Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Cyber-shot C702 και C902 από τη Sony Ericsson

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 14/02/2008

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε την προσθήκη δύο μοντέλων υψηλής απόδοσης στη οικογένεια Cyber-shot με την παρουσίαση των C702 Cyber-shot και C902 Cyber-shot. Τα δύο αυτά κινητά, εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της φωτογραφικής τεχνολογίας, σας επιτρέπουν να τραβήξετε αυθόρμητα και εύκολα τέλειες φωτογραφίες κάθε λεπτό – μέρα ή νύχτα, στο μπαρ ή στην παραλία – και να τις μοιραστείτε την ίδια κιόλας στιγμή με φίλους και οικογένεια.

Sony Ericsson C702 Cyber-shotTM – Τραβήξτε φωτογραφίες σε οποιοδήποτε μέρος

• Αδιάβροχο και αδιαπέραστο από σκόνη* – ιδανικό για ένα δραστήριο στιλ ζωής

• Εύχρηστη φωτογραφική κάμερα την οποία μπορείτε να χειριστείτε και με το ένα χέρι για τις στιγμιαίες φωτογραφίες σας

• Ενσωματωμένο GPS με απεικόνιση βάσει τοποθεσίας – ταξινόμηση και προβολή των φωτογραφιών σας βάσει της τοποθεσίας αρχικής λήψης τους

Extreme

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το C702 Cyber-shot™ σε μια μεγάλη κλίμακα συνθηκών, μιας και ο μοναδικός σχεδιασμός του επιτρέπει να είναι αδιάβροχο και αδιαπέραστο από σκόνη*. Έτσι είτε βρίσκεστε off-road ή απλά στο εμπορικό κέντρο, το C702 Cyber-shot™ σας συνοδεύει. Άλλωστε η καλύτερη φωτογραφική μηχανή είναι αυτή που έχετε πάντα μαζί σας.

Μη χάνετε ούτε μια λήψη

Το C702 Cyber-shot™ έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να γίνεται λήψη φωτογραφιών σε οποιαδήποτε θέση. Το πλήκτρο της φωτογραφικής μηχανής και το ενεργό κάλυμμα φακού έχουν σχεδιαστεί και τοποθετηθεί ειδικά, ώστε να μπορείτε να σταθεροποιήσετε την κάμερα των 3.2 megapixel και να κάνετε τη φωτογραφική λήψη με το ένα χέρι Σε συνδυασμό με το λουράκι καρπού που περιέχεται εντός συσκευασίας, το C702 Cyber-shot™ διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να ταξιδέψει μαζί σας.

Δεν θα χαθείτε ποτέ

Το C702 Cyber-shot™ διαθέτει ενσωματωμένο GPS και μια μεγάλη κλίμακα υπηρεσιών απεικόνισης βάσει τοποθεσίας. Κάθε φορά που κάνετε μια φωτογραφική λήψη, προστίθενται αυτομάτως στην φωτογραφία οι πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας σε παγκόσμια κλίμακα . Έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μοιραστείτε τις φωτογραφίες με φίλους και οικογένεια βάσει της τοποθεσίας λήψης τους, ή να τις ταξινομήσετε στον Υ/Η ή στο διαδίκτυο.

Σε περίπτωση που χαθείτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, η υπηρεσία Google™ Maps for Mobile εντοπίζει την τοποθεσία σας και σας καθοδηγεί προς την επιθυμητή κατεύθυνση, επιτρέποντας σας να περιπλανιέστε χωρίς ανησυχία. Χρησιμοποιήστε το GPS για να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία και μετά επιλέξτε τις φωνητικές οδηγίες που θα σας καθοδηγήσουν διεξοδικά στον προορισμό σας.

Sony Ericsson C902 Cyber-shot TM – Δήλωση εικόνας και στιλ

• Λεπτό τηλέφωνο Cyber-shot™ με μοναδικό συρόμενο κάλυμμα φακού.

• Σχεδιασμός που ξεχωρίζει

• Φωτογραφική μηχανή 5,0 megapixel με ανίχνευση προσώπων και αυτόματη εστίαση

• Φωτεινά πλήκτρα αφής στην φωτογραφική κάμερα για εύκολη πλοήγηση στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής

Εξαιρετικά λεπτό, κομψό και με μοναδικό συρόμενο κάλυμμα φακού, το οποίο αποκαλύπτει τη φωτογραφική μηχανή 5.0 megapixel με αυτόματη εστίαση, το C902 Cyber-shot™ αναπτύσσει τέτοια απόδοση, που ξεπερνά ακόμα και την εμφάνισή του. Ο φωτισμός του τηλεφώνου σας ενημερώνει κάθε φορά που μεταφέρεστε στη λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής, αλλάζοντας από λευκός σε γαλάζιος. Τα οκτώ πλήκτρα αφής της κάμερας ενεργοποιούνται δίνοντας πολλαπλές επιλογές λειτουργίας: Photo Flash, Ανίχνευση προσώπου και Αυτόματης εστίασης, με ένα μόνο άγγιγμα

Απλά φωτογραφίστε

Οι λειτουργίες ανίχνευσης προσώπου και αυτόματης εστίασης επιτρέπουν στη μηχανή να εντοπίσει ένα πρόσωπο και να εστιάσει εκεί αντί για το φόντο

Νυχτερινή λήψη

Το Photo Flash προσφέρει ακόμα πιο ποιοτικές φωτογραφίες και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης, έχει προστεθεί μια ακόμα λύση φωτισμού στη λειτουργία BestPic™, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε λήψη εννέα φωτογραφιών με γρήγορη διαδοχή ώστε αργότερα να επιλέξετε την καλύτερη και να διαγράψετε τις υπόλοιπες. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία BestPic™ όπου κι αν βρίσκετε, ακόμα και να τραβήξετε τη χορευτική πίστα ενός club!

Δημιουργήστε το προσωπικό σας slideshow πολυμέσων

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή x-Pict story™ για να προσθέσετε μουσική και διαδοχικά πλάνα στη φωτογραφική γκαλερί σας, δημιουργώντας αυτόματα το προσωπικό σας multi-media slideshow

Αποθηκεύστε και μοιραστείτε

Το C902 Cyber-shot™ έρχεται με ενσωματωμένη μνήμη 160MB – η οποία αντιστοιχεί σε παραπάνω από 100 φωτογραφίες πλήρους ανάλυσης – καθώς και με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα μνήμης Micro™ (M2)

Εύκολη μεταφορά δεδομένων όπου κι αν βρίσκεστε

Μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες από το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας με τη χρήση του αντάπτορα USB CCR-70 M2 . Αποθηκεύστε τις φωτογραφίες σας στην κάρτα μνήμης και τοποθετειστε την στον CCR-70. Κατόπιν, εισάγετε τον στη θύρα του υπολογιστή και περάστε όλα τα αρχεία!

“Τα δύο νέα Cyber-shot™ τηλέφωνα, έχουν σαν κοινά χαρακτηριστικά την εύκολη χρήση αλλά και την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας ” δήλωσε ο κος Αντώνης Μπαρούνας, Γενικός Διευθυντής της Sony Ericsson για Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο. “Ωστόσο καθένα απευθύνεται και σε διαφορετικό κοινό. Το ένα έχει κατασκευαστεί για λήψη φωτογραφιών σε περισσότερους χώρους και το άλλο έχει σχεδιαστεί για να φαίνεται τόσο εκπληκτικό όσο και οι φωτογραφίες που τραβάει.”

Το τηλέφωνο C702 Cyber-shot™ είναι UMTS/HSDPA 2100 και EDGE/GPRS 850/900/1800/1900, και θα διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές, σε Μαύρο και Γαλάζιο χρώμα από το Β’ τρίμηνο του 2008.

Το τηλέφωνο C902 Cyber-shot™ είναι UMTS/HSDPA 2100 και EDGE/GPRS 850/900/1800/1900, και θα διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές, σε Μαύρο και Κόκκινο χρώμα από το Β’ τρίμηνο του 2008.

Ο ανταπτορας USB CCR-70 M2 θα διατίθεται επίσης σε επιλεγμένες αγορές από το Β’ τρίμηνο του 2008.


Tags: Sony Ericsson, Cyber-shot, C720, C902.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top