Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Τέσσερις νέες συσκευές HTC, από την ACE-Hellas

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 04/10/2007

Η ACE-Hellas παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τέσσερις νέες συσκευές HTC, τις HTC Shift, HTC P6500, HTC S730 και HTC Touch Dual. Με σημαντικές καινοτομίες και προηγμένα χαρακτηριστικά, οι νέες συσκευές εδραιώνουν την HTC ως τον πρωτοπόρο κατασκευαστή PDA/κινητών τηλεφώνων, που καλύπτουν ακόμα και τις πιο σύνθετες επαγγελματικές ανάγκες.

Το HTC Shift σηματοδοτεί πραγματικά την έλευση μιας νέας εποχής στο mobility, καθώς είναι ένας από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές παγκοσμίως, που παρέχει ταυτόχρονα το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Vista και την τεχνολογία push email. Συνδυάζει τις πολλαπλές δυνατότητες των Vista με τις επιλογές συνδεσιμότητας μέσω 3G και HSDPA και τον κομψό, εργονομικό σχεδιασμό. Το Shift ενσωματώνει για πρώτη φορά την καινοτόμο τεχνολογία SnapVUE™, που παρέχει άμεση πρόσβαση σε e-mail, ημερολόγιο, SMS και επαφές, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει πλήρως η συσκευή. Το γεγονός αυτό βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας και παρατείνει τη διάρκεια της μπαταρίας, η οποία μπορεί - σε κατάσταση αναμονής - να φτάσει τις 2 μέρες. Με βάρος μόλις 800 γραμμάρια και συρόμενη οθόνη 7 ιντσών, το HTC Shift αποτελεί περισσότερο από ποτέ τον ορισμό του κινητού γραφείου.

Το HTC P6500 έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εταιρική αγορά και αποτελεί ιδανική λύση για πολλούς διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς, όπως είναι η εφοδιαστική αλυσίδα και η διακίνηση εμπορευμάτων, η παροχή υπηρεσιών υγείας ή ασφάλειας. Ενσωματώνοντας δυνατότητες και χαρακτηριστικά, όπως σάρωση barcode και αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, οθόνη 3,5 ιντσών και κάμερα 3 megapixel με αυτόματη εστίαση, η συσκευή δίνει τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία που, σε συνδυασμό με επιπλέον εφαρμογές, θα καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης ή οργανισμού. Το HTC P6500 διαθέτει εσωτερική μνήμη 256MΒ με δυνατότητα επέκτασης στο 1GΒ με 2 υποδοχές καρτών μνήμης. Το πανίσχυρο αυτό εταιρικό εργαλείο υποστηρίζεται από δυνατότητα σύνδεσης 3G/HSDPA και GPS, εξασφαλίζοντας έτσι πως το P6500, εκτός από μια πρωτοποριακή συσκευή–εργαλείο είναι και μια εξαιρετικά ευέλικτη κινητή πλατφόρμα.

Η νέα έκδοση του επιτυχημένου S710, το HTC S730 ενισχύει τις δυνατότητες που παρέχει στους χρήστες με επιλογές συνδεσιμότητας 3G/HSDPA και επεξεργαστή στα 400MHz για όλους τους επαγγελματίες που θέλουν υψηλές ταχύτητες σύνδεσης και ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Κομψό, με μικρό και εργονομικό σχήμα, το HTC S730 διαθέτει πλήρες, συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο, γεγονός που το καθιστά ιδανική λύση για όλους όσους εργάζονται εν κινήσει και θέλουν εύκολη πρόσβαση στα e-mail τους και στο internet. Η συσκευή βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.

Τέλος, το HTC Touch Dual έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των συσκευών HTC με τεχνολογία αφής. Το Touch Dual διατηρεί όλες τις καινοτομίες και τα μοναδικά πλεονεκτήματα του HTC Touch, όπως την επαναστατική τεχνολογία αφής TouchFlo, και επιπλέον διαθέτει ένα κομψό, συρόμενο πληκτρολόγιο και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες μέσω των τεχνολογιών 3,5G και HSDPA.

Σε δήλωσή της η κ.Πέννυ Ιωακείμ, Δ/τρια Marketing & Δημοσίων Σχέσεων της ACE-Hellas, επισημαίνει: «Με περισσότερες δυνατότητες και επιλογές από ποτέ, οι τέσσερις νέες συσκευές της HTC αποτελούν την καλύτερη λύση για τον σύγχρονο επαγγελματία, για τον χρήστη που αναζητά την πραγματική καινοτομία. Συνδυάζοντας τις τελευταίες τεχνολογίες με την υψηλή αισθητική και την εργονομική σχεδίαση, οι χρήστες των νέων συσκευών HTC έχουν στα χέρια τους πραγματικά επαγγελματικά εργαλεία, που τους προσφέρουν πολλαπλές επιλογές επικοινωνίας και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους».

Οι νέες συσκευές θα είναι εμπορικά διαθέσιμες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.


Tags: ACE-Hellas, HTC, Shift, P6500, Touch Dual, PDA.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top