Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Συνεργασία της FUJITSU SIEMENS Computers με την Cisco Systems

Ειδήσεις - 11/05/2006

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Cisco EXPO στο Βερολίνο, η Fujitsu Siemens Computers και η Cisco Systems® ανακοίνωσαν συμφωνία τεχνολογικής συνεργασίας, δίνοντας μεγάλη ώθηση στην όλο και αυξανόμενη τάση προς την ενσωμάτωση δικτύωσης και διαχείρισης των data centers. Οι δύο εταιρίες συμφώνησαν να συνεργαστούν για την προσφορά κοινών προϊόντων data center. Με το συνδιασμό του κυρίως δίκτυου, των εξυπηρετητών, των εφαρμογών και των συσκευών αποθήκευσης, η συμφωνία αυτή θα προσφέρει στους πελάτες, που αναζητούν από την υποδομή τους να τους παρέχει προστιθέμενη αξία ως σύνολο, απλοποιημένες ενοποιημένες λύσεις και επιπρόσθετη οικονομική αποδοτικότητα σε ένα περιβάλλον Dynamic Data Center. Η παγκόσμια συμφωνία τεχνολογικής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών έχει άμεση ισχύ.

Σχεδιασμένοι να προσφέρουν βοήθεια σε μεγάλες επιχειρήσεις που ακολουθούν την συνεχιζόμενη τάση προς την ενσωμάτωση data center και δικτύων, η προσθήκη των κορυφαίων switches της Cisco αποδεικνύει ότι η Fujitsu Siemens Computers δίνει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη ευελιξία και αξιοπιστία στα βασικά στοιχεία των data centers. Η ενσωμάτωση θα παρέχει στις μεγάλες επιχειρήσεις αυξημένη ευελιξία και συνέχεια με την πλήρη εκμεταλλεύση των υπολογιστικών πόρων, προσφέροντας ύψιστη επιχειρηματική αποδοτικότητα και ανταπόκριση ακόμα και στα πιο απαιτητικά επίπεδα υπηρεσιών.

Η Fujitsu Siemens Computers θα προσθέσει τη δυνατότητα του Cisco Gigabit Ethernet switch στη σειρά blade server PRIMERGY BX600. Επιπρόσθετα, η Fujitsu Siemens Computers θα παρέχει τα Cisco MDS 9000 Multilayer Directors και Fabric Switches ως μέλη της γκάμας των προϊοντικών λύσεων που διαθέτει. Αυτά αποτελούν ενοποιημένες κοινές λύσεις προϊόντων από τη Cisco Systems και τη Fujitsu Siemens Computers.

«Αυτή η πρωτοβουλία προήλθε από τους πελάτες μας» είπε ο κ. Dieter Herzog, Executive Vice President Enterprise Products της Fujitsu Siemens Computers. «Καθώς οι μεγάλες επιχειρήσεις τείνουν προς data center με αρχιτεκτονική SOA, θεωρήσαμε σκόπιμο να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω για την απλοποίηση και την αναβάθμιση της προσφοράς μας στο Dynamic Data Center. Μέσω της ενσωμάτωσης των switches της Cisco, οι δύο εταιρίες έχουν αποκτήσει ένα κοινό όραμα για το Dynamic Data Center του μέλλοντος, ως το αποτέλεσμα της πλήρους σύγκλισης των επικοινωνιών, των υποδομών server και αποθήκευσης. Με αυτή τη συμφωνία τεχνολογικής συνεργασίας όλοι έχουμε όφελος: όχι μόνο η Fujitsu Siemens Computers και η Cisco Systems αλλά και οι πελάτες μας».

Ο κ. Buck Gee, Αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της επιχειρησιακής μονάδας Data Center της Cisco Systems είπε: «Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας της Cisco στις λύσεις data center και αποθήκευσης της Fujitsu Siemens, οι πελάτες θα είναι σε θέση να μειώσουν το κόστος διαχείρισης και την πολυπλοκότητα των δεδομένων τους μέσω ενισχυμένης ασφάλειας, υψηλής διαθεσιμότητας, έξυπνης τεχνολογίας fabric, προστασίας της επένδυσης τους και βελτίωσης της λειτουργικότητας με το Virtual SANs και το Inter-VSAN Routing. »

Ο αναλυτής σε θέματα πληροφορικής, κ. Thomas Meyer, Διευθυντής για την περιοχή ΕΜΕΑ στο τμήμα Enterprise Server Solutions της IDC σχολίασε σχετικά: Με την ενσωμάτωση των switches της Cisco ενισχύεται η προσφορά προϊόντων που αφορούν στο Dynamic Data Center από την Fujitsu Siemens Computers. Οι πελάτες αναζητούν ενσωματωμένες λύσεις και πολλοί απο αυτούς βλέπουν ότι οι blade servers αποτελούν το μέσο για το Dynamic IT.»


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top