Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Ημερίδα Management της Oriflame

Διάφορα άρθρα » Ανακοινώσεις - 20/04/2006

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Management – Leaders Club της Oriflame, με εισηγητή τον κ. Παπανικητόπουλο, πολύ έμπειρο Εκπαιδευτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Response. Η Ημερίδα είχε θέμα : «Ο ρόλος και τα εργαλεία του σύγχρονου Sales Manager» και στην Ατζέντα της Ημερίδας αναπτύχθηκαν θέματα όπως οι Σύγχρονες Τεχνικές Sales Management, οι Στρατηγικές Παρακίνησης, Στοχοθεσίας και follow- up κ.α.

Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την Ποιότητα και την Χρησιμότητα των εργαλείων και των γνώσεων που πήραν από την Εκπαιδευτική Ημερίδα για να τα χρησιμοποιήσουν για την περαιτέρω Ανάπτυξη τους!
Χαρακτηριστικά η Leader κ. Μαυρικάκη είπε : « Η Εκπαίδευση είναι απαραίτητη για την Εξέλιξη μας. Ο τρόπος και η σειρά που δόθηκαν οι γνώσεις όπως και η αμεσότητα και η μεταδοτικότητα του εισηγητή μας βοηθούν να κάνουμε βίωμα τις τεχνικές και να έχουμε αυτόματα την συμπεριφορά για να πετύχουμε το απoτέλεσμα».
Ο Leader κ. Τζανάκης είπε : « Ήταν ένα πρακτικό σεμινάριο! Οι ασκήσεις που δουλέψαμε ήταν πολύ ουσιαστικές και προσαρμοσμένες πάνω σε ανάγκες που είναι σημεία βελτίωσης των περισσοτέρων. Ήταν ένας πετυχημένος συνδυασμός θεωρίας και ασκήσεων που μας άφησε πολύ ικανοποιημένους!»
Η Leader κ. Λάρσεν- Βαρελά τόνισε : « Η Εκπαίδευση είναι απαραίτητη ! Η επανάληψη σε θέματα όπως Παρακίνηση, Επικοινωνία και Follow- up πάντα έχει θετικό αποτέλεσμα ! Πολύ καλό και το σεμινάριο και ο εισηγητής ! »
Το Leaders Club είναι ένας νέος Πρωτοποριακός Θεσμός που ξεκίνησε η σουηδική πολυεθνική εταιρεία, φυτικών, φυσικών καλλυντικών «Oriflame» και έχει σκοπό να επιβραβεύει τους πιο δυναμικούς και δραστήριους Directors και να καλλιεργεί επιχειρηματική κουλτούρα και Νοοτροπία Νικητή σε όλα τα μέλη της.
Οι Directors και άνω λαμβάνουν στόχο πωλήσεων κάθε τρίμηνο. Όσοι επιτύχουν αθροιστικά τον στόχο πωλήσεων του τρίμηνου γίνονται μέλη του Leaders Club και απολαμβάνουν Μοναδικά Προνόμια που υποστηρίζουν την ανάπτυξη της προσωπικής τους ομάδας και την εξέλιξη τους σε υψηλότερους τίτλους.
Μέσα στην περίοδο στοχοποίησης του Leaders Club 94 Directors πέτυχαν τον στόχο τους για 1 τρίμηνο και 13 Directors πέτυχαν τον στόχο τους για 2 τρίμηνα! Οι στόχοι είναι σημαντικοί γιατί δίνουν κατεύθυνση και βοηθούν να συγκεντρωθούν οι Directors, να οργανώσουν ένα Πλάνο Δράσης, να το ακολουθήσουν πιστά και τελικά να τον πετύχουν !
Πληροφορίες για τα προϊόντα της Oriflame στο 210 6875800 ή στο www.oriflame.gr H Oriflame είναι μία από τις γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες καλλυντικών παγκόσμια, με πωλήσεις σε 60 χώρες. Η Oriflame προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές, υψηλής ποιότητας, για την φροντίδα της επιδερμίδας και του σώματος, αρώματα και σειρά μακιγιάζ που προωθούν περισσότεροι από 1.400.0000 ανεξάρτητοι Σύμβουλοι Πωλήσεων (Consultants). Παρόλο που η εταιρία αναπτύσσεται ταχύτατα δεν έχασε ποτέ την πρωτοπορία της στο όραμα της επιχειρηματικής ευκαιρίας: Φυσικά Σουηδικά καλλυντικά που πωλούνται από φίλο σε φίλο. Η Oriflame είναι συνιδρυτής του Διεθνούς Ιδρύματος, World Childhood Foundation.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top