Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η ASUS Παρουσιάζει την Ταχύτερη Κάρτα Γραφικών στον Κόσμο

Τεχνολογία » Hardware - 09/04/2008

Με στόχο να εξυπηρετήσει τους χρήστες που απαιτούν την επιτομή των λύσεων γραφικών, η ASUS, κατασκευαστής γραφικών καρτών κορυφαίας ποιότητας, παρουσίασε την overclocking έκδοση των τελευταίας γενιάς NVIDIA GPUs, τις Dual GeForce 9800 GPUs, με την ASUS EN9800GX2 TOP/2DI/1G.

Το εκπληκτικό αυτό hardware θα προσφέρει ρεαλιστικό HD gaming και HD movie playback με κορυφαία ποιότητα εικόνας, αποτελώντας παράλληλα την ταχύτερη διαθέσιμη κάρτα γραφικών αυτή τη στιγμή, με βελτιώσεις της τάξεως του 11% στο engine clock σε σχέση με τις πρότυπες κάρτες γραφικών και υψηλότερες ταχύτητες μέχρι και 50%σε σχέση με την GeForce 8800 Ultra. Ακόμη, το ενσωματωμένο χαρακτηριστικό SmartDoctor θα επιτρέψει στους χρήστες να υπερχρονίζουν το Shader Clock, για ακόμη καλύτερες επιδόσεις γραφικών. Η ASUS EN9800GX2 TOP θα διατίθεται μαζί με το δημοφιλέστερο DX10 παιχνίδι, Company of Heroes: Opposing Fronts.

Η Ταχύτερη Λύση Γραφικών στον Κόσμο

Η ASUS EN9800GX2 TOP διαθέτει ένα framebuffer 1GB κι έτσι οι gamers θα μπορούν να περιμένουν ενίσχυση της απόδοσης του πυρήνα, του shader και του memory clock από 600MHz σε 670MHz, από 1500MHz σε 1675MHz κι από 2GHz σε 2.13GHz αντίστοιχα. Από την αύξηση αυτή προκύπτει μία απίστευτη 3DMark06 βαθμολογία της τάξης του 16936, καθώς και 11% βελτίωση όσον αφορά την απόδοση, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη πρότυπη πλάκα σχεδιασμού*. Είναι επίσης σχεδιασμένη για τη νέα αρχιτεκτονική διαύλου PCI Express 2.0 – που προσφέρει τις υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, αναγκαίες για τα παιχνίδια που απαιτούν μεγάλο εύρος ζώνης καθώς και τις εφαρμογές 3D, διατηρώντας παράλληλα αντίστροφη συμβατότητα με τα υπάρχοντα PCI Express motherboards.

Αποκλειστικό ASUS GamerOSD για Πολύπλευρη Χρήση Γραφικών

Η ASUS EN9800GX2 TOP συνοδεύεται ακόμη από το αποκλειστικό ASUS GamerOSD που απελευθερώνει την πραγματική δύναμη των VGA καρτών της ASUS. Το χαρακτηριστικό αυτό προσφέρει δυνατότητα υπερχρονισμού της GPU μέσω ενδείξεων που εμφανίζονται στην οθόνη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού – δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν αναβαθμίσεις της απόδοσης σε πραγματικό χρόνο, όταν τις χρειάζονται. Ακόμα, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να καταγράφουν, σε πραγματικό χρόνο και με ευκολία, τη δράση του παιχνιδιού ή τη ζωντανή αναμετάδοσή του μέσω Internet.

Υπερχρονισμός του Shader Clock με το νέο New SmartDoctor

Η αποκλειστική στην κόσμο τεχνολογία της ASUS προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να «πειράζουν» το Shader Clock στις GPUs με το νέο SmartDoctor. Χάρη σε αυτή την εφαρμογή, οι χρήστες θα μπορούν να υπερχρονίζουν το Shader Clock και το Engine Clock ξεχωριστά, για εκπληκτική ενίσχυση της απόδοσης χωρίς το πρόβλημα της επανεκκίνησης ή του re-flashing του BIOS**.

Μαζί το δημοφιλέστερο DX10 Παιχνίδι: Company of Heroes: Opposing Fronts

Το Company of Heroes: Opposing Fronts αποτελεί το νέο κεφάλαιο της πλέον επιτυχημένης σειράς παιχνιδιών στρατηγικής, προσδίδοντας απαράμιλλο επίπεδο ρεαλισμού στο παιχνίδι. Με αξεπέραστα εφέ φωτισμού, επιμονή στην αποστολή, βελτιωμένη Τεχνητή Νοημοσύνη οχημάτων και στρατιωτών, ενισχυμένους φυσικούς νόμους και δυναμικό σύστημα καιρού, το παιχνίδια αυτό θέτει νέα πρότυπα οπτικού ρεαλισμού στον τομέα των RTS. Με την ισχυρή απόδοση της ASUS EN9800GX2 TOP/G/2DI/1G, οι παίκτες θα μπορούν να απολαμβάνουν στο μέγιστο βαθμό τις πραγματικές δυνατότητες γραφικών που μπορεί να προσφέρει το παιχνίδι.

Σημείωση:

* Ρύθμιση Απόδοσης

PCI-Express 16X :

MB: P5B Deluxe REV:1.03G BIOS:0804

CPU : P4-2.66 GHz/8M Kentsfield-1066

Μνήμη : 2048MB( DDR2-Transcend TS128MLQ64V8J 1024M*2)

HDD : WD WD1600JS

DVD-ROM : ASUS DVD-E616P3

Οι δυνατότητες υπερχρονισμού μπορεί να ποικίλουν με χρήση διαφορετικών καρτών

**Η λειτουργία υπερχρονισμού του shader υποστηρίζεται από όλες τις σειρές καρτών γραφικών ASUS EN8x και EN9x


Tags: Asus, overclocking, GPU, nvidia, geforce.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top