Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η Nokia προμηθεύει την τσέχικη Eurotel με δίκτυο WCDMA 3G

Ειδήσεις - 13/09/2005

Η Nokia και η τσέχικη εταιρία κινητής τηλεφωνίας Eurotel Praha υπέγραψαν συμφωνία για την προμήθεια δικτύου WCDMA 3G συμπεριλαμβανομένης της λύσης HSDPA (Nokia High Speed Downlink Packet Access), συνεχίζοντας έτσι την μακρόχρονη συνεισφορά της Nokia στην ανάπτυξη του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Eurotel. Η συμφωνία αυτή αποτελεί το πρώτο συμβόλαιο τρίτης γενιάς για την Nokia στην Τσεχία.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Nokia θα προμηθεύσει το κεντρικό και ασύρματο δίκτυο, καθώς και τη λύση HSDPA και το Υποσύστημα Πολυμέσων IP (Nokia IP Multimedia Subsystem). Επιπλέον, η Nokia θα προσφέρει το Nokia NetAct(TM), τη λύση διαχείρισης δικτύου, καθώς και υπηρεσίες για το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση δικτύου, αλλά και υπηρεσίες κατάρτισης.

Η λύση Nokia HSDPA είναι μια αναβάθμιση λογισμικού στο δίκτυο τρίτης γενιάς, βάση της οποίας οι ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων στην πρώτη φάση αυξάνονται κατά 1-2 Mbps.

«Θεωρούμε ότι η τρίτη γενιά αποτελεί ένα κρίσιμο βήμα προς τη διασφάλιση της ηγετικής θέσης μας στην αγορά, καθώς και την ικανοποίηση της ζήτησης των πελατών μας», δήλωσε ο Tomás David, Chief Strategy Officer της Eurotel Praha. «Είμαστε βέβαιοι ότι η τεχνογνωσία της Nokia στην ανάπτυξη του 3G WCDMA και η ικανότητά της να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας θα διασφαλίσει την ετοιμότητά μας να προσφέρουμε τις πιο προηγμένες υπηρεσίες τρίτης γενιάς στους πελάτες μας».

«Η Nokia είναι περήφανη που συνεργάζεται με την Eurotel στην πρωτοβουλία της να κάνει τις υπηρεσίες τρίτης γενιάς πραγματικότητα στην Τσεχία», δήλωσε ο Matti Palomäki, Country Director, Networks, Nokia. «Το υψηλής ποιότητας χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας αποτελεί μια ισχυρή βάση βέλτιστης επιχειρηματικής πρακτικής, έτσι ώστε η η Eurotel να προσφέρει ανταγωνιστικές υπηρεσίες τρίτης γενιάς στους πελάτες της».

Σχετικά με την Eurotel Praha, spol. s r.o.

Eurotel Praha, spol. s r. o., ανακοίνωσε περισσότερους από 4,4 εκατομμύρια πελάτες στα τέλη Ιουνίου 2005. Τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στα 900/1800 MHz και 450 MHz της Eurotel καλύπτουν 99% του πληθυσμού της Τσεχίας (περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι). Η Eurotel κατέχει άδεια UMTS για την παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς.

Πέρα από τις υπηρεσίες σε συνδρομητές συμβολαίου, η Eurotel προσφέρει κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας με την επωνυμία Go, καθώς και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών περιεχομένου πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών βίντεο, MMS, φωνής, WAP και SMS. Η Eurotel είναι ο μοναδικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας στην Τσεχία που προσφέρει τις δύο πιο προηγμένες τεχνολογίες ασύρματης μετάδοσης δεδομένων GSM. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της Eurotel περιλαμβάνει την τεχνολογία SuperSound, που διασφαλίζει μια χωρίς παράσιτα σύνδεση φωνής και 397 συνεργάτες για περιαγωγή σε 160 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Eurotel Praha είναι μια εταιρία περιορισμένης ευθύνης (spol. s r. o.) και ελέγχεται κατά 100% από την CESKÝ TELECOM, a. s.

Η NOKIA είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις κινητές επικοινωνίες. Βασιζόμενη στην εμπειρία, καινοτομία, φιλικότητα προς το χρήστη και στις ασφαλείς λύσεις, η εταιρία έχει γίνει ο κύριος προμηθευτής κινητών τηλεφωνικών συσκευών και ο κύριος προμηθευτής κινητών, σταθερών και ΙΡ δικτύων. Προσθέτοντας την έννοια του «κινητού» (mobility) στο Διαδίκτυο, η Nokia δημιουργεί νέες δυνατότητες για τις εταιρίες και βελτιώνει την καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Η Nokia είναι μιας ευρείας ισχύος εταιρία με μετοχές στα 6 κυριότερα χρηματιστήρια.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top