Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Στις 25η Απριλίου κυκλοφορεί το Wii Fit

Παιχνίδια - 21/02/2008

Το Wii ήδη μας έκανε να ξεχάσουμε ότι ξέραμε για τα video games και να σηκωθούμε από τον καναπέ μας. Τώρα κάνει το δεύτερο βήμα, προσφέροντας διασκέδαση και χρηστικότητα σε όλη την οικογένεια. Η νέα, μοναδική και καινοτομική εφαρμογή της Nintendo που ελπίζει να θέσει σε κίνηση τα σώματα όλων μας ονομάζεται Wii Fit και θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη στις 25 Απριλίου 2008.

Το Wii Fit μετατρέπει το Wii σε έναν προσωπικό σύμβουλο γυμναστικής και διασκέδασης, ο οποίος αναγνωρίζει τις κινήσεις του σώματός μας και μας καθοδηγεί σε μία σειρά από παιχνίδια, ασκήσεις ή άλλες δραστηριότητες.

Υπάρχουν 4 κατηγορίες εξάσκησης που περιλαμβάνουν Αερόβιες Ασκήσεις, Εκγύμναση Μυών, Γιόγκα και Παιχνίδια Ισορροπίας που θα βοηθήσουν εσάς και την οικογένειά σας να αποκτήσετε καλύτερο έλεγχο ισορροπίας, να κάψετε λίπος, να τονώσετε και να γυμνάσετε τους μύες σας καθώς και να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση. Ανακαλύψτε περισσότερες από 40 διαφορετικές δραστηριότητες όπως Hula Hoop™, Ski Jump, Press-up Challenge, Rhythm Boxing, Rowing Squat, Lunge και κλασικές πόζες Yoga όπως Half Moon, Tree και Crocodile Twist. Με διαθέσιμα όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, το Wii Fit μαζί με το Wii Balance Board εισάγει ένα προσιτό και ενστικτώδες πρόγραμμα που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια.

Η κατανόηση πως η καλή φυσική κατάσταση είναι σημαντική ενισχύεται από τις προτροπές του Wii Fit. Το πρόγραμμα επιτρέπει μέχρι και σε 8 άτομα να παρακολουθούν την πρόοδό τους και την απόδοσή τους. Μόλις εισάγετε τον δίσκο του Wii Fit στην κονσόλα Wένα νέο κανάλι το Wii Fit Channel μπορεί να προστεθεί στο Wii Menu. Μόλις το Wii Fit Channel προστεθεί επιτρέπει στους χρήστες να μπορούν να ζυγίζονται και να υπολογίζουν το BMI τους, να μετρούν το κέντρο της ισορροπίας του σώματός τους και να υπολογίζουν την Wii Fit Age τους. Επίσης επιτρέπει την παρακολούθηση της διάρκειας κάθε κατηγορίας ασκήσεων ανά μέρα και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού και ακόμη χωρίς να χρειάζεται να εισαχθεί ο δίσκος Wii Fit στην κονσόλα κάθε φορά.

Με το πρόγραμμα εξάσκησης του Wii Fit, εμφανίζονται χρήσιμες συμβουλές και προτροπές από τον εκπαιδευτή επί της οθόνης, ο οποίος αλλάζει τις προφορικές οδηγίες του ανάλογα με την απόδοσή σας, και με το Wii Fit Channel, θα συνεχίζετε να παρακολουθείτε την απόδοσή σας. Στον δρόμο προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, εσείς και η οικογένειά σας θα έχετε εκτός από την ικανοποίηση πως βοηθάτε τους εαυτούς σας... και ατέλειωτη διασκέδαση εκτελώντας ασκήσεις αλλά και μια σειρά από διασκεδαστικά παιχνίδια ισορροπίας.

Πως είναι δυνατόν; Μα με την κυκλοφορία του καινοτομικού Wii Balance Board!

Το Wii Fit κυκλοφορεί σε ειδικό πακέτο με το Wii Balance Board, ένα αξεσουάρ σχεδιασμένο αποκλειστικά για την κονσόλα Wii που θα έχει πολλαπλά οφέλη σε όλους όσους το χρησιμοποιήσουν. Είναι καινοτόμο, διασκεδαστικό και εύκολο στην χρήση για τον καθένα. Πρόκειται για μια συσκευή που τοποθετείται στο πάτωμα, αντιλαμβάνεται το βάρος και την ισορροπία του ατόμου που στέκεται πάνω του, ενώ επικοινωνεί ασύρματα με την κονσόλα Wii. Αντιλαμβάνεται τις μετατροπές στο βάρος και την αλλαγή ισορροπίας προς όλες τις κατευθύνσεις έτσι ώστε το άτομο που στέκεται πάνω στο Wii Balance Board να έχει τον πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων επί της οθόνης ή να ακολουθεί τις κινήσεις ασκήσεων με ακρίβεια. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να οριστεί κάποιος στόχος και να βοηθήσει στην εξάσκηση όλης της οικογένειας...

Από την κυκλοφορία του στην Ιαπωνία την 1η Δεκεμβρίου 2007, το Wii Fit ήδη πούλησε περισσότερα από 1.4 εκατομμύρια τεμάχια, και κατέκτησε τον τίτλο ενός από τους πιο γρήγορους σε πωλήσεις τίτλους του Wii στην Ιαπωνία! Το Wii Fit σχεδιάστηκε για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια. Στην Ιαπωνία ενθάρρυνε τα μέλη των οικογενειών να συζητήσουν μεταξύ τους το θέμα της φυσικής κατάστασης και να ενδιαφερθούν ενεργά για την κατανόηση της δική τους κατάστασης με έναν διασκεδαστικό τρόπο από την άνεση του σπιτιού τους. Τώρα αυτός ο μοναδικός και δυναμικός νέος τίτλος κάνει το ταξίδι του πάνω από τον ωκεανό και στοχεύει να σηκώσει τους Ευρωπαίους όρθιους και να τους κάνει να κινήσουν το σώμα τους καθώς θα ζουν την καθημερινή εμπειρία της άσκησης.

Το Wii Fit κυκλοφορεί σε ειδικό πακέτο με το Wii Balance Board και κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη την 25η Απριλίου 2008.


Tags: Nintendo, Wii, Wii fit, video games.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top