Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Good Charlotte live με φόντο την Ακρόπολη

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 09/04/2008

Την Παρασκευή 4 Απριλίου στην Πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο. It was more than Good and it was true... Το Mad έφερε τους Good Charlotte στην Ελλάδα για ένα μοναδικό live... κάτω από την Ακρόπολη! Αν και η συναυλία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Απριλίου, μία μέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας, κανείς δεν πτοήθηκε!

Οι fans είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην Πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο για να παρακολουθήσουν σε απόσταση αναπνοής το αγαπημένο τους συγκρότημα. “Ηello Athens” και το «πάρτι» ξεκίνησε με τους Good Charlotte να ερμηνεύουν το ένα “punk rock anthem” μετά το άλλο - όπως τα "The River", “I Just Wanna Live”, "Dance Floor Anthem", "The Chronicles Of Life And Death", "My Bloody Valentines", "Keep Your Hands Off My Girl", "Victims Of Love" - και το κοινό να παραληρεί με θέα την Ακρόπολη. Όταν ο Joel, o τραγουδιστής των Good Charlotte είπε δείχνοντας την Ακρόπολη “Έχουμε ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουμε δει τα αρχαία στο Μεξικό, στην Ιταλία αλλά αυτά είναι τα πραγματικά ιστορικά μνημεία” οι fans του χάρισαν ένα πολύ θερμό χειροκρότημα!Με το κομμάτι “Lifestyles Of The Rich And Famous” έκλεισαν το live και ανανέωσαν το ραντεβού με τους fans τους για το Σάββατο μεσημέρι στις 14:30 στα Metropolis Κολωνακίου για το πολυαναμενόμενο "autograph session". Η προσέλευση του κόσμου, πάνω από 700 άτομα, ήταν εντυπωσιακή παρ’ όλη τη βροχή, και οι Good Charlotte εξέπληξαν τους πάντες λέγοντας ότι θα υπογράψουν για όλους τους fans, διαδικασία η οποία κράτησε 4 ώρες non stop.You want more? Οι Mad viewers είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία αποκλειστική συνέντευξη των Good Charlotte στο Mad TV και την εκπομπή Your Space με την Μαίρη αλλά και στο Mad Radio 106.2 στην εκπομπή του Spyrea Sid λίγο πριν τη συναυλία τους.Οι Good Charlotte έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις: “ Aυτή ήταν η πρώτη μας φορά στην Ελλάδα και όλα ήταν πολύ όμορφα. Η παραγωγή ήταν εξαιρετική και όλοι ήταν πολύ φιλόξενοι. Σας ευχαριστούμε που μας καλέσατε και θα χαρούμε να ξαναπαίξουμε σε επόμενη διοργάνωση του Mad”.

Με τις ίδιες εντυπώσεις έμειναν και τα στελέχη της Sony BMG International ευχαριστώντας το Mad για την ευκαιρία που δίνει σε μεγάλους καλλιτέχνες να ερμηνεύσουν τραγούδια τους στην κοιτίδα του πολιτισμού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Associated Press και η Sony BMG International ζήτησαν αποσπάσματα από τη συναυλία κάτω από την Ακρόπολη και τη 48ωρη διαμονή του συγκροτήματος στην Αθήνα για να τα προβάλλουν και να τα προωθήσουν αντίστοιχα σε διεθνή μέσα.

Mad Live in Athens by Vodafone CU – Good Charlotte! Και αυτό είναι μόνο η αρχή...

Additional tips για την επίσκεψη των Good Charlotte στην Αθήνα:

o Είδαν το “Trash Me’ μέσα στο Limo Bus και έμειναν έκπληκτοι με το video clip “Σταυρώστε Με” της Έφης Σαρρή!!!

o Ζήτησαν να φάνει φαλάφελ και χωριάτικη πριν την συναυλία

o Μετά το autograph session o Joel Madden πήγε σε γνωστό ουζάδικο στο Μοναστηράκι μαζί με το team του Mad απ’ όπου και έφυγε έχοντας πιει 2 καραφάκια ούζο.

o Ο Joel Μadden έδειχνε κατενθουσιασμένος και ερωτευμένος full…με την κόρη του! Αφού έδειχνε συνεχώς φωτογραφίες σε όλους από το κινητό του.

o Ο Benji ζητούσε διαρκώς συγνώμη από όλους όταν χτυπούσε το κινητό του, ακόμα και όταν στο τηλέφωνο ήταν η φίλη του η Paris, και είπε με νόημα: Sorry I have to take this…

o O Joel & o Dean Butterworth χόρεψαν «Τα Ριάλια» με το δικό τους ξεχωριστό hip hop style, σε πίστα αθηναϊκού κέντρου το βράδυ του Σαββάτου.

o Το ίδιο βράδυ ο Joel κατέγραφε σε κάμερα έκπληκτος όλα όσα συμβαίνουν στα ελληνικά μπουζούκια, ενώ παράλληλα πετούσε τα λουλούδια προς τα πίσω και…προς τα πάνω!


Tags: Good Charlote, live, Ακρόπολη, mad.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top