Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η D-LINK παρουσιάζει τα Green Ethernet Switch για Επιχειρήσεις

Τεχνολογία » Hardware - 26/02/2008

Η D-Link, ο προμηθευτής end-to-end λύσεων δικτύωσης για καταναλωτές και επιχειρήσεις, ανακοίνωσε την διεύρυνση της σειράς προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας, Green Ethernet switch, με την εισαγωγή δύο νέων μοντέλων business-class unmanaged Green Ethernet switch. Τα νέα switch της D-Link, δημιουργήθηκαν για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, αποσκοπώντας στη μείωση του ενεργειακού κόστους, αλλά και γενικότερα στη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης. Επωφελούμενα από την σημαντική κληρονομιά της D-Link στην τεχνολογία Green Ethernet, τα νέα switch εξοικονομούν ενέργεια σε ποσοστό έως και 45%.

Καθώς σήμερα οι επιχειρήσεις ενεργούν με γνώμονα τη μείωση των λειτουργικών εξόδων τους, και με όλο και περισσότερες να ανταποκρίνονται στις περιβαλλοντικές τους ευθύνες, η D-Link φρόντισε να τις διευκολύνει στη μετάβαση σε Green Ethernet λύσεις, εξασφαλίζοντας την ίδια υψηλή απόδοση αλλά και ανταγωνιστικές τιμές για τυχόν αντικατάσταση των προϊόντων με τα νέα Green Ethernet switch. Η συμβατότητα των Green Ethernet switch με το δίκτυο δεν αποτελεί εμπόδιο για την υιοθέτηση τους από μια επιχείρηση, καθώς έχουν σχεδιαστεί για να ενσωματωθούν ομαλά σε οποιοδήποτε περιβάλλον δικτύου, και να λειτουργούν αποτελεσματικά, ανεξάρτητα από τις όποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες με αυτό.

Με την τεχνολογία Green Ethernet της D-Link, το switch μπορεί να εντοπίσει πότε μια συνδεδεμένη συσκευή βρίσκεται εκτός λειτουργίας και αυτόματα να την θέσει σε κατάσταση αναμονής, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση ενέργειας της συγκεκριμένης θύρας. Τα υψηλής απόδοσης Gigabit switch, DGS-1016D με 16 θύρες και DGS-1024D με 24 θύρες, βάσει της τεχνολογίας Green Ethernet της D-Link, μπορούν να αποφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 45% όταν τεθούν εκτός λειτουργίας. Επιπλέον, τα παραδοσιακά switch χρησιμοποιούν όλη την ενέργεια για να την αποστολή δεδομένων μέσω των καλωδίων Ethernet, ανεξάρτητα από το μήκος τους. Η τεχνολογία Green Ethernet παρέχει δυναμική ανίχνευση του μήκους των καλωδίων, μειώνοντας με τον τρόπο αυτό την ενέργεια που καταναλώνουν.

Σχολιάζοντας σχετικά με την διάθεση των unmanaged Green Ethernet Switch, ο European Product Manager της D-Link, Osbert Ong, αναφέρει: "Η D-Link οδηγεί την αγορά με τις λύσεις Green Ethernet αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να προσφέρει ενεργειακά βελτιστοποιημένες δικτυακές λύσεις. Τα unmanaged Green Ethernet switch, είτε πρόκειται για το κόστος τους και την απόδοση τους, είτε για δεοντολογικούς λόγους, είναι μια πειστική απάντηση στην αυξανόμενη ανάγκη των εταιριών για μικρής ενεργειακής κατανάλωσης επιχειρησιακές λύσεις. Η D-Link με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην αγορά προϊόντων Green Ethernet, και σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους που προσφέρει η συγκεκριμένη τεχνολογία, δεν δίνει καμία δικαιολογία στις επιχειρήσεις να μην υιοθετήσουν τις λύσεις Green Ethernet.

Η D-Link, αυτή τη στιγμή αποτελεί τη μοναδική εταιρία που προσφέρει προϊόντα δικτύωσης Green Ethernet. Στα τέλη του περασμένου έτους, ήταν η πρώτη εταιρία στην αγορά με ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων Green Ethernet για ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις. Η περεταίρω επέκταση της τεχνολογίας Green Ethernet υπογραμμίζει τη στρατηγική της D-Link για ανάπτυξη λύσεων που προπορεύονται αυτών των ανταγωνιστών και ανταποκρίνονται στην ζήτηση της αγοράς. Εντός του 2008, η D-Link θα παρουσιάσει επιπρόσθετα Green Ethernet Business-class switch.

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Green Ethernet στα νέα switch δίνει έμφαση στην ισχυρή δέσμευση της D-Link για την προστασία του περιβάλλοντος και οδηγεί στην ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων που συμμορφώνονται με τις οδηγίες των RoHS (Restriction of Hazardous Substances), καθώς και του WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment). Η οδηγία RoHS θέτει όρια στη χρήση συγκεκριμένων επικίνδυνων υλικών που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, ενώ η οδηγία WEEE εφαρμόζει πρότυπα για τη σωστή αποκομιδή και ανακύκλωση προϊόντων.

Η D-Link πρωτοστατεί στις λύσεις δικτύωσης για περισσότερο από δυο δεκαετίες. Με την υποστήριξη σε υποδομές δικτύου να αποτελεί το πιο ουσιώδες τμήμα στο σύνολο των επιχειρήσεων, τα switch της D-Link παίζουν καίριο ρόλο στην εξασφάλιση της συνδεσιμότητας και της ασφάλειας του δικτύου εκατομμυρίων γραφείων ανά τον κόσμο. Διαθέσιμα με ως και 48 θύρες σε μια ποικιλία βολικών συνθέσεων, τύπου Layer 2 ή 3, Managed ή Unmanaged, Web Smart, Gigabit Ethernet, PoE, και Unified Wireless switch, τα switch της D-Link αναπτύχθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες ενός ευρύτερου φάσματος στις επιχειρηματικές εφαρμογές.


Tags: D-Link, ethernet, Giigabit, Green ethernet, switch.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top