Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Nέες τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας από τη HITACHI

Τεχνολογία » Gadgets - 24/09/2005

Η Hitachi παρουσιάζει τη νέα γκάμα τηλεοράσεων με επίπεδη οθόνη HD-Ready. Τα πρώτα μοντέλα από τη νέα σειρά τηλεοράσεων HD-Ready 6600, είναι η τηλεόραση πλάσματος 42 ιντσών 42PD6600 καθώς και η 37 ιντσών 37LD6600 LCD.

Οι τηλεοράσεις Picture Master καθώς και εκείνες της σειράς 6600 είναι HD-ready (High Definition – ready) προσφέροντας εκπληκτική εικόνα, ακόμη και σε κανονικές εκπομπές, χάρη στην προηγμένης τεχνολογίας οθόνη. Η σειρά Picture Master και η σειρά 6600 χρησιμοποιούν τη βραβευμένη οθόνη 1024 x 1024-pixel ALIS (Alternate Lighting of Surfaces) της Hitachi για τηλεοράσεις Plasma, ενώ οι τηλεοράσεις LCD χρησιμοποιούν την προηγμένη έκδοση οθόνης 1366 x 768 Super IPS (In Plane Switching).

Τηλεοράσεις HD-Ready 6600 Series

Προσφέροντας την ίδια φωτεινότητα και επίπεδο αντίθεσης με τα υπόλοιπα προϊόντα Picture Master, η σειρά 6600 έχει διαφορετική εμφάνιση με τα ηχεία τοποθετημένα στη βάση της οθόνης.

Το σύστημα ήχου 3-DS της Hitachi το οποίο έχει εγκατασταθεί, προσφέρει στους θεατές ήχο που έρχεται από ολόκληρο το δωμάτιο, χωρίς την ανάγκη προσθήκης οπίσθιων ηχείων. Παράλληλα το φίλτρο 3-D comb προσφέρει αισθητή βελτίωση στην ποιότητα εικόνας, συγκριτικά με τις αναλογικές και composite VCR τηλεοράσεις. Αναφορικά με τη συνδεσιμότητα, η 42PD6600 προσφέρει τρεις συνδέσεις SCART, συμβατική (component) είσοδο για video, είσοδο για PC και θύρα HDMI. Η τηλεόραση 37LD6600 προσφέρει δύο συνδέσεις SCART, είσοδο για PC καθώς και θύρα HDMI. Και οι δύο τηλεοράσεις έχουν τόσο συμβατικές όσο και SVHS εισόδους.

Picture Master Τηλεοράσεις

Οι τηλεοράσεις Picture Master προσφέρουν απαράμιλλη απόδοση χρωμάτων και εικόνας. Διαθέτουν επίσης το προηγμένο chipset της Hitachi που λειτουργεί ως «εγκέφαλος» για την τηλεόραση, επεξεργάζοντας το σήμα και προσαρμόζοντας την εικόνα ανάλογα. Η επεξεργαστική του ισχύς συμβάλλει στην επίτευξη μίας βελτιωμένης χρωματικής παλέτας με περισσότερα από 68 δισεκατομμύρια χρώματα στην Plasma Picture Master TV και περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο χρώματα στην LCD Picture Master TV. Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δύο τηλεοράσεις υπερβαίνουν οτιδήποτε υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά από τις υπόλοιπες εταιρείες.

Εκτός από τις εισόδους HDTV, οι τηλεοράσεις Picture Master προσφέρουν πλήρη γκάμα συμβατικών θυρών για σύνδεση με περιφερειακές συσκευές, όπως DVD players/recorders, VCRs και set top boxes.

Τα Multi-picture modes δίνουν στο θεατή τη δυνατότητα κάθετου χωρισμού της οθόνης στα δύο, ώστε να παρουσιάζεται η εικόνα της τηλεόρασης στο μισό της οθόνης και του Τeletext στο άλλο μισό, ή του διαχωρισμού της εικόνας της τηλεόρασης και της εικόνας από μία πηγή AV, όπως είναι ένα DVD player, ή του διαχωρισμού των εικόνων από δύο χωριστές AV sources. Παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα για modes 4 και 12 εικόνων.

Το σύστημα ήχου διαθέτει ψηφιακό ενισχυτή 1-bit, με Dynamic Bass control, αποσπώμενα ηχεία καθώς και σύστημα Matrix για ευρύτερο ηχητικό πεδίο - καταπληκτικό για ταινίες και μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις. Υπάρχουν τέσσερα modes ήχου - Movie, Music, Speech και Favourite.

Και οι δύο τηλεοράσεις προσφέρονται με τηλεχειριστήριο για προϊόντα πολλών εταιρειών, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τηλεχειριστήριο για DVD players και set top boxes ψηφιακής τηλεόρασης μεγάλων εταιρειών, καθώς και ηλεκτρικά περιστρεφόμενη βάση. Επιπλέον, διαθέτουν αναλογικό tuner για πολλές ευρωπαϊκές χώρες.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top