Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

See Regional Management

Ειδήσεις - 10/01/2006

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2006, η Alpha Copy / Nokia πραγματοποίησε την Ετήσια Παρουσίασή της με θέμα “See Regional Management” σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Στην παρουσίαση αυτή παρευρέθησαν ο Γενικός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Nokia κος Harri Leinonen, ο Οικονομικός Διευθυντής της Nokia κος Jarmo Rantala καθώς και ο Account Manager της Nokia για Ελλάδα, Κύπρο κος Gianluca Locchetta.

Οι βασικότεροι τομείς ανάπτυξης της παρουσίασης αυτής περιλάμβαναν:

1. Τον απολογισμό των εργασιών και των αποτελεσμάτων για το 2005.
2. Την ανάπτυξη του νέου 10ετή σχεδιασμού για το 2006 – 2016 της Πολιτικής και της Στρατηγικής της Alpha Copy / Nokia βάσει στόχων που τέθηκαν προς επίτευξη.
3. Την ανακοίνωση της νέας οργανωτικής δομής κάτω από την οποία θα λειτουργήσει η εταιρία το 2006.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της εταιρίας κος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης έχει θέσει συγκεκριμένους και επιτεύξιμους στόχους στους οποίους τα στελέχη καλούνται να ανταποκριθούν βασιζόμενα σε συγκεκριμένες αρχές management ώστε να αποδώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα με τη νέα φιλοσοφία του “See Regional Management”.

Η οργανωτική δομή για το 2006 βασίζεται σε 4 βασικούς παράγοντες όπου είναι:

1. Το Performance Management της εταιρίας όπου η Απόδοση περιλαμβάνει συγκεκριμένες παραγωγικές Διευθύνσεις με μετρήσιμους στόχους και συγκεκριμένη Στρατηγική για την επίτευξη των αποτελεσμάτων.
2. Το Supportive Management είναι οι τομείς υποστηρικτικού μηχανισμού απαραίτητου για την ορθή λειτουργία του Performance αλλά και την παροχή εξειδικευμένης γνώσης όπου χρειάζεται.
3. Το Execution Management είναι οι Διευθύνσεις τελικής εκτέλεσης λειτουργίας της εταιρίας ώστε να τηρούνται πιστά και αποτελεσματικά οι διεργασίες της εταιρίας βάσει του ISO 9000 και να ανταποκρίνονται πλήρως στην ποιότητα και σε όλα όσα υπόσχονται στους Συνεργάτες και Πελάτες της.
4. Το Customer Care Management, είναι η Διεύθυνση Εξυπηρέτηση Πελατών στην οποία επενδύει διαρκώς η εταιρία σε θέματα τεχνογνωσίας και αναβάθμισης σύγχρονου εξοπλισμού ώστε να ανταποκρίνεται στην πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των Συνεργατών και των τελικών καταναλωτών.

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της εταιρίας, ανακοινωθήκαν επιπλέον δύο νέες αλλαγές σε Διευθυντικές θέσεις:

1. Η κα Ίζαμπελ Καρυτινού προάχθηκε σε Διευθύντρια Προσωπικού της εταιρίας. Η κα Καρυτινού παρά του νεαρού της ηλικίας της – 23 χρόνων – έχει επιδείξει ιδιαίτερη ικανότητα στην διαχείριση των Ανθρώπινων πόρων της εταιρίας.
2. Η κα Κωνσταντίνα Πετράκη προάχθηκε σε Διευθύντρια Προμηθειών έχοντας αποκτήσει την ανάλογη εμπειρία στο αντίστοιχο Τμήμα της εταιρίας. 

Η Alpha Copy πρωτοπορεί στην Ελληνική αγορά στην προώθηση νέων στελεχών σε υψηλόβαθμες Διευθυντικές θέσεις ανεξαρτήτου ηλικίας εφόσον διαθέτουν τα αντίστοιχα προσόντα για την εκτέλεση των συγκεκριμένων καθηκόντων τους.

Τόσο ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Copy / Nokia κος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης όσο και ο Γενικός Διευθυντής κος Ιωάννης Τσαγγαδας, τόνισαν την μεγάλη σημασία των γενικότερων αλλαγών στην Στρατηγική που θα ακολουθηθεί για το 2006 - 2016 αλλά και στην αναδιοργάνωση βάσει των νέων μελλοντικών σχεδίων επέκτασης  όπου αναπτύσσονται για να υπηρετήσουν την νέα 10ετή πορεία της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Copy / Nokia κος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης τόνισε:

«Η νέα Στρατηγική που έχουμε σχεδιάσει για το 2006  - 2016, περιλαμβάνει συγκεκριμένους επιτεύξιμους στόχους ώστε να φέρουμε τα ανάλογα αποτελέσματα για την επικείμενη νέα 10ετή πορεία της Alpha Copy / Nokia σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Για την υλοποίησή τους, πραγματοποιήσαμε σχετική αναδιοργάνωση στην εσωτερική δομή της εταιρίας βάσει της οποία θα λειτουργήσουμε άκρως επαγγελματικά, με ομαδικότητα και αποτελεσματικότητα βασιζόμενοι στην ποιότητα και αξιοπιστία και με τελικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των Συνεργατών και Πελατών μας».


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top