Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

H Λειτουργία της BenQ Mobile Ξεκινά Σήμερα

Ειδήσεις - 19/10/2005

Η BenQ Mobile, ο νέος επιχειρηματικός όμιλος της BenQ Corporation που αφορά τον τομέα των τηλεπικοινωνιών, ξεκινά από σήμερα τη λειτουργία της. Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της BenQ για την εξαγορά της μονάδας Siemens Mobile Devices τον περασμένο Ιούνιο, η νέα εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, την 1η Οκτωβρίου του 2005. Με εκτιμώμενο μερίδιο αγοράς 5,2% σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και την έκτη θέση στη διεθνή κατάταξη κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων, στόχος της νέας εταιρείας είναι να αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην αγορά κινητής τηλεφωνίας (βάσει μεγεθών 1ου εξαμήνου 2005, πηγή: Gartner Dataquest).

Ο Clemens J. Joos θα αναλάβει καθήκοντα Chief Executive Officer της BenQ Mobile. Ο Jerry Wang, Executive Vice-President και Chief Marketing Officer της BenQ Corp., θα έχει τη θέση του Chairman στην BenQ Mobile. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή τη συνεργασία που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα και των δύο εταιρειών, επιτρέποντάς μας να επωφεληθούμε από αυτά,» σχολίασε ο κ. Clemens Joos, CEO της BenQ Mobile. «Έχουμε περισσότερους από 7.000 αφοσιωμένους υπαλλήλους οι οποίοι προσβλέπουν στη δημιουργία μια μεγάλης εταιρείας και στο λανσάρισμα κομψών και ταυτόχρονα εντυπωσιακών προϊόντων την ερχόμενη χρονιά.»

«Ο ενθουσιασμός των υπαλλήλων και από τις δύο πλευρές, μας κάνουν να ατενίζουμε το μέλλον με μεγάλη περηφάνια και σιγουριά,» δήλωσε ο κ. K.Y. Lee, Chairman & CEO της BenQ Corporation .

Ο νέος επιχειρηματικός όμιλος, ο οποίος ιδρύθηκε το 2005, σκοπεύει να συνεχίσει την επιτυχία που χάραξαν οι δύο μητρικές εταιρείες.

Η BenQ Mobile με έντονο πελατοκεντρικό προσανατολισμό, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο στοχεύει στο να δημιουργήσει νέες αξίες για τους πελάτες της.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Μόναχο και απασχολεί περισσότερους από 7.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, που εργάζονται στην έρευνα και ανάπτυξη, στο σχεδιασμό, στις πωλήσεις, στο marketing, στην εφοδιαστική αλυσίδα και στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.

Μέσα από αυτή την εξαγορά, η BenQ μπορεί και συνδυάζει την σημαντική κληρονομιά στα ηλεκτρονικά καταναλωτικά προϊόντα ως ένας κορυφαίος και ταχύτατα αναπτυσσόμενος κατασκευαστής δικτυακών ψηφιακών προϊόντων lifestyle, όπως οι τηλεοράσεις LCD, οι οθόνες, τα mp3 players, οι ψηφιακές κάμερες, οι προβολείς και η οπτική αποθήκευση, με την τεχνολογική εξειδίκευση της Siemens σε κινητά τηλέφωνα. H Siemens έχει αποκτήσει στην αγορά άριστη φήμη για το βιομηχανικό της σχεδιασμό, την ποιότητα των προϊόντων της και την ικανότητά της να προσαρμόζει τα τηλέφωνα στις απαιτήσεις των πελατών.

Επιπρόσθετα η ηγετική της θέση της Siemens σε καίριες Ευρωπαϊκές αγορές, αλλά και στις αναδυόμενες αγορές της Λατινικής Αμερικής, συμπληρώνει την σημαντική δύναμη της BenQ στις αγορές της Ασίας, για να καταστήσει την BenQ Mobile μια πραγματικά παγκόσμια φίρμα. Κατά συνέπεια, η συνεργασία αυτή θα ενισχύσει τη θέση της BenQ ως μια κορυφαία, εταιρεία στις τηλεπικοινωνίες, στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα και στους Η/Υ, η οποία προάγει ακόμα περισσότερο την ενοποίηση των τεχνολογιών και παρέχει λύσεις απαραίτητες για τη νέα ψηφιακή εποχή.

Μέσω συμφωνίας αδειοδότησης, η BenQ Mobile μπορεί να χρησιμοποιεί όσον αφορά τα κινητά της τηλέφωνα τη φίρμα της Siemens για τους προσεχείς 18 μήνες. Η πρώτη συνδυαστική φίρμα θα παρουσιαστεί την Άνοιξη του 2006. Στην συνέχεια και για άλλα 3,5 έτη θα συνυπάρχουν και οι δύο φίρμες.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top