Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Pioneer RCS-77H, το απόλυτο σετ Home Cinema

Τεχνολογία » Gadgets - 05/11/2005

Όταν η τεχνολογία αιχμής συνδυάζεται με την αισθητική και το design, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να φέρει το όνομα της Pioneer. Το RCS-77H είναι ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα Home Cinema και DVD Recorder με Σκληρό Δίσκο, το οποίο διακρίνεται για τα προηγμένα χαρακτηριστικά και την εντυπωσιακή εμφάνισή του. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πλήρες ψηφιακό κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας το οποίο θέτει νέα πρότυπα για την κατηγορία του. Αποτελείται από DVD recorder με Σκληρό Δίσκο 160GB, υπογούφερ–δέκτη με ενσωματωμένο ψηφιακό ενισχυτή, εντυπωσιακά πρόσθια ηχεία τύπου στήλης και δορυφορικά ηχεία surround.

To RCS-77H αναδεικνύεται κορυφαίο σε επιδόσεις όσον αφορά στην ποιότητα/διάρκεια εγγραφής και τη χωρητικότητα του σκληρού δίσκου: επιτρέπει εγγραφή έως και 455 ωρών στο σκληρό δίσκο, διαθέτει την ταχύτερη λειτουργία αντιγραφής σε σύγκριση με οποιοδήποτε μοντέλο της αγοράς και μπορεί να εγγράψει έως και 24 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος σε DVD-R Διπλής Επίστρώσης (Dual Layer). Επιπλέον, προσφέρει πλήθος πρακτικών λειτουργιών όπως η Ψηφιακή Δισκοθήκη (Digital Audio Jukebox) και μεγάλη ευχρηστία κυρίως λόγω του νέου γραφικού περιβάλλοντος χειρισμού και τη λειτουργία βοήθειας.

Χάρη στον ψηφιακό ενισχυτή ισχύος 620W και τα κομψά ηχεία που το συνοδεύουν, το RCS-77H επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ήχο surround 5.1 καναλιών.

"Συνδυάζοντας τη διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνογνωσία της στα DVD Recorder και τα ψηφιακά συστήματα Home Cinema η Pioneer δημιούργησε το RCS-77H, παρέχοντας στους καταναλωτές ένα ψηφιακό, όλα σε ένα, κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας", τόνισε ο Philippe Coppens, Επικεφαλής του Τομέα Technology and Product InfoManagement στην Pioneer Europe.

Νέο, γραφικό περιβάλλον χειρισμού με λειτουργία Βοήθειας

Το RCS-77H διακρίνεται για την απλότητα στη χρήση του. Η Pioneer αφού ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με την τεχνολογία οι καταναλωτές, σχεδίασε ένα νέο, εύχρηστο σύστημα επικοινωνίας με τον χρήστη. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να εκμεταλλευτούν τις πλούσιες δυνατότητες του νέου RCS-77H ακόμη κι από την πρώτη τους επαφή με τη συσκευή. Συγκεκριμένα:

• Το βοήθημα Disc Navigator παρέχει στους χρήστες ταχύτατες μετακινήσεις μεταξύ των προγραμμάτων και πολλαπλές επιλογές εμφάνισης των τίτλων. Ο χρήστης μπορεί επίσης να επιλέγει πολλαπλούς τίτλους για ταυτόχρονη εκτέλεση της ίδιας ενέργειας σε όλους τους επιλεγμένους τίτλους.

• Η λειτουργία Βοήθειας (HELP) που ανακαλείται με το πάτημα ενός πλήκτρου καθοδηγεί τους χρήστες στα επόμενα βήματά των μενού.

• Το RCS-77H διαθέτει έξυπνες εφαρμογές: εμφανίζει αυτόματα μηνύματα καθοδήγησης προς τους χρήστες, διασφαλίζοντας τον απρόσκοπτο χειρισμό του

GUIDEPlus+ EPG

Η ευχρηστία του RCS-77H αυξάνεται ακόμη περισσότερο χάρη στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγραμμάτων (EPG) της υπηρεσίας GUIDE Plus+™ . Παρέχει στο χρήστη πρόσβαση σ έναν ηλεκτρονικό οδηγό τηλεοπτικών προγραμμάτων πολλαπλών ημερών και επιτρέπει τον εύκολο προγραμματισμό της εγγραφής ενός προγράμματος, επιλέγοντάς το από τις αναλυτικές λίστες καναλιών και προγραμμάτων.

Περισσότερες εφαρμογές

Η Pioneer έχει διευρύνει τις δυνατότητες του νέου RCS-77H, προσθέτοντας τη λειτουργία Ψηφιακής Δισκοθήκης (Digital Audio Jukebox). Με το πάτημα ενός πλήκτρου, οι χρήστες μπορούν να αντιγράψουν τα αγαπημένα τους CD μουσικής στο σκληρό δίσκο του RCS-77H, καθώς αποτελεί το ιδανικό μέσο για τη δημιουργία μιας γιγαντιαίων διαστάσεων βιβλιοθήκης, όχι μόνο με τίτλους βίντεο, αλλά και με τίτλους μουσικής. Ο χρήστης έχει δυνατότητα αναζήτησης και αναπαραγωγής άλμπουμ από αυτή την βιβλιοθήκη χρησιμοποιώντας το βοήθημα Juke Box Navigator.

Στο χρήστη παρέχεται επίσης η δυνατότητα αναπαραγωγής συμπιεσμένων αρχείων ήχου των προτύπων WMA και MP3, ενώ με την εφαρμογή PhotoViewer μπορεί να προβάλλει εικόνες JPEG γραμμένες σε CD.

Το RCS-77H επιτρέπει εγγραφή από μεγάλη ποικιλία πηγών. Εκτός από τον ενσωματωμένο αναλογικό τηλεοπτικό δέκτη το RCS-77H υποστηρίζει εγγραφή RGB βίντεο βέλτιστης ποιότητας μέσω SCART και μέσω της θύρας DV για ψηφιακές βιντεοκάμερες. Τέλος, η κατάσταση DVD Video Recording (VR) επιτρέπει την ασφαλή, μη-καταστροφική επεξεργασία των εγγραφών.

Ευέλικτος ήχος surround

Ο νέος ψηφιακός ενισχυτής ισχύος 620W που σχεδίασε η Pioneer για το RCS-77H παρέχει συναρπαστικό πολυκάναλο ήχο surround. Επιπρόσθετα, το ευέλικτο σετ ηχείων του RCS-77H μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε στάνταρ διαμόρφωση 5.1 καναλιών είτε σε διαμόρφωση "εμπρόσθιου surround".

Διεύρυνση της σειράς μοντέλων

Εκτός από το RCS-77H, η Pioneer διαθέτει και το RCS-55, ένα ολοκληρωμένο σύστημα με ανταγωνιστική τιμή, το οποίο περιλαμβάνει τον ίδιο ακριβώς συνδυασμό υπογούφερ–δέκτη με ενσωματωμένο ψηφιακό ενισχυτή 620W και ανεξάρτητη οθόνη, DVD recorder και δορυφορικά ηχεία μικρού μεγέθους με δυνατότητα τοποθέτησης είτε σε στάνταρ διαμόρφωση 5.1 καναλιών, είτε σε διαμόρφωση "εμπρόσθιου surround".


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top