Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Το Panda ClientShield έλαβε πιστοποίηση από το ICSA Labs

Ασφάλεια - 04/10/2005

Το Panda ClientShield με Τεχνολογίες TruPreventTM για Windows XP Pro, η λύση της Panda Software για την προστασία σταθμών εργασίας σε εταιρικά περιβάλλοντα, έλαβε πρόσφατα πιστοποίηση στην κατηγορία Desktop/Server Anti-Virus Detection (ανίχνευση ιών σε σταθμούς εργασίας/servers) από το έγκυρο, διεθνούς φήμης εργαστήριο ICSA Labs, ανεξάρτητο τομέα της Cybertrust, για την εξαιρετική αποτελεσματικότητά του στην ανίχνευση απειλών για την ασφάλεια συστημάτων Windows XP Pro, χωρίς να προκαλεί "ψευδείς συναγερμούς". Αυτή η πιστοποίηση του Panda ClientShield με Τεχνολογίες TruPrevent™ έρχεται να προστεθεί στις πιστοποιήσεις που έχουν λάβει έως τώρα πολλές άλλες λύσεις της Panda Software, τόσο για εταιρικά περιβάλλοντα, όσο και για ιδιώτες χρήστες.

Το ICSA Labs υποβάλλει τα προϊόντα σε μία σειρά ελέγχων, ώστε να αξιολογήσει την απόδοσή τους σε τρεις τομείς: δυνατότητα ανίχνευσης ιών, λειτουργίες εποπτείας/διαχείρισης και παραγωγή αναφορών. Όσον αφορά στη δυνατότητα ανίχνευσης ιών, οι λύσεις πρέπει να μπορούν να ανιχνεύουν τα δείγματα εχθρικού λογισμικού που χρησιμοποιούνται στους ελέγχους, με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τους και χωρίς να παράγουν "ψευδείς" συναγερμούς.

Κάθε προϊόν πρέπει να περιλαμβάνει μία κονσόλα διαχείρισης μέσω της οποίας θα είναι δυνατή η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της λειτουργίας ανίχνευσης ιών. Θα πρέπει επίσης να έχει δυνατότητα ενημέρωσης του αρχείου υπογραφών μέσω Internet. Τέλος, θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα υποσύστημα παραγωγής αναφορών το οποίο θα καταγράφει και θα παρουσιάζει όλα τα συμβάντα - π.χ. ανευρέσεις ιών, ενέργειες που έγιναν για την εξουδετέρωσή τους, κ.α. - με απλή και σαφή μορφή.“Η πιστοποίηση της λύσης μας από το ICSA Labs αποδεικνύει για μία ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο προστασίας που παρέχουμε στους πελάτες μας”, σχολίασε η Paula Quiros, Επικεφαλής του Τομέα Corporate Business Unit στην Panda Software. “Αυτό είναι ζωτικής σημασίας, εάν σκεφτεί κανείς ότι το Panda ClientShield με Τεχνολογίες TruPreventTM είναι ένα από τα βασικά και θεμελιώδη συστατικά των λύσεων προστασίας εταιρικών δικτύων - όπως οι Panda EnterpriSecure και Panda BusinesSecure - παρέχοντας τοπική προστασία στους υπολογιστές που συνδέονται στο εταιρικό δίκτυο. Η παροχή αποτελεσματικής προστασίας σ αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντική για την αντιμετώπιση των απειλών του εχθρικού λογισμικού.”

Το Panda ClientShield με Τεχνολογίες TruPreventTM είναι η λύση της Panda Software για την προστασία των σταθμών εργασίας από τις προερχόμενες από το Internet απειλές, όπως spyware, phishing, spam, άλλες μορφές εχθρικού λογισμικού και επιθέσεις από χάκερ. Η εξαιρετική αποτελεσματικότητά του στην ανίχνευση και εξουδετέρωση των απειλών συνδυάζεται με την χαμηλή κατανάλωση πόρων, την άριστη απόδοση και την εύκολη διαχείριση/συντήρηση μέσω του Panda AdminSecure.

Το Panda ClientShield με Τεχνολογίες TruPreventTMενσωματώνεται στις λύσεις ασφάλειας για εταιρικά περιβάλλοντα Panda EnterpriSecure με Τεχνολογίες TruPreventTM και Panda BusinesSecure με Τεχνολογίες TruPreventTM. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με έναν διανομέα/μεταπωλητή προϊόντων Panda Software.

Το ICSA Labs, ανεξάρτητος τομέας της Cybertrust, Inc. παρέχει υπηρεσίες ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ασφάλειας και απολαμβάνει διεθνούς αναγνώρισης. Εκατοντάδες κορυφαίοι κατασκευαστές προϊόντων ασφάλειας απ όλο τον κόσμο στέλνουν τα προϊόντα τους για έλεγχο και πιστοποίηση από το ICSA Labs. Οι ενδελεχείς έλεγχοι που διεξάγει το ICSA Labs, με αντικειμενικά κριτήρια, εγγυώνται την αξιοπιστία των προϊόντων. Το ICSA Labs ελέγχει προϊόντα σε σημαντικές τεχνολογικές κατηγορίες όπως antivirus, firewall, IPSec VPN, κρυπτογραφία, ανίχνευση & αποτροπή εισβολών, PC firewall, ασφάλεια περιεχομένου, SSL-VPN και Wireless LAN. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ICSA Labs, ανατρέξτε στον δικτυακό τόπο http://www.icsalabs.com


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top