Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Mitsubishi L200: To παζλ των pick up συμπληρώθηκε

Auto - Moto - 20/04/2006

Το νέο pick up Mitsubishi L200, παρουσιάστηκε σε μια μεγάλη εκδήλωση που έγινε στο πολυτελές ξενοδοχείο Negroponte Resort Eretria. Η Mitsubishi θεωρεί πως το νέο L200 μπορεί να προσελκύσει ηλικιακά νέους πελάτες, αλλά και όλους αυτούς που δίνουν μεγάλο βάρος στη σχεδίαση. Παράλληλα, χαρακτηρίζει το μοντέλο της ως SUT (Sports Utility Truck), κάτι που παρά την αυξημένη ισχύ του, θεωρεί πως δεν είναι το Navara. Το τρίπτυχο των αξιών του L200 είναι η ποιότητα, η αξιοπιστία και η ικανοποίηση του πελάτη, στοιχεία που μάλλον δεν δείχνουν να αποτελούν και δύσκολο στοίχημα για να κερδίσει η Mitsubishi.

Η βελτίωση της ποιότητας είναι εμφανής σε όλους τους τομείς, η αξιοπιστία υπογραμμίζεται και από την 7ετή εγγύηση που καλύπτει όλα ανεξαιρέτως τα μοντέλα της Mitsubishi και η ικανοποίηση του πελάτη μένει να αποδειχτεί στην πράξη, ωστόσο φαίνεται πως η βασική υποδομή για κάτι τέτοιο υπάρχει. Κάνοντας λόγο για βελτίωση, θα πρέπει να επισημάνουμε πως αυτή αφορά όχι μόνο την ποιότητα, αλλά συνολικά το αυτοκίνητο. Ο αεροδυναμικός συντελεστής έχει μειωθεί στο 0,46 από 0,51, στοιχείο που συμβάλλει τόσο στη βελτίωση των επιδόσεων όσο και στην απουσία αεροδυναμικών θορύβων ακόμη και σε ταχύτητες της τάξεως των 160 χλμ/ώρα.
Tο Negroponte Resort Eretria είναι ιδανικό για εκδηλώσεις και συνέδρια. Μεγάλες Εταιρίες το επιλέγουν καθημερινά για τις επαγγελματικές και κοινωνικές ανάγκες τους, αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του που το έχουν καθιερώσει στην αγορά τα δύο τελευταία χρόνια. Το νέο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ερέτριας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο για την αισθητική του, αλλά και για τις ποιοτικές παροχές του και ευέλικτες λύσεις που δίνει για κάθε εταιρική παρουσίαση, συνέδριο, σεμινάριο ή επιβράβευση στελεχών.
Το Negroponte Resort Eretria έχουν επιλέξει για τις επαγγελματικές τους εκδηλώσεις η HONDA, για την παρουσίαση του νέου HONDA CIVIC, η εταιρία ΚOSMOCAR για την παρουσίαση του νέου GOLF PLUS, η εταιρία ταχυμεταφορών και logistics ΤΝΤ, οι φαρμακευτικές εταιρίες PFIZER και ASTRA ZENECA, η Lafarge ΑΓΕΤ Ηρακλής, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ευβοίας,η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ για την παρουσίαση των νέων μηχανών Verado της Mercury. Επιπλέον έχουν πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των προϊόντων της εταιρίας EUROPA και εκπαιδευτικό συνέδριο 4 ασφαλιστικών εταιριών, των ASPIS, ALPHA, ALLIANZ και GENERALI, το σεμινάριο πωλητών της εταιρίας «ΚΥΠΡΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ», αλλά και το Πανελλήνιο Συνέδριο Υποθηκοφυλάκων. Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ερέτριας επέλεξαν επίσης για την παρουσίαση των προϊόντων τους η γερμανική εταιρία GEYER ενώ ο ΟΤΕ, ο κορυφαίος τηλεπικοινωνιακός οργανισμός της χώρας και η εταιρία τροφίμων «ΤΡΟΦΕΚΛΕΚΤ» φιλοξένησαν στελέχη τους και οργάνωσαν εκδηλώσεις.
Το Negroponte Resort Eretria (17ο χλμ. Ε.Ο. Χαλκίδας - Κύμης, Ερέτρια, Τηλ.: 22290 61935, Fax: 22290 62120, e-mail: info@negroponteresort.gr , web: www.negroponteresort.gr), είναι το ιδανικό για επαγγελματικές παρουσιάσεις, επιχειρηματικές συναντήσεις, σεμινάρια και συνέδρια μια και διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες και απέχει λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα. Το Negroponte Resort Eretria επιλέχτηκε γιατί έχει όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική δομή για ένα μοντέρνο συνέδριο και παράλληλα προσφέρει μια μοναδική θέα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Είναι χτισμένο σε μία ιδιόκτητη παραθαλάσσια τοποθεσία 11 στρεμμάτων στο Νότιο Ευβοϊκό και είναι δυναμικότητας 107 δωματίων. Το ξενοδοχείο Negroponte Resort Eretria λειτουργεί όλο το χρόνο.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top