παγκόσμια κλίμακα, η οποία κατασκευάζει ηλεκτρονικά προϊόντα εικόνας/ήχου για οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές, εστιάζοντας κυρίως στις τεχνολογίες DVD, οθονών πλάσματος (PDP) και συστημάτων AV/Πλοήγησης αυτοκινήτου. Οι μετοχές της είναι εισηγμένες στα Χρηματιστήρια New York Stock Exchange (σύμβολο: PIO), Euronext Amsterdam, Tokyo Stock Exchange και Osaka Securities Exchange.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top