Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα laptop από την PACKARD BELL

Τεχνολογία » Hardware - 05/03/2008

Η Packard Bell, μια από τις κορυφαίες εταιρείες οικιακών υπολογιστών στην Ευρώπη, ανακοινώνει τη διάθεση στην ελληνική αγορά τριών νέων πρωτοποριακών φορητών υπολογιστών, των EasyNote BG, MB και SB.

Η νέα εμφάνιση των συγκεκριμένων notebook αναπτύχθηκε στο Packard Bell Design Studio προκειμένου να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού που επιθυμεί ο φορητός του υπολογιστής να συνδυάζει μοντέρνες σχεδιαστικά γραμμές και κορυφαία τεχνολογία. Με έδρα στην πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι και υπό την εποπτεία του διευθυντή δημιουργικού κ. Andrien Camp, το Packard Bell Design Studio εμπνεύστηκε τη νέα εμφάνιση από τα βιβλία “Peclers Trend” που εκδίδονται από τον περίφημο Οίκο Design “Peclers Paris” και αποτελούν “πηγές έμπνευσης” για την ευρύτερη βιομηχανία της μόδας και του design.

“Η έρευνα μας έδειξε πως το λευκό χρώμα παραμένει κυρίαρχο στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού με κλίση στις πιο μοντέρνες σχεδιαστικά γραμμές αν και σημαντικό μέρος του δήλωσε πως ιδανικά θα επιθυμούσε να κυριαρχεί και μια δεύτερη χρωματική λεπτομέρεια ή νότα από την προσωπικότητά του. “Παρακολουθήσαμε αρκετές επιδείξεις μόδας σε όλο τον κόσμο και παρατηρήσαμε πως γίνεται εκτεταμένη χρήση παρόμοιων χρωματικών συνδυασμών” δήλωσε ο Adrien Camp και συμπλήρωσε “Εμείς καταλήξαμε να επιλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε πράσινο Lime, φωτεινό πορτοκαλί και σκούρο σοκολατί – τρία από τα πιο hot χρώματα αυτής της σεζόν. Και το λευκό όμως, δεν είναι ένα συνηθισμένο λευκό: η αστραφτερή του λάμψη του, προσδίδει μια εντυπωσιακή οπτική αίσθηση.”

Τα νέα notebooks αντικατοπτρίζουν την πεποίθηση της Packard Bell πως κατά τη διαδικασία επιλογής ενός φορητού υπολογιστή, το στυλ και το design αποτελούν παράγοντες εξίσου σημαντικούς με τις υψηλές επιδόσεις και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. “Το design είναι κορυφαίο μόνο όταν μπορεί να το απολαμβάνει στην καθημερινότητα του ο καθένας από εμάς” δήλωσε ο Emmanuel Fromont, Διευθυντής του Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Packard Bell και συνέχισε λέγοντας “Σήμερα, οι καταναλωτές προϊόντων τεχνολογίας που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους το design, αποτελούν τον προπομπό για την αύξηση της ζήτησης στον τομέα των προϊόντων που συνδυάζουν υψηλή τεχνολογία και design.”

Στα Limited Editions notebooks της Packard Bell κάθε μια χρωματική λεπτομέρεια - επιπλέον του λευκού χρώματος που κατακλύζει το περίβλημα του υπολογιστή - αντιστοιχεί σε μια κατηγορία με βάση τη διαγώνιο της οθόνης. Έτσι στο Easynote BG με οθόνη 12 ιντσών επικρατεί το πράσινο lime, στο Easynote MB με οθόνη 15,4 ιντσών επικρατεί το φωτεινό πορτοκαλί και στο Easynote SB με οθόνη 17 ιντσών επικρατεί το σκούρο σοκολατί.

Κάθε ένα από τα παραπάνω αντλεί την επεξεργαστική του ισχύ από επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel® Core™ 2 Duo ενώ μεταξύ άλλων ενσωματώνει χαρακτηριστικά ασύρματης δικτύωσης WiFi 802.11b/g, bluetooth, ενσωματωμένη κάμερα 1,3MP και μικρόφωνο για την πραγματοποίηση κλήσεων βίντεο μέσω του προεγκατεστημένου Skype. Επιπλέον, τα notebooks EasyNote MB και SB (ανάλογα το μοντέλο) έχουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής οπτικών δίσκων Blu-Ray, θύρες DVI, HDMI και eSATA ενώ την πιστή απεικόνιση των γραφικών αναλαμβάνουν να αναδείξουν τόσο το chipset GeForce 8600 της Nvidia με 512MB αυτόνομης μνήμης όσο και η οθόνη ευρείας θέασης τεχνολογίας Packard Bell Diamond View που μειώνει την ακτινοβολία από το γύρω περιβάλλον χωρίς να διαθλά τα χρώματα και την φωτεινότητα της οθόνης.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Τα Limited Edition notebooks της Packard Bell διατίθενται στην ελληνική αγορά στα καταστήματα Media Markt, Expert, E-shop, Microland, Fnac, Κωτσόβολος και Electroworld καθώς και στο σύνολο του πανελλαδικού δικτύου συνεργατών της DIONIC με τιμή που ξεκινά από 1.199 Ευρώ για το Easynote BG46, από 1.199 Ευρώ για το Easynote MB89 και από 1.149 Ευρώ για το Easynote SB89 (συμπ. ΦΠΑ 19%). Υπενθυμίζεται πως το σύνολο των προϊόντων της Packard Bell καλύπτονται από 2ετή εγγύηση δωρεάν παραλαβής και επιστροφής στον πελάτη - Pick up repair and return (PURR).


Tags: Packard Bell, Easynote, laptop, DIONIC.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top