Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η κοροϊδία της Forthnet 2-play

Τεχνολογία » Internet και ISPs - 17/05/2007

Η παρακάτω επιστολή προέρχεται από φίλο της σελίδας:
Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 4 (τέσσερεις!!!!!) μήνες από τότε που κατέθεσα αίτηση ενεργοποίησης του πακέτου 2- Play της Forthnet , πηγαίνοντας την αίτησή μου ο ΙΔΙΟΣ στα γραφεία της εταιρείας στη Συγγρού.

Η κοροϊδία της Forthnet 2-play

Ωστόσο, σχεδόν 4 μήνες μετά, δεν έχει ενεργοποιηθεί η ένταξη του κυκλώματος μου στο ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρείας (ούτε καν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η περίφημη "φορητότητα") ενώ την ίδια στιγμή, η περιοχή μου, έχει κατακλυστεί από διαφημίσεις του τύπου "Μένεις XXXXX και δεν έχεις Forthnet 2-play ?" τς, τς, τς, τς...

Έλεος!!!!! Η κοροϊδία που η Forthnet παίζει στις πλάτες των καταναλωτών δεν έχει όρια πλέον...

Για πάνω απο 2 μήνες έχει διακοπεί η ADSL σύνδεσή μου και έχω μόνον τη δυνατότητα για dialup πρόσβαση (για την οποία πιθανότατα χρεώνομαι έξτρα).

Είναι αμέτρητες οι ώρες που έχω σπαταλήσει στην αναμονή του call center της, ζητώντας να πάρω μια απάντηση στο "γιατί" και στο "πότε". Αμέτρητες οι φορές που "...όλες μας οι γραμμές είναι κατειλημμένες. Δοκιμάστε πάλι αργότερα...". Επίσης αμέτρητοι οι πανάσχετοι τεχνικοί του help desk που το μόνο που γνωρίζουν, είναι να επαναλαμβάνουν την ατάκα "δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να συμβαίνει". Αμέτρητες οι φορές που "σημείωσαν" το τηλέφωνό μου (ΚΑΙ το κινητό) ώστε να επικοινωνήσουν οι "υπεύθυνοι" μαζί μου. Ωστόσο, ποτέ δεν έλαβα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ από την εταιρεία.

Αναρωτιέμαι, αυτό είναι άραγε το επίπεδο εξυπηρέτησης του γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της Forthnet ? Πώς είναι άραγε το όνομα του Διευθυντή τους? Δίχως άλλο, πρόκειται για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά ιδιωτικής εταιρείας και φυσικά ήδη έχω ξεκινήσει να ενεργοποιώ τις διαδικασίες κυρώσεων μέσω της ΕΕΤΤ και της Γ.Γ. Καταναλωτή.

Να σημειώσω εδώ πως σύντομα ο κ. Τζωρτζάκης θα λάβει γνώση περί των "ανυπέρβλητων δυσκολιών" της εταιρείας, μαζί με τα 5 ονόματα υπευθύνων και προϊσταμένων της Forthnet που αυτούς τους τελευταίους 4 μήνες έχουν ασχοληθεί με το "θέμα" μου χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικά ΤΙΠΟΤΕ...

Οι απαντήσεις των (παντελώς "άσχετων" τεχνικά) υπευθύνων και προϊσταμένων της Forthnet είναι επιεικώς απαράδεκτες, ενώ επιπλέον δεν έχω ΑΚΟΜΗ λάβει μια επίσημη εξήγηση για την τεράστια καθυστέρηση ενεργοποίησης της φορητότητας. Ο ΟΤΕ από την άλλη μεριά απαντά πως δεν έχει καμμία απολύτως σχέση και πως από τη στιγμή που θα λάβει εντολή από την πλευρά του παρόχου, είναι υποχρεωμένος να προβεί στην ολοκλήρωση των διαδικασιών φορητότητας εντός 10ημέρου, ειδάλλως του επιβάλλεται πρόστιμο από την ΕΕΤΤ.

Έχω χάσει πολλά πρωινά εργασίας, προκειμένου να πηγαινοέρχομαι στα γραφεία της εταιρείας, χωρίς ωστόσο να βγάζω καμία άκρη, ενώ αξίζει να αναφέρω εδώ πως οι "δεσμεύσεις" των υπευθύνων να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου το συντομότερο (αφού βρίσκονταν διαρκώς σε meetings όταν ζητούσα να μιλήσω προσωπικά μαζί τους) ήταν πάντα ψεύτικες (είναι να απορεί κανείς με το θράσος αυτών των γελοίων ανθρωπάριων στο να αραδιάζουν τόσα ψέματα κατευθείαν στα μούτρα του πελάτη τους, χωρίς να διατηρούν το ελάχιστο ίχνος ντροπής).

Για λόγους δεοντολογίας και μόνον, ένα τηλεφώνημα συνήθως είναι αρκετό για να καθησυχάσει έναν απηυδισμένο από την καθυστέρηση πελάτη, κερδίζοντας ίσως άλλη μια βδομάδα προς όφελος της εταιρείας. Όμως οι άνθρωποι της Forthnet , ούτε αυτό το στοιχειώδες δημοσιοσχεσίτικο τέχνασμα δεν έχουν την ικανότητα να εφαρμόσουν!!!!!

Απεναντίας όμως, όπως μαθαίνω από φίλους, ξαναστέλνουν νέες ασυμπλήρωτες αιτήσεις σε συνδρομητές που τις έχουν ήδη καταθέσει, προκειμένου ο καταναλωτής να πέσει στην παγίδα να στείλει εξαρχής την αίτηση, παίρνοντας έτσι νέα (και κατά πολύ αργότερη) ημερομηνία διεκπεραίωσης...!!!

Προσωπικά, έχω πλέον εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και εάν -ως επαγγελματίας πληροφορικής που είμαι- δεν είχα τη δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης στο internet από άλλους εργασιακούς χώρους, θα είχα κυριολεκτικά "βιαιοπραγήσει" εις βάρος των κυρίων της Forthnet . Οπωσδήποτε όμως θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι περνάει από το (επαγγελματικό, πολιτικό και προσωπικό) χέρι μου, ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας για την αλητεία και το καραγκιοζιλίκι που παίζεται εις βάρος της ψυχικής μας υγείας, της τσέπης μας, της αξιοπρέπειας και του πολιτισμού μας.


Είναι παντελώς άδικο, μια Forthnet , με τον ερασιτεχνισμό και την αισχρή συμπεριφορά που επιδεικνύει, να υποβαθμίζει τον Έλληνα φορολογούμενο σε τριτοκοσμικό κάτοικο αυτού του πλανήτη, ο οποίος είναι μόνον άξιος να λάβει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες επιπέδου Ουγκάντας. Η τραγική ειρωνεία είναι πως στο συμβόλαιο τους (για το οποίο παρεμπιπτόντως δεν μου έχουν στείλει αντίγραφο), αναφέρεται πως ο συμβαλλόμενος υποχρεούται να καταβάλλει 70 ευρώ στην εταιρεία σε περίπτωση που προβεί σε ακύρωση την αρχικής αίτησης ένταξής του στο ιδιόκτητο δίκτυο!!!! Άραγε υπάρχουν ανάλογες υποχρεώσεις καταβολής αποζημίωσης για τις τεράστιες καθυστερήσεις από την πλευρά του παρόχου? Ή ισχύει και εδώ το "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει". Το Υπουργείο Ανάπτυξης γνωρίζει την ασυδοσία και μεγαλοσχημία της Forthnet? Εχουν τραβηχτεί καθόλου τα αυτιά αυτών των ανίκανων και αναίσθητων εμπόρων που ρεζιλεύουν όλο το χώρο των Ελληνικών τηλεπικοινωνιών? Ή μήπως οι ιθύνοντες περιμένουν να βγούν οι καταναλωτές στους δρόμους να διαδηλώσουν, όπως ίσως γίνεται στο Κασμίρ ή στο Λάος, προκειμένου να κάνουν "κάτι"...?

Σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα όπως οι τηλεπικοινωνίες και η τεχνολογίες του internet δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται σε ανίκανους επαγγελματίες να λυμαίνονται το χώρο που τους προσφέρει το Ευρωπαϊκό σύνταγμα και η ανάγκη της χώρας μας για ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας και πάταξη των trusts. Αν παρόμοιες διαλυμένες και ανοργάνωτες εταιρείες δεν έχουν το φιλότιμο να κλείνουν μόνες τους, τότε πρέπει να φροντίζουμε να τις "κλείνουμε" εμείς οι ίδιοι οι καταναλωτές με τις επιλογές μας.

Καταλήγοντας,

1. αναρωτιέμαι εάν ανάμεσα στους παραλήπτες αυτού του μηνύματος, βρίσκονται και κάποιοι δικηγόροι που θα είχαν τη διάθεση να αναλάβουν την αγωγή που έχω σκοπό να ασκήσω εις βάρος της Forthnet όπως επίσης και τη διεκδίκηση σημαντικού ποσού οικονομικής αποζημίωσης, λόγω των εργασιών που αποδεδειγμένα έχω "χάσει" ή καθυστερήσει να παραδώσω, εξαιτίας της μη ύπαρξης broadband δικτύου στην επαγγελματική μου έδρα.

2. αναρωτιέμαι εάν ανάμεσα στους παραλήπτες αυτού του μηνύματος υπάρχουν και άλλοι παθόντες από τις υπηρεσίες της Forthnet, οπότε και τους παρακαλώ να "κάνουν ένα βήμα μπροστά" απαντώντας στο email αυτό...

3. αναρωτιέμαι επίσης, εάν η επίσημη Forthnet έχει την επαγγελματική(?) ευαισθησία να απαντήσει σε όλες τις παραπάνω καταγγελίες, τις οποίες άλλωστε σκοπεύω να γνωστοποιήσω περαιτέρω σε δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Αθήνας, τις επόμενες ημέρες.

Σημείωση: για όλα τα παραπάνω υπάρχουν τα αντίγραφα των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί από τις 19 του περασμένου Ιανουαρίου, πολλές μαγνητοφωνημένες συνομιλίες μου με τηλεφωνητές του Call-Center της Forthnet καθώς και δύο μαγνητοφωνημένες συνομιλίες από τις tete - a -tete συναντήσεις μου κατά το τελευταίο 2μηνο, με δύο από τους κατ'ευφημισμό "προϊσταμένους", στα γραφεία της Εταιρείας.

Ηθικό δίδαγμα: Ακούς Forthnet ??? ΣΤΡΙΨΕΕΕΕΕΕ...!!!!

Τα στοιχεία του αποστολέα υπάρχουν στη διάθεση του pramnos.net


Tags: Forthnet, double play, 2play, adsl.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Σχόλια

  • AMA EISAI KOMPARSOS ESY KAI DE MPOREIS NA KATAFEREIS NA KANEIS MIA APLH ETAIRIKH SYNDESH, DE FTAIEI H FORTHNET MEGALEIO XAXAXA
    By: g @ 12/06/2007

  • Αγαπητέ φίλε, έχω τραβήξει κι΄ εγώ παρόμοια με την Forthnet. Θέλουν καί από πάνω νά αναλάβουν καί πίττα από την σταθερή τηλεφωνία!! Δέν βλέπουν τά χάλια τους πού έχουν δυό τηλεφωνητές εξυπηρέτησης γιά όλη τήν Ελλάδα, πού μάς αναγκάζουν νά περιμένουμε με τίς ώρες στό τηλέφωνο καί ν΄ ακούμε θέλουμε δέν θέλουμε τίς ίδιες διαφημίσεις. Πού δέν δίνουν στό site τους ούτε ένα τηλέφωνο κάποιου Διευθυντού γιά νά μιλήσουμε. Πού δέν έχουν ούτε υπηρεσία Παραπόνων μέ εποπτεία επί τών διαμαρτυριών όπως είχε ο ΟΤΕ παλαιότερα ( δέν ξέρω τί κάνει σήμερα). Οχι 350ΚΒ πρόστιμο έπρεπε νά φάνε, αλλά νά τούς κλείσουνε τήν Εταιρεία γιά κανά 6μηνο γιατί κοροϊδεύουν τούς καταναλωτές. Έστειλα FAX καί email διαμαρτυρίας γιά κάποιο πρόβλημα, καί μέ πήραν τηλέφωνο έπειτα από 2 ολόκληρους μήνες!!!
    By: typos45 @ 13/08/2007

  • ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΜΑΙ DEALER ΤΗΣ FORTHNET ΚΑΙ ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΩ.
    By: PETROS @ 02/11/2007

  • παιδια μν στεναχωριεστε,υπαρχει και αλλη λυση.
    ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΟΝ TELECOMS.!!!!!
    16 mpds δωρεαν κλησεις αστικες,υπεραστικες διεθνεις --tv με 35€ /μηνα.
    τοποθετηση σε 35 μερες σιγουρα!!!
    By: John @ 21/11/2007

  • Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτήν την εταιρία το σίγουρο είναι ότι είμαστε όλοι λίγο αμελείς και δε συγκεντρώνουμε όλοι τα παράπονά μας και να την κλείσουμε αφού δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί σωστά . Εγώ Πληρώνω τον ΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    'ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ ΤΟΥ ΟΤΕ'
    και καταλαβαίνετε τι έχω πάθει . Τώρα είμαι 2 μέρες χωρίς σταθερό τηλέφωνο ενώ μου έχουν ανεβάσει τα Μbyt και δεν μπορώ να βρω άκρη για να έχω ξανά το σταθερό μου καταλαβαίνει κανείς το πρόβλημά μου ?
    By: Jenny @ 05/01/2008

  • KAI Η ΗΟL ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ (10\07 - 01\08 ) ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ FAX ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 55 ΕΥΡΩ ΤΕΛΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΚΕ ΠΟΤΕ . ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ

    By: ΤΑS @ 10/01/2008

  • ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΕΞΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΖΕΤΕ ΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΣΧΕΔΟΝ.
    By: zeta-kallisto @ 15/01/2008

  • προσπαθώ να ακυρώσω την σύμβαση με τη forthnet επειδή έκανα νέα σύνδεση με τον οτε. τρεις φορές τους έχω ζητήσει να μου στείλουν με φαξ την αίτηση ακύρωσης κι ενώ με έχουν διαβεβαιώσει ότι εστάλει, τίποτα δεν έχω λάβει. Εξαγριωμένη τους ζήτησα να την στείλουν με e-mail. Το e-mail εστάλει αμέσως αλλά η επισυναπτομενη αίτηση ήταν αδύνατο να ανοιχθεί. Συμπέρασμα. Τους αφήνω απλήρωτους ώστε να κοπεί και γλυτώνω και το πρόστιμο των 70 ευρώ που επιβάλλουν κατά την διακοπή.
    By: elena @ 10/02/2008

  • Σας καταλαβαίνω απόλυτα, θα ήθελα κι εγώ να προβώ σε ανάλογες ενέργειες, δυστυχώς δεν έχω καταγράψει συνομιλίες ούτε θυμάμαι πόσες φορές τους πήρα τηλέφωνο και πόσες ώρες περίμενα και πόσες φορές υποτίμησαν τη νοημοσύνη μου λέγοντάς μου "θα σας καλέσει ο τεχνικός".Είναι θέμα αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού να κάνουμε κάτι, δίνουμε τα δεδουλευμένα μας και παίρνουμε κοροιδία...δε ζητιανέψαμε.Προτείνω τη σύνθεση blog όπου θα οργανωθούν οι δυσαρεστημένοι για μια κοινή καταγγελία και κοινή κίνηση εναντίον των απατεώνων.
    By: Βασιλική @ 21/02/2008

  • Διστυχος η ευτυχος δεν εχω να πω καποια ιστορια διαφορετικη απο τους προλαλισαντες. Με αντιπροσωπευουν ολες. Σκεφτομαι να παω στο ΙΝ.ΚΑ και σε παρομιους φορεις και ισως δικαιοθω. Τους λογαριασμους τις forthnet δεν τους πληρωνω...
    Το mail μου ειναι :
    uptheriver2007@yahoo.com
    By: Αρης Ποταμιανος @ 27/02/2008

  • ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ FORTHNET Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2007 ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.... ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΚΑΡΠΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΔΩΣΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΞΙΑ-ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΓΩΓΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ.
    By: ΚΑΛΛΙΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ @ 17/03/2008

  • ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ON TELECOMS ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΝΩ 3 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ) ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕ ΦΑΞ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!
    By: KATERINA PAPADOPOULOU @ 18/03/2008

  • Παιδιά είχα forthnet σύνδεση και την διέκοψα.
    Η διαφήμιση που κάνουν είναι παραπλανητική και θα πρέπει να επέμβει εισαγγελέας.
    Αν υπάρχει κανένας και δεν έχουν αναλλωθεί όλοι να κυνηγούν τους απεργούς.
    By: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ @ 22/03/2008

  • διέκοψα την ΤΕΛΛΑΣ μονο τηλεφωνία και προσπάθησα να πάω με όλο το πακέτο 18/1/08 στην forthnet στείλανε ένα μήνυμα στο κινητό 14/2/08 ότι άμεσα θα συνδεθώ αλλά όλα μπούρδες ακόμα περιμένω θα πάω ΟΤΕ το αποφάσισα
    By: χαραλαμπος @ 04/04/2008

  • Με την on telecoms τί γίνεται?? σκεφτόμουνα να κάνω αίτηση για τηλέφωνο και internet αλλά φοβήθηκα με όλα αυτά που διάβασα!! Ξέρει κανείς κάτι για αυτήν την εταιρεία???
    By: tzina @ 12/04/2008

  • Παιδιά με όλα αυτά που ακούω έχω τρομάξει, γιατί πολύ απλά έχω κάνει αίτηση σύνδεσης με Forthnet και δεν ξέρω τί να πω. Απ'την άλλη ξέρω , ότι έχει την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στο πειραιά και όλα είναι οκ. Η μητέρα μου επίσης έχει Forthnet στον Πειραιά και όλα είναι οκ, αλλά ένας φίλος εδώ στη Ρόδο έχει μείνει χωρίς τηλ εδώ και μέρες......... Και μιλάμε για γραφείο. Ίδωμεν. Αλλά θα πάω αύριο να ζητήσω αντίγραφο του συμβολαίου
    By: ΔΗΜΗΤΡΗΣ @ 22/04/2008

  • Εγώ έχω την άποψη ότι για να έχεις σε σύντομο χρονικό διάστημα 2- Play της Forthnet θέλει τύχη. Το λέω αυτό γιατί έκανα την αίτηση τέλη Νοεμβρίου 2007 και μετά από μία εβδομάδα έκανα και για έναν φίλο μου που έμενε σε άλλη περιοχή. Από αρχές Φεβρουαρίου ο φίλος μου έχει 2- Play και εγώ μέχρι και τώρα τίποτα. Αν δεν είχε συμβεί αυτό θα τους έδινα τα 70-75 Ευρώ και θα την ακύρωνα. Πιστεύω ότι φταίει ο ΟΤΕ που δεν τους ανοίγει "πόρτες". Μέχρι και σήμερα πληρώνω το πάγιο του ΟΤΕ χωρίς να χρησιμοποιώ το σταθερό τηλέφωνο και χωρίς να μου προσφέρει καμία υπηρεσία ενώ η Forthnet έχει πάρει από μένα μόνο μία αίτηση. Ποια από τις δύο εταιρίες λέτε ότι κερδίζει από την καθυστέρηση αυτή....
    By: mario @ 05/05/2008

  • an theleis na kinitheis nomika meso INKA or smting exeis tin upostirixi mou kai tin parousia mou an xreiastei sta dikastiria. giati exoume k neura gamo ta maimounia tis forthnet mesa. pano pou xarikame gia mia"megali" xaxaxaxaxaxaxax.........xexexexexex idiotiki etairia pou spaei to monopolio tou megaloapateona ote pou xreonei to internet os xrusafi erxontai k mas koroideuoun me fora. telos telos telos prepei na xupnisoume os katanalotes kai na katalavoume oti kai to 1 sent exei axia kai nai re file den boreis na koroideueis ton kosmo upotimontas tin noimosuni me lexopaignia opos "eos" 24mbit" ktl. sas gamo kai sas upostirizo kai vazo connex to plirono alla einai organismos den xero me posous xaramofaides omos borei paliomalakes ton koloidiotikon. tanx
    By: fotis @ 05/05/2008

  • paidia i moni etairia p aksizei telika einai i tellas milaw ek peiras!!!ti on kai malakies m lete eseis...
    By: gogo @ 11/05/2008

  • ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΟΤΕ ΚΑΙ ΗΟL,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΟΙ 'ΕΤΑΙΡΙΕΣ' ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ 'ΠΟΣΟΣΤΟ',ΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ.ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ 'ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ,ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ'.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ DEUTSCHE TELECOM ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΠΝΑ.
    By: KNIK @ 13/05/2008

  • Me exete tromaksei re paidia.Eimai xania kai thelo na valo tellas i forthnet(exo idi otenet sta 2).Ti na kano?
    By: subeholder @ 14/05/2008

  • Η προχειρότητα και τα "καρτελ " είναι χαρακτηριστικό μεγάλου ποσοστού Ελληνικών επιχειρήσεων ανεξαρτήτου μεγέθους .
    Όλοι οι διεκδικούντες τις τηλεπικοινωνίες στην χώρα κρατούν λίγο-πολύ μια εκδικητική στάση απέναντι στον πελάτη που δοκιμάζει και ενημερώνεται όσο αφορά τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνίας που αναπτύσσονται στην χώρα τον τελευταίο καιρό.
    Η αναλγησία οφείλεται κατά κύριο λόγο σε δύο πιστεύω παράγοντες :
    1ον : Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών δεν γνωρίζουν το νόημα της έννοιας " ελεύθερη αγορά "
    και
    2ον : Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών δεν έχουν το προσωπικό που θα στηρίξει μία κίνησή τους στην αγορά .
    Η άγνοια λοιπόν για το τι κάνουν ή πιστεύουν ότι κάνουν οδηγεί σε επιπόλαιες τακτικές με τελικό αποδέκτη των όποιων δυσάρεστων επιπτώσεων τον καταναλωτή.
    ' Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια " είναι ένα ρητό που έπρεπε να έχει κατά νου όποιος θεωρεί τον εαυτό του δυνάμει κυρίαρχο στην τεχνολογία του αύριο !
    By: Steve @ 16/05/2008

  • λοιπον εγω παιδια εχω altec telecom,ναι πληρωνω παγια οτε αλλα δεν ειχα ποτε μα ποτε προβλημα,ενω δεν ειχα τηλεφωνο,οι τεχνικοι του οτε ηρθαν σε 14 μερες να μου το συνδεσουν,υστερα απο 2 εβδομαδες ηρθαν και οι τεχνικοι της altec.
    ψαξτε το και ακομα και με το παγιο του οτε σας συμφερει,τουλαχιστον εμενα με βολεψε.
    By: δημητρης @ 18/05/2008

  • Μετά τα όσα διάβασα για την forthnet ένώ σκόπευα να κάνω συμβόλαιο για 2 Play τελικά άλλαξα γνώμη και παραμένω στον ΟΤΕ.
    By: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΙΑΚΟΣ @ 22/05/2008

  • ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ FORTHNET ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΗΝ FORTHNET Η ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ!!!
    Ο ΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ....
    By: birbiloni @ 24/05/2008

  • Παιδία μην απατάστε....ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ....ο ΟΤΕ ειναι μονος του σε ομαδικο παιχνιδι...Αυτο συμενει οτι ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΔ ΔΕΝ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...Εδω ακομα και η ΤΕΛΑΣ που ηταν του δημοσιου (ΔΕΗ) ειχε προβλημα με τον ΟΤΕ γιατι δεν της εδεινε πορτες με αποτελεσμα να δυσφημιστει ανεπανορθοτα το ονομα της εταιρειας και οχι του ΟΤΕ γιατι ο απλος κοσμος δεν ξερει αυτες τις λεπτομερειες. Ετσι γινετε και με τις αλλες εταιρειες. Γιαυτο ο ΟΤΕ σου κανει συνδεση σε 5-10 μερες ενω ολοι οι αλλοι σε 1 μηνα και βαλε. Η VIVODI που ηθελε να περασει ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ οπτικες ίνες όυτε ο ΟΤΕ την αφησε γιατι δεν τις εδινε κομβους αλλα ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΧΟΔΕ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ για να περαστουν οι οπτικες ινες που σημειοτεων θα ηταν οτι καλλητερο για το γρηγορο internet. Γιυτο μην ψαχνετε να βρητε δικαιολογιες...Η παγιδα του ΟΤΕ ειναι πολυ καλα στημενη και δεν μπορει να ξεφυγει ΚΑΝΕΙΣ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ....Και συγνωμη για την ορθογραφια μου....
    By: ToTeras @ 28/05/2008

  • ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ FORTHNET ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΙ ΕΙΧΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΤΟ 8001009000 ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΒΗΣΑΝΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΛΥΠΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ 8011009000 ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΟΝΟΜΕ Η ΑΠΑΤΕΟΝΕΣ Η ΣΤΟ 13801 ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΘΕ ΕΞΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΙΣΗΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΟΝΟ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑΧΑΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΟΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

    By: panos @ 03/06/2008

  • paidia h monh odos einai h dikastikh pleon gia mena!!!!!
    an den apozhmiwthw den tha hsyxasw!
    na mathoun na kratane tis yposxeseis tous kai na mhn paizoun me ta neyra tou kosmou!
    By: ioannis @ 03/06/2008

  • Έχω Forthnet για πάνω από δύο χρόνια. Η μόνη δυσκολία που συνάντησα ήταν στην αρχή που η σύνδεσή μου έγινε σε δυό μήνες, αντί του ενός που μου ειχαν πει. Πάντως, όπως έμαθα από φίλο μου υπάλληλο του ΟΤΕ, ο ΟΤΕ είναι υποχρεωμένος να δόσει γραμμή εντός διμήνου και πάντα φροντίζει να εξαντλεί όλο το δίμηνο, προφανώς για να σαμποτάρει τους "παρείσακτους" που ελέω Ευρωπαϊκής Ένωσης του χαλάνε το μονοπώλειο που απολάμβανε από καταβολής τηλεπικοινωνιών.
    By: Νίκος Γιαννακόπουλος @ 03/06/2008

  • Κανένα παράπονο σχετικά με τη σύνδεση, σε ένα μήνα ήταν έτοιμη.
    Κανένα παράπονο και με την ταχύτητα, στην αρχή, τις πρώτες 2 εβδομάδες ήταν άψογη.

    Τώρα??? Έλεος!
    ADSL σύνδεση με 6kb/sec?

    By: Leandros @ 07/06/2008

  • Η forthnet είναι η χειρότερη εταιρεία παροχής internet πανελλαδικός πλέον.Ανά δύο βδομάδες και όλο και κάποιο πρόβλημα θα μου προκύψει(έχω double play).Και μην ακούω μπαρούφες συνέχεια ''φταίει ο ΟΤΕ'' και τέτοια.Παλιά ίσως να έφταιγε και λίγο ο ΟΤΕ για τα προβλήματα.Πλέον οι ιδιωτικές εταιρείες το έχουν μάθει σαν ποίημα και την ανικανότητά τους την φορτώνουν στον ΟΤΕ με το παραμικρό..Ελπίζω κάποιοι να κινηθούν νομικά εναντίων της forthnet (και όχι μόνο) μπας και πέσουν τίποτα κεφάλια και πάει μπροστά επιτέλους αυτός ο τόπος.
    By: Gamias @ 10/06/2008

  • 3an8h kai h taxythta mou pou eprepe na einai 16Mb/sec einai meta vias 130Kb/sec.Den h8ela na plhrwnw pagia ote kai na exw kalyterh taxythta alla makari na ta plhrwna akoma kai na eixa thn 768 pou eixa prin.
    By: Nikolas @ 10/06/2008

  • ti akouw????to double play tis forthnet einai teleio...kanena provlima den exei prokupsei,mia xara einai kai to internet kai to tilefwno.mono stin arxi tis sundesis pou 2 meres (isws kai ligotero) den xtupouse to tilefwno otan me epairnan. paidia, exei na kanei kai i perioxi pou menete....
    By: fil @ 11/06/2008

  • emena se ligotero apo ena mhna mou hrthe to internet kai den eixa oute kan provlhma me to stathero mou thlefwno! Oso gia thn on telecoms pou leei enas asxetos parapanw oi tainies ths einai panathlies apo poiothta! Eleos dld! Sunopsizontas, egw exw forthnet economy kai to xairomai kai gelaw pou eseis profanws den exete kanei kati swsta kai sas exei kathusterhsei tooooso! O monos teleiws asxetos kai tempelhs sth douleia tou einai o ote stou opoiou to katasthma eixa paei kai thelane na perimenw ENA mhna gia ena kwloxarto to opoio to phra epitopou apo ena allo katasthma oteshop! An einai dunaton! Asxolhtheite kai ligo! to pio pithano einai oti prepei na pareis ena farmako gia thn gantemia giati paizei eseis pou paraponiestai parapanw na eiste oi monoi sthn athhna pou exete auta ta provlhamata. kata ta alla h forthnet einai polu aksiopisth toso stis uphresies pou prosferei oso kai stis xrewseis kai tis anavathmiseis pou uposxetai. opote grhgora trexa sth gria magissa sto kwloxwri pou, profanws, meneis kai pesths na se ksematiasei giati mono auto mou fainetai oti mporei na euthunetai gia thn gantemia sou
    By: athina kai panos @ 14/06/2008

  • MAKRIA APO OTE EKTOS OTI EINAI KLEFTES K APATEONES EINAI KAI ASXETOI,

    Protimo forthnet h telecoms

    PAREPIPODOS O OTE POULI8IKEEE hahahahaha
    By: rRoX @ 17/06/2008

  • Eγώ είχα βάλει Forthnet σταθερό και πλήρωνα τα ίδια και το έκοψα. Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με το κέντρο εξυπηρέτησης (μαλλον έπρεπε να λέγεται κεντρο χρονοκαθηστέρησης).Μετά την διακοπή συνέχισαν να μου στέλνουν λογαρισμό, παρότι το συμβόλαιο ισχυε μόνο με προεπιλογή Forthnet, άρα μόλις έκοψα την προεπιλογή έπρεπε αυτομάτως να ακυρωθεί. Ακόμα μου ζητάνε τα λεφτά. Υπάρχει η Ε.Ε. Τηλεπικοινωνιών που μπορείτε να κάνετε καταγγελίες και παράπονα (το τηλ. βρες το από τις πληροφορίες). Ο κουμπάρος μου έχει Forthnet στο μαγαζί του - internet cafe- την πιο υψηλή ταχύτητα. και ειλικρινά δεν διαφέρει από την δική μου που είναι η πιο χαμηλή του ΟΤΕ. Αν μάλιστα λαβει κανεις υπόψη του πως οι υπολογιστές του είναι super μάλλον η Forthnet ηστερεί.Ασε που κάθε φορά που πέρνω στο μαγαζί και στο σπίτι του τηλέφωνο μου στοιχίζει σχεδόν 1€ η κλήση. Γιαυτό μην ακούω πως φταίει ο ΟΤΕ. Στο κέντρο εξυπηρέτησης δεν μπορούν να βάλουν δύο ατομα παραπάνω; Η επίτροπή ανταγωνισμού είναι πολύ αυστηρή και θα του είχε κόψει τον κώλο του ΟΤΕ. Από αυτές τις εταιρίες θα μείνουν κανα δυό στο τελος, μέχρι τότε προσπαθούν να αρπάξουν ότι μπορούνε. Καλύτερα όμως να μην ταλαιπορούν τον κόσμο για μας λένε μερικοί πρωτεβουσιάνοι πως χρειάζόμαστε ξεματιάστρες και ευχέλαια για να μας δουλέψει το internet.
    By: stella @ 17/06/2008

  • piadia makria apo forthnet................. makriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......... exw to 2play k eina i poio axristi grami sto internet i poio axristi sas lew............ katevazw twra me 34kb/sec poia grami einai tosi axristi k argi....... aganaxtisa mazi tous.......... oute voi8ane k pote den apantoun ta tel tous........... o allos m to ekleise tin alli fora k perimena 30 lepta na apantisoun.......... pote forthnet makria paidia 8a mple3ete
    By: xristos @ 18/06/2008

  • Δεν ξέρω τι να κάνω μ΄ότι διάβασα. Υπογράψαμε την αίτηση για το 2play της forthnet πριν περίπου 20 μέρες. Κατόπιν παραλάβαμε ότι απαραίτητο εξοπλισμό μάς υποσχέθηκαν. Παράλληλα μάς έπαιρναν τηλέφωνο για κάποιες απαραίτητες ενημερώσεις που χρειάστηκαν. Μάς ζητήθηκε να διακόψουμε κάποια νούμερα msn που χρησιμοποιούσαμε από τον ΟΤΕ κ από κει πληροφορηθήκαμε για το αίτημα διακοπής της γραμμής μας που έχει ήδη γίνει από την ιδιωτική. Λαμβάνουμε κατά σειρά sms που μάς ενημερώνουν για την πορεία της αίτησής μας αλλά δεν έχω να πω κάτι περισσότερο κ πιο συγκεκριμένο στους καταναλωτές που περνάν ό,τι περνάν... Δεν είμαι καθόλου ειδικός, λυπάμαι όμως να βλέπω να τρομοκρατούνται πολλοί από μας που δε γνωρίζουμε τι απ΄αυτά αλήθεια ισχύει. Αυτό που θα πρέπει, κατά την άποψή μου, να γίνει, είναι να πάρουμε μια υπεύθυνη απάντηση από κάποιους ειδικούς ( όχι της εκάστοτε ιδιωτικής ή του ΟΤΕ αλλά κάποιος που γνωρίζει κ δεν υποθέτει απλώς !) για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα κ ποιος τελικά είναι ο κύριος υπεύθυνος της ταλαιπωρίας πολλών πολιτών που στο κάτω-κάτω το μόνο που αναζητούμε είναι μόνο η εξυπηρέτησή μας. Αυτό τουλάχιστον έχουμε κάθε δικαίωμα να το απαιτούμε, αφού τίποτα κανείς δε μάς χάρισε αλλά το πληρώνουμε κ με το παραπάνω. Τελικά το μόνο που ίσως φταίει είναι ότι μπορεί να θέλει αυτή η χώρα να εκσυγχρονιστεί αλλά κάποιοι που έχουν τα συμφέροντά τους "εδραιωμένα" εδώ κ πολλές δεκαετίες στις καμπούρες μας, διστυχώς δε θα τ΄αφήσουν να συμβεί εύκολα. Ευχαριστώ κ ελπίζω να σάς στείλω νεώτερα κ καλύτερα νέα.
    By: πέλα @ 20/06/2008

  • Pedia egw efiga apo otenet kai piga forthnet kai
    BRIKA TIN YGEIA MOUUUU!!! yperoxo net!
    By: Rodos27 @ 21/06/2008

  • ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΕΣΕ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΠΗΓΕ Η FORTHNET ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΑΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗ ΕΝ ΛΟΓΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET.
    By: terastios @ 21/06/2008

  • paidia otan pas ekei se e3ipeiretoun apla apo to tel sou oxi.....k giati na eine toso kali pou ti parousiazoun pio panw.....otan sou katevazei me 30/sec einai kali gia merikous ok.......i apopsi tou ka8ena....gia mena einai axristi k 8a eine
    By: xristos @ 26/06/2008

  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩ CONN-X 4Mbit...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΟ...!
    ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ FORTHNET..ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ (Ή ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ FORTHNET)..ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ??
    By: lefteris @ 28/06/2008

  • PEDIA MENO RODO KAI EIXA,OTENET 4MB DEN MPOROUSA NA PARO PARAPANO ASE TA BLOCKS KAI TA ip shaping STO OTE PEFTOUN BROXH,DEN EIXA APERIORISTO INTERNET OSO ELEGA K DIAFIMIZAN!!!
    ETSI LIPON ALAKSA SE FOTHNET AFTOI MOU DWSAN 6MB KAI (1MB upload) kai EIMAI YPER EFXARISTIMENOS
    KAI APO TIN TAXHTYTA TOUS KAI APO TO NET TOUS

    OLEEEEEEEEEEEE
    By: KOSTAS @ 29/06/2008

  • KSEXASA NA PO OTI XTYPAO 640 STO DOWNLOAD KAI
    110 UP sta8ero (ws kai 150)
    By: kostas @ 29/06/2008

  • MAKRIA APO OTE
    EXW FORTHNET KAI TREXEI ME 2200kb/sec
    By: sakis @ 30/06/2008

  • Egw eixa HOL me ote, allaksa se forthnet, i imerominia energopoihshs tirithike apsoga. den emeina xwris stathero i adsl oute deyterolepto, koimithika me 1 mbit k ksypnisa me 14(logw apostasis apo kombo), to mono problhma itan i taxutita tin 1-2 meres, meta telikes 1.5mbyte+. mia xara ola, valte forthnet afova. (patra)
    By: Kwnstantinos @ 02/07/2008

  • Εμείς εδω και ενα χρονο ακριβως εχουμε forthnet 2 play και ειμαστε υπερευχαριστημένοι. Παλιά στον οτε μονο προβληματα ειχαμε.
    Και για ταχύτητες που λένε κάποιοι, εμείς εχουμε πιάσει μεχρι και 2 MB!!!!!!!!! περιοχη νεο ηρακλειο αττικης.

    σουπερ παιδες
    By: tenia @ 02/07/2008

  • egw den antimetwpisa kapoio provlima vazontas forthnet alla ofeilw na omologisw diavazontas parapanw oti mallon tixeros imoun!epidi ows eimai foititis exw sindesi hol stin poli pou spoudazw kai antimetwpiza 1 mina provlima me ti grammi xwris na mporw na mpw sto internet kyndineuontas na xasw tin eksetastiki logw mi paradwsis ergasiwn egkaira!afou mou elegan oti apithano mporei na fantastei kaneis stin texniki ipiresia kai me pigainan mera para mera telika zitisa na me syndesoun me kapoion ston opoio na mporesw na ekfrasw ta parapona mou!molis me syndesan zitisa amesa to onoma tou kyriou kai tou eipa oti mesa se mia vdomada tha tou exw katathesei agwgi!e loipon to provlima pou xreiazotan 10 meres gia na diorthwthei lithike se klasmata deuteroleptou afou ekleisa to tilefwno!eixa meinei sokarismenos gia polles meres oti exoume ftasei sto simeio na prepei na apeileiseis kapoious anthrwpous me minisi gia na pareis kati pou dikaiouse afou plirwneis!
    By: takis @ 02/07/2008

  • kalhspera sas!egw ti na pw,notia krhth rethimno kai den exw katholoy syndesh adsl??yparxoun kai xeirotera!ekana ethsh sthn forthnet alla moy thn akopse o ote gia ton logo oti den eixan grames h eixan problhma me to kentro toys!to kako einai oti sto site ths forthnet patontas to stathero moy thlefwno gia elenxo yposthrhkshs adsl bghke thetiko me apotelesma na kanw thn ethsh na perimenw kai apanthsh kamia kai apo toys 2 gia enimerosh!pola zhtaw??ayto egine prin ena xrono!arxes toy xronoy moy eipan ston ote oti peripoy sto kalokairi toy 2008 tha exw gramh!tha perasw aytes tis meres apo ton ote gia enimerosh!elpizw an epiteloys exw gramh adsl na exw ta 24 mbps....kalo e,trikalo!eimaste sta mesa toy 2008 alla se sxesh alles ksenes xores pistebw oti akoma zoyme toylaxiston 10 xronia pisw apo aytes!kalo koyragio!eyxaristw ksalafrosa...
    By: giwrgos @ 03/07/2008

  • EMΠΛEΞA AΣXHMA.....
    30.8.2007(καταχωρημένη απο forthnet 13.9.2007) υπεγραψα αιτηση για 2play Forthnet. Aφου επικοινώνησα πολλες φορές τηλεφωνικά, εκανα χειρογραφη αιτηση-δηλωση οτι δεν επιθημω τις υπηρεσίες 2play στις 26.6.2008, την ιδια δε μέρα κάνω αιτηση για conexx. Στις 27.6.2008 προοθειται απο Forthnet η αρχική μου αιτηση (απο 13.9.2007) προς τον OTE και αρχίζει
    η διαδικασία αλλαγης φορητότητας. Ξανακάνω 3.7.08 αιτηση
    (με τη φόρμα διακοπής που δίνουν) προς την Forthnet για να σταματηση τη διαδικασία (διοτι ο OTE
    δεν δέχεται απο μενα κάνενα αιτημα, παρα μόνο απο την Forthnet) και την ιδια μέρα (3.7.08) μου ερχεται SMS "το αιτημα σας προοθηθηκε, πιθανη ενεργοποίηση της υπηρεσιας 17.7.08". Tο conexx ωστοσο εχει ενεργοποιηθη...
    EXΩ MΠEΞEI. ME KANA 200 euro ολα θα λυθουν καταρχην.
    Mετά μάλλον θα τα πουμε στα δικαστήρια?

    By: panos pappas @ 04/07/2008

  • Εγώ πάλι είχα 2play από τον Σεπ 07 με πραγματική ταχύτητα στα 11Mbps περίπου και μετά από περίπου έναν μήνα αναμονή χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση. Ήμουν βέβαια πελάτης Forthnet εδώ και τέσσερα χρόνια και ίσως έπαιξε ρόλο...

    Το πρόβλημα όμως προέκυψε όταν έπρεπε λόγω μετακόμισης να κάνω μεταφορά της γραμμής μου από Αθήνα κέντρο στην Άνοιξη.

    Τότε έμαθα ότι αν και στο διαβόητο "ιδιόκτητο" δίκτυο της Forthnet, έπρεπε να επιστρέψω στο δίκτυο του ΟΤΕ, να κάνω αίτηση μεταφοράς της τηλεφωνικής γραμμής στον ΟΤΕ, και όταν με το καλό γινόταν η μεταφορά να έκανα νέα αίτηση στην FORTHNET για 2play!!!!

    Συνολικός θεωρητικός χρόνος αναμονής 2 μήνες!!!! που πρακτικά αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να σημαίνει και 3 μήνες ...

    Στην εύλογη ερώτησή μου γιατί αφού είμαι στο ιδιόκτητο δίκτυο πρέπει να επιστρέψω στον ΟΤΕ πήρα διάφορες ακατάληπτες δικαιολογίες...

    Δήλωσα λοιπόν στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση ότι θα διέκοπτα την συνεργασία μου με την εταιρία και θα αναζητούσα άλλον πάροχο. Έστειλα μάλιστα και e-mail διαμαρτυρόμενος για την διαδικασία που θέλανε να με υποβάλλουν και καταλήγοντας ότι θα διέκοπτα την συνεργασία.

    Δύο μέρες μετά δέχθηκα τηλεφώνημα από κάποια υπεύθυνη, η οποία ήθελε να εξακριβώσει για ποιόν λόγο ήθελα να διακόψω. Αφού της εξήγησα με ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να επιβαρυνθώ με κάποιο πρόστιμο λόγω του ότι δεν είχα συμπληρώσει 12 μήνες.
    Την ευχαρίστησα για τον ωραίο τρόπο που προσπαθεί να με "εξυπηρετήσει", με εκβιαστικές πρακτικές και δήλωσα ότι θα πλήρωνα όσο όσο αρκεί να τελείωνα το συντομότερο.

    Τις επόμενες μέρες έκανα έρευνα αγοράς και κατέληξα ότι το καλύτερο (και συντομότερο) θα ήταν το Conexx. Κάνω αίτηση φορητότητας και μεταφοράς (20/6/08) και περιμένω 10 εργάσιμες να γίνει η διακοπή. Παίρνω τηλέφωνο στο 134 να ενημερωθώ για την πορεία της αίτησής μου, οπότε ενημερώνομαι ότι το αίτημά μου έχει ακυρωθεί από την Forthnet!!! Στην ερώτησή μου γιατί, με παραπέμπουν στην F για λεπτομέρειες.

    Παίρνω την F όπου μου δηλώνουν άγνοια και μάλιστα με διαβεβαιώνουν ότι η εταιρία δεν είναι ενήμερη ότι θέλω να διακόψω γιατί δεν έχω συμπληρώσει φόρμα διακοπής!!!

    Εξοργισμένος ρωτώ για ποιόν λόγο δεν με ενημέρωσαν αρχικά, όταν δήλωσα ότι επιθυμώ να διακόψω, για την διαδικασία και παίρνω την αποστομωτική απάντηση ότι "αυτή είναι η διαδικασία κύριε...".
    Όταν δε με ενημερώνουν ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε 15 εργάσιμες, εκρήγνυμαι και ζητάω να μιλήσω με κάποιον προϊστάμενο, διότι δεν σκοπεύω να πληρώνω για έναν μήνα υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιώ και έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμώ να έχω.
    Αφού προσπάθησαν να με πείσουν μάταια ότι δεν υπάρχει λόγος "αφού τα ίδια θα σας πει και ο προϊστάμενος"(!!!!) τελικά δέχθηκαν να κρατήσουν το τηλέφωνό μου ώστε να επικοινωνήσει μαζί μου ο ίδιος όταν μπορέσει. Βεβαίως αυτήν την φορά δεν υπήρξε καμία κλήση από την F, οπότε για να επιταχύνω τα πράγματα (ήμουν ήδη 15 μέρες στο νέο σπίτι, χωρίς τηλέφωνο και Internet), ξαναπαίρνω στην F για να ενημερωθώ αυτήν την φορά ότι για να διακόψει κανείς χρειάζεται είτε να συμπληρώσει φόρμα διακοπής ο ίδιος, είτε ό νέος πάροχος!!! Στην ερώτησή μου για ποιόν λόγο τότε ακύρωσαν την αίτηση του ΟΤΕ μου απαντάν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την ακύρωση και ότι προφανώς ο ΟΤΕ δεν τήρησε σωστά την διαδικασία!!! Ξαναπαίρνω τον ΟΤΕ να μάθω ποια διαδικασία ακολούθησαν οπότε με ενημερώνουν ότι στο WCRM φαίνεται ότι έχει περαστεί η αίτησή μου στις 20-6 και ότι στις 23-6 έχει ακυρωθεί απο τον χρήστη-πάροχο, δηλ την F!!!! Και μάλιστα λίγα λεπτά με παίρνει από τον ΟΤΕ κάποια υπεύθυνη η οποία μου λέει το αυτονόητο, ότι ο ΟΤΕ δεν έχει κανέναν λόγο να ακυρώσει μια αίτηση για επαναφορά στο δίκτυό του όταν μάλιστα παράλληλα υπάρχει αίτηση και για Conexx στην συνέχεια...

    Παρά τις επανειλημμένες κλήσεις μου στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της F, δεν βγαίνει κανένας υπεύθυνος οπότε αποφασίζω να απευθυνθώ στην ΕΕΤΤ για να καταγγείλω την συμπεριφορά της F. Από την υπεύθυνη εκεί συνειδητοποιώ ότι πρέπει να μπω σε άλλη μια χρονοβόρα διαδικασία για να καταγγείλω εγγράφως την περιπέτειά μου να ελεγχθεί και τελικά να ικανοποιηθώ, οπότε αποφασίζω να κάνω διακοπή μεν ο ίδιος στην F, αλλά να ξεχάσω την φορητότητα αν θέλω να βάλω τηλέφωνο στο νέο μου σπίτι μέσα στο 2008....

    Και εκεί που νόμιζα ότι θα ξέμπλεκα, πέφτω στην εναλλακτική πρακτική κωλυσιεργίας από πλευράς F: ενώ δίνω το e-mail για να αποσταλεί η φόρμα διακοπής, χρειάζεται να ενοχλήσω άλλες τρείς φορές την "εξυπηρέτηση" πελατών και να ενημερώσω ότι "η συνομιλία μας καταγράφεται διότι έχετε ξεπεράσει κάθε όριο ανευθυνότητας και αδιαφορίας" για να μου την στείλουν τελικά!!!

    Σήμερα 10-7-08 έχω καταθέσει την περίφημη φόρμα διακοπής, ζητώντας να ισχύσει από 20-6 οπότε και είχε κατατεθεί η αίτηση από τον ΟΤΕ και αναμένω τα επόμενα επεισόδια. Παράλληλα στις 11-7 έχω ραντεβού για εγκατάσταση νέας τηλεφωνικής γραμμής από τον ΟΤΕ και εάν ισχύουν οι υποσχέσεις τους στις 25-7 θα έχω και Ineternet Ίδομεν.

    By: kostas sid @ 10/07/2008

  • Παιδια ολοι τα ιδια ειναι , εκανα κινηση για TELLAS και αφου περιμενα 3 μηνες χωρις αποτελεσμα τους ακυρωσα και αναγκαστικα μετα ΟΤΕ .Απο χθες εχω ALTEC μετα απο αναμονη 4 μηνων!!!!
    Πιστευω πως αν ο ΟΤΕ ειχε καλυτερες τιμες θα ητανε η καλυτερη λυση.
    By: Ηλιας @ 14/07/2008

  • Ego pali re paidia eno exo akoysei para polla gia th Forthnet pote den eixa parapono gia kati, edo k 2 xronia exo Forthnet k ola meli gala, ektos toy ekneyristikoy tilefonikou toys kentroy h grammh moy leitoyrgei mia xara k moy egine syndesh se 20 meres peripoy, se ena provlima poy paroysiastike k den eixa internet gia 3 meres k me piran 3 tilefona oi idioi k apologithikan san etairia, k fysika m to elysan.

    Ti na po de ksero, mallon einai thema tyxhs, mallon exoyn polloys syndromites me ligo prosopiko.
    By: Akis @ 16/07/2008

  • καλησπερα,εγω ειχα μια ασχημη εμπειρια με την ΤΕLEDOME με την οποια αν και η συνδεση εγινε αμεσα οφειλω να πω, εν τουτοις , μετα απο ενα χρονικο διαστημα 2 μηνων σταματησε η συνδεση.Κανεις δεν μπορουσε να μου δωσει σαφη απαντηση για το ποτε θα αποκατασταθει η βλαβη με αποτελεσμα να περιμενω 6 μηνες χωρις τηλεφωνο και συνδεση Internet.Καθε φορα οι ανθρωποι του τηλεφωνικου κεντρου μου ελεγαν το ιδιο παραμυθι..οτι δηλαδη φταιει ο ΟΤΕ κλπ κλπ, και φυσδικα ο ΟΤΕ δηλωνε πληρη αγνοια για ολα αυτα .Στις προσπαθειες μου να μιλησω με καποιον προισταμενοι κανεις δεν μου εδωσε σαφη απαντηση και ολοι τελικα λεγανε οτι δεν μπορουμε να σας δωσουμε τον προισταμενο παρα τις οποιες μου παρακλησεις.ΤΟ μονο που μπορεσα να μαθω ειναι οτι λεγετε ΚΑππας και του εστειλα 3 email στην αρχη κανοντας του γνωστο το προβλημα και ακολουθως ζητωντας λυση.Μια και δεν επαιρνα καμια απαντηση τον ενημερωσα με απλα ελληνικα οτι θα διακοψω την συνδεση και να μην τολμησουν να ζητησουν αποζημιωση για κατι που δεν μου παρειχαν ποτε.Το αστειο ειναι οτι μου εστειλαν 2 - 3 λογαριασμους με καποιες χρεωσεις που φυσικα δεν πληρωσα ποτε.
    Εν κατακλειδι...εδω συμβαινει αυτο που λενε..οποιος φευγει απο το μαντρι τον τρωνε οι λυκοι...το μαντρι ειναι δυστυχως ακομα ο ΟΤΕ..και οι λυκοι ολες οι τυχαρπαστες εταιρειουλες που νομιζουν οτι με μια διαφημιση στην τηλεοραση θα αρχισουν να μαζευουν τα φραγκα του κοσμακη και να γελανε εις βαρος του...μας.Υπαρχει Προστασια του καταναλωτη, υπαρχει το Ευρωπαικο Δικαστηριο...ας κανει καποιος "τρελος" την αρχη και ολοι θα ακολουθησουν....και μια και μιλαμε για Ευρωπαικο Δικαστηριο...να θεσω και το θεμα του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ και αν και αυτο ειναι αλλο θεμα ...ειναι αλλο ενα παραδειγμα ποσο ολοι μας θεωρουν αβουλα ανθρωπακια που μας κανουν οτι θελουν.
    By: ZISSIS MOSCHIDIS @ 18/07/2008

  • apo ampelokipoi athens h fornet den moy exh dimioyrgisi kanena problima ektos to trimino poy perimena gia na sindetho.mexri stigmis poy eimai stin fornet 8 mines kanena problima
    By: xristos @ 20/07/2008

  • παιδια, μονο η vodafone αξιζει
    ειχα vodafone home και εβαλα και συνδεση adsl και μεσα σε 5 εργασιμες μερες ολα ηταν οκ,μιλαμε για τρομερη ταχυτητα και ποιοτητα
    ολες οι αλλες , tellas,hol,on tele,forthnet εχουν απιστετα προβληματα
    By: ανδρεας @ 20/07/2008

  • ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΟΡΤΝΕΤ ΤΗΛ ΚΑΙ INTERNET ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΙΟ ΜΠΡΩΣΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΩΣ ΑΠΛΩΣ Ο ΟΤΕ ΣΑΜΠΟΤΑΡΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΗΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΦΙΛΟΣ ΠΡΩΣΠΑΘΟΥΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΩΝ ΤΑΛΕΠΟΡΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΡΑΜΜΗ
    By: ΝΤΟΥΜΝΤΟΥΜ @ 23/07/2008

  • ΕΧΩ ON TELECOMS ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ INTERNET. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ. ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΟ..... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ . ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ. Η ΔΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ .ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΜΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΖΛ ΕΙΚΟΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. "ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΞΑΝΑΔΩΣΤΕΜΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ,ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ........"ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟΝ ΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΓΡΑΜΜΗΣ.ΑΛΛΑΖΩ ΔΥΚΤΡΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΜΑΙ ΣΤΗ FORTHNET ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΥΧΑΙΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Μ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ .ΕΙΔΩΜΕΝ! ΓΙΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ! ΜΑΙΡΗ ΑΠΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΔΦΕΙΑ
    By: ΜΑΙΡΗ @ 25/07/2008

  • ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
    ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ FORTHNET ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 25/06/2008.ΣΤΙΣ 30/06/2008 ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ SMS ΟΤΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ(FORTHNET).ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΒΑΖΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟΝ.ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ FORTHNET ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΛΑΘΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ........ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ.ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.....ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΟΥΝ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΤΗΣΗ......ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    By: Γιάννης @ 06/08/2008

  • ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΓΩ FORTHNET ΕΧΩ.ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΟΚ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    By: ΠΑΝΟΣ @ 13/08/2008

  • ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΤΣΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ Μ_ _ _ _ _ Σ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ TELLAS ΚΟΝΤΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΕΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ INTERNET ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 € ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΧΡΕΩΣΗ. ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 17 €. ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ: Κε ΤΑΔΕ ΕΠΙΔΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΡΤΑ Ο ΟΤΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ. ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΕΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΛ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ Η TELLAS ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 08/08/08 ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ MODEM ΑΠΟ ΤΙΣ 29/07/08 ME ΚΟΥΡΙΕΡ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΤΗΛ. ΣΠΙΤΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΟΤΕ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΛ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ MODEM ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ. ΤΟ ΚΟΡΙΦΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΛ. ΣΤΙΣ 08/08/08. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΝ ΓΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ.
    By: manos @ 14/08/2008

  • ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ FORTHNET ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΗΝ FORTHNET Η ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ!!!
    Ο ΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ....

    By: lozOs @ 18/08/2008

  • ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΟL ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΡΧΙΚΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ Κ ΚΑΠΙΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Κ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΙΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΟL Κ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ(ΣΥΝΟΛΟ 3!) Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ!!ΟΛΑ ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ..ΠΑΕΙ ΜΑΗΣ,ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΛΕΩ ΑΣΤΟΥΣ..ΙΟΥΝΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ.. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΚΑΜΠΟΣΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ.. Ο ΕΝΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ Κ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΤΕ Κ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2,3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ!ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ Κ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ Κ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ Κ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Κ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Κ ΞΑΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΩΣΠΟΥ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑΤΙ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ(ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ Η ΗΟL ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ....Ε Λ Ε Ο Σ !!)Κ ΟΤΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!! Κ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗΚ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ Κ ΝΑ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΑΛΛΕΣ 20 ΜΕΡΕΣ!!!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ???ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΣΩ Κ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙΟ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΕΝΤ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ...ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ
    By: ΚΩΣΤΑΣ @ 21/08/2008

  • εχω εδω και ενα χρονο FORTHNET 2 play και δεν εχω απολυτως κανενα μα κανενα προβλημα εκτος απο μερικες διακοπες περιπου μιας ωρας περιπου μια φορα το 2μηνο.ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και με τις ταχυτες και με ολα....FORTHNET for ever...η γραμμη μου ειναι θεσνικη στο dslam της πλατειας δημοκρατιας.
    ευχαριστω πολυ
    By: vaggelis @ 01/09/2008

  • παιδια καλισπερα εχω κανει ετηση στη forthnet εδω και 15 μερεσ μου ειπανε οτι σε 10 μερεσ 8α το εχω αλλα ματαια περιμενω μαλλον.μιπωσ ξερετε σε ποσο καιρο γινετε η συνδεση?εχς κανει 2 play
    By: marina @ 03/09/2008

  • paidia den leme oti i forthnet den eine kali... exei ftines ipireseies k kales.... apla einai to 8ema tis egkatastasis k metakomisis.... egw exei 2mines ekana etisi gia metakomisi 27.6 k akomi tipota.... perno tilefono k olo ta idia m lene oti 8a er8ei o texnikos k 3erw egw.... olo me koroideuoun k eftasa se apelpistiki katastasi... ti na kanw???????? na stilw etisi diakopis?????? poso 8a kanoun k poso 8a me xreosoun???? mexri na sto kopsoun 8a me xrewnounn.... prepei kapoios na ta dei auta...euxaristw k opiadipote voi8eia 8a einai eugnomon..........
    By: xristos @ 04/09/2008

  • re paidia exei katantisi geloio to 8ema.To topic auto arxise peripou to martio an 8umamai kala kai exei ftasei septembrio ki akoma akouo ta idia pragmata.Diladi einai eleos to 8ema.O ote mporei na einai kapos pio akrivos kai na argei na kanei anava8misis alla toulaxiston einai akrivis stin taxitita tou.Episis i altec exei arxisei kati na kanei kai pleon an oxi ta 24mpbs tis ta 16 pianoun sigoura
    pantou stin upirotiki ellada.Gia ta nisia den 3ero.
    Exoun akoustei fimes gia 32,48,56 mpbs taxitita.mporei na ali8euei den 3ero.Alla an ali8euei oti 8elete stixima kai kobo kai to kefali mou pou leme an telika er8ei stin ellada o protos pou 8a tin parei 8a einai o ote alla 8a argisi na tin dosei.
    Oti 8elete stoixima 8a arxisoun oles oi alles etairies na lene oti tin exoun tin taxitita kai ante pali to idio
    parami8i.Me apla logia?H ellada auti ti stigmi einai aisxos.Oloi skeftontai pos 8a klepsoun ton allon.Klassiko paradeigma tou ellina outos i allos einai auto.Rotane enan ellina:O gitonas sou exei mia katsika.8es na se doso kai sena mia i 8es tou gitona?O ellinas apantaei:Toy gitona fisika...Einai poli liges oi e3eresis se auto to 8ema.Gia auto den paei i ellada mprosta...Mexri na dior8o8i auto ego prospa8o na min me kleuoun oso ginetai kai na e3eutilizomai.Gia auto parameno OTE me 1 mpbs taxitita.To 3ero einai ligi alla apo oti akouo apo edo ta posts apo diaforous kai alla apo filous mou vlepo oti opoios 8elei ta polla xanei kai ta liga.8a i8ela na ma8w poioi simfonoun mazi mou...
    By: billis @ 06/09/2008

  • Εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε επηρρεπείς σε κάθε "προσφορά" και σε κάθε "τζάμπα" που μας πουλάνε περίτεχνα οι πολυεθνικές...
    Αρε κορόιδάρες, που νομίζουμε ότι πιάσαμε τον Πάπα από τ' αρχ...α.
    Τι νομίζετε, ότι δεν θα κερδίσουν από ότι πουλάνε?
    Εμείς επαναλαμβάνω φταίμε που τσιμπάμε το δόλωμα.
    Όταν όλα τελειοποιηθούν, τότε ρε συνάδελφοι (κορόιδα) καταναλωτές , ο ΟΤΕ θα κόψει τα πάγια και θα προσφέρει περισσότερα από τις άλλες εταιρίες.
    Και δεν κατάλαβα δηλαδή τι πρόβλημα έχετε με τον ΟΤΕ?
    Σας άφησε ποτέ χωρίς τηλέφωνο ;

    ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...
    ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ.

    ΑΦΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ...ΚΩΦΕΥΕΙ... ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ...ΑΣ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ : ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ !!!
    By: giorgos @ 07/09/2008

  • paidakia mporei o ote na einai akrivos alla oti plironeis pairneis!i alitheia einai auti!etsi loipon meta tin tetramini apotiximeni prospatheia gia forthnet kateliksa ki ego ston ote!toulaxiston ston ote otan exeis provlima iparxei kapoios na vriseis stin teliki!oxi like forthnet!!!statistika pantos elaxistoi einai autoi pou einai ikanopoihmenoi apo tin forthnet!!!
    By: effie @ 09/09/2008

  • καλησπερα σε ολους τους ομοιοπαθεις θα σας πω και γω την ιστορια που τραβηξα και τραβαω με την forthnet αγορασα το adsl in a box συμπληρωσα την αιτηση στο σπιτι και πηρα τηλεφωνο να ρωτησω που να την στειλω μου λενε δεν χρειαζεται να την στειλετε θα σας παρουμε εμεις τηλεφωνο να σας δωσουμε ραντεβου να περασει το κουριερ νε την παραλαβει.πολυ ωραια λεω δεν το τηλεφωνο του αδερφου μου που θα ειχε το ιντερνετ (εγω απλως βοηθησα και βρεθηκα εκτεθιμενος) για να κανονισουν το ραντεβου.κανενας δεν τον πηρε τηλεφωνο ( τα 70 ευρω της συνδεσης για 6 μηνες πληρωμενα στο πλαισιο εντωμεταξυ) και περιμενουμε.οποτε λεω και εγω ασ παρω παλι 1 τηλεφωνο.τους λεω περιμενουμε να μας παρουν τηλεφωνο για την παραλαβη της αιτησης μου λενε απο την εταιρια οτι δεν χρειαζεται και οτι μπορουμε να κανουμε αιτηση τηλεφωνικα.και τι κανανε τα παληκαρια?μου κανανε καινουργια συνδεση και φυσικα με αλλη τιμη.......... οταν ηρθε ο πρωτος λογαριασμος σπιτι νωριτερα απο τους 6 μηνες τους πηρα τηλεφωνο να καταλαβω τι εγινε μου ειπαν να στειλω 1 εμαιλ για λυσουν το θεμα με αποτελεσμα 4 μηνες μετα να κοψουν και το τηλεφωνο.το νταβαντζιλικι τους δεν θα περασει δεν θα μεινω μονο σε ενα σχολειο στο ιντερνετ. ολοι μαζι με μυνυσεις μεχρι να βρεθει καποιο δικαστηριο να μας δικαιωσει.και αποχη απο ολες τις εταιριες αυτου του ειδους μεχρι καποια να αποδειξει οτι μπορει να ειναι σοβαρη
    ευχαριστω
    By: konstantinos @ 09/09/2008

  • καλησπερα!
    διαβαζω τα πραπανω και αναπολω τους 6 μηνες της δικης μου αναμονης για το 2play της forthnet.
    Μετα απο ατελειωτες ωρες στο τηλ με το κεντρο εξυπηρετησης, μετα απο συνομιλιες σε εντονο υφος και ¨συνδεσεις με υπευθυνους¨ ,ακυρωσα τελικα την αιτηση και επεστρεψα με την ουρα στα σκελια στον οτε, με το φοιτητικο πεκετο για το ιντερνετ... Τουλαχιστον δεν μου δημιουργησαν προβλημα με την καταργηση της αιτησης οπως σε αρκετους γνωστους μου. Στον οτε υπαρχουν κατα καιρους μικροπροβληματα, αλλα τηρηθηκαν οι ημερομηνιες εγκαταστασης και η συμφωνημενη ταχυτητα.
    Οσον αφορα το τηλεφωνο, ειμαι στην altec η οποια ωστοσο αφηνει εκκρεμεις τις μισθωσεις της στον οτε με αποτελεσμα να μην της δινει πλεον γραμμες ο τελευταιος, ο,τι δηλαδη γινοταν περυσι με την telepassport!
    Τωρα ειμαι σε αναζητηση αλλης εταιρειας για το τηλεφωνο, οπου ελπιζω πως δε θα με ταλαιπωρησουν τοσο!
    Κι επειδη καποιοι αναφερουν οτι δε φταινε οι νεες εταιρειες αλλα ο οτε που τις ανταγωνιζεται εχω να σας ρωτησω: οι ιδιες εταιρειες δε φερουν καμια ευθυνη, που μας βομβαρδιζουν με διαφημισεις και υποσχεσεις, τις οποιες για οποιοδηποτε λογο δεν μπορουν να τηρησουν?
    Και επιτελους ειναι ντροπη οι ανθρωποι σε ολη την ευρωπη να πληρωνουν 2 η 3ευρω για ταχυτητα που εδω κοστιζει 20 ευρω και θεωρειται υπερπροσφορα!


    By: anthi @ 10/09/2008

  • paidia akouste...exw polous filous kai gnostous i opioi exoun fortnet k dn exoun kanena provlima apolitos..Pianoun mexri kai 2000kbs\sec sta downloads k se taxutita mexri kai 14mbs..milame gia treli taxutita dn 3ero gia sas pou exete provlima ti na po..?padws egw lew gt exw polous filous kai oloi tous einai poly ikanopioimenoi na to po apo autn tn eteria...vasika egw exw tellas..k dn paei mia...exw poly argi taxutita alla k download..gia na fadastite eixa sinexia aposindeseis dld me petage e3o k meta apo 5-15 lepta ebene 3ana k borei n efeuge 3ana opote ithele me liga logia...pira tilefono meta apo poly wra apadisan alla pira toulaxiston 10 fores kai tous eipa kai nai ekanan kati alla pou kai pou exw ta idia me liga logia egw lew n valo fortnet twra opos i filoi m........dn 3ero alla egw sas simvouleuw n valete fortnet..!Dn einai oti dn pisteuw olous tous allous..apla sas eipa to gt...kai kalh diaskedasi..
    By: John @ 20/09/2008

  • Loipon akouste oloi kati..Exe psifistei nomos OTE(apo arxes 2008)opou pleon einai upoxreomenoi na dinoun AMESH prosvasi stous allous providers..ti simenei afto??Oti oi providers apla den exoun to apaitoumeno proswpiko !!etsi wste na paei ENAS apo aftous na valei apla ena vizma ekei pou prepei(dld mesa se 10 meres prepei naxoume internet pleon)..apta 100 atoma prosopiko oi 70 einai managers kai oi allloi kolovarane!!
    Kai egw nomiza oti fteei o ote alla einai thema provider pleon...variountai pou zoune!!!
    By: alex @ 21/09/2008

  • Kalispera, katarxas tyxainei na doyleyo se mia ek ton etaireion poy anaferontai para pano sto texniko tmima gia ayto kai tha ithela na xekathariso kapoia pragmata.
    1. O monos poy mporei na balei xeri stin grammi apo to astiko kentro eos kai to eskalit toy pelati einai o OTE.
    2. Otan dilonetai blabi ston OTE ekeinow exei tin ypoxreosi na apantisei se 2 ergasimes.
    3. An kai den doyleyo stin forthnet tin theoro tin pleon axiologi etaireia se sxesi me hol, on, vivodi. Tin tellas den tin theoro kan paroxo.
    4. O OTE theoro an kai akribos einai o monos poy exei tin aparaititi ypodomi gia na einai thlepikoinoniakos paroxos, logiko giati aytos xekinise kai perase tiw grammes.
    5. Den mporo na katalabo giati afou kapoios theorei oti ton koroideyoyn i kathysterei i energopoihsei toy den shkonetai na paei allou. +
    6. Otan kapoios einai epaggelmatias kalo tha einai na bazei epaggelmatiko paketo, to opoio einai poly akribotero alla exei alli antimetopish. Den mporeis na kaneis mynisi gia diafygonta kerdi otan sto symbolaio pou exeis ypograpsei grafei oti proorizetai gia oikiaki xrhsh.
    7. Proistamenos gia na milisei kapoios pote den tha brei giati ayti einai i odigia poy exei dothei. Stin kalyteri na milisei me ypeythyno bardeias o opoios den mporei na toy kanei kai tipota.
    8. To tmima tilefonikis texnikis ypostirixis einai stin ousia kati san tin exypiretisi pelaton, an einai kati aplo kai sto orio ton odigion poy exoyn dothei ola kala, an einai kati pio dyskolo tote tha ginei katagrafi kai tha paei se alla tmimata. Ta atoma pou doyleyoy sto tmima tis tilefonikis texnikis ypostirixis, oi misoi toylaxiston, mporoun na lysoyn to problima alla den toys dinontai ta ergaleia. Gia ayto kai oi kathysteriseis.

    Eyxaristo gia to xrono sas.
    By: giannis @ 25/09/2008

  • EIXA KANEI ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ FORTHNET (2PLAY 24Mbps).EIXA 1 XΡΟΝΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΜΕΧΡΙ 4,5 Mbps KAI MOY EΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET OTI ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ HOL ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 6Mbps KAI EΧΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 4-5Μpbs.TEΛΙΚΑ Η FORTHNET KΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ.
    By: ΜΙΚΕ @ 01/10/2008

  • Γεια σας και απο μενα τα ιδια προβληματα και εγω με forthnet και επειδη κουραστηκα πλεον να τηλεφωνο και να περιμενω να μην γινεται τιποτα να ξανατηλεφωνο και τα ιδια ΜΗΝΕΣΣΣΣΣΣ υπεραρκετους απο μαρτιο δηλαδη παρακαλω αν υπαρχει καποιος δικηγορος μεσα εδω και θελει να ασχοληθει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ και οσο πρεπει και με μεγαλη μου χαρα , να επικοινωνησει μαζι μου για να ξεκινησω μια ωραια μηνυσουλ α και αν υπαρχει κατι σαν ομαδικη μηνυση να μαζευτουμε ολοι εδω μεσα να πληρωσουμε το παλικαρι τον δικηγορο που θας μας αναλαβει και οτι μελει γενεσθε εξαλλου πιο καλα να τα δωσω σε ενα παλικαρι, Ελληνα δικο μας που τουλαχιστον θα προσπαθησει για εμας παρα στους ΑΛΗΤΕΣ που μας κοροιδευουν.
    ευχαριστω και παλι αν καποιος μπορει και θελει να με (μας) αναλαβει το τηλεφωνο μου ειναι 6977257716 Αλέξανδρος Καστανίδης
    Ευχαριστώ
    συγγνωμη για τον μη υπαρκτο τονισμο αλλα μονο τονους δεν μπορω να σκεφτω με τα νευρα τοσους μηνες
    By: αλεξανδρος καστανιδης @ 02/10/2008

  • ΜΟΥ ΑΡΈΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ? ΝΑ ΑΚΣΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ!!!
    By: ΝΙΚΟΣ @ 04/10/2008

  • kai giati an exete tosa parapona den pate se allh etaireia? ti ka8ese kai perimeneis 4 kai 5 mhnes na synde8eis? nomizeis oti 8a ta valeis me thn etaireia kai 8a vreis to dikio sou? lefta se dikhgorousa 8a fas... auto to kollima pou exoume oti 8elw kati kai to 8elw twra... e den mporei na sto dwsei twra pou to 8es re megale...vres to allou an 8es!!!
    By: lemonada @ 05/10/2008

  • καλά έχει ο καθένας τη δική του οδύσσεια να διηγηθεί..μια από τα ίδια κι εγώ.δε θα κάτσω να σας τα πώ όλα, μόνο ένα "ζουμερό" διαλογάκι με τηλεφωνήτρια,όταν πια τα νεύρα μου είχαν χτυπήσει κόκκινο (ήμουνα ευγενέστατη και υπομονετικότατη στη αρχή, η ΑΝΟΗΤΗ).
    (εγώ) -*%$$##@%#%μα τί θα γίνει τελοσπάντων, δε βγάζω άκρη μ'εσάς!!
    (τηλεφωνήτρια χαμηλόφωνα αλλά ακουγόταν άνετα) - και ούτε πρόκειται..

    ακούτε?? ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!!

    να κινηθείτε ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ όσοι έχετε τόσο τρανταχτές περιπτώσεις, γιατί η δική μου τελικά έληξε και τώρα με το καλό θα κάνω και διακοπή.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΜΗΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!ΚΟΙΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ!!!
    By: mimi @ 09/10/2008

  • oti plirwneis pairneis nomos tis agoras.kalitera ote k as dineis kati parapanw k exeis to kefali soy isixo.xairete
    By: karapanos x @ 13/10/2008

  • H ALIE8EIA EINAI OTI SERNONTE

    GIATI EXOUN MOUFA EKSOPLISMO!!


    By: karapoutsoglou @ 14/10/2008

  • εγω εχω forthnet 2play εδω και 4 μηνες στη ροδο και μονο 24 ταχυτιτα δεν εχω.για την ακριβεια ουτε 50 klb δεν εχω ,τους εχω παρει πανο απο 10 φορες τηλεφωνο και συνεχεια μου λενε πως γηνεται αναβαθμιση δικτιου και δεν ξερουν ποτε θα τελειοση.και εγω που τους πληρονο για εως 24 και το ιντερνετ μερικες φορες ουτε που δουλευει?και οταν τους ειπα κυριοι αφου δεν μου δινετε αυτο που σασ πληρωνο φευγο μου λενε πως πρεπει να πληρωσο και προστιμο 70ευρο.παιδια μακρια απο την forthnet οι τυποι ειναι απατεονες
    By: apostolis @ 15/10/2008

  • vre oloi gia ta mpaza einai ... kai o OTE kai h forthnet kai oloi oi ypoloipoi. ego eiha forthnet kai plirona Ote !!!gia dyo treis mhnes kai meta tsampa (paketo) forthnet...
    kai to gelio einai oti tous eiha to eiha pei gia na me afisoun eleythero lol kai pali omos me krathsan sklavomeno giati ama piasoun thyra den se diohnoun ,mono an peis magikes lexeis opos ΓΓ καταναλωτη και εεττ και σια...
    h alhtheia einai oti olo to paihnidi to moirazei o OTE... etsi ki allios oi alles etairies ligo poly san thygatrikes tou doulevoun...( to san einai gia logous eygeneias)
    den nomizo na yparhei kanenas na pistevei oti mia mera kapoioi sthn krhth xypnhsan kai apofasisan na rixoun ton OTE apo to monopolio tou kai na kanoun thn forthnet, horis na einai mesa sto paihnidi( deite proedreio kai psaxte viografika)

    oles oi ellhnikes douleies idies einai.. epaggelmatismos mhden tehnognosia mhden kai "prologo" kai eygeneia deka me tono !!

    pistevo oti oi monoi pou apolamvanoun kalo internet einai aytoi pou menoun dipla se komvous, anexarthtos etairias, kai h alhtheia einai ayht etsi opos organothike to internet sthn ellada

    tora...
    to mempto einai oti stis diadhmiseis ginetai paraplanhsh katanaloth kai symfona me to eyropaiko dikaio kiolas an mynhsei to inka h h genikh grammateia katanaloth thn forthnet, h etaiaria tha prepei na allaxei onoma gia na thn palepsei ,apo to ypsos ton mynhseon . to idio ishyei kai gia tis alles mikroteres

    epeidh anaferthike pio prin na po oti o OTE den einai ypohreomenos nomika na dinei thyres kai ayto einai eythynh ths etairias pou sas analmvanei, alla aytes me th seira tous vazoun sto hartaki pou ypografete oti den feroun eythynh se periptosh pou stravosei kati ( dyo mhnes treis ktl) ara milame gia mia akoma nomimh gnhsia ellhnikh lamogia!!!!!!!

    ara opos katalavainete einai 6 -7 etairies sygkoinonounta doheia ,pou paizoun me ton kosmo kai ta nevra tou kai einai kai nomika poly mperdemeno gia na vgalete akrh os poliths kai os monada. sto teleytao ftaie to gg katanaloth kai kanenas allos giati etsi opos eiai nomika kalymenoi oloi tous ,o monos pou mporei na tous kanei zhmia einai aytos

    apo ekei kai pera sthn ellada ehoume oloi KAKO internet kai panakrivo opote ego prosopika psahno gia to pio fthino ,kai as perimeno kai 6 mhnes kai as einai kai apo thn kyramariacom giati einai tetoia h katastash sthn hora kai ehoun tetoia dynamh oi etairies pou h perimeneis h pairneis ta vouna...

    kai perimenete na erthei kai o germanos ston ote pou erhetai gia na ton spasei se 5 etairies ti gelio ehei na pesei... oute o prothypourgos den tha ehei internet...



    By: manos @ 15/10/2008

  • ki egv prin apo ena xrono eixa sobara problhmata me forthnet. katefyga sto INEP , moy apanthsan arketew meres meta thn kataggelia zhtvntas sygnomh kai kanontas kapoio diakanonismo. Den perase omvs polys kairos kai janae eixame problhmata ligoterhw eytyxvs diarkeias. Jana kataggelia klp (afoy me toys texnikoys pernoysame o,ti ki oloi oi alloi). Th deyterh fora den phrame kan apanthsh...Tis teleytaies meres exv pali problhma sth statherothta ths grammhs. eilikrina exv koyrastei apo th diadikasia kai thelo na fygo apo thn etairia
    By: olympia @ 15/10/2008

  • Ολοι θελουν και τζαμπα και τελεια.
    Αν νομιζετε οτι το τελειο ειναι στον Π-Οτε μεινετε.΄
    Απλα θα χετε τα ιδια προβληματα και θα πληρωνετε τα διπλασια. Τελος παντων,δεν εχουμε καταλαβει οτι φταινε οι απαρχαιωμενες γραμμες και τα καλωδια του Π-ΟΤΕ και το κομπλεξ του ανταγωνισμου που εχει;
    Επρεπε να δειτε την εκφραση του προσωπου μιας υπαλληλου του Π-ΟΤΕ οταν πηγα να εισπραξω μια διαφορα και της ανακοινωσα οτι ειμαι πλεον στην forthnet.Μονο μαχαιρια δεν βγαιναν απ τα ματια της.
    Αυτα. ΟΤΕ ΠΟΤΕ .Μονο με ιδιο τιμολογιο.
    Αρης

    By: Aris @ 17/10/2008

  • Είμαι συνδρομητής εδώ και 2 μήνες περίπου.
    Ειλικρινά δεν καταλαβαινω τα παραπονα που γίνονται.
    Ίσως να είναι σε άλλους νομούς τα πράγματα διαφορετικά, όμως στην Αργολίδα δεν έχω κανένα παράπονο.
    Οταν τους χρειάστηκα δεν άργησαν παραπάνω από μισό λεπτό να μου απαντήσουν.
    Όσο για τις ταχύτητες κατεβάσματος δεν φταίει η Forthnet αν δεν κατεβάζουμε με ικανοποιητική ταχύτητα.
    Πρέπει και αυτός που μας δίνει το αρχείο να έχει την δυνατότητα να μας το δώσει γρήγορα.
    Πχ. αν κατεβάσω το nero τότε κατεβάζω με 1,2 mb/sec σταθερά. (Τόσο μου είχαν υποσχεθεί -12 mbpps- πριν την σύνδεση, επειδή απέχω αρκετά από το κέντρο)
    Δεν συμβαίνει βέβαια το ίδιο με άλλα αρχεία, η γραμμή όμως είναι η ίδια.
    Όσο για την ποιότητα ήχου είναι αρκετά καλή αν βάλεις το σχετικό φίλτρο που δίνεται μαζί με τον υπόλοιπο εξοπλισμό.
    Πιστεύω ότι αν συνεχίσουν έτσι, σε λίγο ο ΟΤΕ θα ψάχνει να δει τι έγιναν οι πελάτες και πόσοι του έχουν απομείνει.


    By: Γιώργος @ 19/10/2008

  • Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς για την ποιότητα της FORTHNET στην Μυτιλήνη ;;; (Υποστηρίζει ότι έχει εγκαταστήσει δικό της δίκτυο). Είμαι φοιτητής στην Μυτιλήνη και σκεφτόμουνα να βάλω FORTHNET, ή CONN-X, αλλά διάβασα όλα τα παραπάνω σχόλια και έχω προβληματιστεί έντονα!
    Δεν ξέρω τι να κάνω!!! Να προτιμήσω την "σιγουριά" του ΟΤΕ (και τις Ακριβές τιμές του) ή βάλω την φθηνότερη FORTHNET. Αν γνωρίζει κάποιος για Μυτιλήνη παρακαλώ να βοηθήσει - συμβουλεύσει. Ευχαριστώ !!!
    By: Stefos @ 20/10/2008

  • Εγώ από τα Χριστούγεννα του 2006 είχα βάλει σπίτι μου HOL 1mbps (19.90€ το μήνα) έχοντας γραμμή ΙSDN από τον ΟΤΕ, και φυσικά και το πάγιο του. Όλα δουλεύαν άψογα και με τις αναβαθμίσεις που είχαν γίνει είχα φτάσει ταχύτητα μέχρι και 17.5 mbps.
    Επηρεασμένος από τις διαφήμησεις και καθώς ήμουν υπέρευχαριστημένος από την HOL, πριν από 4 μήνες αποφάσισα να βάλω Doubleplay, στην ίδια εταιρία φυσικά. Τι τό θελα... Μου είπαν ενεργοποίηση σε 10 μέρες, σε 10 μέρες έγινε. Μέχρι εδώ μια χαρά. Έλα όμως που από τότε ήταν ελάχιστες οι στιγμές που είχα τηλέφωνο και σύνδεση μαζί. Ή το ένα ή το άλλο και τις περισσότερες φορές μία σύνδεση που σερνόταν και κοβόταν όποτε ήθελε και μια τηλεφωνική γραμμή
    που σου έπαιρνε τα αυτιά από τον βόμβο.
    Μετά από ώρες ατέλειωτες στο τηλέφωνο με τους τεχνικούς της HOL και μετά την αλλάγή τριών ρούτερ χωρίς κανένα αποτέλεσμα, αποφάσισα στις αρχές του Οκτώβρη να μεταβώ στην ακριβή "σιγουριά" του ΟΤΕ.
    Το τηλέφωνο λειτουργούσε άψογα από την πρώτη στιγμή. Το internet όμως...
    Έκανα αίτηση για 24αρα. Μετά από τηλεφωνήματά μου στις βλάβες για χαμηλές ταχύτητες, και πολύ συχνές αποσυνδέσεις, κάποιος τεχνικός του ΟΤΕ μου σύστησε ότι αν κάνω την σύνδεσή μου 8αρα δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και θα πληρώνω λιγότερα. Τι να κάνω, συμφώνησα.
    Έχουν περάσει 4 ημέρες από την στιγμή που μία ευγενική υπάλληλος, με πολύ γλυκειά φωνή, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το αίτημα μου έγινε δεκτό και ότι από τώρα και στο εξής δεν θα έχω κανένα πρόβλημα.
    Έλα όμως που το πρόβλημά μου όχι μόνο δεν λύθηκε αλλά χειροέρεψε κιόλας, καθώς ταχύτητα της σύνδεσης μου μειώθηκε αισθητά.

    Και μετά από όλα αυτά αναρωτιέμαι, σαν καταναλωτής που πληρώνει κανονικά όλες του τις υποχρεώσεις, αλλά και σαν ένας απλός φορολογούμενος πολίτης, φταέι ο ΟΤΕ? η HOL? τo δίκτυο? τι φταίει? Και στο κάτω-κάτω γιατί να μπαίνω σ' αυτήν την διαδικασία? Εγώ ξέρω να πω ότι αν πουλάς σε κάποιον κάτι είσαι υποχρεωμένος να του δώσεις αυτό που συμφωνήσατε κι ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.

    Τέλος πάνων, για να μη σας κουράζω, θα κάνω λίγες μέρες ακόμη υπομονή με τον ΟΤΕ και μετά αν δεν δω φως, θα ξαναγυρίσω όπως ήμουν.
    Ούτε Doubleplay, ούτε KONN-X΄, ούτε τίποτα. Πάγιο στον ΟΤΕ και internet ανεξάρτητο σε όποια εταιρία κάνω κέφι. Το ακριβότερο αλλά το καλύτερο.


    By: ARIS @ 20/10/2008

  • ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ON TELECOMS ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΟΛΑ ΟΚ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΑΤΑ! ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...
    "ΜΕΝΕΙΣ ΧΧΧΧΧ ΚΙ ΕΒΑΛΕΣ FORTHNET ??? ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ"
    By: tassos @ 21/10/2008

  • Siga re paidia normal pragmata einai,to KA8E diktuo 8elei panw apo 2 mhnes gia na sou kanei th sundesh.
    Egw p.x. eixa kanei aithsh sthn ON TELECOMS stis 17/12/07 kai mou kanane thn egkatastash arxes maiou!!!!! eixa trela8ei epeidh eipan se 20 ergasimes alla entaksei twra ola ok!
    alla exw akousei polla kala gia thn FORTHNET, omws de pernaei grammh sth geitonia mou! :(
    By: kristy @ 22/10/2008

  • Κι όμως, δεν κάνουν όλες οι εταιρείες πάνω από 2 μήνες. Η Vivodi ήρθε στο σπίτι μου σε λιγότερο από 1 μήνα.
    Γενικά είναι υποχρεωμένοι να έρθουν το πολύ σε ένα μήνα. Αλλιώς... πρόστιμο.
    By: mrpc @ 22/10/2008

  • Έχω forthnet 4.5 χρόνια. Έχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα. Ο λόγος που ως τώρα δεν έφευγα ήταν γιατί από παντού ακούω παράπονα για όλους. Άντεξα ταλαιπωρίες, αναμονές βδομάδες και μήνες χωρίς internet για να περάσω στην ΙΔΙΑ τη forthnet από πακέτο σε πακέτο, ώρες ατελείωτες στα τηλέφωνα και όλα όσα περιγράφεται παραπάνω. Δεν αντέχω όμως άλλο.

    Τις τελευταίες μέρες η ταχύτητά μου (24άρα σύνδεση) ήταν το 3πλάσιο της PSTN που είχα τη δεκαετία του 90. Αφού μίλησα με τον τεχνικό και κάναμε όλο το σετάκι των ασκήσεων, καταλήξαμε να κατεβάζω από τον ftp της 4net με 3xpstn, γύρω στο 17kbs/sec, εκεί που παλιά έφτανα και 1000kbs/sec (κλειδώνω πολύ χαμηλά, γύρω στο 9000, λόγω θορύβου στη γραμμή) και να πάρω την πολύτιμη υπόσχεση ότι θα το ελέγξουν. Αυτό έγινε χθες το μεσημέρι. Από χθες το απόγευμα δεν έχω καν internet, δεν παίρνω ip.
    5-6 τηλέφωνα σήμερα, με ελάχιστη πραγματικά αναμονή, αλλά τι το θες, χωρίς να μιλάς με τεχνικό. Η αναμονή να σε πάρει τηλέφωνο ο τεχνικός είναι 1-2 μέρες.
    Με λίγα λόγια αύριο ή μεθαύριο θα με πάρουν να δουν τι ΘΑ γίνει.

    Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στα καλοπληρωμένα "άρρωστα" μυαλά που διαφημίζουν αναμονή μέσω όρο, ελάχιστα λεπτά πια, στο site της forthnet. Παρέλειψαν βέβαια να που πως στο τηλέφωνο ΔΕΝ βρίσκεις λύση αλλά σου τονώνουν το "εγώ" ζητώντας σου το κινητό, να σε πάρει να σου κλείσει "ραντεβού" σε 2-3 μέρες ο τεχνικός.

    Αγαπητή forthnet ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για γκόμενο εντός της βδομάδας, αντίθετα καίγομαι για μια εξωτερική ip ΤΩΡΑ, μιας και την πληρώνω και αναγκάζομαι να βγαίνω για αναζήτηση ...δικτύου να διαμαρτυρηθώ.

    By: fog @ 23/10/2008

  • @Fog: Καλά ξεμπερδέματα... Είναι τραγικό να μην μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου εξ' αιτίας των ελληνικών isps...
    By: mrpc @ 23/10/2008

  • η δικια μου ιστορια εχει ως εξης,εκανα και εγω αιτηση στην forthnet μετα κοπων βασσανων και απειρων καυγαδων συνδεθηκα!!!!!αντε λεω τελειωσαν τα βασσανα μου.Αμ δε την μια μερα δεν ειχα τηλεφωνο την αλλη μερα δεν ειχα νετ ,την παρααλλη δεν μπορουσαν να με παρουν ,την επομενη δεν μπορουσα εγω να παρω .τους επαιρνα τηλεφωνο και περιμενα με της ωρες!Εκανα υπομονη
    αντε λεω θα περασουν.Μετα απο λιγους μηνες χρειαστηκε να μετακομισω και τους πηρα τηλεφωνο ενα μηνα νωριτερα να κανω αιτηση για μεταφορα και μου ειπαν οτι θα την κανουν αλλα δεν ξερουν ποσο διαστημα θα χρειαστει, πανω απο 2 μηνες παντως και τους ρωταω εαν κανετε 3 μηνες να μεραφερετε την γραμμη εγω θα πλωρωνω χωρις να εχω τηλεφωνω και νετ και μου ειπαν ναι δεν γινεται αλλιως και φταει ο οτε !!!Τελικα πηγα και εκανα φορητστητα στον οτε και ηρεμησα μεσα σε 2 μερες απο την ημερομηνια φορητοτητας!!!Να πω οτι μια μερα τωρα που ημουν στον οτε αποσυχρωνιστηκε η γραμμη μου και τους πηρα τηλεφωνο να δηλωσω του προβλημα την ιδια μερα το φτιαξαν και με πηραν τηλεφωνο να με ενημερωσουν !!!Αρα δωσω κατι παραπανω αλλα θα εισαι σιγουρος!!!ΟΤΕ και παλι ΟΤΕ.
    By: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ @ 05/11/2008

  • DIABASA OLA TA SXOLEIA ALLA KAMMIA PERIPETEIA DEN SYGRINETE ME THN DIKIA MOU.
    EMENA MOU ERXETE LOGARIASMOS THS HOL EDW K ENA XRONO XWRIS NA PLHRWNW BEBAIBEA ALLA ERXETE KATHE MHNA APLA ME MEGALYTERO YPOLOIPO.TO PARAKSENO POIO EINAI?DEN EXW INTERNET.DEN EXW THLEFWNO.APLA PERNW LOGARIASMO APO THN HOL.TOUS PHRA K XREWTHIKA MIA WRA NA PERIMENW NA MILISW ME KAPOION MILISA K MOU EIPAN PREPEI NA PLHRWSW GIA NA TO KOPSOUN.POIO TOUS LEW? SE POIO THLEFWNO EXW SYNDESH POIO NOUMERO?FYSIKA KANENAS DEN HKSERE K O ENAS ME ESTHLE SE ALLON.MOU EIPAN NA KSANAPARW NA XREWTHW PALI THLEFWNO.NAI GINONTE AYTA....ERXETE LOGARIASMOS XWRIS NA EXW INTERNET K THLEFWNO...HOL TOUS EFAGES OLOUS.
    By: kostas @ 10/11/2008

  • Παιδιά είμαι στον ΟΤΕ για τηλεφωνία και ιντερνετ (Connex). Είμαι ευχαριστημένος αλλά ο ΟΤΕ ειναι πανάκριβος. Η Forthnet "λέει" για Κηφισιά? Σκέφτομαι για double-play. Όποιος φίλος μου έχει Forthnet δεν έχει πρόβλημα. Αλλά έχει κανείς άλλος άποψη?
    Τι λέει η Forthnet για Βόρεια Προάστια?
    By: Aretoulakis Manolis @ 13/11/2008

  • AGAPITOI OMOIOPATHEIS... TELIKA DEN AKSIZEI EMPISTOSINI STIS ALLES ETAIRIES EKTOS TOU OTE.. OLOI EXOUN PARAPONA .. LIGOI EXOUN AUTO POU PLIRONOUN.. EGO EIXA NA FANTASTEITE HOL.. KANONIKA PLIROSA ... TO 99 EURO POU THELANE ME SINDESANE STON 1 MINA.. AFISTETA.. EKANE MIA KINISI I MHTERA MOY NA VALEI VODAFONE STATHERO KAI EKEI FANIKAN OLA... MOU PETAKSE TIN HOL KAI MOLIS PIRA XABARI TI PAIZETAI... ESTEILA PISO TIN VODAFONE KAI EKANA TA PANTA KAI ENNOO TA PANTA GIA NA "EPANAFERO TI HOL STO SPITI MOU"!!!! APOTELESMA???? NA MEINO XORIS KAN TILEFONO ENAMISI MINA PERIPOU... NA KANO TILEFONA ... NA MOU LENE DIAFORA PERI EPANASINDESIS KAI TA GNOSTA... KOROIDIA STO EPAKRO! MEXRI KAI AITHSEIS GIA TA AYTONOITA EKANA.. ALLA AYTOI EINAI.. DEN KSEROUN POU PANE TA 4!!!!! 3 MINES META TA PIRA KRANIO.. KAI ARGISA MPORO NA PO.. KAI PAO APO TA GRAFEIA THS.... PAIDIA TIPOTE DEN SIGRINETE ME TO TI MPOREI NA DEI KANEIS EKEI !!!! ARKEI NA PATE GIA MIA ORA KAI THA KATALAVETE !!!!! X A O S !!!!
    MOU THELANE NA PLIROSO KIOLAS ... TA PAGIA PROXOROUSANE .. EGO TIPOTA DEN EIXA ... TOYS EIPA.. THA SAS TA PARADOSO KAI STO KALO... DEN PLIRONO .. (THA PO MONO OTI NAI ME PIRANE KAPOIA TILEFONA.. LIGO ENDIAFERON EDEIXAN .. ALLA TO PROVLIMA DEN LINOTAN)
    DEN EINAI TIXAIO.. O OTE EINAI PANO APO OLA.. OLES OI AITHSEIS PANE EKEI.. KAI TA RIXNOYN KAI AYTES OLES EKEI..
    PIRA CONN-X KAI ISIXASA...
    AYTA TA POLLA KAI NA MIN EPANAPAYESTE!!! ESEIS PLIRONETE... AYTOI PREPEI NA KANOUN TA PANTA!!!!
    KALI TIXI SE OLOUS!!! SE AYTO TO KRATOS.. EINAI NA MIN MPLEXEIS .. MOLIS TO KANEIS.. KALI DINAMI!
    By: Thanassis @ 16/11/2008

  • Οι ενσύρματες τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα είναι οι μόνες που δεν έχουν «καρτελ».
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα περισσότερα προβλήματα είναι λόγω του τοπικού βρόχου. Σε όποια εταιρεία και να πας αν το καλώδιο που έρχεται στο σπίτι σου δεν είναι καλής ποιότητας θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Στην Ελλάδα προσπαθούμε σε ένα καλώδιο - που δεν έχει μετρηθεί ποτέ, που μπορεί κάποτε να κόπηκε και να έχει «μούφα» - να περάσουμε ADSL2. Αλήθεια έλεγξε ποτέ κανείς τη καλωδίωση του σπιτιού του ή της πολυκατοικίας του ? …. που θέλει και ADSL2.

    By: ter @ 17/11/2008

  • ΠΑΙΔΙΑ Η FORTHNET ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ:ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ FORTHNET!ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΑΓΑ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΤΟ ROOTER ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ.1 + ΜΗΝΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ.ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ...ΕΦΑΓΑ 2+ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΑΛΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ(ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ?ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ).ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ.Ε ΛΟΙΠΟΝ,ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ(ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ) ΣΥΝΔΕΣΗ Κ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ Κ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ 2 ΜΗΝΩΝ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 80 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ.ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ FORTHNET NA ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΙΓΟΥΠΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟ'Ι'ΔΙΑ!
    By: ΚΩΣΤΑΣ @ 18/11/2008

  • Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ FORTHNET ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ "DOUBLE PLAY" ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ. ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕRNET ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΑΛΕΙ!
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ!
    By: Themos Maounis @ 21/11/2008

  • Όσο αφορά τη forthnet ΠΡΟΣΕΧΤΕ. Κρατάτε τους λογαριασμούς και τις αποδείξεις πληρωμής. Η πρώτη μου επαφή με το adsl, ήταν μέσω του προπληρωμένου adsl in a box. Συνέχισα να συνδέομαι με ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ πακέτα μέχρι το τέλος του 2007 και ύστερα επέλεξα το connx. Δε θα είχα κανένα πρόβλημα με τη forthnet, εαν δε μου είχε αποσταλεί από το δικηγορικό γραφείο της τελευταία προειδοποίηση(όχι ότι είχα λάβει κάτι άλλο) πριν την έκδοση δικαστικής διαταγής πληρωμής στις 25/11/08 έναντι οφειλών ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ πακέτου για την περίοδο 5/5/06-4/11/06. Ευτυχώς εγώ έτυχε και κράτησα τις αποδείξεις 2 χρόνια. Πόσοι το κάνουν όμως αυτό;
    By: Γιάννης @ 26/11/2008

  • TI NA PW RE PAIDIA..EIXA KANEI AITHSH STHN TELLAS,PERIMENA 3 MHNES K TELIKA TO AKYRWSA.AYTO POU ME PEIRAKSE DEN HTAN OTI ARGHSAN NA KANOUN TH SYNDESH.FTAIEI H GRAMMI,. FTAIEI H PERIOXH...ME PEIRAKSE POU KATHE FORA POU EPERNA ELEGAN SE 1 VDOMADA, SE MIA VDOMADA....VRE MALAKA!!PES!!!SIGGNOMI KYRIA MOU THA KATHISTERISEI ENA MHNA, ISWS K PARAPANW.EISTE DIATETHIMENI NA PERIMENETE?AYTH EINAI EKSIPIRETISH K OXI TIS PAPARIES POU GRAFETE PARAPANW!AN UPARXEI KALI EKSIPIRETISH OLA TA PROVLIMATA LYNONTAI!AYTA EIXA NA PW...
    By: VANESSA @ 28/11/2008

  • telika ti ginetai na balei kaneis forthnet h na mh balei
    By: theo @ 01/12/2008

  • Παιδιά ακούστε κάποια πράγματα,
    Κανένας πάροχος δεν έχει δίκτυο ιδιόκτητο να μπορεί να μας δώσει γραμμή είτε ADSL, είτε απλή τηλεφωνική. Αυτό που κάνουν κάποιες εταιρείες είναι να ρίχνουν κάποια καλώδια οπτικών ινών. Αυτά όμως είτε προορίζονται για μεγάλους πελάτες πχ. Τράπεζες ή είναι ζευκτικά καλώδια σύνδεσης μεταξύ Κέντρων του ΟΤΕ. Κανένας αυτή τη στιγμή δεν παίρνει ADSL από οπτική ίνα. Για αυτό το λόγο και οι ταχύτητες είναι σχετικά χαμηλές. Ο μόνος που κάνει επενδύσεις προς αυτό τον τομέα είναι ο ΟΤΕ που είναι και ο πιο αξιόπιστος. Η διαφορά στην τιμή μεταξύ ΟΤΕ και άλλων αμφιβόλου αξιοπιστίας παρόχων είναι της τάξης των 10 ευρώ.
    ¨ολα γίνονται μέσα από τον χαλκό του ΟΤΕ

    By: Γιώργος @ 01/12/2008

  • kiss my ass

    By: fuck hellas online @ 07/12/2008

  • ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
    ΕΧΩ ΚΑΙΝ ΕΓΩ FORTHNET ΣΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΠΥ ΟΤΕ
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΥΘΗΚΕ.
    ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1/2 ΜΗΝΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΠΟΡΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ
    ΥΠΟΜΟΝΗ


    By: christos @ 12/12/2008

  • ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Forthnet ΑΠΟ 12/3/2008 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ . ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    By: pankoum @ 22/12/2008

  • εγω ρε παιδια εχω την tellas double play απο τους πρωτους πελατες που πηγαν οταν βγηκε το πακετο. τα γνωστα προβληματα μια το τηλεφωνο δεν λειτουργουσε μια το internet με πεταγε εξω συνεχως παραπονα τουλαχιστον ενα 20λεπτο η αναμονη στην εξυπηρετηση πελατων εχουμε τσακωθει απειρες φορες και συγκεκρειμενα για το internet οταν εφτασα στο σημειο να τους απειλησω οτι θα φυγω για μια και μοναδικη φορα με πηρε τεχνικος τηλεφωνο και μου ειπε οτι εφτιαξε το internet και οτι αλλο προβλημα προεκυπτε να τον επαιρνα στο τηλεφωνο που μου εδωσε το προβλημα οντως λυθηκε αλλα κατα καιρους ολο και κατι συνβαινει συγκεκριμενα πριν λιγες μερες ανεβασαμε την ταχυτητα στα 9Mbps γιατι εχω προβλημα με το messenger κολαει πολυ ασχημα στην βιντοκληση ενω στην αρχη δεν κολαγε οταν δε ειπα στην εξυπηρετηση γιατι αφου διφημιζετε 24Mbps εμενα με εχετε αφησει στα 4 ο ενας αρχικα μου ειχε πει οτι η γραμμη δεν σηκωνει παραπανω και μετα αλλος υπαληλος μου ειπε οτι η γραμμη μου φτανει τα 9 παρε το αυγο και κουρεψε το δηλαδη. τελος παντον το προβλημα συνεχιζει και υπαρχει παρολο που κλειδωνει στα 9 Mbps οταν κανω βιντεοκληση κλαταρουν ολα σου πεταει κι ενα ωραιοτατο "το δικτυο φαινεται να ειναι αργο γεγονος που μπορει να μειωσει την ποιοτητα βιντεο" παλια με μικροτερη ταχυτητα μιλουσα ανετα να φανταστειτε την παραμονη της πρωτοχρονιας δεν ειχα καθολου internet δεν μπορουσε καν το modem να συγχρονισει μια εχανε το adsl μια το εβρισκε ειχε φαινεται πολυ περισσοτερο κοσμο απ' οσο μπορουσαν προφανως να αντεξουν οι server τους και το κερασακι εδω και λιγες μερες πολλες φορες οταν παιρνω τηλεφωνο η απανταω σε κληση δεν ακουγομαι. μιλησα με την tellas αρχικα μου ειπαν οτι μπορει να φταιει η ασυρματη συσκευη που εχω γιατι λεει μαλλον υπερφορτιζει το δικτυο. τωρα τι ενοουσε με αυτο ο ποιητης αμα το βρειτε πειτε το και σ' εμενα σε δευτερη επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν οτι το προβληνα ειναι γενικο και να κανουμε ως συνηθως ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!! εγω ξερω οτι το προβλημα δεν ειναι γενικο γιατι γνωστος μου που εχει tellas τουλαχιστον τετοιο προβλημα δεν εχει. σκεφτηκα λοιπον να φυγω και να παω στην forthnet εχω ακουσει απο γνωστυς οτι ειναι καλη εταιρια παντα σε σχεση με τις αλλες διαβασα ομως τα παραπανω σχολια πολλα απο τα οποια ειναι παλια πολλα εχω ακουσει για ολες τις εταιριες στο παρελθον δεν ξερω τι να κανω πραγματικα. πιστευω οτι εχουν βελτιωθει τα πραγματα σε καποιες εταιριες. τι να πω! ειδωμεν!
    By: sakis @ 02/01/2009

  • καλησπερα.
    μια μεγαλη απατη ειναι ολοι τους.
    το καλυτερο που μπορει να κανει ο καθενας μας
    (για τους απογοητευμενους μιλω) ειναι να αφηνει "πιστολα" στην εκαστοτε τηλεφωνικη εταιρια.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ!!!
    ΚΑΝΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΕΛΟΣ
    By: ΒΑΣΙΛΗΣ @ 03/01/2009

  • Ti akoysa?Problimata me tin Forthnet???Den kserw ti lete eseis,alla emena me kanane kanonikotata syndesh mesa se 30 meres opws moy eixane yposxethei!kai oi times ths Forthnet einai poly kales!Mono oi taxythtes einai kapws katwteres apo aytes poy mas yposxontai(1-12Mbps pragmatikes)!Pantws kai gia oles tis alles etairies exw akoysei fobera parapona(kai gia ton "megalo" OTE),kyriws gia thn Tellas kai thn Vivodi!MAKRIA APO AYTES!!!!!!!
    By: Nick_Yamaha @ 03/01/2009

  • gia sas. diabasa ola ta arthra sas kai trabiksa sxedon ta idia. apo doulema allo tipota. epidi eimai neos sto thema me to internet thelo na rotiso to eksis. mou eipane apo thn forthnet oti tha piano taxitita 19ari.to elenksa kai piano 241kbps. einai to idio i me douleboun.tha perimeno apantisi.
    By: δημητρης @ 04/01/2009

  • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΔΛΔ.O ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ADSL FORTHNET ΑΠΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ ΟΤΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕ 30ε.ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΑΠΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΛ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΠΟΛΥ,ΜΕΣΩ ΟΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΔΛΔ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ 10 ΜΕΡΕΣ,ΗΔΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΠΑΙΔΙΑ.
    By: NIKOS FEREK... @ 06/01/2009

  • παιδιά όλα τα κάνει ο ΟΤΕ ειμαι από ΠΑΙΑΝΙΑ την έχω ψάξει πολύ όταν ειχα το ίδιο
    πρόβλημα. μεγάλη ιστορία.μου λέγανε ότι φταίει η hol
    που δεν είχα τηλ.όταν τους είπα να γυρίσω στον οτε
    μέσα σε μια ήμερα είχαν δώσει την φοριτοτητα στην hol .γιατί για να γυρίσω στον ΟΤΕ έπρεπε η hol να παρει
    την φοριτοτητα πρώτα και μετά να πάω στον ΟΤΕ.οταν ακουσανε οτι θα ΓΥΡΙΣΩ στον ΟΤΕ το φτιάξανε.
    και άλλα ΠΟΛΑ μην σας κουράζω .ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!! ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ .

    By: δημητρης παπας @ 07/01/2009

  • Μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι πολλοί μαζί ;
    Η FORTHNET φέρεται ως μονοπώλιο, λες και δεν υπολογίζει τίποτα. 2 μήνες χωρίς internet,έχω καταντήσει γραφική να παίρνω και να ξαναπαίρνω κι αυτοί να με γράφουνε, απαντηση μηδεν, αλλά ο λογαριασμός τρεχει κανονκά. Κι εγώ σκέφτομαι να κινηθώ νομικά.
    By: hope @ 07/01/2009

  • ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ Η ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΄΄΄΄΄΄ΌΤΕ΄΄΄΄΄΄ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΕΙΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η COSMOTE ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΟΤΕ.2 ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΕΙΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ .......ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΕΙΧΑ TELLAS-COSMOTE-FORTHNET-VIVODI KA.......TΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ COSMOLINE+INTERNEΤ-ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ+ΣΤΑΘΕΡΗ+ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛ=5ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ .ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ
    By: kostas kti @ 07/01/2009

  • Όσοι εξυμνούν την Forthnet ... Δείτε αυτό και πείτε μου ...

    http://nikossp.blogspot.com/

    Είναι προσωπική μου εμπειρία ...
    By: Nikos @ 14/01/2009

  • Μα καλά, είστε σοβαροί?
    Προφανώς έχετε ξεχάσει ότι βρίσκεστε στην Ελλάδα του 2009 πλέον!
    Αυτό αναλογικά σημαίνει ότι φτάσαμε το 1850 της Ουγκάντας!
    Θέλετε και internet, ταπεινοί. Ουστ ρε, στα χωράφια σας τώρα και μόκο.
    Α ναι, και μη ξεχνάτε να ψηφίζετε, δαγκωτό πάντα!!!
    By: Θύμα Internet 298459674573457564 @ 20/01/2009

  • Σκέτη απογοήτευση η FORTHNET με το 2 play!
    H σύνδεσή μου κυμαίνεται μεταξύ 70- 180 kpbs..!
    Δεν έχουνε Τμήμα παραπόνων και όταν δεήσεις να πετύχεις κάποιον σου δίνουν γενικόλογες απαντήσεις. Το μόνο που κατάφερα να τους αποσπάσω είναι μία προφορική εκτίμηση πως έως τέλη Ιανουαρίου το πρόβλημα ταχύτητας θα επιλυθεί..
    Δίνουν εκατομύρια για διαφημίσεις και δεν φροντίζουν να εξυπηρετούν σωστά τους καταναλωτές..
    By: kovontas dromo @ 21/01/2009

  • Σκέτη απογοήτευση η FORTHNET με το 2 play!
    H σύνδεσή μου κυμαίνεται μεταξύ 70- 180 kpbs..!
    Δεν έχουνε Τμήμα παραπόνων και όταν δεήσεις να πετύχεις κάποιον σου δίνουν γενικόλογες απαντήσεις. Το μόνο που κατάφερα να τους αποσπάσω είναι μία προφορική εκτίμηση πως έως τέλη Ιανουαρίου το πρόβλημα ταχύτητας θα επιλυθεί..
    Δίνουν εκατομύρια για διαφημίσεις και δεν φροντίζουν να εξυπηρετούν σωστά τους καταναλωτές..
    By: kovontas dromo @ 21/01/2009

  • akoma k twra pou graphw me exei petaksei k perimenw na ksanampei gia na to steilw...exw talaipwrithei afantasta me ti forthnet..4 mines na syndethw k auto meta apo vrisimo, provlima sti grammi, internet mera para mera, sto katastima kathe 3 k ligo xwris na mou dinoun simasia, stin texniki ypostiriksi kamia akri k genika xalia...
    nai, polloi filoi me forthnet den exoun kanena provlima, alla oi perissoteroi mou filoi exoun.. to mono vevaio einai oti osoi einai ston ote den antimetwpizoun kanena provlima..
    den mporei na mou zitane k lefta gia na apallagw, toso kairo plirwnw k den exw tpt apo o,ti xreiazomai.. ma einai dynaton na yparxoun mono 3 texnikoi s oli tin patra? k parallila kathe mera na dexontai poses nees aitiseis? kati prepei na ginei epitelous.... exoume k alles douleies na kanoume, de tha kinigame oli mera ti forthnet... kapoia pragmata tha eprepe na einai dedomena afou plirwnoume... de mas kanoun k xari da........
    k den kserw poios ftaiei k oute me endiaferei... egw autous plirwnw k apo autous apaitw.
    kouragio s olous mas loipon, oso gia kapoious pou lene oti kati kanoume emeis lathos.. tha mporousan estw oi texnikoi na to kanoun kalytera afou emeis den kseroume..eleos.
    By: aganaktismeni @ 21/01/2009

  • αν και διαβασα τα περισσότερα σχολια και θεωρώ οτι η κατασταση ειναι τραγική εχω να προτείνω την εξής λύση:
    Κρατήστε το πάγιο του οτε με internet οτε και για τις κλησεις σας σε σταθερα χρησιμοποιηστε SKYPE! ΜΕ 3 ΕΥΡΩ το μήνα έχετε απεριοριστες δωρεαν κλήσεις σε όλη την Ελλάδα. Ποιότητα ήχου καλύτερη και από οτε!!!!!!!!
    Αν το ψαξετε παραπάνω έχετε και δωρεαν κλήσεις απο ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟ!!!!!(αυτο για τους ιντερνετακιδες)
    www.skype.com,

    By: labros @ 21/01/2009

  • Αγαπητοί μου, μάλλον οι εταιρείες κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να κερδίσουν και εξυπηρετούν διαχρονικά ευχαριστημένους καταναλωτές. Αυτό έχει συμβεί -ευτυχώς- λόγω του ελεύθερου ανταγωνισμού και της δημιουργίας πολλαπλών επιλογών στη διάθεση του καταναλωτή. Ψάχνουμε όμως πάντοτε την αιτία στο πρόβλημά μας? Π.χ στην περιοχή μου λίγο καιρό πριν κόπηκαν τα πάντα για 4 μέρες... το κινητό μου είχε πάρει φωτιά. Αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει με την απώλεια της υπομονής όταν περιμένεις ατέλειωτα 20 λεπτα στο τηλέφωνο... Οι υπάλληλοι (της Forthnet αφού είμαι χρήστης του double play εδω και 2 χρόνια περίπου) ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί, μου εξηγούσαν οτι έχει γίνει ζημιά στο δίκτυο του ΟΤΕ... δεν ήθελα μάλλον να καταλάβω...φώναξα, είπα θα πάω στα γραφεία τους, θα δω το γενικό Διευθυντή και θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω κλπ κλπ. Τελικά έμαθα οτι τα συνεργεία του φυσικού αερίου είχαν προξενήσει εκτεταμένη βλάβη στην περιοχή την οποία θα μάθαινα αν ρωτούσα εγκαίρως κάποιον... ΓΕΙΤΟΝΑ!!! Με όλο το σεβασμό στους συμμετέχοντες στη συζήτηση, σκεφθείτε τι θα γίνει με την καινουρια πλατφόρμα διαχείρισης πληροφοριών που θα μεταδίδεται με τη δύναμη ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ!!!! Σας χαιρετώ!
    By: YIANNIS @ 22/01/2009

  • Παρακαλώ, όπως έπραξαν και πολλά παιδιά πιο πάνω, να αναφέρουμε και τον τόπο διαμονής μας, για να βγάζουμε και τα σωστά συμπεράσματα. Μόνη η αναφορά ενός προβλήματος δεν συμβάλλει στη συζήτηση. Είναι λογικό, παιδιά που δεν κατοικούν σε μεγάλα αστικά κέντρα να σκεφτούν να προτιμήσουν τον ΟΤΕ για σιγουριά. Παιδιά που μένουν κέντρο μπορούν να εγγράφονται και στη Φόρθνετ άφοβα. Δεν είναι λογικό η Forthnet να μην έχει επεκτίνει τις υπηρεσίες της ακόμα (όσο ο ΟΤΕ); (βέβαια η ίδια η Φόρθνετ πουλάει μούρη πανελλήνιας κάλυψης για εμπορικούς λόγους)
    By: Ανδρέας @ 22/01/2009

  • Δείτε και αυτή τη σελίδα όπου ένας επαγγελματίας χρήστης παράλληλα δύο εταιρειών εκ των οποίων ή μία είναι η Φόρθνετ κάνει σύγκριση. (Βέβαια πάντα υπάρχει ο φόβος αυτοί που κάνουν τα σχόλια να είναι βαλτοί αλλά όμως μπορεί και να μην είναι). Πάντως για άν και δεν διατίθεμαι να οργανώσω κάποια κινητοποίηση, σε περίπτωση που κάποιος αναλάβει πρωτοβουλία νομικής αντιμετώπισης των προβλημάτων με τον ΟΤΕ και τις υπόλοιπες εταιρείες, προτίθεμαι να συμμετάσχω (όσο μπορώ βέβαια).
    By: Ανδρέας @ 22/01/2009

  • ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ INTERNET ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΤΗΣ FORTHNET . ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ << Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ>> ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ FORTHNET ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΗΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΚΕΙΛΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
    By: ΣΤΕΦΑΝΟΣ @ 27/01/2009

  • αγαπητοί έκανα αίτηση στην Forthnet τον Αύγουστο στο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ της στην Ξάνθη, και έχει σημασία που το γράφω με κεφαλαία, για τοποθέτηση τηλεφώνου και internet στην Αλεξανδρούπολη που μένω( δηλαδη σε άλλη πόλη). Μέσα σε 10 μέρες και το εννοώ είχα τηλέφωνο και internet.και μάλιστα ήρθε τεχνικός από την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ για να κάνει την ενεργοποίηση.
    Μάλιστα με χρέωσαν κατα λάθος περισσότερα χρήματα στον λογαριασμό(χρέωση από την ημέρα που καταχωρήθηκε η αίτησή μου) και με ειδοποίησαν τηλεφωνικά πριν ακομα έρθει ο λογαριασμός και μου ζήτησαν συγνώμη για την επιπλεον χρεωση και ότι θα την αφερούσαν από τον επόμενο λογαριασμό,όπως και έκαναν.
    Τα FORTHNET SHOP ασχολούνται αποκλειστηκά με τις συνδέσεις και ότι έχει σχέση με τα προιόντα της και όλα έχουν τεχνικό που κάνει τις συνδέσεις στην οικοδομή σας και μπορεί να επέμβει και να σας βοηθήσει αν έχετε προβλημα.Πλέον πακέτα σύνδεσης πουλάει και στις πλατείες αυτός που ταίζει τα περιστέρια όμως όταν θα έχετε προβλημα δεν θα μπορέσει να βοηθήσει γιατί ξέρει να ταίζει μόνο τα περιστέρια (καταλαβαίνετε τι εννοώ).
    ΄΄ολοι σας, από ότι διαβάζω, πέρνετε τηλ στο κέντρο της εταιρείας και καλώς πράτετε πηρε όμως κανένας σας στο εξουσιοδοτημένο μαγαζί από όπου έκανε την σύνδεση για να δει τη έγινε με την αίτηση ή πότε θα έρθει ο τεχνικός?
    είναι 100% σίγουρο πως όχι όπως έιναι και 100% σίγουρο ότι πρώτα εκείνοι ευθύνονται για τυχον καθυστερήσεις στις συνδέσεις επειδη δεν στέλνουν τα απαραιτητα έγγραφα στην ωρα τους και γιατί δεν είναι οι περισσότεροι σωστοι επαγγελματίες.
    όταν κανετε σύνδεση σε τέτοιες εταιρίες ζητήστε από το μαγαζι να σας αποδείξει ότι έστειλε την αίτηση δίνοντας σας απλά αντιγραφο του φαξ ή του mail που έστειλε στην εταιρία και να ρωτάτε αν έχουν τεχνικό να σας εξυπηρετει.
    προβλήματα παντα θα υπάρχουν σε όλους τους παρόχους όπως και στον οτε. δημοκρατία έχουμε να διαλέξουμε ότι θέλουμε και δεν ειναι πρέπον να κατηγορουμε τα παντα γιατι απο ότι κατάλαβα πολύ είναι βαλτοι ή πολύ απλά δεν ψάχνουν αν στην γειτονια τους ο ΟΤΕ έχει γραμμές ικανές για να δουλέψει το internet ή απλά έχει παλαιού τυπου απο PCM δηλ που δεν γίνεται τίποτα.
    ρωτήστε ότι σας απασχολεί πριν κάνετε αίτηση όπως αν η περιοχή στην οποία κατοικείτε είναι στο ιδιοκτητο δίκτυο της forthnet διότι αν δεν είναι, το κατάστημα θα πρέπει να σας ενημερώσει και αν δεν το ξέρει να πάρει να το μάθει.Διότι άν κάνετε αίτηση και μετά ανακαλείψετε ότι στην περίοχή σας δεν γίνεται σύνδεση στην forthnet θα φταίει το κατάστημα που δεν σας ενημέρωσε και όχι η εταιρία.


    και να ξέρετε ότι η εταιρία ενημερώνει το μαγαζί που την αντιπροσωπεύει παντοτε με mail αν πχ η αίτηση που έκανα γαι σύνδεση για την ταδε περιοχη θα γίνει ή οχι και για ποιον λόγο. και το καταστημα έχει την υποχρεωση να με ενημερώσει για το πρόβλημα που προέκυψε.

    Συγνώμη αν σας κουρασα

    By: panos @ 29/01/2009

  • pedia ekana etisi prox8es sti forthnet... elpizo afta p ipate na min isxiun giati 8a ginume milos me t forthnet!!!!!!
    isterografo; ipomoni.......oli xameni imaste apo aftes tis istories...tin ixa pathi persi apo ton OTE pu plirona 100 100 euro xoris kan na milao....
    By: demetra @ 31/01/2009

  • παιδια καλησπερα με τρομαξατε με την forthent . εχω την tellas εδω και 1,5 χρονο και ημουν στην αποφαση να αλλαξω παροχο να βαλω forthent η hol αλλα τελικα το μετανειωσα. με την tellas δεν ειχα σοβαρο προβλημα συνδεσης σε 10 μερες ηταν ετοιμο παρα μονο τωρα τελευταια μου αργει το internet να κατεβασει και ειναι λιγο σπαστικο . τελικα tellas και παλι tellas///////// γιατι να ειμαι 2 μηνες χωρις τηλεφωνο και internet
    By: vagelis @ 18/02/2009

  • exw forthnet kai exw bgalei karkino
    twra paei gia metastasi to ais8anomai
    KARKINOS STA SOGIA TON ASXETON YPALLHLON
    NA KAEI TO MPOURDELO
    sto ekswteriko o teleutaios politis exei 20mby KA8ARO
    STA8ERO TZAMPA INTERNET
    ai sta diala
    By: manesis @ 24/02/2009

  • Τυχαια ειδα το προβλημα που εχει ο φιλος και θελω κι εγω να του πω πως δεν αρκει μονο να τον συνδεσουν να παρακαλαει να μην παθει βλαβη....
    Τοτε ειναι που καηκε.
    Εγω εδω και 3 βδομαδες δεν εχω τηλ. γιατι εχει παθει βραχυκυκλωμα η γραμμη μου και εχω χαλασει του κοσμου τις μοναδες απο το κινητο μου ολο αυτο τον καιρο να τους παιρνω και να μου λενε βλακιες.
    Μια εχει μεταβει ο τεχνικος.....
    μια το θεμα μου εχει μπει στα επειγοντα......
    και το καλυτερο μου το ειπανε προχθες: αφου ξερετε τι βλαβη εχετε θα μπορουσατε να φωναξετε εναν ηλεκτρολογο δικο σας να το φτιαξετε για να μην περιμενετε.......

    Φυσικα βγηκα εξω απο τα ρουχα μου και αφου τους εβρισα οπως μονο μια Ελληνιδα ξερει, το μονο που ειχανε να μου πουνε ηταν οτι ολες αυτες οι μερες που εγω δεν εχω τηλ. θα αφαιρεθουν απο τον λογαριασμο μου.
    Ειναι απαραδεκτοι σαν εταιρεια, ασχετοι, απατεωνες και δεν ξερω τι αλλο.

    Αλλά δεν φταινε αυτοι, εμεις φταιμε που δεν ξερουμε καλα τα δικαιωματα μας για να τα υποστηρίξουμε.

    Θα επρεπε να τους κανουμε εντελως ξεφτιλα απο τα ΜΜΕ για να ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΟΥΝ, ισως ετσι γινοτανε και η δουλεια μας.

    Τι αλλο να πω;!
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ φιλε καποτε θα συνδεθεις!
    By: πουαντερι @ 06/03/2009

  • PEDIA H FORTHNET,AFTH TI STIGMI GAMAI k Derni
    exw pano apo 10 xrwnia net,k toso kalo den exw ksanadi

    Ondos ypirxe ena problima me tin forthnet prin kairo
    twra omws einai O.K

    pistevo oti epidi biastike i forthnet stin arxh,logiko htan
    na min doulevoun ola toso teleia,k me ton moufa eksaplismo stin arxh,mexri na ginoun ta prwta bhmata

    Twra einai korifi,apla min mpite oloi giati 8a gami8i san,ton ote hahaah ( ms 70 ) wohooo
    By: Rodos Teo @ 06/03/2009

  • Χαίρομαι που βλέπω πάμπολλες διαμαρτυρίες για τις ιδιωτικές εταιρείες τηλεφωνίας και internet...κάποτε θα φτιάξουν..μέχρι τότε υπομονή και τσακίστε τους στα εξώδικα..:-)

    Στη δουλειά (Αμπελόκηπους) έχω CONN-X 24mb και δουλεύει άψογα (download 500kb-600kb συνήθως) με € 70,00 το μήνα...

    Στο σπίτι (Γλυφαδα-κέντρο Τερψίθεας) έχω ONTELECOMS με € 32,00 το μήνα με downloads επίσης 500kb-600kb άλλα με καθημερινές επανεκκινήσεις του router και μερικές φορές μένω και χωρίς internet για κανά μισαωράκι χωρίς λόγο...

    Καταλαβαίνω όλους τους λόγους που κάνουν το CONN-X πιο αξιόπιστο και γι αυτό το έχω στη δουλειά, αλλά αρνούμαι να πληρώνω κερατιάτικα και στο σπίτι παρόλα τα προβλήματα...

    Διαλέγετε και παίρνετε...
    By: Βασίλης @ 06/03/2009

  • Kserei kaneis gia Ktriti, re paidia, gia forthnet?
    paizei 'h den paizei? (anatolikh Kriti)

    eyxaristw
    By: leonidas @ 17/03/2009

  • auto to email to estila stin forthnet. pragmatika an blexeis mazi tis pezeis me 70% pithanotites na filoxenithis se ayto to sait. makria apo forthnet!!!!!!!!!!!!!!!
    XEKINISATE NA MOY PAREXETE YPIRESIES DOUBLE PLAY APO 17-2-2009. 13 MARTIOY MOY AKIROSATE TIN GRAMI. MOY KOPSATE TO TIL. APROIDOPIOITA XORIS NA SAS XROSTAO XRIMATA OYTE ESAS OYTE STON OTE OYTE SE KANENAN PAROXEA TILEFONIAS. MALISTA SAS EXO PLIROSI KAI TON LOGARIASMO MEXRI 17-APRILIOY XORIS NA EXO KAN TILEFONO. GIATI?? DEN EXO KANEI AITISI DIAKOPIS OYTE SE ALO PAROXEA PIGA OYTE STON OTE. SAS EBISTEYTIKA APLA. ALLA EISTE APATEONES. SAS EPERNA TIL STO 13831 GIA EXIGISEIS KAI XALASA SE KINITO KARTOTIL 50 EYRO GIA NA MOY LETE PSEMATA OTI TO EKOPSE O OTE. EPANELIMENA. AFOY I GRAMI ANIKE SE ESAS! APATEONES KAI PSEYTES. EXO TOSO DIKIO. EXO IDI XEKINISI TIN DISFIMISI SAS SE INTERNET SE MEGALO KYKLO ANTHROPON TV KAI THA SAS KANO KAI MINISI GIA TIN ZIMIA KAI TIN ANASTATOSI POY ADIKA MOY PROSFERATE. EXO MAGNITOFONIMENES SINOMILIES MAS STO 13831 POY PSEYDESTE KAI ME DOYLEYETE OTI MOY TO EKOPSE O OTE. KAI PALI NTROPI SAS. EGO SAS EBISTEYTIKA KAI ESIS MOY FERTHIKATE ME TOXEIROTERO TROPO. APATEONES
    By: χρηστος @ 01/04/2009

  • Τι να λέμε...
    Ολοι εχετε δικηο και ολοι αδικο.
    Εχω παει σε σύνολο έξη (6) παρόχους, και παντου μηδε του ΟΤΕ εξαιρουμένου αντιμετώπισα τα ίδια προβλήματα.
    Απο την κάποτε κραταια Compulink την HOL την SPARKNET, τον ΟΤΕ,την ΤΕΛΛΑΣ και τέλος τηνFORTHNET, αυτό που αποκόμισα (απο εδω και χρόνια) ειναι οτι πανω κατω τα ιδια χάλια, στον ΟΤΕ είναι μην μπλέξεις καθως παει να σου φυγει το σκερβελο αφου αυτοι τουλαχιστον δεν εχουν την κλασικη δικαιολογια "φταιει ο ΟΤΕ"!
    Στην Τελλας ειχα το προβλημα οτι με χρεωνανε παραπανω παγιο απο οσο συμφωνησαμε επειδη με δικη τους πρωτοβουλια με βαλανε σε ενα δικο τους προγραμμα για να εχω δωρεαν κλησεις λεει...
    Στην Forthnet ειμαι τωρα και δεν αλλαζω -οχι για λογους αξιολογησης-απλα βαρεθηκα, ειλικρινα δεν θελω διαφορετικα προβληματα με διαφορετικες εταιρειες, απλα τυχερη ηταν η forthnet που με πετυχε στο "βαρεμα".
    Θεωρω χασιμο χρονου να καθεσαι να ασχολεισαι με οποιοδηποτε προβλημα με οποιονδηποτε καθως στο τελος χαλιεσαι εσυ ο ιδιος και αυτοι κανουν την δουλεια τους.
    Η μονη λυση ειναι τα συμβολαια και οι ρητρες, και να τηρουνται και απο τις δυο πλευρες.
    Για ενα μηνα να φανταστειτε ειμουν χωρις νετ και τηλεφωνο στο διαφημισμενο 2play, αλλα δεν εσκασα!
    παρεμεινα και περασε η φορτουνα, ησυχασα κιολας για ενα μηνα, ολοι στο σπιτι εχουν κινητο, οποτε ενα μηνα αποτοξινωση απο το δικτυο καλο μου εκανε στο τελος...
    Αυτα...
    Και μην προτρεπεται κοσμο να παει σε οποιανδηποτε εταιρεια επειδη σας φερθηκε σκαρτα η δικη σας εταιρεια, καθως αν ανοιξετε τα blog θα βρειτε ιστοριες για αρκουδες για ολες τις εταιρειες.

    By: Θωμας @ 05/04/2009

  • MAKΡΙΑ ΑΠΟ FORTHNET!!!!!.EXΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ(1/4/2009) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (1/4/2009)ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ BOUBLE PLAY ΤΟΤΕ << ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ >> ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΓΕΙΩΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!! ΑΠΟ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕ ΖΥΝΔΕΣΟΥΝ, Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ, ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΩ ΠΑΛΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ (ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟ, ΒΕΒΑΙΑ). ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΟ <<ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ>> ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΤΟYΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Τ. ΟΤΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣEI ΑΚΟΜΑ, ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗ FORTHNET ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!!! ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΩ. ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ CONNEX TALK ΚΑΙ ΕΑΝ Η FORTHNET ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ!!!! ΝΑ ΜΕ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ CONNEX TALK ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ FORTHNET ΠΛΗΡΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ Ο.Τ.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ!!!!!!!!!!!!!(12 ΜΗΝΕΣΧΠΑΓΙΟ).ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 70 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ FORTHNET(ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!!) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 30-35 ΣΤΟΝ Ο.Τ.Ε ΓΙΑ ΕΠΑΝΣΥΝΔΕΣΗ!!!!!!!!!!!. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!!!!!!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ!!!
    By: jim @ 07/04/2009

  • ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ FORTHNET ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ +2Ο Ε ΓΙΑ ΙΝΕΡΝΕΤ 2.0Mbps ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΩ..ΜΕ ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ FORTHNET ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΑ 12Mbps KAI ΠΩΣ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΩ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟ mODEM ΚΑΙ ΣΕ 25 ΓΙΝΕΤΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΕ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ .......
    By: dina @ 28/04/2009

  • forthet ole

    By: george @ 03/05/2009

  • ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ FORTHNET ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ 24 ΜΒPS ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 24, ΕΧΕΙΣ ......ΕΩΣ 24. !!!!
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ; Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α !!!!!!
    ΟΣΟ ΤΕΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ.
    ΣΤΟ 95% ΤΩΝ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΩΝ ΕΧΩ 74 ΚΒ/s.
    ΣΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ 5% ΒΕΒΑΙΑ, ΕΧΩ 1.700 ΚΒ/s.

    ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ....
    ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ
    ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ), ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΝΑΥΠΤΗΓΙΚΗ !!!

    ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ... ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ;
    ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;

    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Η ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΡΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΑΣΥΔΟΤΗ.

    ΑΛΛΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΟΛΑ ΛΑΔΙ....
    By: Λάζαρος Μαντρατζής @ 31/05/2009

  • den kserw gia forthnet alla gia hol. ena ua sas pw 7 mhnes perimena... kai otan toys esteila mhnhma akyrwshs tote moy eipan oti 8a moy to feroun meta apo 15 meres... psema.... oloi ta idia einai mono xrhma kai koroidia.
    By: eirhnaki @ 27/10/2009

  • paidia mipws gnwrizete pws einai i forthnet stin perioxi twn glikwn nerwn?
    By: Νίκος @ 28/10/2009

  • παιδιά μήπως κανείς γνωρίζει πως πάνε οι TEllas & Forthnet στην Νέα Πεντέλη?
    By: el1475 @ 11/11/2009

  • ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ !

    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ?

    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ?

    ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ???

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ, ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΙ, ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ .

    ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!

    ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!!

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ... ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... ΕΕΕΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ???

    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΕ CALL CENTER ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ Η ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ... ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ CALL CENTER ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΜΑΣ !!!!!

    By: maria @ 14/11/2009

  • ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ FORTHNET ΑΠΟ 2/11/2009 ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΤΟ ΤΗΡΗΣΑΝ. Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ.ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ, ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΛΥΝΕΤΑΙ.ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ FORTHNET ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ CHECK SPEED.
    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΦΟΒΑ FORTHNET!!!!!!!
    By: paulf @ 15/11/2009

  • ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑ ΤΗΣ FORTHNET. ΑΠΟ ΤΙΣ 13/10/2009 ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2PLAY ΚΑΙ ΓΙΑ LAPTOP, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΛΛΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 13831 ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ. ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ, ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 6/12/2009 ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ(ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 25/12/2009) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΦΑΠΑΞ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 31/12/2009. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΩ ΦΤΑΙΞΕΙ Ή ΟΧΙ.
    By: ΚΑΤΣΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ @ 25/12/2009

  • τα χω παρει με την FORTHNET!!!!
    εκανα βλακωδως την αιτηση φορητοτητος απο τον ΟΤΕ επειδη ολα μου παρουσιαστηκαν 'αγγελικα γτιαγμενα απο την FORTHNET και εδω και 10 περιπου ημερες δεν εχω σταθερο τηλεφωνο και δεν βρισκουν την ακρη.
    μου λενε παρε στον ΟΤΕ ενω οταν με ειχαν διαβεβαιωσει οτι εγω δεν θα αναμιχτω καθολου για την φορητοτητα.
    Δεν βρισκω ακρη.αν συνεχιστει μεχρι την αλλη εβδομαδα θα παρω δικηγορο
    By: titanis @ 13/01/2010

  • Makria apo ti FORTHNET einai magali apati!!!den tha vgalete akri pote.Ego exo mpexi kai kondevo na trelatho...pame sta dikastiria.Den tiri tipota apo ayta poy leei...MHN MPEXETE ME AYTI TIN ETAIRIA.....
    By: liakos @ 16/01/2010

  • ego pedia den ksero ekana etisi stin forthnet kai se 30 meres eixa kai malista se mia perioxoi opou den exei kanenas alos oute o ote mpori na baloi afta pou akouo tora geia mena einai mpourdes.

    By: anastasios @ 26/01/2010

  • Που να δειτε τι γινεται στη vivodi αλλο χαλι εκει. τα ιδια ειναι ολες αυτες οι αχρηστες εταιριες ουτε το 60 δεν υπηρχαν αυτες οι καθυστερησεις . Εγω ειμαι χωρις τηλεφωνο και internet μια βδομαδα (αυτη τη φορα..δε λεω για αλλες....). Οι αρμοδιοι υπουργοι τους εχουν και τους καμαρωνουν καλα λοιπον μας κανουν αφου δεν τους παιρνουν τις αδειες!! Ελλαδα ειναι εδω αλλωστε οτι γουσταρει κανει κανεις. Η πλακα ειναι οτι μπηκα να ψαξω οικονομικο πακετο "τρομαρα μου" στη forthnet για να την"κανω" απο τη vivodi κι επεσα επανω στις καταγγελιες του εν λογω καταναλωτη. Παλι φτηνα τη γλυτωσα...μαλλον ειμαι για ΟΤΕ μερια. Μην συνχυζεστε γιατι δεν ιδρωνει κανενος τ αυτι...ο καταναλωτης δε βρισκει ποτε το δικιο του γιατι ολοι αυτοι που μας διοικουν ειναι επιεικως α χ ρ η σ τ ο ι να βαλουν ταξη σ αυτο το μπαχαλο!!!
    By: fani @ 10/02/2010

  • xaireto tous taleporous pelates tis forthnet, sas lypame ilikrina . akoyste kai thn dikh mou istoria. me taleporousan 3 mhnes kai egw me thlefona kai tetoia synexeismexri pou hr8e ens texnikos tis fforhnet sto spiti moy kai mou eipe tin exis koubenta. file makria apo thn forhnet einai apateones kai den prokite pote na bgaleis akri. to idio apogeuma phga kai ekana diakopi sundeseis afou mou eixe er8ei o logariasmos 79 eyro kai xwris na exw thl kai internet. ekana thn diakopi mou kai piga ote. sigoura pragmata kai aksiopisti. shmera pou milame elaba ena grama apo forthnet oti xrostaw 140 eyro. kai eroto egw o ypalilos pou douleyo hlektrologos se oikodomi. tosa sas lupoun ksekoliarides? hsaste apateones kai den pernete fragko apo mena................. skoulikia

    By: fotis @ 17/02/2010

  • -Αν εισασταν στην θεση του οτε,θα αφηνατε μια Forthnet μια καποια tellas η ακομα καλυτερα μια hol να σας παρει τους πελατες?Ολες οι παραπανω πατανε στα δικτυα του οτε...οποτε ο οτε αποφασιζει ποτε θα σας ,μας,επιτρεψει να αλλαξουμε δικτυο οσο και να χτυπιωμαστε...
    ο οτε παρεχει τα δικτυα του στις παραπανω εταιρεις ενοικιαζοντας τα σε αυτες,και παραλληλα τις παρεμποδιζει να υλοποιησουν τις προθεσμειες και τις υποσχεσεις τους απεναντι σε αυτους,εμας δηλαδη που φυγαμε απο τον οτε κανοντας μας να αγανακτουμε οχι με τον πραγματικο υπαιτιο που ειναι ο οτε αλλα με την εκαστοτε επιλογη μας που λεγεται forthnet,hol,tellas και λοιπα δικτυα.
    οι αντιδρασεις και οι σκεψεις σας ειναι δικαιολογημενες αλλα στραμμενες στην λαθος κατευθυνση...απλα σκεφτητε το!!!
    οσο δε γιa το connexx,τα 500-600kb στα 24Μbps δεν ειναι ταχυτητα download,αυτη ειναι στασημοτιτα με την υπογραφη του ΟΤΕ!!!οσο δε για τα 70ευρω το μηνα τοτε μιλαμε για το απολυτο πακετο!!!Να σας θυμησω επισης οτι εχουμε το πιο αργο ιντερνετ και το πιο ακριβο επισης χαρη στον ΟΤΕ μας,που στην τελικη εαν ειμασταν ευχαριστημενοι με τις παροχες του και τα τιμολογια του δε θα καναμε τωρα αυτη την κουβεντα,...(οσον αφορα εμενα τωρα ,μου ειπαν σε ενα μηνα θα εχω αυτα που ελεγε το πακετο που επελεξα και ηταν ενας μηνας πραγματικα ουτε μερα παραπανω,ισως να ημουν τυχερος μιας και ζω στην μεση του πουθενα με πραγματικες ταχυτητες(100Mbps) και 40 ευρω το διμηνο και με download ταχυτητες 2Mbps,δεν ξερω τι να πω,ισως και να πιαστηκα κοροιδο).
    By: Σπυρος @ 26/02/2010

  • egw exw katalavei oti ola ksekiane apo ton ote
    einai aparadektoi!!!
    egw exw sundesh cosmote kai to internet on the go ths cosmote
    edw kai ena mhna den exw shma pou8ena mesa sto spiti.
    exw epikoinwnhsei mazi tous para polles fores kai den exw vrei kamia akrh
    den kseroun pote 8a epanel8ei to shma kai den enhmerwnoun gia tipota.
    mou eipane malista an den sas voleuei diakopste th sundesh.....
    eleos!!!!
    skeftomoun na valw forthnet alla meta apo auta ta sxolia den kserw ti 8a kanw....

    By: maria @ 08/03/2010

  • Το Κostas sid.
    Κωστα και σε μενα μου συμβαινει το ιδιο εδω και δυο μηνες.μονο που σε εμενα αρχισε και στελνει λογαριασμους και ο οτε αφου μας ειχαν υποσχεθει οτι δεν χρειαζοταν να κανουμε τιποτα εμεις και οτι θα κανονιζαν τη διακοπη μονοι τους!!
    μηπως πρεπει να αρχισουμε να τους ανοιγουμε τα κεφαλια στα λαμογια;
    By: stamatis @ 12/03/2010

  • geia sas paidia !!! exw edw kai 2 mhnes perpou forthnet !!! ton prwto mhna itan mia xara !!! kales taxuthtes !!! alla apo ping xalia milame kai menw sto kentro tis athinas!!! twra prosfata arxize kai ekane diakopi tou internet kai tou statherou !!!! exei erthei 3 fores texnikos sto spiti kai mou lene oti den exoun vrei akoma to provlima !!!! se mia evdomada mou lene tha ftiaxtei !!!! ti mou menei loipon na kopsw tin sundesi kai na paw allou ?>?? ti lete eseis ???/
    By: odusseas @ 26/03/2010

  • γεια σε όλους!!! είμαι στο ΟΤΕ,έκανα αίτηση 28-04-2010 για την φορθνεντ,είπανε 10 με 15 θα έχω τηλέφωνο και μάλιστα ίντερνετ,ενώ διάβασα τα σχόλια και έχω ψιλό φρικάρει..(κάτι άσχετο) στην περιοχή μας σκάψανε και περάσανε την οπτική ίνα,θέλω να πιστεύω πως θα πάνε καλά τα πράγματα σχετικά με το θέμα..!
    By: Αλέξανδρος @ 30/04/2010

  • geia se olous
    evala double play to 2007 xwris kanena provlima kai 17/12/2008 ekana etisi gia metafora toy tilefonoulogo metakomisis. proekipsan kapoia ptobloimata gia ta opoia eftaigan kai o ote kai to katasthma ths forthnet alla kai h idia h forthnet.
    Gia na mhn to koyrazw to thlefono syndethike 25/11/2009 sxedon 1 xrono meta!!
    Eytuxws mexri tora xwris provlimata to internet (15Mbit alla den peirazei)
    By: giannhs @ 30/04/2010

  • Γεια σας και από μένα! Μια που έπεσα σε αυτή τη σελίδα ας προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου από Forthnet... Είχα πάρει τρίμηνη συνδρομή adsl internet το 2005, την οποία ανανέωσα μερικές φορές μέχρι το 2007. Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από την υπηρεσία. Ώσπου δυο χρόνια αργότερα, το 2009, μου έρχεται ένα ωραίο εξώδικο ότι τους χρωστούσα ένα ποσό όσο ήταν το κόστος μιας από εκείνες τις τρίμηνες συνδρομές.
    Έτσι, χωρίς καμιά άλλη ειδοποίηση ότι είχα κάποια οφειλή, κατευθείαν εξώδικο! Ευτυχώς βρήκα όλες τις αποδείξεις και τα χαρτιά της τράπεζας στην οποία πλήρωνα τους λογαριασμούς, πήγα στο τοπικό κατάστημα και με τα πολλά βρήκαν ότι κάποια εξόφληση από όλες δεν είχε περαστεί!
    Από δικό τους λάθος λοιπόν φαινόταν ότι χρωστούσα. Και αντί να με ενημερώσουν ως όφειλαν, ώστε είτε να έχω την ευκαιρία να εξοφλήσω αν όντως χρωστούσα είτε να βρούμε το λάθος, αυτοί προχώρησαν στο εξώδικο. Σοβαρή αντιμετώπιση εταιρίας σε πελάτη τους, έστω και πρώην. Κρίμα, τους είχα σε εκτίμηση πριν γίνει αυτό. Τώρα που ψάχνω πάλι για συνδρομή internet, εννοείται ότι θα τους αγνοήσω.
    By: Takis @ 28/05/2010

  • ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΦΟΡΤΝΕΤ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ
    ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΙ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΧΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΒΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΩ 52,50 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ
    ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΕΥΝΟΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΣΧΩΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΩ
    By: ΜΑΡΙΑ @ 10/08/2010

  • mporo na sas po kai ego ena provlima legete forthnet to provlima 3ekina apo ton perasmeno martio diladi 9 mines exo epidotoumeni grami
    tin exo plirosi gia ena xrono (350)euro exo statheri tilephonia forthnet stin opia nomizo pos exoun foliasi vatraxia kai paremvenoun otan milao
    kai exo mia kataplixtiki taxitita pou ftani 10-20 kb/s
    eno i sindesi mou ine gia 758 kb/s kata ta alla niotho koroido pou edosa 350 euro alla poso koroido mpori na niothi o kathe ipephinos asxetos ipourgos epikinonion kai leo gia ipourgo giati plironi logo oti i grami mou ine epidotoumeni arage se posous allous ginete afto???na pou pan ta lefta se kathe forthnet kai kathe ipourgo
    By: xristos @ 21/10/2010

  • ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ fortnent ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΛΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΗΣΗΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΠΟΥ ΑΡΜΕΝΙΖΗ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΗ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΗΔΡΩΝΗ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΗΤΕ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    By: XARIS @ 11/11/2010

  • ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΘΝΕΤ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΚ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΕΒΑΛΑ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ 24 ΜΒ ΣΤΑ 21 ΜΒ ΑΠΟΔΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ...ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΗ ΤΗΛ ΑΠΟ ΘΑΛΑΜΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΡΑΧΙΚΙΚΛΟΜΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΞΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΕΒΑΛΑ ΝΕΑ ΠΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ
    ΦΤΑΝΕΙΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΧΡΕΩΘΩ 60 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΣΤΟ ΚΑΦΑΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΗ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΗΛΕΦΩΝΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝΕ. Η ΜΑΣ ΚΑΝΗ ΠΛΑΚΑ Ο ΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ. Η ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΗ ΛΥΣΗ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3ΑΤΟΜΑ ΜΙΛΗΣΑ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΝΟΒΑ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΒΡΕΘΗ ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΜΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΗΘΕΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΟΛΑ...
    By: christos chatzis @ 02/12/2010

  • εγω εχω forthnet 2 χρονια δεν εχω κανενα προβλημα
    απο οτι ξερω ομως παιδια ειναι θεμα περιοχης θελει ψαξιμο
    σε αλλες περιοχες πηγαινει καλα η μια εταιρεια σε αλλη περιοχη η αλλη
    παλια ειχα holδεν δουλεψε ουτε μια μερα χωρις να κανει διακοπες το τηλεφωνο ηταν εκτοςδεν καθησα ουτε ενα μηνα και εφυγα απο τη holαπελπισμενος προς τον οτε οπου ολα πηγαιναν μια χαρα μεχρι τη στιγμη που αποφασισα να κανω αναβαθμιση στα 8 mpps οπου ειχα συχνες διακοπες ( ναι στον οτε συνεβη και αυτο αν απορειτε) μην μπορωντας ομως να αντεξω το οικονομικο παγια χρεωσεις τηλεφωνων εφυγα και πηγα στη forthnet σημειωτεον δε και ενω ειχα εξοφλησει τον οτε και τον τελευταιο λογαριασμο μου εστειλαν ειδοποιηση οτι θα ερθουν μεχρι και δυο λογαριασμοι νταβατζιλικι της ταξεως των 130 ευρω επιπλεον τα πληρωσα βεβαιακαι ειμαι στη FORTHNET χωρις διακοπες χωρις τιποτα δεν λεω ομως οτι ειναι η καλυτερη στη δικια μου περιπτωση παντως ειναι ολες ομως εχουν προβληματα........................
    By: ηλιας @ 22/12/2010

  • olli exete dikio re paidia k ego ayto to problima exo
    By: greg @ 23/01/2011

  • Βλέπω στο σαιτ το πρώτο παράπονο για την forthnet καταγεγραμμένο 2007 ,τώρα 2011 και δεν έχει αλλάξει τίποτα .Η συγκεκριμένη εταιρία συνεχίζει να εξαπατά τους έλληνες καταναλωτές με την συγκατάθεση των δοσίλογων δημαγωγών (ελλήνων) πολιτικών
    Στην περιοχή μου πούλησε με προπληρωμένα συμβόλαια προϊόν (υπηρεσίες ) που δεν είχε για να παρέχει . Οι πελάτες όταν άρχισαν να απαιτούν τα συμφωνηθέντα η εταιρία τους έκοβε μέχρι και την παροχή του τηλεφώνου για να τους αναγκάσει να σπάσουν το συμβόλαιο για να τους κλέψει από την τσέπη συν το ποσό των 70 + euro για σπάσιμο του συμβολαίου . Ο εισαγγελέας ; ο νόμος ; δικός τους είναι !!
    Όσο για εμένα αφρίζει δεν αφρίζει έμειναν ακόμη 6 μήνες θα περάσουν αλλά δεν πρόκειται να πάρουν ούτε σεντς πέραν του συμβολαίου . Η Μάξιμουμ ταχύτητα που με παρέχει η εταιρία αγγίζει τα 30kb και αυτό μόνο για πρωινές ώρες μετά της 12 δεν έχω !!!
    Αν νομίζετε πώς υπερβάλω κερνώ καφέ και μια σπαστική περιήγηση στο ιντερνετ !!

    By: Αχιλλεας @ 23/05/2011

© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top