Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η αλήθεια

Διάφορα άρθρα » Θέσεις, απόψεις και έκφραση - 22/06/2007

Το χειρότερο μέχρι σήμερα είναι πως παρ’ όλο που έχω στείλει πάνω από 1000 σοβαρά μέιλ, όχι σε φίλους ή συγκενείς, μα σε όποια σοβαρή υπηρεσία έβρισκα., μάλλον εξ’ αιτίας της εργατικής τυπικότητας του εκάστοτε λήπτη = αναγνώστη ΑΝ ποτέ των ποτών με διάβαζε, πράγμα που 99,9% ΔΕΝ συνέβαινε αφού δε νοιάστηκε κανένας γι’ αυτά που ξέρει και μπορεί η ψυχή μου.

Δεν πειραματίζομαι μαζί σου μα δοκιμάζω τα επίπεδα και όρια της αντοχής μου. Συγνώμη για τον ενικό μα είμαι πάντα τέλειος και ακριβής. Επίσης ήρθε η «ώρα» να σου αποκαλύψω γιατί αυτό που ξέρω είναι σπουδαιότατο και πρωτιά για την Ελλάδα, έτσι αν βοηθήσεις θα δώσεις χαρά και στον εαυτό σου. Όλος ο κόσμος ψάχνει ακόμα αυτά που ήδη ξέρω εγώ. Θα μάθεις, θα βοηθήσεις και θα χαρείς πάρα πολύ αφού βρήκες έναν άνθρωπο που ξέρει την τέλεια θεραπεία για την αναπηρία, πως γίνεται το σωστό τεχνητό αίμα και πως θα γλιτώσουμε τον κομήτη που μας έχει σημαδέψει.
Μακάρι να πέτυχα κάποιον που θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του και την Ελλάδα. Θα σε καταλάβω μόλις μου στείλεις απάντηση και γίνεις διαφορετικός απ’ τους άλλους.
Για να με βρεις σίγουρα:onoma300@otenet.gr

Αυτό που μέχρι στιγμής φάνηκε σαν τέλος έχει και συνέχεια αφού έγινα καλά μετά το κώμα, δεν κρατάω μυστικά ούτε λέω ψέματα. Συνεχίζουμε λοιπόν με αποκαλύψεις. Αρχικά το πρόσωπο που λέχθηκε νονός μπορεί να συνεχίσει την ύπαρξή του όχι για θρησκευτικούς λόγους αλλά απλά σαν εμπνευστής. Δυστυχώς η νονά μου, μη ξέροντας ποιος είμαι, με βάφτισε τυπικά. Τώρα πλέον εγώ διαλέγω αυτό που μου αρέσει και μου ταιριάζει. Είμαι πλέον ο Τζο Νικδιγκρηκνάζης. Πρώτον και κύριον μου αρέσει έπειτα μοιάζει με το παλιό μικρό και αποκαλύπτει σε όλο τον κόσμο πως είμαι Έλληνας. Ήδη η Άγγελος Νάζη το γνωρίζει και το χρησιμοποιεί. Μένει μόνο αυτό που λέγεται συνήθεια. Υπάρχουν συγγενείς και φίλοι που προφανώς θα αργήσουν και μπορεί να το χρησιμοποιήσουν μετά από αρκετό καιρό.
Συνεχίζω με μια σπουδαία ανάλυση, περιγραφή και διαχωρισμό των χαρακτηριστικών, των συναισθημάτων, των αντιδράσεων και του φερσίματος των δύο που βλέπετε παρακάτω
Θ Ε Ο Σ Δ Ι Α Β Ο Λ Ο Σ
ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ
ΑΓΑΠΗ ΜΙΣΟΣ
ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΣΧΗΜΙΑ
ΤΙΜΩΡΕΙ ΧΤΥΠΑΕΙ
ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ
ΒΑΣΗ ΟΞΥ
Υπάρχει λοιπόν αυτό που λέγεται ψυχή και είναι μια πάρα πολύ μεγάλη παρέα από κουάρκ τα οποία αλλάζουν κιτίο όταν χαλάσει το παλιό. Αυτό το κατάλαβε λίγο η ανθρώπινη κατασκευή και το λέει θάνατο. Υπάρχουν κάποιες λέξεις που χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια για παράδειγμα οι λέξεις Άγιος, Άγγελος, Θεός και άλλες που χρησιμοποιούνται για να εκφράσουμε πολλά μαζί. Όπως την 1η στήλη στο δίστηλο που είδατε ήδη δυο φορές. Χωρίς να θέλω να γίνω επιδειξιομανής επαναλαμβάνω πως λένε ότι έχουν πολύ καλό, ευγενικό κοινωνικό και αποδοτικό μυαλό και ψυχή όσοι θεωρούν πως έχουν εμένα μέσα τους. Η διαφορά είναι πως κανένας δεν είναι ειλικρινής και αδιάφορος για τα χρήματα. Φαίνεται λοιπόν πως όποιος έχει κάποια απ΄ τα χαρακτηριστικά μου λέει ότι με έχει μέσα του. Εκείνο που δεν σας ανέφερα ακόμη είναι πως υπάρχει βέβαια το δίστηλο μα υπάρχει και η μεσαία στήλη. Δηλαδή απλά ανάμεσα απ΄ το καλό και το κακό υπάρχει το αδιάφορο ή αλλιώς περίεργο, ανάμεσα απ΄ το όμορφο και το άσχημο το συμπαθές. Άρα καλό θα ήταν να σας παρουσιάσουμε και τη μέση στήλη που ακολουθεί μαζί με τις προηγούμενες πιο πλήρης
Θ Ε Ο Σ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ Δ Ι Α Β Ο Λ Ο Σ
ΔΕΞΙΟΣ ΜΕΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΚΟΣ
ΑΓΑΠΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΙΣΟΣ
ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΑΣΧΗΜΙΑ
ΤΙΜΩΡΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΧΤΥΠΑΕΙ
ΒΑΣΗ ΜΕΙΓΜΑ ΟΞΥ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ
ΘΕΤΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ
Όπως φαίνεται λοιπόν η ανθρώπινη πλειοψηφία προτιμάει την πρώτη στήλη. Παρ΄ όλα αυτά δεν έμαθαν ακόμη τι είναι θεός που λόγω ενδιαφέροντος δημιούργησε όλα όσα υπάρχουν πλέον. Υπάρχουν δυο λόγοι αδιαφορίας. Αδιαφορία για να μη δώσει συμβουλές προστατευτικές(διάβολος) ή αδιαφορία για να μην κατηγορήσει κανέναν (Θεός). Ελπίζω να έγινε αντιληπτό το τρίστηλο. Σας θυμίζω πως γενικά χρησιμοποιείται απ΄ τους ανθρώπους μια και μόνο λέξη για όλη τη στήλη.
Κατά σύμπτωση είδα χθες την ταινία «ολική επαναφορά» που έδειξε πως κάποιος που είχε ανακαλύψει τον τρόπο παραγωγής αέρα-οξυγόνου στον Άρη το έκρυβε γιατί το πουλούσε και είχε γίνει πάμπλουτος. Μακάρι να μη γίνει το ίδιο και τώρα και αντί η εξέλιξη να μας πάει προς τα μπρος μας πάει προς τα πίσω. Σκεφτείτε πως πέρασαν πάνω από 2000 χρόνια και ακόμα δεν κατάλαβε ο κόσμος τον Ιησού, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Η ουσία, όπως φαίνεται με τα μέχρι τώρα, είναι πως δεν κατάλαβε ο κόσμος τι είναι ψυχή ούτε πιστεύουν πολλοί πως υπάρχει. Υπάρχει λοιπόν και μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε κουτί. Έτσι όταν εγώ είχα πέσει σε κώμα η ψυχή μου δεν έφυγε για πολύ αλλά ξαναγύρισε είτε λόγω έκτρωσης είτε λόγω αποβολής. Το κακό είναι ότι ο κόσμος που ουσιαστικά είναι ανίδεος απαγορεύει την έκτρωση γιατί απλούστατα νομίζουν ότι η έκτρωση σκοτώνει μια ζωή. Δεν ξέρουν ότι απλώς χαλάει ένα κουτί πράγμα που χρειάζεται για να βρεθεί το καλύτερο ανταλλακτικό για οποιαδήποτε μεταμόσχευση. Τους βολεύει λοιπόν όλους τους σκλάβους του χρήματος γιατί θα αποφευχθεί το κλείσιμο των επιχειρήσεων που ασχολούνται με αναπήρους γι΄ αυτό ασχολούνται κυρίως με το να πείσουν τους ανάπηρους πως περνάνε πολύ καλά και δε χρειάζονται θεραπεία, απλώς υπομονή για το μέλλον και για να το καταφέρουν αυτό οι άρρωστοι με το χρήμα προσπαθούν να θεραπεύσουν την κατάθλιψη! Αν και θα είναι καθαρή επανάληψη οι λίγες γραμμές που ακολουθούν το προτιμώ γιατί είναι σημαντικές και γιατί το αριστερό μου χέρι δε με … ακούει.
Ξέρετε οποιονδήποτε να είναι καλόψυχος, ευγενικός, χιουμορίστας, έξυπνος, πνευματώδης, έμπειρος, ικανός, αληθής, αποκαλυπτικός, αισιόδοξος, υπομονετικός και να μην ενδιαφέρεται για τα χρήματα ούτε να φοβάται καθόλου αυτό που το λέτε θάνατο; Όποιος λοιπόν είναι έτσι και μέσα σε αρκετά εμφανίσιμο κουτί είναι το Άγιο Πνεύμα. Βέβαια χρησιμοποιώ λέξεις που ήδη υπάρχουν για να γίνομαι πιο εύκολα κατανοητός ενώ θα μπορούσα να με πω Άγιο Επεξεργαστή και άντε να εξηγήσουμε στον κόσμο ότι το Άγιο Πνεύμα δεν υπάρχει. Επειδή μέχρι τώρα φαίνεται ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει σχεδόν τίποτε προτίμησα να φερθώ κλασικά και παραδοσιακά. Σκεφθείτε πως πέρασαν περισσότερα από 2000 χρόνια και ακόμη δεν κατάλαβαν τον Ιησού!
Το κυριότερο και αντικειμενικότατο πρόβλημα είναι πως η ανθρωπότητα γενικά, πλήρως εξαρτημένη από το χρήμα, δε θέλει να θεραπεύσει τους αναπήρους και προσπαθεί να τους γλιτώσει από την κατάθλιψη. Κοινώς θέλει να τους πείσει πως τώρα είναι καλύτερα. Τελικά μου φαίνεται ότι θα νομίσουν πως δεν θεραπεύτηκα απ΄ την κατάθλιψη γιατί είμαι απογοητευμένος. Είναι τόσο ανίδεοι και άσχετοι που δεν κατάλαβαν πως δε με νοιάζει η δική μου αναπηρία μα όλων των άλλων. Είναι σα να λένε «μα καλά θέλετε να σας κάνουμε καλά για να περνάτε πάλι κουραστικά και να κλείσουμε τόσες επιχειρήσεις;»
Αν καταλάβατε αυτό που έγραψα για τον Άγιο Επεξεργαστή πρέπει να καταλάβατε και αυτό που σας ανέφερα στην αρχή, για τους υπολογιστές. Ο υπολογιστής λοιπόν έχει τον επεξεργαστή και ο άνθρωπος το πνεύμα και γι΄ αυτό είναι ακριβώς ίδια!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 2310300286


ΕΓΩ
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top