Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Συμβουλές για αποτελεσματικό chat

Αστείες Ιστορίες και Ανέκδοτα - 03/11/2006

Μπήκες σε ένα κανάλι chat και ψάχνεις για γυναίκα. Πώς όμως θα τραβήξεις την προσοχή της; Αν ακολουθήσεις τις παρακάτω απλές συμβουλές, ίσως σύντομα να βρεις κάτι κι εσύ.

Πρώτα απ' όλα πρόσεξε την επιλογή του ψευδωνύμου σου. Απόφυγε τα φαλλοκρατικά ψευδώνυμα όπως π.χ , gkomenaras, eley8eros ki wraios κλπ που δυσκολεύουν παρά διευκολύνουν την κατάσταση. Καλύτερα ένα ψευδώνυμο απλό ή και το μικρό σου όνομα ή ακόμα καλύτερα κάτι που να διεγείρει το μητρικό ένστικτο των γυναικών όπως π.χ. monaxoulhs, glykoulhs, koutabaki κλπ.

Ας περάσουμε τώρα στα διάφορα είδη τακτικής που μπορείς να ακολουθήσεις:

1. Ερωτευμένος
Παρ' όλο που είναι τακτική απλή και συνηθισμένη, εξακολουθεί να πιάνει. Θωπεύεις τη συνομιλήτρια με φράσεις όπως "στοιχηματίζω ότι είσαι πανέμορφη ή μάλλον το ξέρω, είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό " μέχρι να φτάσεις, ύστερα από τρία μηνύματα, στο μοιραίο, όσο και ψεύτικο (γιατί το έχεις πει ήδη σε άλλες τρεις το ίδιο βράδυ) "νιώθω ότι έχω αρχίσει να την πατάω μαζί ". Αν η συνομιλήτρια παρατηρήσει πως δεν είναι η πρώτη στην οποία λες κάτι τέτοιο, κανένα πρόβλημα! Φτάνει ένα απλό "με τις άλλες αστειευόμουνα, με εσένα όμως είναι διαφορετικά, μου αρέσεις στα αλήθεια " που θα διορθώσει αμέσως τα πράγματα και θα την πείσει οριστικά.

2. Καλός Σαμαρείτης
Πολύ διαδεδομένη τακτική είναι αυτή του να προσφέρεις χείρα βοηθείας στην κακομοίρα που έχει προβλήματα με το PC της, ή που προσπαθεί απεγνωσμένα να κατεβάσει κάποιο πρόγραμμα, αλλά όπως σου είπε "δεν ξέρω πως το κάνεις, από υπολογιστές βλέπεις δεν ξέρω και πολλά ". Αφού τις εξηγήσεις ακριβώς τι πρέπει να κάνει, περνάς στο "θα ξεμπερδέψουμε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα αν μου δώσεις το
e-mail σου ή το icq σου να στο στείλω ". Μην ξεχνάς ότι έχοντας την ηλεκτρονική της διεύθυνση ή το icq της, όχι μόνο σου προσφέρονται πολύ περισσότερες δυνατότητες αλλά έχεις ήδη την επιβεβαίωση, εφόσον δεn δίστασε να σου τα δώσει, ότι δεν της είσαι αντιπαθητικός.

3. Παραμελημένος
Τακτική απλή και αποτελεσματική....μπαίνεις στο κανάλι για πρώτη φορά και ξεκινάς λέγοντας "μα κανείς δεν θέλει να τσατάρει μαζί μου ; " Μάντεψε τι φύλου θα είναι τα πρώτα άτομα που θα σου απαντήσουν.

4. Ρομαντικός
Η πιο στυλάτη τακτική....μπαίνεις σ' ένα κανάλι με ένα απλό ψευδώνυμο κι αφού διαπιστώσεις γυναικεία παρουσία, αρχίζεις να στέλνεις αποσπάσματα από τραγούδια, ποιήματα, ερωτικές σκέψεις χωρίς να απευθύνεσαι σε συγκεκριμένο άτομο. Περίμενε 5 λεπτά και θα δεις...

5. Παρείσακτος
Μια πολύ καλή τακτική είναι να παρακολουθείς τη συζήτηση κάποιου άλλου δυνάμει ζευγαριού και παριστάνοντας τον ενδιαφερόμενο, να απευθύνεσαι σε αυτή λέγοντας "συγχωρέστε με που επεμβαίνω αλλά εγώ νομίζω ότι . . . ..". Θα φανεί σα μια αυθόρμητη και σύντομη επέμβαση μα στην πραγματικότητα αν παίξεις σωστά με τις λέξεις, θα καταφέρεις να ξαποστείλεις τον ανεπιθύμητο άνδρα και να ξεκινήσεις εσύ διάλογο με τη γυναίκα.


6. Έτσι είμαι
Αφού ξεκινήσεις συζήτηση με μια κοπέλα, προσπάθησε να την κάνεις να σου ζητήσει περιγραφή του χαρακτήρα σου χρησιμοποιώντας φράσεις του τύπου "ξέρεις ε ; εγώ είμαι διαφορετικός από τους άλλους ". Όταν θα σου απευθύνει την αναμενόμενη ερώτηση, αυτοσχεδίασε τις πιο ευφάνταστες πλην ψεύτικες αλλά και μοιραίες για αυτήν περιγραφές που θα την ρίξουν. Απόφυγε φράσεις του τύπου "είμαι γλυκός, αγαπώ την ζωή, την ποίηση, τις εξόδους, τα ταξίδια κλπ. " προκειμένου να αποφύγεις ανταπαντήσεις του τύπου "και κάθεσαι και ψαρεύεις κάθε βράδυ στο chat??" που θα σε φέρουν σε αμηχανία.

7. Καταθλιπτικός
Οι πιο τολμηροί μπορούν να παίξουν το χαρτί του καταθλιπτικού στα πρόθυρα της αυτοκτονίας με ένα "θέλω να θέσω τέρμα στην ζωή μου !". Ξεκινάς με μια πολύ αρνητική φράση του τύπου "γεια σε όλους, ελπίζω να περνάτε καλύτερα από μένα ". Πολλοί θα σε ρωτήσουν τι έχεις και πολύ πιθανόν θα είναι τα άτομα θηλυκού γένους που θα σου απευθύνουν για πρώτη φορά το λόγο. Όταν θα ανακοινώσεις "ίσως είναι καλύτερα να την κάνω μια για πάντα ", όλοι θα προσπαθήσουν να σε σταματήσουν, γιατί είναι πολύ σικ να διηγηθείς την επόμενη μέρα στους φίλους σου, ότι γλύτωσες έναν υποψήφιο αυτόχειρα από το μοιραίο λάθος κι έτσι θα γίνεις το κέντρο της προσοχής όλων. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε όλους. Αρκεί να απευθύνεσαι αποκλειστικά στις κοπέλες με την αδιάσειστη δικαιολογία "μιλάω μόνο με αυτές γιατί μου απάντησαν πρώτες ". Συνέχισε την τακτική αυτή για μερικές ακόμη μέρες και θα δεις πως κάποια και μάλιστα από αυτές που δεν αποκαλύπτουν ποτέ και σε κανένα ούτε καν το μικρό τους όνομα, θα σου προτείνει να συναντηθείτε.

8. Ανήσυχος
Προσποιήσου ανησυχία για τα προσωπικά της προβλήματα και κάνε ότι μπορείς για να τη βοηθήσεις παρόλο που θα χρειαστεί να ξεκόψεις όλες τις άλλες συζητήσεις που έτσι κι αλλιώς δε σε πολυνοιάζει μια και ήταν με άτομα αρσενικού φύλου.

9.Θιγμένος
Ναι, σε έθιξε γιατί τη ρώτησες κάτι και δεν σου απάντησε αμέσως (καθόλου παράξενο, άλλωστε, αφού οι γυναίκες συνομιλούν κατά μέσο όρο με άλλους 6 ταυτόχρονα ενώ εσένα ποιος σε θέλει?). Μπορείς να φτάσεις ακόμη και στο σημείο να την θίξεις και εσύ, φυσικά με ήπιο τρόπο και κάνοντας σωστή χρήση των λέξεων. Αν αυτή αισθανθεί θιγμένη, θα σκεφτεί πως έχει άδικο και θα κάνει ότι μπορεί για να την συγχωρέσεις αφιερώνοντας την προσοχή της αποκλειστικά σε σένα.

10. Εριστικός
Ψάξε αφορμή για καβγά. Αρκεί να στείλεις μια παρεξηγήσιμη φράση ή να πιαστείς από μία τέτοια. Είναι ζήτημα ενός τετάρτου της ώρας να περάσετε από τον καβγά στη συμφιλίωση και η κατάσταση θα έχει ήδη εξελιχθεί σημαντικά.

11. Θλιμμένος κι απαρηγόρητος
Θα τελειώσουμε με μια από τις πιο διαδεδομένες τακτικές. Ανακοινώνεις στους πάντες, ...λες και τους νοιάζει, ότι η κοπέλα σου σε παράτησε (δεν έχει σημασία αν δεν είναι αλήθεια). Ο πιο ιδανικός τρόπος είναι να ξεκινήσεις απολύτως φυσιολογικά και στο πρώτο μήνυμα που θα σου απευθύνουν, είτε προέρχεται από γυναίκα που θα ήταν και προτιμότερο, είτε από άνδρα, και που ενδεχομένως δεν θα είναι άλλο από το γνωστό "γεια, πως πάει ", απαντάς "άσχημα, η κοπελιά μου με άφησε ". Θα πρέπει να φανείς εντελώς απαρηγόρητος σε όσες γυναίκες προσφερθούν να σε παρηγορήσουν. Κάνε τες να καταλάβουν πως "δεν έχεις πια εκείνη κι επομένως δε σε ενδιαφέρει καμία άλλη". Σαφώς και δεν είναι αλήθεια, αυτό όμως ανοίγει εύκολα την καρδιά μιας γυναίκας που ως γνωστόν είναι πιο ευαίσθητη και πιο συμπονετική από τον άνδρα. Το μειονέκτημα αυτής της τακτικής είναι ότι θα πρέπει, προκειμένου να μην αποκαλυφτείς, να απαντάς και στα μηνύματα των ανδρών, που θα σε συμβουλέψουν με τις γνωστές κοινοτοπίες του τύπου "έλα βρε, η ζωή συνεχίζεται ", "θα βρεις άλλη", "συμβαίνει καμιά φορά αλλά δεν πρέπει να απελπίζεσαι".

Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Σχόλια

  • ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!!

    By: ΝΙΚΟΛΕΤΑ @ 09/02/2009

© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top