Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα handheld PCs της DELL με Windows Mobile™ 5.0

Τεχνολογία » Gadgets - 10/10/2005

Η Dell ανακοίνωσε τρεις νέους φορητούς υπολογιστές χειρός της σειράς Axim™ με τα μοντέλα X51-416, X51-520 και X51v-624. Tα Axim X51s και Axim X51v ενσωματώνουν το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft®, ενώ συνδυάζουν τη βραβευμένη σχεδίαση του Axim X50, με το λογισμικό Windows Mobile™ 5.0. Tα Axim είναι από τα πρώτα προϊόντα που διαθέτει η Dell, σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, σχετικά με τη χρήση επικίνδυνων ουσιών (RoHS), βάσει της οποίας ορίζεται περιορισμένη έως και ελάχιστη χρήση μολύβδου1. Τα Axim X51s και X51v είναι διαθέσιμα στην ευρύτερη περιοχή της EMEA. Οι τιμές τους διαμορφώνονται ως εξής: X51-416 €269, X51-520 €349, X51v-624 €399, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και των εξόδων αποστολής.

Το λογισμικό Windows Mobile 5.0 επιτρέπει στους χρήστες να εκμεταλλευθούν με ευκολία διάφορες διαδικασίες παραγωγικότητας, αλλά και εφαρμογές multimedia, όπως την αυτόματη ενημέρωση του Microsoft Office (συμπεριλαμβανομένου του PowerPoint Mobile), καθώς και την υποστήριξη του Media Player 10 Mobile. Τα νέα μοντέλα παρέχουν ταχύτερη πρόσβαση στα δεδομένα αλλά και στις εφαρμογές. Τα Windows Mobile 5.0 παρέχουν ένα νέο interface, βελτιωμένη παραγωγικότητα και καλύτερη διαχείριση μπαταριών, ενώ το Active sync 4.0 επιτρέπει ευκολότερο και ταχύτερο συγχρονισμό δεδομένων. Υποστηρίζεται επίσης η δυνατότητα ασφαλούς αποθήκευσης των δεδομένων του χρήστη, που προστατεύει από την απώλεια των προσωπικών δεδομένων και των εφαρμογών όταν οι μπαταρίες αδειάσουν εντελώς.

Το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile™ 5.0 προσφέρει ασύγκριτα τεχνικά χαρακτηριστικά στην ισχυρή αρχιτεκτονική των Axim™, που ενσωματώνουν επιλογή από επεξεργαστές Intel®1 PXA270, ασύρματες τεχνολογίες WI- Fi™ 802.11b και Bluetooth 1.2, μνήμη flash ROM 256MB και βελτιωμένη διαχείριση μπαταριών. Τα νέα μοντέλα συνοδεύονται επίσης από υποδοχές για κάρτες μνήμης SD και CompactFlash, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο τις προσθήκες σε λύσεις hardware.

Το Axim X51v wireless ενσωματώνει οθόνη υψηλής ευκρίνειας και ανάλυσης VGA, μεγέθους 3.7 ιντσών (480mm x 640mm) και Intel® 2700G Multimedia Accelerator για ανεπανάληπτη εμπειρία σε τρισδιάστατα παιχνίδια και ποιότητα απεικόνισης, όμοια με αυτή ενός DVD, ενώ πρόσθετα διαθέτει και 16MB video memory. Για όσους μετακινούνται συνεχώς υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του Axim X51v, μέσω ειδικού προαιρετικού καλωδίου video-out, σε βιντεοπροβολείς, έτσι ώστε να πραγματοποιούνται παρουσιάσεις από λογιστικά φύλλα και έγγραφα κειμένου. To Axim X51v περιλαμβάνει στο πακέτο του και δύο τρισδιάστατα παιχνίδια σε πλήρη έκδοση.

Το Axim X51s διαθέτει φωτεινή οθόνη QVGA 3,5 ιντσών και είναι συμβατό με την πλειοψηφία των εφαρμογών που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας LEAP και WPA καλύπτουν τις ανάγκες των εταιρικών πελατών για τη χρήση των handhelds σε ασύρματα δίκτυα LAN. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν headphone/headset full duplex jack για την υποστήριξη των headsets, εφαρμογές VoIP, καθώς και εφαρμογές αναγνώρισης φωνής.

Τα Axim X51s και X51v συνοδεύονται από εγγύηση αντικατάστασης διάρκειας ενός έτους (1-year Next Business Day Exchange Service Warranty)2. Περισσότερες πληροφορίες και προδιαγραφές για τα προϊόντα υπάρχουν διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dell.gr , ενώ εικόνες υψηλής ανάλυσης, διατίθενται μέσα από το www.dell.com/photos .

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά των Axim X51/Axim X51v περιλαμβάνονται επίσης:

• Αποθηκευμένες εφαρμογές στη μνήμη ROM της συσκευής: File Store, Backup, Switcher, Power Status, Brightness, Microphone Gain Control, Version Display, Dell WLAN utility, Funk Odyssey Client

• Microsoft™ Outlook 2002 και Microsoft ActiveSync 4.0 σε CD-ROM

• Πλήρης εκδόσεις των παρακάτω: Geo Rally 3D Games, Toy Golf 3D Games, Battery Pack Pro (Lite)

1Σύμφωνα με τους περιορισμούς που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση (E.E.), σχετικά με τη χρήση επικίνδυνων ουσιών, τα συστατικά μέρη αυτής της συσκευής περιέχουν λιγότερο από 0,1% μόλυβδο σε σχέση με το βάρος τους.

2 Η αντικατάσταση όλης της συσκευής, ή μέρος αυτής θα πραγματοποιηθεί, αν κριθεί απαραίτητη, αφού πρώτα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη για τυχόν ανίχνευση και αποκατάσταση της βλάβης. Οι προβληματικές-ελαττωματικές συσκευές πρέπει να επιστρέφονται στην εταιρεία. Η διαθεσιμότητα ποικίλλει.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top