Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Φορητό τερματικό MC1000

Τεχνολογία » Hardware - 07/11/2005

Η Symbol Technologies, The Enterprise Mobility Company, ηγέτιδα εταιρία στην παγκόσμια αγορά των φορητών υπολογιστικών συστημάτων, παρουσίασε πρόσφατα το MC1000, ένα οικονομικό επαγγελματικό εργαλείο φορητής διαχείρισης σχεδιασμένο με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητας στο λιανικό εμπόριο, τη βιομηχανία και τις εταιρίες αποθήκευσης και διανομών. Το νέο MC1000 επεκτείνει το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο ενισχυμένων φορητών τερματικών της Symbol, με μία οικονομική και πλούσια σε χαρακτηριστικά φορητή συσκευή που διευκολύνει τις επιχειρήσεις να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες τους και να συλλέγουν δεδομένα με αποδοτικό τρόπο.

Ο εργονομικός σχεδιασμός του MC1000 και το σύνολο των χαρακτηριστικών του, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες εύκολης αναβάθμισης μνήμης και ασύρματης επικοινωνίας, προσφέρουν στις επιχειρήσεις προστασία της επένδυσής τους καθώς οι επιχειρηματικές ανάγκες τους αυξάνονται. Παρέχει επίσης έναν υψηλής ποιότητας laser scanner για αυτόματη συλλογή δεδομένων και χρησιμοποιεί το τυποποιημένο λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows CE που προσφέρει ένα οικείο, εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας για αυξημένη παραγωγικότητα και βελτιωμένη αποτελεσματικότητα των εργαζομένων. Μπορεί να εξοπλιστεί επιπλέον με το Mobility Services Platform (MSP) της Symbol έτσι ώστε να συλλέγει και να παρακολουθεί προϊοντική πληροφορία και στη συνέχεια να τη μεταφέρει σε μία κεντρική MSP κονσόλα. Αυτό το χαρακτηριστικό θα βοηθήσει τους πελάτες στην καλύτερη αντιμετώπιση των αυξανόμενων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν από τη διαχείριση και συντήρηση των φορητών υπολογιστικών συστημάτων. Το σύστημα MSP διευκολύνει το διαχειριστικό προσωπικό στην γρήγορη και προληπτική αναβάθμιση του λογισμικού καθώς και στις επισκευές από μία και μόνο κονσόλα.

Το MC1000 είναι ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό φορητό σύστημα που μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στη μείωση του κόστους, τη βελτίωση της παραγωγικότητας και την αύξηση των κερδών. Παρέχει ευελιξία στην αυτόματη συλλογή και τη χειροκίνητη εισαγωγή δεδομένων σε εφαρμογές όπως διαχείριση αποθεμάτων, επιβεβαίωση παραδόσεων και άλλες εφαρμογές που βασίζονται στην ανάγνωση barcode. Δυνητικοί τελικοί χρήστες του MC1000 μπορεί να είναι οι υπάλληλοι καταστημάτων λιανικού εμπορίου που είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση της αποθήκης και τις παραγγελίες, οι εργάτες σε αποθηκευτικούς χώρους και κέντρα διανομής που ασχολούνται με τον έλεγχο ραφιών, τη διαλογή και την καταμέτρηση, καθώς και υπάλληλοι διανομών και τιμολόγησης επί αυτοκινήτου που χειρίζονται την επιβεβαίωση παραδόσεων.

Το MC1000 είναι ήδη διαθέσιμο από το δίκτυο συνεργατών της Symbol Technologies.

Σχετικά με τη Symbol Technologies, Inc.

Η Symbol Technologies, The Enterprise Mobility Company™, κατέχει ηγετική θέση στον κόσμο στην αγορά enterprise mobility, προσφέροντας προϊόντα και λύσεις συλλογής, μεταφοράς και διαχείρισης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, από και προς τα σημεία επιχειρηματικότητας των οργανισμών. Οι λύσεις enterprise mobility συμπεριλαμβάνουν τεχνολογικώς προηγμένα προϊόντα συλλογής δεδομένων, προϊόντα τεχνολογίας radio frequency identification (RFID), φορητές υπολογιστικές πλατφόρμες, συστήματα ασύρματης υποδομής, εφαρμογές φορητότητας δεδομένων καθώς και τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα προγράμματα υποστήριξης με το όνομα Symbol Enterprise Mobility Services. Τα προϊόντα και οι λύσεις enterprise mobility της Symbol, έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν την παραγωγικότητα των στελεχών ενός οργανισμού, μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα και προσφέρουν αποτελεσματικότητα στις διαδικασίες. Με τα προϊόντα και τις λύσεις της η Symbol βοηθά τις ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, να αναπτύσσουν σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονέκτημα σε οποιοδήποτε τομέα και αν δραστηριοποιούνται, στο λιανικό ή χονδρικό εμπόριο, στη διανομή, στα logistics, στη βιομηχανία, στην παροχή υπηρεσιών υγείας, κ.α. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.symbol.com


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top