Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η INTEL παρουσιάζει τη νέα της εταιρική ταυτότητα

Ειδήσεις - 04/01/2006

Η Intel Corporation αποκάλυψε τη νέα της εταιρική ταυτότητα, γεγονός που αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό στην ιστορία της εταιρείας και υποδηλώνει την εξέλιξη της Intel σε μια εταιρεία παροχής ηγετικών λύσεων-πλατφόρμων. Η Intel εστίασε σε καίριες τεχνολογίες όσον αφορά στις πλατφόρμες που περιλαμβάνουν τον μικροεπεξεργαστή, το chipset και το λογισμικό τα οποία ενισχύουν την απόδοση του συστήματος και βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία του χρήστη.

Η Intel κατευθύνει μια θεμελιώδη αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης της αγοράς, η οποία ξεκίνησε με την ανάπτυξη της πλατφόρμας Intel® Centrino® mobile technology. Την περασμένη χρονιά, η εταιρεία αναδιοργανώθηκε γύρω από το μοντέλο της πλατφόρμας και πλέον επικεντρώνεται στις ευκαιρίες που προσφέρουν τέσσερις βασικοί τομείς της αγοράς: φορητότητα, ψηφιακό σπίτι, επιχειρηματικότητα και υγεία. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι στις αρχές του 2006 θα παρουσιάσεις μία νέα πλατφόρμα για το ψηφιακό σπίτι – την Intel® Viiv™ technology.

Με την επερχόμενη προώθηση νέων ονομάτων όπως το Intel Viiv technology, το νέο σύστημα λογοτύπησης απλοποιεί και ενοποιεί την εμφάνιση και την αίσθηση όλων των προϊόντων της Intel, σε μια προσπάθεια να επικοινωνηθούν καλύτερα στους καταναλωτές σημαντικά χαρακτηριστικά και αξίες. Το σύστημα περιλαμβάνει νέα λογότυπα για τις Intel Viiv technology και Intel Centrino mobile technology και ανασχεδιασμό λογοτύπων για μεμονωμένους επεξεργαστές, chipset, μητρικές και άλλες τεχνολογίες της Intel. Κάθε λογότυπο προϊόντος θα ενσωματώνει επίσης και το νέο λογότυπο της Intel.

«Η Intel διαθέτει ένα από τα πιο πολύτιμα brands στον κόσμο και σκοπεύουμε να αυξήσουμε την αξίας του brand μας, καθώς εξελίσσουμε την εταιρεία,» σχολίασε ο κ. Eric Kim, Intel Senior Vice President και General Manager του Sales & Marketing Group. «Αυτή η εξέλιξη θα επιτρέψει στην Intel να είναι περισσότερο αναγνωρίσιμη για τις συνεισφορές μας, να εδραιώσει έναν ισχυρότερο δεσμό με το κοινό μας και να ενισχύσει την συνολική μας παρουσία στην αγορά.»

Η νέα ταυτότητα περιλαμβάνει αλλαγές στο ευρέως αναγνωρισμένο λογότυπο Intel Inside® το οποίο δημιουργήθηκε το 1991 και το αρχικό λογότυπο της Intel “droρped-e”, το οποίο δημιουργήθηκε από τους πρωτοπόρους της Silicon Valley, Robert Noyce και Gordon Moore πριν από 37 χρόνια όταν δημιουργούσαν την νέα τους εταιρεία «ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών». Το νέο λογότυπο της Intel, συνδυάζει την ουσία και των δύο αυτών ισχυρών σύμβολων, χτίζοντας στην πλούσια κληρονομιά της Intel, αλλά σηματοδοτώντας ταυτόχρονα τη νέα κατεύθυνση της εταιρείας. Περιλαμβάνει επίσης ένα νέο μότο: «Intel. Leap ahead™». Αυτό το μότο αποτελεί τη μοναδική υπόσχεση του brand Intel και έχει σχεδιαστεί να επικοινωνεί αφενός αυτό που οδηγεί την Intel ως εταιρεία και αφετέρου αυτό που καθιστά εφικτό η Intel.

«Το ‘Intel. Leap ahead™’ είναι μια απλή έκφραση που υποδηλώνει ποιοι είμαστε και τι κάνουμε», επεσήμανε ο κ. Kim. «Αποτελεί μέρος της κληρονομιάς μας. Στόχος μας στην Intel ήταν πάντα να πραγματώσουμε το επόμενο άλμα - στην τεχνολογία, στην εκπαίδευση, στην κοινωνική ευθύνη, στην κατασκευή και σε άλλα - να «προκαλούμε» συνεχώς το κατεστημένο. Αφορά στη χρήση της τεχνολογίας Intel για να βελτιώσουμε, να εμπλουτίσουμε και να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή του καθένα μας.»


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top