Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η HP διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των Entry-level servers

Τεχνολογία » Hardware - 16/01/2008

Η HP ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση στην αγορά των νέων οικονομικών server της ΗΡ. Οι νέοι server αποτελούν εξελιγμένα σχέδια λύσεων για εφαρμογές και βελτιωμένο λογισμικό remote management και προσφέρουν στις εταιρίες μεσαίου μεγέθους μείωση στα λειτουργικά τους κόστη, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν την ανάπτυξή τους.

Το χαρτοφυλάκιο των entry-level server της εταιρίας, περιλαμβάνει πλέον τέσσερις νέες πλατφόρμες HP ProLiant server, οι οποίες απευθύνονται στις εταιρείες μεσαίου μεγέθους με περιορισμένο χώρο, προϋπολογισμό και προσωπικό IT.

Η HP έχει αναπτύξει επίσης νέες Επιχειρηματικές Λύσεις Midmarket (Midmarket Business Solutions) που μειώνουν τον χρόνο και τις προσπάθειες που πρέπει να καταβάλουν οι πελάτες και οι συνεργάτες κατά τη δημιουργία ή αναβάθμιση κρίσιμων επιχειρηματικών εφαρμογών των entry-level ProLiant server.

Επιπλέον, η HP βελτιώνοντας τη δυνατότητα Lights-Out 100 Remote Management και με αναβαθμίσεις που διασφαλίζουν οικονομικότερο, απομακρυσμένο έλεγχο των server, δίνει στους πελάτες της το προνόμιο να κερδίσουν χρόνο και να αυξήσουν την παραγωγικότητα του προσωπικού τους.

Νέο χαρτοφυλάκιο HP Proliant Entry-Level

Οι τέσσερις νέες πλατφόρμες του χαρτοφυλακίου HP ProLiant entry-level είναι πυκνοί, υψηλής χωρητικότητας servers, οι οποίοι βελτιώνουν τη διαθεσιμότητα των δεδομένων, ενώ συγχρόνως προσφέρουν προστασία ενάντια στην απώλεια δεδομένων με ενσωματωμένα Serial ATA (SATA) Redundant Array of Independent Disks (RAID). Επιπλέον, διαθέτουν επιλογή παροχής ρεύματος υψηλής αποδοτικότητας, που βοηθά τη μείωση του κόστους ηλεκτρικού ρεύματος.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει τον server χαμηλού κόστους HP ProLiant DL180 G5 –ο οποίος προσφέρει την πιο πρόσφατη αρχιτεκτονική Intel® quad-core και τον server χαμηλού κόστους και μεγάλης χωριτικότητας HP ProLiant DL185 G5 ο οποίος είναι ιδανικός για mail και messaging, στιγμιότυπα video, online gaming και υπολογιστικές εργασίες υψηλής απόδοσης. Τη νέα σειρά συμπληρώνουν ο νέος server HP ProLiant DL165 G5 – Ο DL165 ο οποίος προσφέρει εξαιρετικό συνδυασμό τιμής, απόδοσης και ευελιξίας και ο HP ProLiant DL160 G5 ο οποίος σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες πελατών μεσαίου μεγέθους με υπολογιστικά περιβάλλοντα υψηλής απόδοσης. Με τα νέα χαρακτηριστικά αναβαθμίστηκαν επίσης οι ProLiant ML110 G5, ML150 G5, ML310 G5 and DL320 G5p.

Η HP συνεργάστηκε με την Microsoft και την Citrix για να δημιουργήσει νέες Επιχειρηματικές Λύσεις Midmarket (HP Midmarket Business Solutions) για τους ProLiant entry-level servers. Ενσωματώνοντας τις βελτιώσεις SATA RAID και Lights Out στους νέους ProLiant servers, οι Επιχειρηματικές Λύσεις Midmarket της HP προσφέρουν βελτιωμένη συνέπεια και αποδοτικότητα.

Εύκολο στη χρήση remote Management

Για να βοηθήσει τους πελάτες μεσαίου μεγέθους να κερδίσουν χρόνο και για να απλοποιήσει τη διαχείριση των server της σειράς ProLiant 100, η HP προσθέτει αρκετά νέα χαρακτηριστικά στη σειρά των επεξεργαστών HP Lights-Out 100 Management, όπως την εικονική υποστήριξη DVD-ROM που επιτρέπουν στα DVD-ROM των client PC να είναι διαθέσιμα σε απομακρυσμένους servers κατά τη διάρκεια του boot ή του χρόνου εκτέλεσης μέσω browser και την εικονική υποστήριξη μέσων USB 2.0 που βελτιώνει σημαντικά την απόδοση και την αξιοπιστία της απομακρυσμένης μεταφοράς δεδομένων.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Στην ελληνική αγορά διατίθενται πλέον οι HP ProLiant DL160 G5 και DL185 G5. Οι HP ProLiant DL180 G5 και DL165 G5 αναμένονται να διατεθούν μέσα στις επόμενες 90 ημέρες. Τα ProLiant Partner Kit, επίσης, αναμένονται να διατεθούν μέσα στις επόμενες 90 ημέρες.

Η τιμή του DL160 G5 ξεκινά από €950 και του DL185 G5 από €1.390. Η τιμή των Επιχειρηματικών Λύσεων Midmarket ανακοινώνεται από τους συνεργάτες καναλιού της HP και ποικίλει ανάλογα με τον αριθμό των χρηστών και τις απαιτήσεις σε χωρητικότητα. Η τιμή του Lights-Out 100i Advanced Pack είναι €160 ανά άδεια, του Lights-Out 100i Select Pack €80 ανά άδεια και του Lights-Out 100c Remote Management Card είναι €175.

Περισσότερες πληροφορίες για τους HP ProLiant servers θα βρείτε στο www.hp.com/go/proliant. Περισσότερες πληροφορίες για το HP Midmarket Business Center θα βρείτε www.hp.com/sbso/serverstorage/partnerships-mid-sized.html


Tags: HP, DL160 G5, Proliant, servers, server.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top