Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η ανανεωμένη κουζίνα του Casa di Pasta

Διάφορα άρθρα » Ανακοινώσεις - 13/06/2006

Η Ιταλία στον κήπο!

Η ανανεωμένη κουζίνα του Casa di Pasta «σερβίρει» στους λάτρεις της pasta και του καλού φαγητού, την εξαιρετική ποιότητα μέσα στον καταπράσινο κήπο της Βουλιαγμένης. Δροσερές σαλάτες, ευφάνταστα πιάτα με pasta, αλλά και χειροποίητα ζυμαρικά είναι η βάση των νέων γευστικών προτάσεων, χωρίς να εξαντλούνται σε αυτές.
Το νέο Menu για το καλοκαίρι συνδυάζει τις γεύσεις που έχουν λατρέψει οι φίλοι του τα 16 χρόνια λειτουργίας του με νέα πιάτα και πολλές γευστικές εκπλήξεις. Επιλεγμένα πιάτα με κρέας, θαλασσινά και ψάρι μαγειρεμένα αλά ιταλικά, είναι μόνο μία μικρή «γεύση» από το τι μπορείτε να απολαύσετε στο «σπίτι των ζυμαρικών» Casa di Pasta.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα θαυμάσιο Fagottini del Pescatore al Salmone (Πουγκάκια μαριναρισμένου σολομού με γέμιση από γαρίδες ,κυδώνια ,μύδια και τομάτα με βινεγκρέτ γιαουρτιού) ή με Carpaccio di Βue alla Τoscana – rucola, parmigiano e olio al tartufo (Λεπτές φέτες από φιλέτο βοδινού ,μαριναρισμένες σε μίγμα πιπεριών που σερβίρονται πάνω σε ρόκα με ξύσματα παρμεζάνας και ελαιόλαδο τρούφας). Συνεχίστε με Spaghetti chitarra alla bottagra – peperoncino e pomodorini cotti (Χειροποίητο σπαγγέτι με σάλτσα από ψητές τομάτες ,καυτερή πιπεριά και ξύσμα από αυγοτάραχο) .ή με Spaghetti allo scoglio con vino bianco (Σπαγγέτι με κυδώνια ,μύδια και χτένια σοταρισμένα σε σκόρδο και σβησμένα με λευκό κρασί).
Αν σας αρέσουν τα ριζότο δοκιμάστε το Risotto con pesce spada affumicato, radicchio e olio di noce
(Ριζότο με καπνιστό ξιφία ,radicchio(κόκκινο μαρούλι) και καρυδέλαιο).. Για τους φίλους των θαλασσινών ξεχωρίσαμε το Filetti di Sogliola al Vino bianco e Limone (Φιλέτα γλώσσας Dover σοταρισμένα σε βούτυρο ,σβησμένα σε λευκό κρασί ,λεμόνι και μαϊντανό). και για αυτούς που προτιμούν κρέας το Scaloppine di vitello con gorgonzola e grappa (Φιλετάκια από μοσχαράκι γάλακτος σβησμένα με grappa και σάλτσα από τυρί gorgonzola).
Εκτός από την κλασική Insalata della Casa μπορείτε να απολαύσετε Insalata «Napoletana» verde, bianca e rossa (Πράσινη σαλάτα με τόνο, μοτσαρελίνια, λιαστή τομάτα και καλαμπόκι που περιχύνεται με φίνο ελαιόλαδο και βάλσαμο). Για να γλυκαθείτε μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά γλυκά όπως το Varietà di Frutta fresca con cioccolato fuso (Ποικιλία φρουτων εποχης με φοντί σοκολάτας) ενώ καταπληκτικό είναι και Σεμιφρέντο Ανανά. Γνήσιος ιταλικός καφές εσπρέσο ή καπουτσίνο είναι το ιδανικό φινάλε για μια γαστριμαργική απόλαυση στο Casa di Pasta. Καλά ελληνικά και ιταλικά κρασιά υπάρχουν στο νέο κατάλογο και συνδυάζονται με τα πιάτα σας.
Στον ανανεωμένο χώρο του εστιατορίου το κλασικό δένει αρμονικά με το μοντέρνο, τόσο στην κύρια αίθουσα όσο και στο αίθριο, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα της διακριτικής πολυτέλειας. Η πλακόστρωτη αυλή θυμίζει ιταλικό αρχοντικό και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να βρεθείτε μακριά από τους έντονους ρυθμούς του κέντρου και να απολαύσετε ένα ήσυχο δείπνο. Το άψογο σέρβις, η προσεγμένη ατμόσφαιρα, η παραδοσιακή ιταλική κουζίνα, σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα του Casa di Pasta στην υλοποίηση επαγγελματικών δείπνων ή γευμάτων καθιστούν το εστιατόριο πρώτο στην επιλογή των μεγαλύτερων επιχειρήσεων.
Casa di Pasta Βουλιαγμένης Απόλλωνος και Λητούς 2. Τηλ.: 210 89.64.122 – 8964112-3 Website: www.casadipasta.gr Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 20.00 – 01.30, Κυριακή 1-7 μ.μ. Δεκτές πιστωτικές κάρτες, Πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες, Valet Parking.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top