Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

BenQ-Siemens EF81

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 27/03/2006

Η BenQ Mobile παρουσίασε ένα εξαιρετικά λεπτό κινητό - το νέο clamshell BenQ-Siemens EF81. Η ναυαρχίδα του νέου brand BenQ-Siemens έχει πάχος μόλις 15,9 χιλιοστά παρέχοντας ωστόσο, πλήρη λειτουργικότητα UMTS. Το μοναδικό αυτό κινητό τηλέφωνο διαθέτει δύο μεγάλες έγχρωμες οθόνες και μια περιστρεφόμενη κάμερα για να καθιστά εφικτή τη βίντεο-τηλεφωνία.

Πέραν της εξαιρετικά λεπτής φόρμας του, τα υψηλής ποιότητας υλικά και η αισθητική αυτού του high-end κινητού μαγνητίζουν αμέσως το βλέμμα. Χάρη στην ικανότητα απορρόφησης θερμότητας, όταν κρατάτε στο χέρι το κινητό τηλέφωνο μπορείτε να αισθανθείτε τα διαφορετικά υλικά των επιφανειών. Η θήκη είναι από εξαιρετικά ανθεκτικό μαγνήσιο και το πληκτρολόγιο από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ το πίσω κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο εξασφαλίζοντας του μια προστατευτική επικάλυψη. Επιπλέον, το ιδιαίτερα ανθεκτικό ζαφειρένιο τζάμι προστατεύει την εξωτερική οθόνη από γδαρσίματα. Με αυτό τον τρόπο το κινητό είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως ακόμα και στις δύσκολες απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Ακόμα και όταν είναι κλειστό, το BenQ-Siemens EF81 είναι πολύ απλό στη λειτουργία του. Τέσσερα εμφανή πλήκτρα έχουν τοποθετηθεί κάτω από την εξωτερική QQVGA οθόνη (120 x 160 pixels) 1,3 ιντσών για τις πιο σημαντικές εφαρμογές και λειτουργίες επικοινωνίας. Όταν ανοίγετε το τηλέφωνο, εμφανίζεται το πραγματικά επίπεδο πληκτρολόγιο από ανοξείδωτο ατσάλι μαζί με μια ιδιαίτερα μεγάλη QVGA οθόνη 2,2 ιντσών (240 x 320 pixels, 262.144 χρώματα) η οποία προβάλλει εικόνες και βίντεο διατηρώντας το βαθύ και ζωντανό χρώμα τους.

Η λήψη φωτογραφιών και βίντεο γίνεται ευχαρίστηση χάρη στην κάμερα 2 megapixels και το ψηφιακό ζουμ 5x που διαθέτει το καινούριο BenQ-Siemens EF81. Όταν ανοίγει, η κάμερα περιστρέφεται αυτόματα με την οθόνη, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο την πραγματοποίηση βίντεο-τηλεφωνημάτων μέσω UMTS επιτυγχάνοντας παράλληλα εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Ομοίως, μουσική και βίντεο μπορούν να μεταδοθούν απευθείας από το κινητό μέσω βίντεο download ή streaming μέσω μιας ασύρματης σύνδεσης UMTS. Το ενσωματωμένο media player υποστηρίζει όλα τα διαδεδομένα formats αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των MP3, AAC++, MPEG4, RealVideo 8/9, h.263 και 3GPP. Επιπλέον, για να εξασφαλίσει επαρκή χώρο για όλα τα τραγούδια και τα βίντεο κλιπ, η εσωτερική μνήμη (64MB) για αποθηκευτικό χώρο μπορεί να επεκταθεί έως και 1GB, μέσω των καρτών Micro-SD-Cards.

Πολλαπλές επιχειρηματικές εφαρμογές, όπως το Mobipocket Readers για e-books, το Bluetooth® Remote Control, με τις οποίες μπορείτε να επεξεργαστείτε παρουσιάσεις PowerPoint από το κινητό, ή το News2Mobile, παρέχουν στους χρήστες ασυναγώνιστη υποστήριξη στην καθημερινή επαγγελματική τους ζωή. Επιπλέον, διάφορα παιχνίδια, καθώς και το πλήρες πακέτο Star Wars (το οποίο περιλαμβάνει το παιχνίδι, βίντεο, θέμα για την οθόνη και ήχους) εξασφαλίζουν ποικιλία στην ψυχαγωγία εν κινήσει.

Μία μεγάλη ποικιλία από αυθεντικά αξεσουάρ μπορούν να συνδεθούν εύκολα μέσω Bluetooth® στο καινούριο BenQ-Siemens EF81. Με τον ασυνήθιστο σχεδιασμό του και την υψηλής ποιότητας κατασκευή του, το νέο Bluetooth® Comfort HHB-160 headset παρέχει ασύρματη ευκολία σε περίπτωση τηλεφωνημάτων με τη χρήση handsfree και αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα του BenQ-Siemens EF81. Επιπλέον, μαζί με το νέο SyncStation DSC-100, το BenQ-Siemens EF81 συνθέτει ένα υψηλής ποιότητας σχεδιαστικό κομψοτέχνημα που ομορφαίνει κάθε γραφείο.

Το BenQ-Siemens EF81 θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2006 στο χρώμα “Titanium Silver.”


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top