Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Τηλεφωνία σε κουτί: Το νέο προϊόν της TELLAS

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 05/04/2006

Πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά, η Tellas παρουσίασε το πρώτο κουτί σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας της ελληνικής αγοράς, ανοίγοντας νέο δρόμο προνομίων σε νέους αλλά και υπάρχοντες οικιακούς πελάτες.

Το 3+1 by Tellas έρχεται να ταράξει τα νερά καθώς οι καταναλωτές θα μπορούν να επωφεληθούν όχι μόνο των χαμηλών χρεώσεων της εταιρίας αλλά και τριών μηνών το χρόνο χωρίς μηνιαία συνδρομή. Για πρώτη φορά, ένας πάροχος Σταθερής Τηλεφωνίας προωθεί πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών του, το οποίο δεν εξαρτάται από την κίνηση ή τη χρέωση, αλλά παρέχεται με βεβαιότητα και συγκεκριμένο όφελος κάθε τρεις μήνες για πάντα. Επιπλέον, ο καταναλωτής μπορεί πολύ εύκολα να αποκτήσει το κουτί, καθώς διατίθεται σε ευρεία κλίμακα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Tellas ήταν η πρώτη εταιρία που παρείχε στο ελληνικό κοινό καινοτόμες υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, εισάγοντας ήδη από το 2005 τα «πακέτα χρόνου ομιλίας» με την εισαγωγή στην αγορά των υπηρεσιών Tellas Polis 300 και Tellas GR540. Αυτή η καινούργια, διαφορετική και πραγματικά φιλική προς το χρήστη προσέγγιση βρήκε γρήγορα μεγάλη ανταπόκριση από τους καταναλωτές. Σήμερα, χιλιάδες συνδρομητές της Tellas έχουν διαλέξει τα πακέτα χρόνου ομιλίας για να καλύψουν τις ανάγκες τους, απολαμβάνοντας απλές και ξεκάθαρες χρεώσεις. Συνεχίζοντας την ίδια καινοτόμο πορεία, και προκειμένου να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους καταναλωτές η Tellas ανέπτυξε το 3+1 by Tellas μετατρέποντας μια υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας σε απλό προϊόν για τον Έλληνα καταναλωτή.

Επιλέγοντας μία από τις τρεις Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας, που εμπεριέχονται στη συσκευασία, οι καταναλωτές θα μπορούν πέραν του προγράμματος επιβράβευσης να απολαμβάνουν και τις χαμηλότερες τιμές για το σύνολο των κλήσεών τους. Το πακέτο σύνδεσης κοστίζει 3,50€ ή 7,00€ -ανάλογα με την υπηρεσία που θα επιλέξει ο καταναλωτής- αλλά δεν συνεπάγεται προπληρωμές, αφού το ποσό που αντιστοιχεί στη συνδρομή του 1ου μήνα αφαιρείται από τον πρώτο λογαριασμό της Tellas.

Αναλυτικότερα, οι υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας που εμπεριέχονται στο πακέτο σύνδεσης 3+1 by Tellas είναι οι ακόλουθες:

Tellas Polis 300

Με την υπηρεσία `Tellas Polis 300`, ο καταναλωτής μπορεί να πραγματοποιεί 300 λεπτά αστικών κλήσεων το μήνα (10 ώρες σε κάθε λογαριασμό) με σταθερή χρέωση μόνο 7,14 ευρώ κάθε μήνα, ανεξάρτητα από την ώρα ή τη μέρα κατά την οποία γίνεται η κλήση.

Tellas 1738 My Greece

Η υπηρεσία Tellas 1738 My Greece δίνει στον καταναλωτή την δυνατότητα να πραγματοποιεί υπεραστικές κλήσεις με αστική χρέωση κάθε μέρα της εβδομάδας, χωρίς κανέναν περιορισμό. Η μηνιαία συνδρομή του τιμολογιακού πλάνου είναι 3,57 ευρώ ανά γραμμή.

Tellas 1738 50%

Η υπηρεσία Tellas 1738 50% δίνει στον καταναλωτή την δυνατότητα να πραγματοποιεί αστικές και υπεραστικές κλήσεις με 50% έκπτωση μετά το τρίτο λεπτό ομιλίας. Η μηνιαία συνδρομή του τιμολογιακού πλάνου είναι 3,57 ευρώ ανά γραμμή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Επιπλέον και για τις τρεις παραπάνω υπηρεσίες, οι διεθνείς και προς κινητά κλήσεις προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εκτός από τα οικονομικά οφέλη που εξασφαλίζει, το πακέτο σύνδεσης 3+1 είναι εύκολο ως προς την διαδικασία ενεργοποίησής του, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, από τη στιγμή που θα αγοράσει τη συσκευασία, είναι να καλέσει το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Tellas στο 13800 και να ακολουθήσει τις οδηγίες.

Το νέο κουτί σταθερής τηλεφωνίας της Tellas μπορεί κανείς να το αποκτήσει με μια απλή επίσκεψη σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης υπηρεσιών της Tellas, καθώς και στις αλυσίδες Γερμανός, Media Markt και Carrefour.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top