Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος με μοναδικές προσφορές

Διάφορα άρθρα » Ανακοινώσεις - 11/05/2006

Μίνι διακοπές στο «Negroponte Resort Eretria» και το «Miramare»

Η Γιορτή του Αγίου Πνεύματος προσφέρεται για πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις έξω από την πόλη, για ένα υπέροχο τρίμερο που είναι Ιδανικό για τους λάτρες της φυσικής ομορφιάς και απέραντης άνεσης. Δυο μοναδικά σύγχρονα ξενοδοχεία στην κοντινή μας Εύβοια προσκαλούν για σούπερ μίνι διακοπές στη όμορφη Ερέτρια. Για να απολαύσετε τις ιδιαίτερες lux παροχές που προσφέρει το Negroponte Resort Eretria και Miramare αλλά και να θαυμάσετε τα πανέμορφα τοπία της περιοχής.
Στο MIRAMARE όλο τον Μάιο μπορείτε να μείνετε από 35 € το άτομο την ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό σε μπουφέ) - Ελάχιστη παραμονή 2 νύκτες . Και του Αγ. Πνεύματος από 50 € το άτομο την ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό σε μπουφέ) - Ελάχιστη παραμονή 2 νύκτες

Στο ξεχωριστό NEGROPONTE μέχρι 21/5 υπάρχει προσφορά από 50 € / άτομο την ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο Deluxe με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ - Ελάχιστη παραμονή 2 νύκτες και του Αγ. Πνεύματος ισχύουν οι μοναδικές προσφορές: 2νύκτες: Από 330 €ανά άτομο με ημιδιατροφή, παιδί στο δωμάτιο των γονέων έως 6 ετών Δωρεάν και 3 νύκτες: Από 460 €/άτομο με ημιδιατροφή, παιδί στο δωμάτιο των γονέων έως 6 ετών Δωρεάν. Το Σάββατο 11 Ιουνίου μουσική βραδιά Την Πρωτομαγιά ανακαλύψτε την Ερέτρια. Μόνο μια ώρα έξω από την Αθήνα, θα απολαύσετε αξέχαστες μίνι διακοπές με όλες τις … τιμές στο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων «Negroponte Resort Eretria» αλλά και στο ξεχωριστό «Miramare»
Το Negroponte Resort Eretria, βρίσκεται στο 17ο χλμ. Ε.Ο. Χαλκίδας - Κύμης, μόλις 2,5 χλμ από την Ερέτρια στη θέση Μαλακώντα. Τηλ.: 22290 61935, Fax: 22290 62120, e-mail: info@negroponteresort.gr , web: www.negroponteresort.gr . Το Negroponte Resort Eretria διαθέτει όλες τις σύγχρονες υποδομές και χώρους για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου: Κήπο με ανοιχτή και παιδική πισίνα, κλειστή πισίνα, αίθουσες σεμιναρίων και εκδηλώσεων δυναμικότητας 350 ατόμων, Λόμπι Μπαρ, Εστιατόριο με show kitchen και βεράντα με πανοραμική θέα, γυμναστήριο και σάουνα. Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και προσφέρουν διακριτική πολυτέλεια εναρμονισμένα με την όλη φιλοσοφία του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια, mini bar, δορυφορική τηλεόραση, data port, αυτόματα ανοιγόμενες κουρτίνες, κεντρική κονσόλα ελέγχου. Επίσης υπάρχουν σουίτες ή junior suites με τζάκι και Jacuzzi. Όλα τα λουτρά είναι επενδυμένα με το περίφημο μάρμαρο Σκύρου σε εντυπωσιακούς χρωματισμούς.
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα MIRAMARE (Τηλέφωνο 22290/61112,61134 Fax 22290/61190, e-mail: mirevia1@otenet.gr web: www.miramare.com.gr ).βρίσκεται σε μια καταπράσινη τοποθεσία 4 χλμ. από την όμορφη Ερέτρια της Εύβοιας. Μέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις για μια αξέχαστη διαμονή σε κάθε περίοδο του χρόνου . Αποτελείται από 90 δωμάτια από τα οποία 75 με θέα τη θάλασσα και 15 με θέα στον κήπο ή στην πισίνα. Όλα τα δωμάτια έχουν δικό τους μπαλκόνι με καταπράσινες ζαρντινιέρες. πανοραμικό εστιατόριο με 100 m2 βεράντα και θέα τον Ευβοϊκό. Διαθέτει εστιατόριο γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου κάτω από μία καταπράσινη πέργολα, αίθουσα γυμναστηρίου, γήπεδα τένις και μπάσκετ με φωτισμό για νυχτερινό παιχνίδι, μεγάλη ανοιχτή πισίνα με γλυκό νερό και ξεχωριστή θερμαινόμενη πισίνα 200 m2, παιδική χαρά και τραπέζι πινγκ- πονγκ, Μπιλιάρδο, Internet Corner ενώ έχει τη δυνατότητα και για baby sitting, Στο ξενοδοχείο υπάρχει Μίνι μάρκετ, και η δυνατότητα για στεγνό καθάρισμα. Η ενοικίαση αυτοκινήτων γίνεται μέσα στο ξενοδοχείο, ενώ διατίθενται δωρεάν ξαπλώστρες στην πισίνα, πετσέτες για την παραλία και την πισίνα ενώ λειτουργεί αναψυκτήριο στην παράλια. Υπάρχει ακόμη, Δωρεάν Parking και προσωπικές χρηματοθυρίδες.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top