Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

AUTOsTOP: Δελτίο Τύπου

Auto - Moto - 04/10/2005

«Υπήρξε επίσημη ελληνική παρουσία στην 61η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ της ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ, στο μεγαλύτερο γεγονός της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας; ΝΑΙ! Η AUTOsTOP SA ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 1.1 STAND C11»

Από τις 15 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2005 πραγματοποιήθηκε η 61η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ της ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ, το σημαντικότερο γεγονός στο χώρο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά καινούργια μοντέλα σχεδόν από όλες τις Εταιρείες, concept cars και ανάμεσά στους κορυφαίους του χώρου, βρέθηκε για μια ακόμη φορά, μοναδική παρουσία από την Ελλάδα, μία αμιγώς Ελληνική Εταιρεία: Η AUTOsTOP S.A., η μεγαλύτερη Ελληνική και από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ευρώπης στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις δερμάτινων επενδύσεων για αυτοκίνητα (με αναβαθμισμένο πλέον Σύστημα Ποιότητας ISO TS 16949:2002, το Ανώτατο Σύστημα Ποιότητος για την αυτοκινητοβιομηχανία, από την TÜV NORD), ήταν και πάλι εκεί. Πρόκειται για την μοναδική Ελληνική Εταιρεία, εδώ και πολλά χρόνια, που λαμβάνει μέρος στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τονίζοντας ιδιαίτερα με την κίνησή της αυτή τον κυρίαρχο εξαγωγικό της χαρακτήρα και εκπροσωπώντας άξια την Ελλάδα σε ένα παγκόσμιο γεγονός.

Παρά την πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία (πετρελαϊκή κρίση, γερμανικές βουλευτικές εκλογές αλλά και γενικότερες ανακατατάξεις στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας), η παρουσία της AUTOsTOP SA στέφθηκε από πολύ μεγάλη επιτυχία αφού επισκέφθηκαν το Stand της Εταιρείας, διεθνείς και ελληνικές διακεκριμένες προσωπικότητες του χώρου του αυτοκινήτου (δημοσιογράφοι, σχεδιαστές αυτοκινήτων, στελέχη Κατασκευαστριών & Εισαγωγικών Εταιρειών Αυτοκινήτων, αντιπρόσωποι, έμποροι κλπ.) των Επιχειρήσεων, του Πολιτικού και του Τραπεζικού χώρου. Στην διάρκεια της Έκθεσης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Παναγιώτης Πίτσικος, ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Παναγιώτης Αλεξανδράκης καθώς και ο Διευθυντής της θυγατρικής Εταιρείας της AUTOsTOP S.A. με έδρα την Ολλανδία, CABARRA B.V. κ. Ernst Libourel υποδέχθηκαν και συζήτησαν μεταξύ των άλλων και με τον επίσημο καλεσμένο της AUTOsTOP κ. Jonathan CONNOLLY, Πρόεδρο της παγκοσμίου φήμης ομώνυμης κατασκευαστικής εταιρείας δέρματος για την ανάπτυξη της συνεργασίας τους σε όλη την Ευρώπη βάσει των προτάσεων που έχει δεχθεί η AUTOsTOP SA για αποκλειστική προμήθεια δερμάτινων επενδύσεων σε Κατασκευάστριες Εταιρείες Αυτοκινήτων. Το συμπέρασμα από τις συζητήσεις αυτές μπορεί να συνοψιστεί στην πολύ θετική τάση που διαμορφώνεται παγκοσμίως για τις δερμάτινες επενδύσεις στα καινούργια μοντέλα των αυτοκινήτων: υπολογίζεται ότι μέσα στην επόμενη πενταετία, θα διπλασιαστεί ο αριθμός τους και θα ξεπεράσουν το 15% των καινούργιων αυτοκινήτων που πωλούνται παγκοσμίως κάθε χρόνο. Η AUTOsTOP SA έχει αναπτύξει πλέον την τεχνογνωσία αλλά και την κατασκευαστική δυνατότητα και ποιότητα ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά του αυτοκινήτου. Είναι πραγματικά ιδιαίτερα σημαντική αυτή η παγκόσμια αναγνώριση για την AUTOSTOP SA και θα πρέπει να τύχει κάθε δυνατής στήριξης και από την Ελληνική Πολιτεία αλλά και από τους Έλληνες, όπου και εάν βρίσκονται αυτοί: ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές, η παρουσία πολλών ελλήνων στην Έκθεση αλλά και η παρουσίαση που έγινε για την AUTOsTOP SA από τον Δημοτικό Ραδιοφωνικό της Φρανκφούρτης, στην ελληνική ώρα.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top