Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

NOD32 antivirus & antispyware

Τεχνολογία » Software - 22/12/2005

Η ADAOX προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας με την Gnet, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες internet station στην Ελλάδα, για χρήση του antivirus & antispyware NOD32 στους 1450 περίπου υπολογιστές της αλυσίδας. Ταυτόχρονα, η Gnet θα διαθέτει εμπορικά το προϊόν μέσω των 17 καταστημάτων της, εντασσόμενη στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της ADAOX.

Η Gnet ( www.gnet.gr ) κατέχει δεσπόζουσα θέση στο χώρο των internet stations, προσφέροντας δυνατότητες υψηλού επιπέδου gaming (offline και online) και πρόσβασης στο Internet, σε ασύλληπτες ταχύτητες και με πανίσχυρους προσωπικούς υπολογιστές. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί 17 καταστήματα, σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα – Ηράκλειο και άλλες μεγάλες πόλεις, 7500 καθημερινούς επισκέπτες, 60000 εγγεγραμμένα μέλη και αναπτυξιακό πλάνο που προβλέπει διπλασιασμό των καταστημάτων, εντός του 2006. Επιπλέον, υποστηρίζει τη μεγαλύτερη δικτυακή κοινότητα gaming στην Ελλάδα, www.noobwars.gr , που αριθμεί 18000 μέλη.

Το NOD32 επιλέχθηκε, λόγω του ότι είναι το προϊόν με τις χαμηλότερες απαιτήσεις σε μνήμη και επεξεργαστική ισχύ, άρα το γρηγορότερο, ελαφρύτερο και λόγω αυτών των ιδιοτήτων, το καταλληλότερο για υπολογιστές που χρησιμοποιούνται για pc games. Παράλληλα, επελέγη γιατί είναι το πιο αποτελεσματικό στην ανίχνευση καινούριων ψηφιακών απειλών. Τα χαρακτηριστικά αυτά αποτελούν ζητούμενο για τα internet stations, καθώς επίσης και για τους πελάτες τους, που στην πλειονότητά τους απαρτίζονται από gamers. Η ικανότητα στην ανίχνευση καινούριων, μη καταγεγραμμένων, ψηφιακών απειλών πληροί τα κριτήρια της ασφάλειας, που είναι βασική προϋπόθεση εύρυθμης λειτουργίας για μία επιχείρηση που βρίσκεται διαρκώς συνδεδεμένη στο Internet, με εκατοντάδες υπολογιστές. Συνάμα, οι χαμηλές απαιτήσεις σε πόρους έρχονται σε απόλυτη συμφωνία με τις απαιτήσεις των gamers, που επιθυμούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους χωρίς τα γνωστά προβλήματα που προκαλεί ένα βραδυκίνητο antivirus, στερώντας τους σε επιδόσεις.

«Καλωσορίζουμε την Gnet τόσο στο πελατολόγιο όσο και στο δίκτυο των εμπορικών συνεργατών μας, που πλέον αριθμεί περισσότερα από 100 μοναδικά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και σε όλες τις μεγάλες πόλεις», σημείωσε σχετικά ο Νεόφυτος Νεοφύτου, δ.σ. της ADAOX. «Θα συνεχίσουμε την επέκταση του δικτύου μας, με αμείωτο ρυθμό και εκτιμούμε ότι σύντομα θα υπάρξουν και άλλες παρόμοιες συμφωνίες», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Ζαχαριάδης, δ.σ. της Gnet, υπογράμμισε: «Οι κοινόχρηστοι υπολογιστές που χρησιμοποιούνται για gaming αποτελούν το πιο δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον για ένα antivirus software. Το NOD32 αποτέλεσε την ιδανική επιλογή. Η ταχύτητά του, η αποτελεσματικότητα του και οι χαμηλές απαιτήσεις του σε πόρους συστήματος, του προσφέρουν δίκαια το χαρακτηρισμό gamer’s choice – ιδανικό για gamers».

Το NOD32 ( www.NOD32.gr ) είναι η πολυβραβευμένη πλατφόρμα ασφάλειας της αμερικανικής εταιρείας ESET, που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από ιούς, worms, trojans, προγράμματα spyware, adware, keylogger, riskware και phishing. Χάρη στα advanced heuristics (εργαλεία εντοπισμού τεχνητής νοημοσύνης), το Virus radar on-line (πρότυπο παρατηρητήριο ιών) και το σύστημα αμφίδρομης αυτοματοποιημένης επικοινωνίας ThreatSense, έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως το κορυφαίο πρόγραμμα αντιμετώπισης ψηφιακών απειλών. Το NOD32 απευθύνεται, με ανάλογες εκδόσεις, σε εταιρικούς και οικιακούς χρήστες. Υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις των Windows και επιπλέον, Unix, Linux Workstation, Linux File Server, Linux Mail Server, Novell Netware Server, Lotus Domino Server, MS Exchange Server, MS-DOS, Kerio Mail Server, Kerio WinRoute Firewall, καθώς επίσης και Windows XP και Windows Server 2003 στα 64 bits. Η τιμή διάθεσης του retail pack για οικιακούς χρήστες (1 άδεια χρήσης για 1 έτος) ανέρχεται στα 39 ευρώ, τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Στην Ελλάδα διατίθεται από την εταιρεία ADAOX, μέσω εκτεταμένου δικτύου μεταπωλητών.

- Σχετικά με την ESET ( www.eset.com )

Η εταιρεία ESET ιδρύθηκε το 1992, με στόχο την ανάπτυξη και την υποστήριξη antivirus και security λογισμικού. Στο μακρύ κατάλογο των εταιρικών πελατών της συγκαταλέγεται και η Microsoft, που χρησιμοποιεί το NOD32 για να ελέγξει τα προϊόντα της, πριν τα διοχετεύσει στην αγορά. Η ESET εδρεύει στις ΗΠΑ, ενώ τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε 60 χώρες, μέσω θυγατρικών (Βρετανία, Τσεχία, Σλοβακία) ή τοπικών συνεργατών.

Σχετικές ιστοσελίδες

Όλα τα προηγούμενα δελτία τύπου για το NOD32 (στα ελληνικά)

http://www.presspoint.gr/source.asp?id=2629

Αναφορές ξένου τύπου για το NOD32

http://www.NOD32.com/about/press.htm

Βραβεία NOD32

http://www.NOD32.com/news/awards.htm

Δοκιμές ταχύτητας NOD32

http://www.eset.us/compare/

Σημεία διάθεσης στην Ελλάδα και συνεργάτες

http://www.adaox.com/howtobuy/nod32/greece.html


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top