Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

4-way server TX600 S2 Tower & RX600 S2 Rack για 64-bit εφαρμογές

Τεχνολογία » Hardware - 13/09/2005

Η Fujitsu Siemens Computers, η κορυφαία εταιρεία πληροφορικής στην Ευρώπη, ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων PRIMERGY 4-way tower και rack servers. Με επεξεργαστικό πυρήνα Intel® Xeon™ τεχνολογίας MP στα 64-bit, οι νέοι PRIMERGY servers TX600 S2 και RX600 S2 διαθέτουν αυξημένη απόδοση χάριν της δυνατότητας υποστηρίξης

εώς και τέσσερις επεξεργαστές και 32 GB (64 GB με modules των 4 GB) μνήμη, χαρακτηριστικό που τους καθιστά ιδανικούς όταν πρόκειται για ανάπτυξη κρίσιμων εφαρμογών που απαιτούν υψηλά επίπεδα μνήμης όπως για παράδειγμα οι βάσεις δεδομένων και οι εφαρμογές ERP. Για την διασφάλιση της αξιοπιστίας και διαθεσιμότητας, οι servers διαθέτουν ενσωματωμένο ελεγκτή RAID, τεχνολογίες προστασίας της μνήμης όπως ECC, Chipkill, Hot-Spare, Mirroring, RAID memory καθώς και Redundant/Hot-Plug συστήματα ψύξης και τροφοδοτικά. Τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά της πολυβραβευμένης σειράς server PRIMERGY προσφέρουν μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ και αξιοπιστία και κατ’ επέκταση μεγαλύτερη ασφάλεια στα δεδομένα χωρίς να θυσιάζεται η επιχειρηματική συνοχή της εταιρείας.

Όπως και τα υπόλοιπα μέλη της σειράς PRIMERGY, οι TX600 S2 και RX600 S2 αξιοποιούν όλες τις δυνατότητες της σύγχρονης πληροφορικής. Οι ενοποιημένοι σε δίκτυο servers και οι τεχνολογίες προσομοίωσης παίζουν ρόλο καθοριστικής σημασίας στις υποδομές πληροφορικής προκειμένου να βελτιώνουν την απόδοση, να μεγιστοποιούν την αξιοποίηση των πόρων και να επιτυγχάνουν έτσι μεγαλύτερη ευελιξία. Χάρη στα συστήματα virtualization, όπως για παράδειγμα οι VMware ESX, διαφορετικοί servers – λειτουργικό σύστημα με συγκεκριμένη εφαρμογή – μπορούν να αναπτυχθούν σε πραγματικό server σε ένα εικονικό σύστημα, όπως για παράδειγμα διαφορετικά παράλληλα εικονικά συστήματα σε Linux και Windows σε έναν ενιαίο PRIMERGY server όπως οι TX600 S2 ή RX600 S2. Η τεχνολογία virtualization αποτελεί τον θεμέλιο λίθο στην δημιουργία και αξιοποίηση των dynamic data centers.

PRIMERGY TX600 S2 Tower Server

Οι διαθέσιμες ενσωματωμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν την δυνατότητα παραμετροποίησης της RAID στην μητρική (Redundant Array of Independent Disk - τρόπος οργάνωσης και σύνδεσης μιας ομάδας δίσκων με σκοπό την αύξηση της ταχύτητας προσπέλασης και εγγραφής αλλά και την προστασία των δεδομένων ενός συστήματος), των αποσπώμενων τροφοδοτικών και των συστημάτων ψύξης, των υποδοχών για κάρτες hot-plug PCI-X / PCI Express, και των μηχανισμών προστασίας της κεντρικής μνήμης και του split για το backplane των SCSI. Αυτά τα χαρακτηριστικά παρέχουν τέτοια επίπεδα διαθεσιμότητας και απόδοσης που καθιστούν τον PRIMERGY TX600 S2 ιδανικό μέσο για την ανάπτυξη κρίσιμων επιχειρηματικών εφαρμογών. Συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση, την εξαιρετική εσωτερική χωρητικότητα, την αξιοπιστία και την συνοχή εφάμιλλη των Data Center σε ένα φιλικό προς το χρήστη πακέτο, ο TX600 S2 εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα ποιοτικής λειτουργίας απαραίτητα για την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας.

PRIMERGY RX600 S2 Rack Server

Οι εφαρμογές που συνήθως αναπτύσσονται σε rack servers είναι υποστηρικτικές όπως οι βάσεις δεδομένων και οι e-business logic που συνήθως απαιτούν υψηλές επιδόσεις και ανάλογη συνοχή για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη ανάπτυξη των πληροφοριακών εφαρμογών. Τα συστήματα 4-way έχουν αποδειχθεί οικονομικές πλατφόρμες για την ενοποίηση πολλαπλών workloads σε λιγότερους αλλά πιο ισχυρούς servers που χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες στον τομέα του virtualization, όπως λύσεις από τις VMware και Microsoft. Ο νέος RX600 S2 συνδυάζει εντυπωσιακή 4-way απόδοση, εξαιρετική εσωτερική χωρητικότητα, αξιοπιστία και μέγεθος, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για χρήση σε Data Center όπου απαιτείται μικρό μέγεθος και μεγάλη υπολογιστική ισχύ.

Οι νέοι PRIMERGY TX600 S2 Tower και PRIMERGY RX600 S2 Rack server είναι ιδανικοί για κρίσιμες εταιρικές εφαρμογές σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, data centers και παρόχους υπηρεσιών, υποκαταστήματα, λύσεις βάσεων δεδομένων, παραμετροποιήσεις για υψηλή διαθεσιμότητα (Cluster) και ανθεκτικές υποδομές.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top