Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα υπηρεσία i-Call

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 14/12/2005

Η ALTEC TELECOMS με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία που παρουσιάζει πρώτη στην ελληνική αγορά, καταδεικνύει για μια ακόμη φορά το βάθος της τεχνογνωσίας του Ομίλου ALTEC, τη δυνατότητα και το όραμά του να βρίσκεται πάντα στην πρωτοπορία και την αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων.

Η νέα υπηρεσία i-Call που παρουσιάζει είναι αποτέλεσμα τριών παραγόντων:

1. Της θεσμικής εξέλιξης για την απελευθέρωση της αγοράς των τηλεπικοινωνιών.

2. Της δυνατότητας που δίνει η εξέλιξη των τεχνολογιών, οι οποίες μας επιτρέπουν όχι απλά να επιτυγχάνουμε την ποσοτική βελτίωση υφιστάμενων υπηρεσιών, αλλά την δημιουργία εντελώς νέων που ποιοτικά ανήκουν σε άλλη κατηγορία, ανοίγουν νέους δρόμους και εντέλει μεταβάλλουν ριζικά το τηλεπικοινωνιακό τοπίο παγκοσμίως.

3. Της υψηλής τεχνογνωσίας της ALTEC TELECOMS, της διορατικότητάς της να παρακολουθεί, να προβλέπει τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και να καινοτομεί μέσα σε αυτές.

Το βασικό χαρακτηριστικό της νέας υπηρεσίας που την καθιστά καινοτόμο και πρωτοποριακή αποτελεί η χρήση της τεχνολογίας VοIP. Αυτό πρακτικά και σε απλή επεξήγηση σημαίνει ότι η επικοινωνία μας εντός της χώρας και μέχρι το τελευταίο άκρο του πλανήτη δεν περνά μέσα από το παραδοσιακό τηλεφωνικό δίκτυο, αλλά μέσα από το δίκτυο Internet οποιασδήποτε μορφής.

Υπό τα νέα αυτά δεδομένα στο αγαθό της επικοινωνίας επέρχονται επαναστατικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα. Αλλάζει δραματικά το κόστος χρήσης της επικοινωνίας, είναι δυνατές και προσιτές νέες μορφές υπηρεσιών, όπως video κλήσεις, τηλε-συνδιάσκεψη, voice mail και πληθώρα άλλων υπηρεσιών που καταργούν τις γεωγραφικές αποστάσεις και μας επιτρέπουν από κάθε γωνιά του πλανήτη να επικοινωνούμε με το χώρο μας σαν να είμαστε “φυσικά παρόντες”.

Με την νέα αυτή υπηρεσία η ALTEC TELECOMS προσθέτει δύο ακόμη καθοριστικά χαρακτηριστικά στη δράση της, που συνίστανται στα εξής:

i) Είναι η πρώτη της υπηρεσία που απευθύνεται όχι μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και στην παγκόσμια. Είναι δε άξιον λόγου ότι η προσφερόμενη υπηρεσία δεν είναι απλά εφάμιλλη της αντίστοιχης των διεθνών ανταγωνιστών, αλλά προσφέρει και διακριτά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

ii) Επιπλέον, η υπηρεσία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη χώρα μας υπό τα δεδομένα που όλοι γνωρίζουμε. Ειδικότερα είμαστε έθνος που το ήμισυ αυτού κατοικεί στην Ελλάδα και το υπόλοιπο ή περισσότερο είναι η ελληνική διασπορά στον πλανήτη. Είναι προφανής η σημασία και η κρισιμότητα, η επικοινωνία ως αγαθό να είναι ελεύθερο και προσιτό. Ακόμη, είμαστε χώρα με μεγάλο εύρος σε κάθε είδος οικονομικών συναλλαγών με τη διεθνή κοινότητα. Είμαστε χώρα που η βαριά βιομηχανία της είναι ο τουρισμός και είναι εκ τούτου προφανής η ανάγκη επικοινωνίας από και προς την Ελλάδα. Είμαστε σε τελική ανάλυση ένα χωριό που διεκδικεί τη θέση του στην εποχή της παγκοσμιοποίησης.

Ορισμένα από τα πρωτοποριακά στοιχεία που εμπεριέχει η νέα υπηρεσία i-Call είναι τα εξής:

α) Δεν περιορίζεται μόνο στους συνδρομητές Internet της ALTEC TELECOMS, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε χρήστη Internet όλων των ISPs απ’ όλον τον κόσμο.

β) Απευθύνεται σε χρήστες όλων των κατηγοριών συνδέσεων Internet (dial-up, ADSL κ.ά) και μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρον τη διαθεσιμότητα και την ποιότητα της γραμμής σύνδεσης που διαθέτει ο κάθε χρήστης.

γ) Η υπηρεσία δεν παρέχεται με την μορφή κλειδωμένου software ή περιορισμένου πρωτοκόλλου επικοινωνίας, αντίθετα λειτουργεί με τα ανοιχτά standards του SIP, οπότε απευθύνεται και καλύπτει όλα τα συμβατά λογισμικά και τις συσκευές επικοινωνίας.

δ) Οι χρήστες της υπηρεσίας ελέγχουν απόλυτα το κόστος των κλήσεών τους, καθώς επίσης μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής επιθυμούν (πιστωτική κάρτα, κάρτα προπληρωμένου χρόνου ομιλίας Talk Talk, paypal ή όποια άλλη μορφή του τύπου “ηλεκτρονικό πορτοφόλι”).

ε) Το σημαντικότερο όλων: Οι χρήστες της υπηρεσίας πέρα από την απόλυτη ελευθερία δικτύου που χρησιμοποιούν, μορφής Internet και τρόπου πληρωμής, απολαμβάνουν όχι απλά τον οικονομικότερο τιμοκατάλογο κλήσεων, αλλά μια δραματική συνολική μείωση του κόστους των τηλεπικοινωνιών τους, που μπορεί να φτάνει ακόμη και τη μηδενική χρέωση όταν αυτοί συνομιλούν με άλλα μέλη της κοινότητας του i-Call.

στ) Ακόμη αξίζει να αναφέρουμε ότι για τους χρήστες που εισέρχονται στην υπηρεσία του i-Call, παρέχονται πολλά έξτρα οφέλη, τα οποία αναλυτικά αναφέρονται στη δικτυακή πύλη του i-Call ( www.i-Call.gr )

Επιπρόσθετα, για πρώτη φορά στη χώρα μας δίνεται η δυνατότητα σε κάθε χρήστη να αποκτήσει σταθερό γεωγραφικό αριθμό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για τις κλήσεις που δέχεται στο VοIP σύστημά του, η επιβάρυνση αυτού που τον καλεί σ’ όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεται, περιορίζεται σε χρέωση αστικής μονάδας.

Η νέα υπηρεσία i-Call εκτός των ανωτέρω είναι πολύ φιλική. Απευθύνεται ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν αγγίξει πληκτρολόγιο υπολογιστή. Η ένταξή τους στην υπηρεσία γίνεται πολύ απλά με τη συμπλήρωση μιας ηλεκτρονικής φόρμας. Η δε σύνδεση των συσκευών τους γίνεται με τον απλούστερο τρόπο, που μοιάζει με τη σύνδεση μιας συσκευής σε πρίζα τηλεφώνου.

Ακόμη το i-Call επειδή έχει επίκεντρο τον χρήστη έχει προβλέψει τη δυνατότητα αξιοποίησης κάθε μορφής τηλεφωνικής συσκευής που αυτός έχει, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί με επιπλέον δαπάνες.

Το i-Call δεν θέλει να είναι μόνο φιλικό στη χρήση, αλλά και στη σχέση του με τον χρήστη. Ο χρήστης που εγγράφεται στο i-Call δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση, αλλά και καμία δέσμευση. Θα αποφασίσει ο ίδιος το βαθμό και το εύρος της χρήσης του.

Μαζί με όλα αυτά το i-Call είναι «γενναιόδωρο». Με την εγγραφή του ο χρήστης, αντί δεσμεύσεων και επιβαρύνσεων, ξεκινά τη δοκιμαστική γνωριμία μαζί του, με την προσφορά δώρου. Είναι γι’ αυτόν διαθέσιμα εντελώς δωρεάν 60 λεπτά χρόνος ομιλίας.

Τέλος, η ALTEC TELECOMS επιδιώκοντας τη συντομότερη δυνατή διάδοση της υπηρεσίας, για την περίοδο της εκκίνησής της, δίνει με μορφή προσφοράς το ειδικό προϊόν i-Call Pack, το οποίο εμπεριέχει όλα τα απαιτούμενα για τον χρήστη (softphone, ειδική συσκευή σύνδεσης με το τηλέφωνο) μαζί με 4 χρόνια Internet και 4 χρόνια απεριόριστες κλήσεις σε αστικά και υπεραστικά τηλέφωνα, με μόνο 350 ευρώ που αντιστοιχεί σε 7,3 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) το μήνα όλων των ανωτέρω συμπεριλαμβανομένων και μάλιστα σε 48 άτοκες δόσεις.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top