Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Kodak: Νέες Λύσεις Εκτύπωσης Φωτογραφιών στο Σπίτι

Τεχνολογία » Gadgets » Digital Camera - 05/10/2005

Η Kodak παρουσιάζει καινοτόμους Φωτογραφικούς Εκτυπωτές για όλες τις φωτογραφικές μηχανές και προηγμένα Printer Docks, θέτοντας νέα δεδομένα στην εκτύπωση των φωτογραφιών από το σπίτι.

H Eastman Kodak Company, επεκτείνει την επιτυχημένη σειρά εκτυπωτών EASYSHARE printer docks, με τρία καινοτόμα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων και των ευέλικτων μοντέλων της που είναι συμβατά με σχεδόν οποιαδήποτε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και αποδίδουν εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες KODAK. Οι τρεις νέοι εκτυπωτές παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης “A Picture of Tomorrow” που διεξήχθη στη Νίκαια της Γαλλίας. Οι snapshot εκτυπωτές της Kodak είναι πρώτοι σε πωλήσεις στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία και την Αυστραλία, το οποίο μεταφράζεται περίπου στο 75% της παγκόσμιας αγοράς των snapshot.

Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν:

• Το συμβατό με όλες τις ψηφιακές μηχανές εκτυπωτή, KODAK EASYSHARE Photo Printer 500 που διατίθεται με μεγάλη LCD οθόνη (3,5 ιντσών) και αποτελεί ιδανική λύση για τους κατόχους οποιασδήποτε μάρκας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή κινητών τηλεφώνων με κάμερα. (Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 249 ευρώ)

• Τον εκτυπωτή KODAK EASYSHARE Printer Dock Plus Series 3, που είναι σχεδιασμένος να χρησιμοποιείται με ψηφιακές μηχανές που έχουν το KODAK EASYSHARE και το IMAGELINK Σύστημα Εκτύπωσης και για πρώτη φορά, προσφέρεται αυτοματοποιημένη Τεχνολογία KODAK PERFECT TOUCH για εκτυπώσεις φωτογραφιών στο σπίτι.

(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 249 ευρώ)

• Το συμβατό με όλες τις ψηφιακές μηχανές φωτογραφικό εκτυπωτή KODAK EASYSHARE Photo Printer 300, ο οποίος εκτυπώνει εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες KODAK, απευθείας από τον Η/Υ, από ψηφιακές μηχανές με τεχνολογία PICTBRIDGE και από κινητά τηλέφωνα.

(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 169 ευρώ)

Τόσο ο εκτυπωτής KODAK EASYSHARE Photo Printer 500, όσο και ο Printer Dock Plus Series 3 προσφέρουν τη δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης φωτογραφιών μέσω της τεχνολογίας Wi-Fi, μια ακόμη πρωτοπορία της Kodak.

Επιπλέον, με τις καινούργιες δεσμίδες 160 φύλλων χαρτιού και ανταλλακτικών μελανοταινίας, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν με χαμηλό κόστος, αδιάβροχες και ανθεκτικές φωτογραφίες με ζωηρά χρώματα.

«Οι καινοτομίες της Kodak δίνουν τη δυνατότητα σε όλους, είτε χρησιμοποιούν κινητό με ενσωματωμένη κάμερα, είτε οποιασδήποτε μάρκας φωτογραφική μηχανή, να εκτυπώνουν και να μοιράζονται με μεγάλη ευκολία εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες KODAK με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια στο λιγότερο δυνατό χρόνο.», δήλωσε ο Philippe Cullimore, Strategic Product Group Manager, Home Printing, EAMER.

Καινοτόμος Αναβάθμιση Εικόνας και Ασύρματες Τεχνολογίες

Για πρώτη φορά, η καινοτόμος τεχνολογία KODAK PERFECT TOUCH χρησιμοποιείται αυτόματα για όλες τις εκτυπώσεις των Photo Printer 500 και Printer Dock Plus Series 3, αποδίδοντας φωτογραφίες καλύτερης ποιότητας, με πιο ζωηρά χρώματα και λιγότερες σκοτεινές σκιές στην εκτύπωση. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία μείωσης του φαινομένου «κόκκινου ματιού», με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι εκτυπωτές Photo Printer 500 και Printer Dock Series 3 ενσωματώνουν την ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH, η οποία αποτελεί μια εύκολη και εύχρηστη λύση για εκτυπώσεις φωτογραφιών από κινητά τηλέφωνα και PDA, χωρίς την μεσολάβηση καλωδίων ή επιπλέον εξαρτημάτων. Ακόμη, ο χρήστης με την εισαγωγή της κάρτας KODAK Wi-Fi στον εκτυπωτή μπορεί να τυπώσει ασύρματα, φωτογραφίες από την ασυναγώνιστη KODAK EASYSHARE-ONE ψηφιακή μηχανή ή από Η/Υ που είναι σε δίκτυο Wi-Fi. Ο Printer Dock Plus Series 3 διαθέτει ακόμη, υπέρυθρη τεχνολογία η οποία είναι συμβατή με μεγάλη γκάμα φορητών συσκευών.

KODAK EASYSHARE Photo Printer 500

Ο ευέλικτος φωτογραφικός εκτυπωτής KODAK EASYSHARE Photo Printer 500 προσφέρει, σε όλους τους κατόχους των ψηφιακών μηχανών ανεξαρτήτου μάρκας και στους κατόχους κινητών τηλεφώνων, τα πλεονεκτήματα της φωτογραφικής εκτύπωσης KODAK, με ή χωρίς τη μεσολάβηση Η/Υ. Οι κάτοχοι των μηχανών CANON, SONY, OLYMPUS, NIKON, HP κ.α., έχουν πλέον πρόσβαση στην ίδια αξεπέραστη ποιότητα εκτύπωσης KODAK, την οποία απολαμβάνουν εδώ και δύο χρόνια οι κάτοχοι των EASYSHARE μηχανών.

Επιπλέον, ο εκτυπωτής Photo Printer 500 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δουν και να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες τους μέσω της μεγάλης ευκρινούς LCD οθόνης, 3,5 ιντσών. Η LCD οθόνη ανοίγει και κλείνει εύκολα, διευκολύνοντας τη μεταφορά του εκτυπωτή τόσο μέσα στο σπίτι όσο και σε ταξίδια, ενώ παράλληλα προστατεύεται από τη σκόνη.

Ο Photo Printer 500 προσφέρει εύκολα, άμεσα- σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα και απευθείας εκτυπώσεις KODAK από οποιαδήποτε ψηφιακή πηγή όπως οι ευρέως γνωστές κάρτες μνήμης (SD, MMC, CF, xD, MEMORY STICK), οι συσκευές USB flash memory, το PICTBRIDGE των ψηφιακών μηχανών, τα κινητά τηλέφωνα που έχουν ενσωματωμένη BLUETOOTH τεχνολογία και οι Η/Υ που διαθέτουν τεχνολογία Wi- Fi (απαιτείται κάρτα KODAK Wi-Fi).

Με την Τεχνολογία KODAK PERFECT TOUCH, οι φωτογραφίες βελτιώνονται και αυτόματα παραδίδονται εκτυπώσεις με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας χωρίς να απαιτείται η μεσολάβηση του χρήστη. Ακόμη, με το πάτημα ενός πλήκτρου μειώνεται το φαινόμενο των «κόκκινων ματιών» στις φωτογραφίες που πρόκειται να εκτυπωθούν.

KODAK EASYSHARE Dock Plus Series 3

Η σειρά EASYSHARE Printer Docks αποτελεί την πιο απλή και γρήγορη λύση εκτύπωσης, χωρίς σύνδεση με καλώδια μεταξύ φωτογραφικής μηχανής και εκτυπωτή. Το μόνο που απαιτείται από τον χρήστη είναι το πάτημα ενός κουμπιού. Με το νέο εκτυπωτή της σειράς, τον KODAK EASYSHARE Printer Dock Plus Series 3 ο χρήστης έχει τον πιο γρήγορο και πιο εύκολο τρόπο εκτύπωσης στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας φωτογραφική μηχανή που διαθέτει τεχνολογία KODAK EASYSHARE ή IMAGELINK εκτυπωτικό σύστημα, με ή χωρίς τη μεσολάβηση Η/Υ. Απλά τοποθετεί την ψηφιακή του μηχανή στον εκτυπωτή και σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, έχει εξαιρετικής ποιότητας εκτυπώσεις KODAK.

Οι φωτογραφίες που πρόκειται να εκτυπωθούν βελτιώνονται και αυτόματα, με την Τεχνολογία KODAK PERFECT TOUCH και με το πάτημα ενός πλήκτρου μειώνεται η ερυθρότητα των ματιών στις φωτογραφίες.

Με τον KODAK EASYSHARE Printer Dock Plus Series 3, απλοποιείται η διαδικασία σύνδεσης με διάφορες συσκευές λήψης και προβολής εικόνων, καθώς παρέχει και την δυνατότητα ασύρματης συμβατότητας και υποστηρίζει τις τεχνολογίες IMAGELINK και PICTIBRIDGE. Το ενσωματωμένο SD/MMC card reader, αλλά και το εξωτερικό 8-προς-1 card reader, προσφέρουν στο χρήστη παραπάνω δυνατότητες εισαγωγής δεδομένων.

Τα Printer Docks απλοποιούν ακόμη περισσότερο την ψηφιακή φωτογραφική εμπειρία του χρήστη. Οι χρήστες που κατέχουν μηχανές KODAK EASYSHARE, μέσω του Printer Dock μπορούν εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού, να μεταφέρουν τις φωτογραφίες τους σε ένα συνδεδεμένο Η/Υ, να φορτίσουν τη μπαταρία της μηχανής σε λιγότερο από 3,5 ώρες, αλλά και να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες KODAK Ni-MH.

KODAK EASYSHARE Photo Printer 300

Ο αναβαθμισμένος εκτυπωτής EASYSHARE Photo Printer 300 είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις KODAK σε δευτερόλεπτα, από ψηφιακές μηχανές με τεχνολογία PICTBRIDGE και κινητά τηλέφωνα ή από Η/Υ με λειτουργικά συστήματα WINDOWS και MACINTOSH. Για τους χρήστες που θέλουν να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες τους πριν την εκτύπωση, το πακέτο περιλαμβάνει το KODAK EASYSHARE Software, ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιημένα λογισμικά λήψης, αποθήκευσης και επεξεργασίας φωτογραφιών στον κόσμο, με κυκλοφορία 22 εκατομμυρίων αντίτυπων.

Απλοποιώντας την Αγοραστική Εμπειρία - Ψηφιακές Λύσεις All-in-One

Η Kodak, το 2004, αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία φωτογραφικών ειδών που παρείχε φωτογραφικά πακέτα που περιελάμβαναν ψηφιακές μηχανές, printer docks και λογισμικό. Η εταιρεία εξακολουθεί να είναι ηγέτιδα σε αυτόν τον τομέα της αγοράς, διαθέτοντας 15 EASYSHARE ψηφιακές λύσεις. Καθώς η γιορτινή περίοδος πλησιάζει, η Kodak θα συνεχίσει να παρέχει νέα ψηφιακά πακέτα σε κάθε χώρα.

Το KODAK EASYSHARE System

Το ολοκληρωμένο σύστημα ψηφιακής φωτογραφίας KODAK EASYSHARE -που αποτελείται από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, συσκευές προβολής εικόνων, software, docks, snapshot εκτυπωτές για το σπίτι, υπηρεσίες, χαρτιά και άλλα αξεσουάρ- κάνει τη λήψη, την οργάνωση, τη διακίνηση και την εκτύπωση ψηφιακών εικόνων υψηλής ποιότητας, εύκολη και γρήγορη υπόθεση για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της σειράς KODAK EASYSHARE www.kodak.com/go/EasyShare .


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top