Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η D-LINK ανακοινώνει τη διάθεση της σειράς xSTACK

Τεχνολογία » Hardware - 15/09/2005

Με την υποστήριξη της τεχνολογίας Single-IP-Management στο σύνολο των προϊόντων της σειράς και με υπηρεσίες υποστήριξης, όπως Limited Lifetime Warranty και ARP (Advanced Replacement Program), η σειρά προϊόντων xStack προσφέρει λύσεις για εταιρικά περιβάλλοντα και δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους συνεργάτες της D-Link."

Η D-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και κατασκευή δικτυακών λύσεων για το ψηφιακό σπίτι, τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τα εταιρικά περιβάλλοντα, παρουσίασε τη σειρά xStack, τη νέα οικογένεια προϊόντων switch για επιχειρήσεις.

Η σειρά xStack είναι διαθέσιμη σε ολόκληρη την Ευρώπη και υποστηρίζεται από μία ολοκληρωμένη καμπάνια, η οποία αποσκοπεί στην εισαγωγή ολόκληρης της προϊοντικής γκάμας στην αγορά για εταιρικά περιβάλλοντα, καθώς και στην ενίσχυση των συνεργατών της D-Link στη διαδικασία των πωλήσεων. Επιπλέον, η σειρά αυτή υποστηρίζει τη στρατηγική της D-Link να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, ώστε να ικανοποιεί τις συγκεκριμένες ανάγκες των εταιριών, πάντα με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την τεχνολογία βάσει των προτύπων της βιομηχανίας, τις ανταγωνιστικές τιμές και τις αξιόπιστες υπηρεσίες υποστήριξης.

«Σε μια έντονα ανταγωνιστική αγορά, η δικτυακή απόδοση αποτελεί το κλειδί», δήλωσε ο Kevin Wen, πρόεδρος της D-Link Europe. «Οι εταιρίες απαιτούν πιο γρήγορα και πιο επαγγελματικά προϊόντα μεταγωγής σε προσιτές τιμές. Η σειρά xStack καλύπτει το κενό της αγοράς. Οι συνεργάτες μας έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα προϊόντα που θα τους βοηθήσουν να ικανοποιούν αποτελεσματικά τις ανάγκες των επιχειρήσεων με επίκεντρο την λειτουργικότητα και την εύκολη διαχείριση», καταλήγει ο Kevin Wen.

Η σειρά xStack αποτελείται από switches ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Προσφέροντας προληπτική διαχείριση ασφάλειας του δικτύου (proactive network security management), διαλειτουργικότητα με προϊόντα άλλων κατασκευαστών, υψηλής απόδοσης συνδεσμολογία σε στοίβα (high performance stacking) και ολοκληρωμένο έλεγχο κίνησης, η σειρά xStack δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στην D-Link στην αγορά δικτύωσης, καθώς αποτελεί τον μοναδικό κατασκευαστή που είναι σε θέση να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση.

Η λειτουργία Single IP Management, που είναι ενσωματωμένη σε όλα τα προϊόντα xStack, επιτρέπει τον έλεγχο διαχείρισης μέχρι και 32 switch μέσω μιας μοναδικής διεύθυνσης IP.

Η D-Link έχει παράλληλα αναπτύξει υπηρεσίες και σχετική υποστήριξη ώστε να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων xStack. Εγγύηση, υπηρεσία αντικατάστασης “next business day service” σε επιλεγμένες χώρες και δωρεάν ενημερώσεις firmware προβλέπονται για όλα τα προϊόντα της σειράς xStack. Επιπλέον, τα προϊόντα xStack Gigabit περιλαμβάνουν δωρεάν το λογισμικό για το σύστημα διαχείρισης δικτύου D-View SNMP.

Πληροφορίες για τα προϊόντα της σειράς xStack

Το χαρτοφυλάκιο xStack περιλαμβάνει τις ακόλουθες πέντε οικογένειες switch:

• Οικογένεια xStack DES-3500 (DES-3526 / DES-3550)

Η οικογένεια xStack DES-3500 της D-Link αποτελείται από managed switch Layer2 που διαθέτουν την τεχνολογία Single IP Management. Εξοπλισμένοι με 24 μέχρι 48 θύρες 10/100Base-TX και δύο θύρες combo 1000Base-T/SFP, αυτά τα switch είναι σχεδιασμένα για ασφαλείς και ευέλικτες συνδέσεις. Απλά στην εγκατάσταση και εύκολα στη διαχείριση, τα switch αποτελούν τις συσκευές για επίπεδο πρόσβασης τμήματος που μπορούν εύκολα να συνδεθούν σε στοίβα και να συνδυαστούν με άλλα switch που υποστηρίζουν την τεχνολογία Single IP Management της D-Link για το σχηματισμό ενός πολυεπίπεδου δικτύου που έχει δομηθεί με server κεντρικού δικτύου και κεντρικούς server υψηλής ταχύτητας.

• Οικογένεια xStack DES-3800 (DES- 3828 / DES-3828P / DES-3852)

Η οικογένεια xStack DES-3800 περιλαμβάνει switch Layer3 που διαθέτουν 24 μέχρι 48 θύρες 10/100Mbps Fast Ethernet και 4 θύρες Gigabit Ethernet. Τα switch προσφέρουν τη δυνατότητα συνδεσμολογίας σε εικονική στοίβα (virtual stacking capability). Χάρη στο PoE (Power over Ethernet), η οικογένεια DES-3800 περιλαμβάνει τα πιο προηγμένα switch 10/100 L3 της D-Link, που είναι ιδανικά όχι μόνο μεταγωγή Layer 3, αλλά και για switching σε δίκτυα MAN (Mainframe Appliance for Networking) και για τη διαχείριση κινητών σταθμών εργασίας. Η οικογένεια DES-3800 προσφέρει έλεγχο εύρους ζώνης, μια λειτουργία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ελέγχουν την κατανομή του εύρους ζώνης ώστε η κατανομή ταχύτητας να επικεντρώνεται στις πιο κρίσιμες περιοχές του δικτύου.

• Switch xStack Chassis (DES-6500)

Το DES-6500 αποτελεί ένα chassis-based Gigabit switch Layer 3 που προσφέρει στις εταιρίες μια ευέλικτη backbone λύση. Καθώς είναι σχεδιασμένο για απόδοση και ευελιξία, αυτό το switch συνδυάζει την πλούσια λειτουργικότητα με την υψηλή απόδοση στη μετάδοση δεδομένων. Χάρη στην εύκολη διαχείριση του, αποτελεί μια προσιτή λύση τόσο για εταιρίες όσο και για πανεπιστήμια .

• Οικογένεια xStack DGS-3300 (DGS-3324SRi, DGS-3324SR)

Η οικογένεια xStack DGS-3300 προσφέρει μεταγωγή Gigabit με διασυνδέσεις 10Gigabit και λειτουργίες διαχείρισης Layer3. Κάθε switch της οικογένειας DGS-3300 είναι εξοπλισμένο με δύο θύρες συνδεσμολογίας σε στοίβα (stacking ports) που προσφέρουν εύρος ζώνης μέχρι και 40Gbps αν αναπτυχθεί σε αρχιτεκτονική διάταξης δακτυλίου. Τα προϊόντα DGS-3300 μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε αρχιτεκτονική διάταξης αστέρα για πιο κρίσιμα περιβάλλοντα. Τα switch συνδέονται μέσω καλωδίων στοίβας, υψηλής ταχύτητας, γεγονός που επιτρέπει στη στοίβα να λειτουργεί ως μια μοναδική οντότητα υψηλής απόδοσης.

• Οικογένεια xStack DXS-3300 (DXS-3326GSR, DXS-3350SR)

Η οικογένεια xStack DXS -3300 διαθέτει switch Gigabit με διασυνδέσεις 10Gigabit Ethernet και λειτουργίες διαχείρισης Layer3. Τα switch DXS-3226GSR/DXS-3250SR της D-Link προσφέρουν διασυνδεσημότητα σε ταχύτητα σε ταχύτητα δέκα φορές υψηλότερη απ’ ότι μια θύρα Gigabit.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top