Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

ASUS Το motherboard με την καλύτερη απόδοση ενέργειας στον κόσμο

Τεχνολογία » Hardware - 12/10/2007

Η ASUS ανακοινώνει τη νέα γενιά motherboard P5E3 Deluxe/WiFi-APatn με την επαναστατική EPU για εξοικονόμηση ενέργειας

Η ASUS, πρωτοπόρος εταιρεία της παγκόσμιας βιομηχανίας στην κατασκευή motherboard, με στόχο να εξυπηρετήσει τους χρήστες που απαιτούν ανώτερες επιδόσεις και υψηλές δυνατότητες overclocking, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του motherboard ASUS P5E3 DELUXE/WiFi-AP@n. Το motherboard P5E3 Deluxe/WiFi-AP@n βασίζεται στο chipset X38 της Intel®, και συνδυάζει πανίσχυρες επιδόσεις με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Ακόμη, υποστηρίζει αρχιτεκτονική μνήμης dual-channel DDR3 1800MHz, ενώ διαθέτει αρθρώματα Dual PCI Express 2.0 x16 για μέγιστες επιδόσεις. Περιλαμβάνει επίσης την πρώτη παγκοσμίως EPU (Energy Processing Unit, Μονάδα Επεξεργασίας Ενέργειας) της ASUS, η οποία επιτρέπει την παρακολούθηση και τη λεπτή ρύθμιση της τροφοδοσίας ρεύματος του CPU με ψηφιακό τρόπο και ταυτόχρονα βελτιωμένη ικανότητα VRM υπό βαρύ ή ελαφρύ φόρτο – βοηθώντας στη διάσωση του περιβάλλοντος, αφού επιτυγχάνει καλύτερη δυνατή απόδοση ενέργειας και μικρότερη κατανάλωση. Επίσης, το P5E3 DELUXE/WiFi-AP@n ενσωματώνει τις προδιαγραφές 802.11n WiFi για ταχύτερη μεταφορά δεδομένων καθώς και την ASUS Express Gate – την επιλογή εκκίνησης μέσω Linux OS για άμεση πρόσβαση στο Internet εντός 5 δευτερολέπτων.

Εξοικονόμηση ενέργειας κατά 58,6% για τη CPU με την EPU της ASUS

Η EPU που αναπτύχθηκε από την ASUS, είναι ο πρώτος βασισμένος σε hardware on demand ελεγκτής IC για την εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτό το νέας γενιάς chip με την αυτόματη εξοικονόμηση ενέργειας, χρησιμοποιεί μια καινοτόμο υβριδιακή τεχνολογία για τη τροφοδοσία ρεύματος, που παρακολουθεί ψηφιακά την τροφοδοσία της CPU και προχωρεί σε λεπτές ρυθμίσεις, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει βελτιωμένη ικανότητα VRM σε βαρύ ή ελαφρύ φόρτο. Χάρη στην αυτόματη και σε πραγματικό χρόνο ανίχνευση του ρεύματος της CPU, μπορεί να ελέγχει απόλυτα οποιοδήποτε φορτίο, επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση ενέργειας με καταπληκτική εξοικονόμηση, βοηθώντας έτσι στη διάσωση του περιβάλλοντος – προσφέροντας αυτόματα περισσότερη ισχύ για υψηλότερες επιδόσεις ενώ μειώνει την κατανάλωση ρεύματος από τη CPU κατά 58,6% όταν το PC εκτελεί εφαρμογές χαμηλών απαιτήσεων.

Απόδοση ενέργειας 95% χάρη στον τρίτης γενιάς σχεδιασμό της τροφοδοσίας 8 φάσεων

Ο πρωτοπόρος σχεδιασμός 3ης γενιάς VRM 8 φάσεων της ASUS, προσφέρει ενεργειακή απόδόση μέχρι και 95% σε σύγκριση με άλλες λύσεις πολύ μικρότερων αποδόσεων. Χάρη στα πρωτοπόρα για το βιομηχανικό κλάδο υψηλής ποιότητας εξαρτήματα τροφοδοσίας, όπως τα low RDS (on) MOSFET για μηδαμινές απώλειες μεταγωγής (switching) και χαμηλότερη θερμοκρασία, Ferrite core chokes με μικρότερη απώλεια υστέρησης και τους Ιαπωνικούς αγώγιμους πυκνωτές πολυμερών με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, εξασφαλίζεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων αλλά και λιγότερες απώλειες ενέργειας.

Γρήγορη πρόσβαση στο Internet με το Express Gate

Με μόλις 5 δευτερόλεπτα χρόνο εκκίνησης, το Express Gate της ASUS, αποτελεί μια προαιρετική επιλογή εκκίνησης που σας επιτρέπει άμεση πλοήγηση στο Internet χωρίς έναρξη των Windows. Οι χρήστες μπορούν τώρα να απολαμβάνουν τις εφαρμογές Skype, IM, YouTube και webmail, γρήγορα και εύκολα!

Το WiFi-AP @n προσφέρει ανώτατη μετάδοση δεδομένων

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία αιχμής του προτύπου IEEE 802.11n, οι χρήστες είναι σε θέση να απολαμβάνουν ευρύτερη κάλυψη δικτύου και 6 φορές ταχύτερη μεταφορά δεδομένων από το συνηθισμένο πρότυπο 802.11b/g. Οι δύο κεραίες διασφαλίζουν ευρύτερη κάλυψη δικτύου, αλλά και πιο δυνατό σήμα από τα προηγούμενα πρότυπα, ακόμα και μετά τη διέλευσή τους μέσα από τους τοίχους. Τώρα οι χρήστες μπορούν να είναι online οπουδήποτε μέσα στο σπίτι, χωρίς τυφλά σημεία!


Tags: motherboard, Asus, wifi, IEEE 802.11n.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top