Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Ο Schumacher κόντρα στον Massa στο Vodafone Ferrari Rugby 7s Challenge

Αθλητισμός - 30/03/2006

Η Vodafone, επίσημος χορηγός της ομάδας Φόρμουλα 1 Scuderia Ferrari, δοκίμασε σήμερα τις ικανότητες στο ράγκμπι του Michael Schumacher και του Felipe Massa, στα πλαίσια του Vodafone Ferrari Rugby 7s Challenge.

Το Vodafone Ferrari Rugby 7s Challenge πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Junction Oval, St Kilda της Μελβούρνης με αντιμέτωπους τους δύο οδηγούς της Ferrari, πριν από το Αυστραλιανό Γκραν Πρι.

Στα πλαίσια του αγώνα, οι δύο οδηγοί βρέθηκαν συμπαίκτες με κορυφαίους παίκτες του ράγκμπι αλλά και παλαιούς θρύλους του αθλήματος. Ο Schumacher είχε την υποστήριξη των Steve Larkham, Matt Giteau και Michael O’Connor, Elton Flatley, Simon Poidevin και Tom Lawton, ενώ ο Massa έπαιξε στην ίδια ομάδα με τους Mark Gerrard, Scott Bowen, Rod Kafer, David Wilson, John Langford και τον Massimo Cussimano της Ferrari.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο τηλεπαρουσιαστής Lochie Daddo, που φρόντιζε το πνεύμα της άμιλλας να παραμένει ήρεμο ενώ ανέβαιναν τα αίματα! Τελικά νικήτρια ανεδείχθη η ομάδα του Schumacher καθώς με ένα συναρπαστικό τέλος, επικράτησε της ομάδας του Massa με 34 – 26.

Η Fiona Murphy, Υπεύθυνη Χορηγιών της Vodafone Αυστραλίας σχολίασε σχετικά, “Το Vodafone Ferrari Rugby 7s Challenge σημείωσε τεράστια επιτυχία και χάρισε πολύ μεγάλη ευχαρίστησε σε όσους συμμετείχαν. Οι Schumacher και Massa έδειξαν πραγματικά την αξία και το χαρακτήρα τους απέναντι στους Αυστραλούς πρωταθλητές ράγκμπι. Όπως ακριβώς η Vodafone δεσμεύεται να παρέχει εξαιρετικές κινητές υπηρεσίες έτσι και ο Michael και ο Felipe επέδειξαν σήμερα το ίδιο πνεύμα και την ίδια αποφασιστικότητα. Οι ικανότητές τους εντός και εκτός πίστας είναι ασυναγώνιστες και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αγώνα αυτό το σαββατοκύριακό.

Ο Schumacher δήλωσε, “Το Vodafone Ferrari Rugby 7s Challenge ήταν ένας φανταστικός και διασκεδαστικός τρόπος για τον Felipe και εμένα να ξεκινήσουμε τη σαιζόν της Φόρμουλα 1 εδώ στην Αυστραλία. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να ξεκινήσει ο αγώνας."

Και ο Massa συμπλήρωσε, “Η αντιμετώπιση ενός αθλήματος με διαφορετικό τρόπο ήταν μία συναρπαστική πρόκληση. Το Vodafone Ferrari Rugby 7s Challenge μας έδωσε την ευκαιρία να απομονωθούμε λίγο από την προετοιμασία για το Γκραν Πρι, τώρα όμως είμαι έτοιμος να βρεθώ πίσω από το τιμόνι για μένα μεγάλο αγώνα.”

Η κα Murphy δήλωσε, : “Μέσα από ηχηρές χορηγίες όπως αυτή της Ferrari, δίνουμε στους πελάτες μας πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο 3G. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο κλιπ του αγώνα ράγκμπι των Schumacher και Massa με τους πρωταθλητές του ράγκμπι στο αποκλειστικό site της Ferrari στο Vodafone live! 3G”.

Οι οπαδοί της Φόρμουλα 1 μπορούν να μάθουν τα τελευταία αποκλειστικά νέα για τη Ferrari στο Vodafone live! 3G. Επίσης στο Vodafone live! 3G, οι λάτρεις των αυτοκινήτων μπορούν να δουν βίντεο της Ferrari καθώς και λεπτομέρειες για την ομάδα, το μονοθέσιο και τους μηχανικούς των Pit Stop. Επίσης υπάρχουν φωτογραφίες της ομάδας Ferrari, και οι χρήστες μπορούν να ‘κατεβάσουν’ συναρπαστικά ringtones, ακόμα και τον ήχο διερχόμενου μονοθεσίου. Επίσης υπάρχουν φωτογραφίες και wallpapers με κορίτσια και αγόρια δίπλα στην πίστα που οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν στο κινητό τους.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top