Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

WIND - Θέλω περισσότερη μπάλα

Αθλητισμός - 29/02/2008

Πολλά δώρα είχαν την ευκαιρία να λάβουν οι πελάτες του καταστήματος WIND (Καλοκαιρινού, Ίδης και Ψαρομηλίγγων 1) στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα οι άσσοι του Εργοτέλη, Ιωσήφ Δασκαλάκης, Δημήτρης Κοιλιάρας και Patrick Ogunsoto, ήρθαν σε επαφή και συνομίλησαν με τους φιλάθλους της ομάδας, μοιράζοντας αυτόγραφα σε ένα πολύ θερμό κοινό.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στο κατάστημα WIND οι δύο παίκτες εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και την πορεία του Εργοτέλη, στο πλαίσιο των αποκλειστικών τους δηλώσεων:

O 22χρονος μέσος Δημήτρης Κοιλιάρας μίλησε για τις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας του λέγοντας χαρακτηριστικά:

Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνιδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε πως πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς αλλά δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Έχουμε συνειδητοποιήσει την κρισημότητα του αγώνα και από ότι βλέπω το έχει καταλάβει και ο κόσμος μας που περιμένω να είναι 12ος παίκτης μας. Θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο να την πάρουμε..»

Από την πλευρά του ο Νιγηριανός επιθετικός Πάτρικ Ογκουνσότο που επέστρεψε στην ομάδα της Κρήτης προκειμένου να τη βοηθήσει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο τη νίκη στο κρίσημο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε ο Εργοτέλης να αυξήσει τις ελπίδες παραμονής του στη Σούπερ Λίγκα:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ στην ομάδα έστω και σε αυτή την δύσκολη κατάσταση καθώς θέλω πάρα πολύ να τη βοηθήσω. Ο κόσμος για άλλη μια φορά στην καριέρα μου είναι δίπλα μου και αισθάνομαι την ανάγκη να τον κάνω ευτυχισμένο. Έχουμε μπροστά μας το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε το πόσο δύσκολο θα είναι αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε αποφασισμένοι αυτό το Σάββατο να κάνουμε χαρούμενο τον φίλαθλο κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Περιμένουμε το παιχνίδι αυτό για να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία μας. Η προσπάθεια θα είναι μεγάλη και ελπίζω να τα καταφέρουμε το Σάββατο αλλά και μετά, στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης..»

Ο τερματοφύλακας Ιωσήφ Δασκαλάκης εξέφρασε την αισιοδοξία για τη νίκη της ομάδας του το ερχόμενο Σάββατο καθώς όπως είπε ο κόσμος θα βοηθήσει πάρα πολύ την προσπάθειά της:

«Πλέον τα πράγματα είναι οριακά για εμάς. Θέλουμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το καταφέρουμε. Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα και του αξίζει η παρουσία στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο κι εμείς θα πανηγυρίσουμε μαζί του την κατάκτηση της νίκης..»

Οι πελάτες του καταστήματος WIND, με κάθε αγορά σύνδεσης ή καρτοκινητού WIND, με χρήση της αναβάθμισης τους ή ακόμα και με την αγορά συσκευής και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, κέρδισαν από μία μπάλα με τις υπογραφές των άσσων του Εργοτέλη. Παράλληλα, όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση συμμετείχαν και στην ειδική κλήρωση που διοργανώθηκε για την περίσταση. Οι δύο μεγάλοι υπερτυχεροί της βραδιάς, η Νίκη Σαφόνια και η κυρία Ιωάννα Μπόγρη, κέρδισαν από ένα κινητό τηλέφωνο SONY ERICSSON W880i.


Tags: Wind, Δασκαλάκης, Εργοτέλης, W800i, sony ericsson.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top