Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Rockwave 2004

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 07/05/2004

To Rockwave Festival γεννήθηκε το 1996 εγκαινιάζοντας -και στην πορεία καθιερώνοντας- το θεσμό των φεστιβάλ στην χώρα μας. Η ιδέα του βασιζόταν στο όραμα για συνύπαρξη πολλών διαφορετικών ονομάτων της μουσικής σκηνής, αλλά και ακροατηρίων κάτω από μία και μοναδική αξία: την αξία που ονομάζεται μουσική και αγκαλιάζει όλους εκείνους που αναζητούν το διαφορετικό, την ποιότητα.

Στα 8 χρόνια πορείας του, το φεστιβάλ έχει φιλοξενήσει κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως: REM, STING, CURE, NICK CAVE, PATTIE SMITH, IGGY POP, OASIS, MOBY, BLUR, PRODIGY, PORTISHEAD, PULP, PLACEBO, PJ HARVEY, MEGADETH, MOTORHEAD, MANOWAR, SLAYER, DREAM THEATRE κ.α. καθώς επίσης έχει αποτελέσει διέξοδο επιτυχίας και αναγνώρισης για τα περισσότερα των ελληνικών σχημάτων.

To Rockwave Festival 2004 είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την διοργανώτρια Didi Music που γιορτάζει είκοσι χρόνια πορείας (1984 -2004). Είκοσι χρόνια συνεχούς δραστηριοποίησης με μετακλήσεις συγκροτημάτων και καλλιτεχνών που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της μουσικής του σήμερα.

Το Rockwave Festival φέτος είναι ακόμη πιο σημαντικό για άλλον ένα λόγο: Επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας αλλά και σκληρής προετοιμασίας. Μέσα σ� αυτά τα δύο χρόνια βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια περίπλοκη, ρευστή και άτακτη πραγματικότητα, που μας επέβαλλε την ανάγκη δημιουργίας ενός μόνιμου χώρου διεξαγωγής -όχι μόνο του φεστιβάλ αλλά και πλήθους πολιτιστικών γεγονότων. Ενός χώρου που θα «συμβαίνει» και θα αναδύεται το διαφορετικό, το πολλαπλό. Το Rockwave Festival αποκτά επιτέλους την δική του μόνιμη στέγη, το TERRA VIBE

Το Rockwave Festival 2004 είναι μια πολυήμερη και πολύχρωμη μουσική γιορτή. Aπό την σκηνή του Terra Vibe αναμένεται να παρελάσουν φέτος το καλοκαίρι ηχηρά ονόματα . Και ξεκινάμε:

Παρασκευή 18 Ιουνίου
Peter Gabriel
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ Νέας Ιωνίας + Special Guests

Σάββατο 19 Ιουνίου
WASP
Running Wild
Dark Tranquillity
Firewind

Kυριακή 20 Ιουνίου
Judas Priest
Nightwish
Queensryche
Νightfall

Δευτέρα 21 Ιουνίου
Pixies
Muse
Black Rebel Motorcycle Club
Ill Nino
Raining Pleasure

Tρίτη 22 Ιουνίου
Placebo
Him
Starsailor
The Soundtrack Of Our Lives
Film



TERRA VIBE
The recreation Getaway

Στην Αθήνα του σήμερα , μια πόλη που υστερεί σε υποδομές πολιτισμού, αλλά προσπαθεί όμως ταυτόχρονα να μεταμορφωθεί από πρωτεύουσα σε μητρόπολη, η Did Music δημιούργησε το Terra Vibe.

Oταν κατά πλειοψηφία τα διεθνή φεστιβαλικά γεγονότα πραγματοποιούνται σε φυσικό περιβάλλον - κατά κανόνα εκτός πόλεων, η εμμονή στην αστική προσαρμογή ηχεί παρωχημένη. Σε απόσταση αναπνοής, μόλις 20 λεπτά από την Αθήνα, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική και Εθνική οδό, το Terra Vibe είναι οι «νοητές πύλες» της πόλης μας.

Το Terra Vibe, με έκταση 30 στρεμμάτων, βρίσκεται στο 37ο χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, και συγκεκριμένα στον κόμβο της Μαλακάσας, στην Β.Α. Αττική. Ικανό να φιλοξενήσει άνετα 15.000 επισκέπτες, διαθέτει αξιοζήλευτη υλικοτεχνική υποδομή, σταθερές και μόνιμές εγκαταστάσεις υψηλής αισθητικής σε τέλεια αρμονία με το φυσικό τοπίο.

Το Terra Vibe καλύπτει ένα μεγάλο κενό στον «χάρτη» των χώρων πολιτισμού και μπορεί να εγγυηθεί υψηλότερα standards διοργάνωσης και μεγαλύτερη ασφάλεια διεξαγωγής πολιτιστικών γεγονότων που ελκύουν το ενδιαφέρον πολυάριθμου κοινού.

Η πρόσβαση είναι δυνατή με ποικίλους τρόπους:

Οδικώς
Mε το αυτοκίνητο (δικό σας ή του φίλου σας ), το μηχανάκι σας, το ποδήλατο σας ή ...ωτο στοπ στο 37ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στον κόμβο της Μαλακάσας
Με δρομολόγια του ΚΤΕΛ που αναχωρούν σχεδόν ανά μία ώρα από την πλατεία Αιγύπτου στο κέντρο της Αθήνας
Με ειδική ναύλωση ιδιωτικών λεωφορείων από την εταιρεία μας για την μεταφορά του κοινού.

Σιδηροδρομικώς
Ο σταθμός απέχει περίπου 2,3 χλμ. και ο Ο.Σ.Ε. παρέχει πυκνά δρομολόγια προς και από την περιοχή.

To Terra Vibe αποτελεί ένα σκηνικό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, ένα έντονο ενεργειακό πεδίο που δημιουργήσαμε με περίσσευμα ψυχής, ατομικό και ομαδικό μόχθο αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των αρχών της κοινότητας Μαλακάσας.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Rockwave Festival 2004 ξεκίνησε! Γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα εξουσιοδοτημένα σημεία.

ΑΘΗΝΑ
Ticket House - Πανεπιστημίου 42 τηλ. 210 3608366

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τicket House - Εθνικής Αμυνας 19 τηλ. 2310 253630.

ΛΑΡΙΣΑ
Discopolis - Πλατεία Νιρβάνα 11-13 τηλ. 2410 250285.

Oι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Ανά ημέρα
Παιδικό (εως 12 ετών) 20 €
Προπώληση: 38 €
Ταμείο: 45 €

Εισιτήριο πενταημέρου 140 €
Εισιτήριο διημέρου (για τις 19 και 20 Ιουνίου) 60 €
Εισιτήριο διημέρου (για τις 21 και 22 Ιουνίου) 60 €

Πηγή: flash.gr
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top