Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

CYBER-SHOT H50

Τεχνολογία » Gadgets » Digital Camera - 23/02/2008

Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Cyber-shot H50 συνδυάζει υψηλή ποιότητα εικόνας και εκτεταμένες χειροκίνητες λειτουργίες με τις οποίες αποκτάτε έλεγχο μεγάλης ακριβείας στις λήψεις σας. Η Cyber-shot H50 είναι μικρή σε μέγεθος και εύκολη στο χειρισμό, ενώ το ανθεκτικό της περίβλημα που αντέχει στις γρατζουνιές κάνει ακόμα καλύτερη την αίσθηση ποιότητας που προσφέρει όταν την κρατάτε στα χέρια σας.

Χάρη στον ισχυρό φακό Carl Zeiss Vario-Tessar με δυνατότητα zoom 15x, η Cyber-shot H50 είναι ιδανική για ταξίδια και γενικότερα για περιστάσεις όπου επιθυμείτε καθαρές και ευκρινείς κοντινές λήψεις, χωρίς όμως να χρειάζεται να μεταφέρετε κάποια μεγάλη σε όγκο φωτογραφική μηχανή.

Η μεγάλη οθόνη Clear Photo LCD Plus με διαγώνιο 3 ιντσών και υψηλή χρωματική αντίθεση μπορεί να μετακινηθεί προς τα επάνω ή προς τα κάτω, προσθέτοντας μια επιπρόσθετη διάσταση δημιουργικής ελευθερίας κατά το «καδράρισμα» των λήψεών σας, σε οποιαδήποτε γωνία και αν το επιχειρείτε. Η συσκευή διαθέτει ακόμα ηλεκτρονικό οπτικό σκόπευτρο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά με την οθόνη LCD για την πραγματοποίηση λήψεων.

Χάρη στην ισχύ του επεξεργαστή BIONZ της Sony, η βελτιωμένη λειτουργία εντοπισμού προσώπων (Enhanced Face Detection), μπορεί να εντοπίσει και να εστιάσει μέχρι και σε οκτώ πρόσωπα, ρυθμίζοντας αυτόματα την εστίαση και την έκθεση για καθαρότερα αποτελέσματα. Τη λειτουργία εντοπισμού προσώπων συμπληρώνει η λειτουργία Smile Shutter, η οποία πραγματοποιεί αυτόματα λήψη μόλις κάποιος χαμογελάσει.

Η προηγμένη λειτουργία Sports Shooting, ιδανική για στιγμές δράσης, εξασφαλίζει την ομαλή λήψη αντικειμένων που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα συνδυάζοντας πολύ υψηλή ταχύτητα κλείστρου με συνεχή, προγνωστική (predictive) αυτόματη εστίαση.

Το διπλό σύστημα Anti-Blur της Sony κάνει δυνατή τη λήψη φυσικών και πιο ατμοσφαιρικών φωτογραφιών χωρίς χρήση flash σε εσωτερικούς χώρους ή σε συνθήκες οπου δεν υπάρχει φυσικός φωτισμός. Η υψηλή ευαισθησία, που φτάνει ως και ISO 3200, σε συνδυασμό με την τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας Super SteadyShot, εξασφαλίζει καθαρότερες λήψεις όταν κρατάτε τη συσκευή με το χέρι – μια επιπρόσθετη ωφέλεια όταν φωτογραφίζετε με υψηλό zoom, όπου η κίνηση της συσκευής αποτελεί συχνά πρόβλημα. Ο ισχυρός επεξεργαστής εικόνας BIONZ επιτρέπει τώρα τον έλεγχο της λειτουργίας μείωσης θορύβου από το χρήστη, προσφέροντας τρία επιλέξιμα βήματα ώστε να ανταποκρίνεται στις δημιουργικές ανάγκες κάθε σκηνικού.

Ο μηχανισμός βελτιστοποίησης δυναμικού εύρους (D-Range Optimiser ή DRO), ιδανικός για δύσκολα αντικείμενα με οπίσθιο φωτισμό και για σκηνικά που χαρακτηρίζονται από υψηλή αντίθεση, επεξεργάζεται αυτόματα σκηνικά που περιέχουν ταυτόχρονα περιοχές με υψηλό φωτισμό και περιοχές με λεπτομέρειες σε χαμηλό φωτισμό, εξασφαλίζοντας φυσικότερες λήψεις με ομοιόμορφη έκθεση. Η νέα λειτουργία DRO Plus αναλύει μεμονωμένες περιοχές κάθε εικόνας, προσφέροντας ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερο κίνδυνο απώλειας λεπτομερειών υψηλού ή χαμηλού φωτισμού.

Με τη λειτουργία Bracket Shooting, η οποία πραγματοποιεί τρείς λήψεις με διαφορετική έκθεση, ρύθμιση ισορροπίας του λευκού ή ρύθμιση χρωμάτων, αποκτάτε ακόμα μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο στις φωτογραφίες σας. Οι φανατικοί φίλοι της φωτογραφίας θα ενθουσιαστούν με τα πέντε ενσωματωμένα στη συσκευή εφέ χρωματικού φίλτρου που προσφέρουν αυξημένο έλεγχο χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε σε γυάλινα φίλτρα.

Η Cyber-shot H50 διαθέτει επίσης, μια γκάμα ενσωματωμένων λειτουργιών επεξεργασίας εικόνας, στις οποίες περιλαμβάνεται η μείωση των κόκκινων ματιών και ειδικά εφέ φίλτρων, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις λήψεις σας χωρίς να την ανάγκη ύπαρξης PC ή εξειδικευμένου λογισμικού.

Χάρη στις απολαυστικές λειτουργίες αναπαραγωγής της Cyber-shot H50, μπορείτε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας με φίλους και μέλη της οικογένειάς σας με ακόμα μεγαλύτερες δόσεις ψυχαγωγίας. Μπορείτε να προβάλλετε τις φωτογραφίες στην οθόνη της συσκευής με τη μορφή slideshows επιλέγοντας ταυτόχρονα συνοδευτική μουσική, ενώ έχετε επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε εισαγωγή των αγαπημένων σας μουσικών κομματιών από κάποιο συνδεδεμένο στη συσκευή PC. Συνδέοντας την Cyber-shot H50 στην HD τηλεόραση σας μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες σας σε μεγάλο μέγεθος, με εκπληκτικά χρώματα και λεπτομέρειες, ενώ ακόμα καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε στις νέες τηλεοράσεις BRAVIA που υποστηρίζουν την τεχνολογία PhotoTV HD.

Στα αξεσουάρ που παρέχονται μαζί με τη φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνεται ένα τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψεις φωτογραφιών και να ρυθμίσετε το επίπεδο του zoom, ενώ διαθέτει επίσης κουμπιά Home, Menu και Control. Διαθέσιμη είναι επίσης μια σειρά από προαιρετικά αξεσουάρ στα οποία περιλαμβάνονται ευρυγώνιοι φακοί και τηλεφακοί, φίλτρα, μπαταρίες, φορτιστές ταξιδίου, αθλητικές θήκες (sports packs) και θήκες μεταφοράς.

Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Cyber-shot H50 θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Απριλίου.


Tags: Cyber-shot, megapixels, H50, Sony, PhotoTV HD, φωτογραφίες.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top