Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Επίσημη πρεμιέρα Visual Studio 2005, τον SQL Server 2005 και τον BizTalk Server

Τεχνολογία » Software - 24/11/2005

Η Microsoft Ελλάς παρουσιάζει στην Ελλάδα τα τρία νέα προϊόντα της, Visual Studio 2005, SQL Server 2005 και BizTalk Server 2006 στις 6 Δεκεμβρίου 2005, σε μια μεγάλη εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου και απευθύνεται σε προγραμματιστές, επαγγελματίες της πληροφορικής, πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας. Οι νέες αυτές εκδόσεις των προϊόντων αποτελούν μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ανάπτυξης λύσεων και τεχνολογικής υποδομής που βοηθά τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις, αυξάνοντας την παραγωγικότητα, την αξιοπιστία και τη συνολική απόδοσή τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναλυτικές παρουσιάσεις και επιδείξεις των προϊόντων από στελέχη της Microsoft από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και από άλλους επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά παράλληλων συνεδριών, όπου θα αναλύονται οι τεχνικές διαστάσεις των προϊόντων, θα παρουσιάζονται βέλτιστες πρακτικές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης με τους συμμετέχοντες για τα πλεονεκτήματα και τον τρόπο αξιοποίησης των προϊόντων από επιχειρήσεις και οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Οι νέες εκδόσεις εργαλείων και servers της Microsoft εξασφαλίζουν υψηλότερα επίπεδα παραγωγικότητας για τους προγραμματιστές και τις επιχειρήσεις, ενώ παρέχουν στις εταιρείες μια ασφαλή και κλιμακούμενη πλατφόρμα, για να βοηθήσουν τα στελέχη τους να παίρνουν αποφάσεις έχοντας στη διάθεσή τους περισσότερα δεδομένα. Επιπλέον, έχουν ως στόχο να αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, τα οποία θα συμβάλλουν στον απόλυτο συντονισμό των εργασιών, στην εκμηδένιση του ‘χαμένου’ χρόνου και στην εξασφάλιση και χρήση των σωστών δεδομένων για κάθε επιχειρηματική λειτουργία.

Η νέα γενιά του Microsoft Visual Studio 2005 παρέχει παραγωγικά εργαλεία για όλο τον κύκλο ζωής των εφαρμογών (ανάλυση και σχεδίαση μέχρι υλοποίηση και testing), visual designers καθώς και καινοτόμες γλώσσες προγραμματισμού. Περιλαμβάνει επίσης μια σειρά προϊόντων που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν το κατάλληλο εργαλείο ανάλογα με τις γνώσεις και τις ανάγκες τους. Το Visual Studio 2005 αξιοποιεί τη δύναμη του SQL Server 2005 και της επιχειρηματικής ευφυΐας και προσφέρει τη δυνατότητα σε ομάδες να αναλύσουν τις διαδικασίες του λογισμικού τους, ώστε να μπορούν να προβλέπουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τον κύκλο ανάπτυξής του.

Ο Microsoft SQL Server 2005 αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων, παρέχοντας αξιόπιστες, κλιμακούμενες εφαρμογές για επιχειρήσεις και οργανισμούς, ανεξαρτήτως μεγέθους. Το προϊόν αυτό αποτελεί τη νέα λύση της Microsoft για τη διαχείριση και ανάλυση δεδομένων, η οποία παρέχει αυξημένη ασφάλεια, κλιμάκωση και διαθεσιμότητα των δεδομένων και των εφαρμογών, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να σχεδιάζουν και να υλοποιούν λύσεις ευκολότερα. Ο SQL Server συνεργάζεται στενά με το Microsoft Visual Studio, το Microsoft Office και μια νέα σειρά εργαλείων, συμπεριλαμβανομένου και του Business Intelligence Development Studio.

O Microsoft BizTalk Server 2006 επιτρέπει την ανάπτυξη και διαχείριση της ενοποίησης εφαρμογών τόσο εντός των οργανισμών, όσο και μεταξύ τους, κάνοντας χρήση του διεθνούς προτύπου XML. Η επιχειρηματική αυτή λύση δίνει τη δυνατότητα ολοκληρωμένης διαχείρισης διαδικασιών και αποτελεί μια πλατφόρμα για την αξιόπιστη ανταλλαγή των εταιρικών δεδομένων και την ολοκλήρωση των επαγγελματικών διαδικασιών.

Μεγάλοι χορηγοί στην εκδήλωση είναι οι εταιρείες Hewlett-Packard Hellas και Intel Hellas, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Ημερησία, τα περιοδικά Netweek-Netfax και RAM.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top