Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

H DELL και η VMWARE παρέχουν λύσεις virtualization παντού

Τεχνολογία - 28/02/2008

Η Dell και η VMware απλοποιούν την τεχνολογία virtualization για τους πελάτες με μια στρατηγική η οποία επιτρέπει την παροχή Dell PowerEdge servers με ενσωμάτωση του VMware ESX 3i hypervisor «με ένα κλικ». Η πρωτοβουλία, που ανακοινώθηκε στο VMworld, είναι η πρώτη μιας σειράς καινοτομιών που θα επεκτείνουν την αποδοχή της τεχνολογίας virtualization ως τυπικού τμήματος στην τεχνολογία των datacenters.

H Dell θα ξεκινήσει την διαδικασία ενσωμάτωσης του VMware ESX 3i hypervisor σε όλους τους πιστοποιημένους για λύσεις virtualization Dell PowerEdge servers από τις αρχές Απριλίου. Οι πελάτες θα μπορούν να προμηθευτούν με ένα κλικ, απλοποιώντας τον σχεδιασμό λύσεων virtualization, την εγκατάσταση και την διαχείριση. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.dell.com/vmwarenow

“H τεχνολογία Virtualization απλοποιεί την τεχνολογία σημαντικά, και είμαστε ο μόνος κατασκευαστής που παρέχουμε την τεχνολογία αυτή στους πελάτες μας με ένα κλικ» αναφέρει ο κ. Brad Anderson, Senior Vice President του τμήματος επιχειρησιακών προϊόντων της Dell. “Απελευθερώνουμε τη δυναμική της τεχνολογίας εικονικοποίησης - από τους servers έως τα συστήματα αποθήκευσης - και την απλοποιούμε για τους πελάτες μας”

«Η Dell και η VMare παρέχουν λύσεις σε ένα κοινό όραμα για την εικονικοποίηση» ανέφερε η κ. Dianne Greene, πρόεδρος και CEO της VMware. “Η Dell καθιστά τους PowerEdge server έτοιμους για εφαρμογές virtualization με την προσθήκη του VMware ESX 3i hypervisor, δίνοντας στη σειρά PowerEdge δυνατότητα ενοποίησης αυτόνομων servers. Οι πελάτες μπορούν να αναβαθμίσουν το VMware ESX 3i hypervisor στην σουίτα εφαρμογών εικονικοποίησης και διαχείρισης της VMware, VMware Infrastructure 3 (VI3). Η VI3 παρέχει αυτόματη κατανομή φορτίου, επιχειρηματική συνέχεια, διαχείριση ισχύος και δυνατότητα μεταφοράς ενός εικονικού συστήματος σε διαφορετικό εξοπλισμό χωρίς διακοπή των υπηρεσιών»

Ενισχύοντας την αξία της εικονικοποίησης

Καθιστώντας την εικονικοποίηση μια τυπική, και ευρύτερα διαδεδομένη αρχιτεκτονική data center, οι πελάτες μπορούν άμεσα να περιορίσουν τις επενδύσεις και τα λειτουργικά κόστη, να βελτιώσουν την ασφάλεια, να εξασφαλίσουν επιχειρηματική συνέχεια και να υλοποιήσουν περιβάλλοντα πληροφορικής φιλικά στο περιβάλλον.

Οι Dell PowerEdge servers παρέχουν μια ιδανική πλατφόρμα ανάπτυξης τέτοιου περιβάλλοντος. O Dell PowerEdge 2950-III και η νέα σειρά blade servers, PowerEdge M κατέχουν σήμερα την πρώτη θέση στις επιδόσεις server για εικονικοποιημένα περιβάλλοντα1. Η σειρά Μ παρέχει επίσης διαμορφώσεις χωρίς μόλυβδο οι οποίες συνδράμουν στις προσπάθειες των πελατών για να περιορίσουν τις επιδράσεις στο περιβάλλον. Σε συνδυασμό με τις αποθηκευτικές διατάξεις Dell EqualLogic PS5000 που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και τις υπηρεσίες Dell Virtualization Readiness Assessment, οι λύσεις αυτές παρέχουν στους πελάτες ένα πλήρες, απλοποιημένο και περισσότερο φιλικό στο περιβάλλον data center, έτοιμο από κάθε άποψη για εφαρμογή εικονικοποίησης.

Ο VMware ESX 3i hypervisor βασίζεται στην τεχνολογία εικονικοποίησης της VMware η οποία χρησιμοποιείται από περισσότερους από 100.000 πελάτες. Είναι ο πιο μικρός hypervisor στην αγορά (32MB), παρέχοντας υψηλά επίπεδα ασφάλειας και αξιοπιστίας και είναι η μοναδική πλατφόρμα εικονικοποίησης ανεξάρτητη από λειτουργικό σύστημα.

Το VMware ESX 3i παρέχει συνένωση μεμονωμένων server με ταχύτητα και απλότητα - η πρώτη εικονική μηχανή μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε λεπτά από την στιγμή εκκίνησης ενός server με προρυθμισμένα και βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά hardware.

Οι πελάτες μπορούν να αναβαθμίσουν από τον VMware ESX 3i hypervisor στην σουίτα VMware Infrastructure 3 (VI3). H VI3 παρέχει αυτόματη κατανομή φορτίου, επιχειρηματική συνέχεια, διαχείριση ισχύος και δυνατότητα μεταφοράς ενός εικονικού συστήματος σε διαφορετικό εξοπλισμό χωρίς διακοπή των υπηρεσιών. Η VI3 είναι επίσης συμβατή με τις λύσεις εικονικοποίησης και διαχείρισης συστημάτων desktop της VMware.


Tags: Dell, VMware, ESX, virtualizationm VMworld, datacenter.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top