Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα εταιρική ταυτότητα για την GloBul

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 23/06/2006

Το νέο της λογότυπο παρουσίασε σήμερα η βουλγαρική εταιρία κινητής τηλεφωνίας GloBul, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ως μέλος του Ομίλου COSMOTE, κυρίαρχου παίκτη στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια, ο Διευθύνων Σύμβουλος της GloBul, κ. Αθανάσιος Κατσιρούμπας και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου COSMOTE, κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, παρουσίασαν το νέο λογότυπο της βουλγαρικής εταιρίας, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

Υιοθετώντας τη φιλοσοφία και το όραμα του Ομίλου COSMOTE, η GloBul αλλάζει το εταιρικό της λογότυπο, και αντίστοιχα, τη σήμανση των καταστημάτων, τις συσκευασίες των προϊόντων και την εταιρική ιστοσελίδα της, με στόχο να αποτυπωθεί και οπτικά η σχέση της με τον Όμιλο COSMOTE. Η GloBul διατηρεί την επωνυμία της, η οποία έχει σηματοδοτήσει την επιτυχημένη πορεία που η εταιρία διαγράφει τα πέντε χρόνια λειτουργίας της.

Η ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της GloBul επισφραγίζει την πλήρη ένταξή της στον Όμιλο COSMOTE, που πραγματοποιήθηκε με την ύψους 400 εκατ. ευρώ εξαγορά του 100% των μετοχών της GloBul από τον ΟΤΕ, η οποία και ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2005.

Μεταφέροντας το όραμα της COSMOTE, να φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, προσφέροντάς τους άμεση και προσιτή επικοινωνία, εύκολα και απλά, όλες οι εταιρίες του Ομίλου, στην Ελλάδα, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την πΓΔΜ, έχουν ήδη υιοθετήσει, ή πρόκειται να υιοθετήσουν, την εταιρική ταυτότητα του Ομίλου COSMOTE.

Τη νέα εταιρική ταυτότητα της GloBul θα πλαισιώσει διαφημιστική εκστρατεία, με το μήνυμα «Τα Καλύτερα Έρχονται» (“The Best is Yet To Come”), ενώ η αντικατάσταση του λογοτύπου θα πραγματοποιηθεί σταδιακά.

«Η στενή συνεργασία μας με την COSMOTE μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας. Ακόμα πιο κοντά στον Όμιλο, παρουσιάζουμε τη νέα μας εταιρική ταυτότητα, αλλαγή με ορατά οφέλη για τους πελάτες μας, οι οποίοι πλέον θα απολαμβάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις και αναβαθμισμένες υπηρεσίες επικοινωνίας. Ως το τέλος της χρονιάς, η GloBul θα διαθέσει υπηρεσίες 3G (UMTS), υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας για εταιρικούς πελάτες, υπηρεσίες i-mode® , καθώς και χαμηλότερες χρεώσεις περιαγωγής», ανέφερε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της GloBul, κ. Αθανάσιος Κατσιρούμπας. «Η πλήρης συνέργια μεταξύ GloBul και COSMOTE θα έχει θετική επίδραση και στη βουλγαρική αγορά κινητής τηλεφωνίας, καθώς η στρατηγική της COSMOTE εστιάζει στη δημιουργία εξειδικευμένων προτάσεων κινητής τηλεφωνίας που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε αγοράς όπου δραστηριοποιείται, αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία που έχει αποδείξει ότι διαθέτει», πρόσθεσε ο κ. Κατσιρούμπας.

Ο κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου COSMOTE, από την πλευρά του, δήλωσε: «Η GloBul σήμερα αποτελεί σημαντικότατη επένδυση για τον Όμιλο. Έχοντας επενδύσει σε ένα ισχυρό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο και εφαρμόζοντας μια ανταγωνιστική εμπορική πολιτική, η εταιρία συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, υλοποιώντας με επιτυχία το σύνολο των στρατηγικών της στόχων, σε επίπεδο οικονομικών επιδόσεων και συνδρομητών, συμβάλλοντας καθοριστικά στα μεγέθη του Ομίλου. Με νέα εταιρική ταυτότητα, η GloBul επισφραγίζει την ένταξή της στον Όμιλο, υιοθετώντας το όραμα, τις αξίες και τη φιλοσοφία, που έχουν οδηγήσει τα βήματα της COSMOTE έως σήμερα και την έχουν αναδείξει σε ισχυρό διεθνή πάροχο, με διευρυμένη παρουσία σε πέντε χώρες της ΝΑ Ευρώπης. Είμαι βέβαιος ότι η GloBul θα συνεχίσει τη δυναμική της πορεία και ανάπτυξη, ισχυροποιώντας τη θέση της στη Βουλγαρική αγορά, με απτά οφέλη για τους καταναλωτές».

GloBul είναι η εμπορική επωνυμία υπό την οποία η Cosmo Bulgaria Mobile EAD προσφέρει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στη Βουλγαρία. Η εταιρία είναι κατά 100% θυγατρική της COSMOTE. Στο τέλος Μαρτίου του 2006, οι υπηρεσίες της GloBul ήταν διαθέσιμες σε 99,6% του βουλγαρικού πληθυσμού, καλύπτοντας περισσότερο από 97% της βουλγαρικής επικράτειας. Την ίδια περίοδο το μερίδιο αγοράς της εταιρίας ανερχόταν σε ποσοστό 40% περίπου, ενώ η πελατειακή βάση της ξεπερνούσε τα 2,56 εκατομμύρια. Η GloBul αναδεικνύεται σε μια ολοένα σημαντικότερη πηγή ανάπτυξης για τον Όμιλο COSMOTE. Κατά το Α’ τρίμηνο του 2006, η συμμετοχή της GloBul στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών του Ομίλου ήταν 15%, στα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) σε 14% και στα καθαρά κέρδη του Ομίλου σε 10%. Στο τέλος του 2005, ο κύκλος εργασιών της GloBul ανήλθε σε 274,1 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας ετήσια αύξηση 54.4%. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) της εταιρίας ενισχύθηκαν κατά 106,4% σε ετήσια βάση, ανερχόμενα σε 93,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα καθαρά της κέρδη ανήλθαν σε 26,3 εκατ. ευρώ.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top